עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אם זה לא לפורום הזה, אז בבקשה תעבירו אותו לפורום המתאים. למערכת ההפעלה שלי לוקח בערך 4 דקות להיטען. פתחתי דיון בנושא בפורומים של מיקרוסופט. במהלך הדיון בפורומים של מיקרוסופט ביקשו ממני לבטל את כל השירותים שאינם של מיקרוסופט ולהפעיל מחדש את המחשב: לא שינה יותר מדי. אז החלטתי שאני מבטל רק את סקייפ ו-Windows Live Messenger: התקצר ל-2:30. ביטול סקייפ בלבד הניב תוצאות זהות. אף על פי כן, הם טענו שגם 2:30 דקות, זה עדיין יותר מדי זמן טעינה ושהוא צריך להיות מספר עשרות שניות, וביקשו את מפרט המחשב שלי, ולאחר מכן טענו שיש קשר בין מפרט המחשב שלי לאיטיות הזאת. בינתיים הדיון הזה הגיע אל קיצו בכל הקשור למפרט המחשב שלי, ואני רוצה חוות דעת על מפרט המחשב הנוכחי שלי, והאם הוא מותאם לוינדוס 7…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לקחתי את כונן הssd שלי לחבר בכדי להעביר כמה משחקים וכשחזרתי הביתה וחיברתי אותו למחשב פתאום כאשר עלה הווינדוס הוא רושם לי 3 אופציות, מה שלא היה בעבר earlier version of windows Windows 7 Windows 7 איך אני מבטל את זה? אין לי מערכת הפעלה אחרת על אף כונן.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by shiranosh,

שלום לכולם ... יש לי ווינדוס 7 ובאמצע צפייה ביו טיוב הופיעה לי ההודעה הזאת "display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered " מה זה אומר?ומה עליי לעשות? ניסיתי קצת לחפש בגוגל אבל לא כל כך הבנתי..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by insane95,

אהלן חברים, יש לי מחשב נייד עם Win7 ומחשב נייח עם Vista. אני מעוניין להחליף בין מערכות ההפעלה, שהנייד יהיה עם Vista והנייח יהיה עם 7. האם זה אפשרי? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אם יש לך תיקייה למטה בשורת המשימות, ואתה לוחץ קליק ימיני אז הוא מראה לך באיזה תיקיות היית קודם. איך אפשר לבטל אפשרות זו, אם אני לא רוצה שידעו איזה תיקיות פתחתי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. נראה כי מאז שעברתי לוינדוז 7 לא חודלות הצרות מה שלא היו לי ב XP . כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה זמן , בוא נגיד שמעבר ל 10 דקות למשל , המסך מהטעם של חסכון באנרגיה כפונקציה של וינדוז 7 מכבה את עצמו , לעומתו המחשב פועל והנוריות של המארז דולקות , ואם אתה לוחץ על העכבר או על אחד המקשים במקדלת אז הוא לא מתעורר לפעולה מחדש . למה? הכי מצחיק זה שבלפטופ שלי שגם שמה מותקן וינדוז 7 הכל עובד פיקס - אם אתה עוזב את המחשב לכמה זמן וחוזר אליו ולוחץ על אחד המקשים או על העכבר אז הוא חוזר לפעול . מה קורה פה? תוסיפו לזה את הבעיה בסיסמת הרשת שמשגעת אותי כבר כמה זמן ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! לפרמט מחדש?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  7. Started by Sygnus,

שלום, רכשתי לנובו thinkpad אשר הגיע עם windows 7, ביצעתי התקנה מסודרת. על מנת לשנות למראה קלאסי, הייתי מבצע- כפתור ימני על ה taskbar -> מאפיינים -> לשונית סטארט מניו, ושם הייתי בוחר מראה קלאסי. אני מנסה לבצע זאת, אך בלשונית הזאת לא קיימת אופציה של לעבור למראה קלסי משום מה. מישהו יודע מה הסיבה? האם יש דרך אחרת? אודה לכל עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בוקר טוב חברים , לפני כמה ימים התקנתי במחשב שלי windows 7 (סוף סוף ) בכל מקרה , מאז ההתקנה כל פעם שאני עוזבת לשניה את המחשב המסך נכבה . ברור לי כי פשוט צריך לשנות את ההגדרות חשמל במחשב , אך הווינדוס שלי באנגלית ואני מפחדת לגעת בדברים שאני לא אמורה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by alfa100,

שלום יש לי מסך כחול כל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב ניקיתי את כל המחשב בדקתי את הזיכרונות והכרטיס מסך התקנתי את הכרטיס מסך לפני שבוע ואני לא יכול למחוק את הדריבר שלו בגל לשכל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב עולה הווינדוס ונפתח המסך הכחול גם בsafe mode דחוף תודה לעוזרים

10. שלום. אני רוצה לנסות את ווינדוס 8. האם אני צפוי להיתקל בבעיות תאימות של דרייברים? או שמדובר באותה מערכת בשינוי אדרת? תודה מראש! [מפרט מחשב בצד]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. ב-XP יש אפשרות של QUICK FORMAT, ובווינדוס 7 לא זכור לי שיש אפשרות לבחור. האם הפירמוט המהיר, פחות פוגע (בהנחה שפירמוט בכלל פוגע דיסק קשיח)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mmns,

שלום רב , התקנתי וינדוז 7 לאחר פירמוט ועשיתי את כל מה שדרוש לשם הקמת הרשת הביתית שלי , הרשת מורכבת משני מחשבים בעלי שני שמות שונים , אני הוא "מנהל המערכת" , וכשבאתי להיכנס למחשב השני של הבית לשם משיכת קבצים ועיון בהם למחשב הראשי אז הוא דרש ממני סיסמה של הרשת , הקשתי לו את הסיסמה של הרשת והוא כותב לי כמה וכמה פעמים שזו לא הסיסמה , ניסיתי את כל הצירופים האפשריים ולשווא - הוא לא נתן לי להיכנס למחשב השני . מצד שני שניסיתי להיכנס למחשב הראשי דרך המחשב השני של הבית אז הוא לא דרש ממני שום סיסמה ונתן לי להיכנס , איך זה? ניסיתי את כל הדרכים בכדי לדעת כיצד לעקוף את הסיסמה או לבטלה ולא הצלחתי . מה עושים במקרה כזה? לפרמט שוב את המחשב? אני חייב לומר בנקודה זו שהסיסמה של הרשת הביתית יד…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום לכולם האם יש אפשרות שכאשר ולוחצים Ctrl+alt + del ביחד במקלדת מנהל המשימות יפתח ישירות מבלי המסך הכחול ששואל מה לבחור???....

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  14. גילוי נאות: התלבטתי רבות אם לפתוח את האשכול בפורום תכנות או בפורום זה, והחלטתי בסוף שזו בעיה במערכת ההפעלה ולא בשפה ולכן אתייעץ אתכם :-) אני לומד לתכנת בשפת C בסביבת העבודה של Microsoft Visual C++ Express '10 ואני לא מצליח לדמות שליחה של EOF בתוכניות שאני כותב. שלחתי את הקוד לחבר אחר שאצלו הכל עובד פיקס. יש למישהו מושג איך אפשר לטפל או להתחיל לאבחן את הבעיה? תודה.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  15. שלום, ברשותי מחשב עם מעבד INTEL E4400 (תדר 2 GHZ) ו כ 3 GB זיכרון כרגע מתוקן על המחשב win XP אבל אני מתכנן לפרמט את המחשב בימים הקרובים ואז כבר להתקין עליו WIN7 המחשב נועד לשימושים כלליים ופשוטים מאד של אינטרנט ואופיס כשמה שחשוב לי זה שמחשב יעבוד כמה שיותר מהר ובצורה כמה שיותר חלקה נראה לי שהפרמטר שישפיע הכי הרבה הוא כמות הזיכרון הזמין למערכת ובגלל זה אני תוהה האם כדאי להתקין את גרסת ה 32 או ה 64 ? על פניו - היתרון היחיד להתקנת 64 הוא לטובת מצב שבו עוד כמה שנה-שנתיים רוב התוכנות יהיו רק 64 ביט. לפי מה שהבנתי גרסת ה 32 ביט צורכת פחות זיכרון וכך גם התוכנות שמותקנות עליה ובגלל זה נראה לי שעדיף לי להתקין אותה בגלל שכך ישאר יותר זיכרון למערכת והמחשב ירוץ חלק יותר האם יש איזה …

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  16. [list type=decimal] [*] <blockquote>שלום. לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב (היה לי לפני הפרמוט WINDOWS 7 ULTIMAET 32BIT, ואותה מערכת גם אחרי הפרמוט). לפני הפרמוט לא הייתה לי שום בעייה בצפייה בוידאו באינטרנט, בכל הדפדפנים שאני משתמש בהם (פיירפוקס, כרום, אקספלורר) הכל עבד חלק. עכשיו יש לי בעיות מוזרות... בחלק מהאתרים אני רואה וידאו כמו שצריך, אבל יש כמה אתרים שנתקלתי בהם שיש לי בעיות. למשל בספורט 5: אני יכול לראות סרטונים, אבל אחרי 2-3 שניות נעלם לי הפאנל הזה למטה שדרכו אפשר לעשות PAUSE/PLAY, לשלוט על הווליום, לעשות מסך מלא וכו'.. אחרי 2-3 שניות שהסרטון פועל אי אפשר יותר לגעת בכל זה... הסרטון פשוט רץ בלי אפשרות להעביר קדימה או אחורה, לעשות PAUSE, להגביר, לשים מסך מלא וכ…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by atila3,

יש לי מחשב בן שנתיים וכרגע מותקן בו ווינדוס 7. המחשב התחיל לאחרונה לעשות בעיות להתקע , לא להכנס לווינדוס והוא נכנס מתי שבא לו. החלטתי לפרמט אותו - ניסיתי גם דרך יו אס בי וגם דרך דיסק אבל זה לוקח המון זמן עד שהוא טוען את ההתקנה , כרגע לא פירמטתי אני ממתין לתשובתכם כי זה לא נראה לי מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם איזו גירסא של ווינדוס 7 מומלץ להתקין על המערכת הזו- Intel Pentium G620 2.6Ghz Gigabyte H61M Kingston 4 GB DDR III MHz HDD 1TB GT520 1G DDR3 HDMI x32 \ x64 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ORBIT,

חלונות XP מצב חשבון מנהל הגדרה של חשבון אורח (ללא סיסמה) ביטל/העלים את חשבון מנהל איך אפשר לחזור למצב חשבון מנהל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Artist,

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso

• 132 תגובות
    • 16.3k צפיות
  21. בשני המצבים הם על SSD זה מרגיש יותר מהיר כשזה על VHD פיסלבו EFFECT ?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by ariel007,

שלום לכולם, בצעתי סריקת דיסק chkdsk על כונן C. המחשב עשה ריסטרט ולפני עליית הוינדוס הוא עשה סריקה. את התוצאות הוא שמר בקובץ בשם bootsqm.dat. השאלה שלי: איך אני פותח את הקובץ בשביל לראות את התוצאות? ב-notepad הוא נפתח כג'יבריש. תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MASTER HACKER,

שלום לכולם, הפכתי USB של 8 GB לBOOT ושמתי עליו WIN7. שאני מחבר אותו למחשב ומפעיל אותו כBOOT המחשב מעלה אותו ואז נתקע על המסך WINDOWS IS LOADING FILES. ב-3 מחשבים אחרים שניסתי להפעיל את הUSB כ BOOT הכל עבד מהר וחלק.. שניסתי להתקין את הווינדוס מCD שהוא BOOT הכל עבד חלק מכל המחשבים.. משהו מתפקשש לי ב USB שאני מנסה לפרמט.. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? והגדרתי את הUSB בביוס שיעלה ראשון.. אפילו הגדלתי לעשות והחזרתי את הביוס למצבו האורגינל... עדיין לא עובד במחשב שלי ובאחרים כן.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי בעיה מוזרה-כאשר אני משנה שם של קובץ שנמצא בכונן חיצוני (אני עובד עם ווינדוס 7) אני מקבל קובץ בשם החדש ויכול לגשת אליו כרגיל, אולם במקביל אני רואה את אותו קובץ בשמו הישן. קובץ זה (בשמו הישן) אינו נגיש ולא נמצא בתיקיה ולכן אין באפשרותי לא למחוק אותו _וכמובן לא לפתוח אותו). זה די מטריד כי שינוי השם נעשה מלכתחילה על מנת ליצור תיקייה מסודרת יותר ונוחה יותר לשימוש. למישהו יש מושג מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? דרך אגב-זה קיים אך ורק בכונן החיצוני הזה ולא בשאר הכוננים (פנימיים או חיצוניים). חשוב לציין-התיקייה הזאת משותפת-יכול להיות שזה גורם הבעיה? תודה שרון

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by Yakim Peled,

בימים האחרונים כל פעם שאני מנגן משהו ב-YT אז במקום לראות את הסרט אני רואה מסך ירוק (הסאונד בסדר). לפני הלחיצה אני כן רואה את התמונה. המסך הירוק מופיע רק כשהסרט מתנגן. הבעיה אינה תלוית דפדפן: זה מופיע עם FF12.0, עם כרום 19 ועם IE9. הקטע הוא שלא עשיתי שום שינוי במחשב או התקנתי תוכנה חדשה. טכני: אני על W7 64 ביט. מודרים: אין לי מושג אם זה הפורום הנכון אז אם יש אחד מתאים יותר אנא העבירו אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים