Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לאחרונה התקנתי WIN 7 בצירוף KLITE BASIC ואיני מצליח לראות סרטי DVD במדיה סנטר כמו שצריך - המסך מקרטע ויש המון הפרעות אציין בנוסף כי זה קרה גם ללא המקודדים מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם גרסת ה 64Bit של המערכת. אני מנסה להריץ את Yes Streamer ומקבל את השגיאה הנ"ל. חיפוש קצרצר בגוגל, גרם לי להבין שהתקנת Windows Media feature pack תפתור את הבעיה. הורדתי את הקובץ המדובר, ניסיתי להתקין, אך קופצת לי ההודעה הנ"ל: חיפוש בגוגל העלה חרס. נקווה שלכם הפתרונים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להגדיר רשת וירטואלית בין 2 מחשבים שונים ושהם ידברו בינהם. 2 המחשבים (פיזית)כרגע מחוברים לדומיין ושניהם יכולים לתקשר אחד עם ה 2. במחשב א התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא DC. במחשב ב התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא לא DC. איך אני גורם למחשבים לראות אחד את ה 2 ברשת הוירטואלית?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה הפלוס עם הVC מותקן ויש מיקרופון אבל בלוח בקרה שאני בא לקרוא את הקטע הזה שהוא רוצה שאני יקרא כדי ללמוד ת'קול שלי אז הוא לא קיים יש שם רק את הmicrosoft sam המעצבן הזה מישו יודע איפה אני קורא לו את הטקסט הזה ויכול להסביר לי איך אני מגדיר את הווייס קומנד למדיה פלייר בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס קול חדש של CREATIVE, התקנתי את הדרייברים שבאו איתו והכל עובד בסדר. הדבר היחיד שמפריע לי עכשיו הוא שכשאני מפעיל את המחשב אז ב TACK BAR יש לי 2 אייקונים של Volume Control אחד של הוינדוס הרגיל (XP) ועוד אחד של ה CREATIVE שיש בו קצת יותר אפשרויות. איך אני יכול לבטל את הזה של הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/volume-control-sidebar-gadget זה gadget ממש נחמד. מאפשר לשנות ווליום עם הכפתור של העכבר ונותן ויזואליזציה לעוצמת הקול בערוצי סטריאו. לחצן אמצעי עושה מיוט. לחיצה כפולה פותחת מיקסר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שווינדוס עולה (2000) מופיעה לי הודעת שגיאה של הקובץ vxh8jkdq7.exe ביצעתי חיפוש בGOOGLE ןהבנתי שזה סוג של TROJAN אבל איך אני מסיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של AMD ובכל פעם מחדש אחרי תקופה של שבועיים בערך, אז הוא מתריע לי שקיים דרייבר חדש לכרטיס (הדרייבר שכבר היה לי מותקן), וכשאני נכנס לתוכנה של AMD באמת כבר לא כתוב שהדרייבר מותקן. למה הוא מסיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, למישהו יש אולי מושג למה הwindows update לא מציע לי להוריד את הSP החדשה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי צריך את עזרתכם הדחופה מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMוינדוס 7 אולטימט. ותקנה גרסת שדרוג. כאשר המחשב עובר לשומר המסך עם ססמא מדי פעם המחשב קורס ונכבה. מה גם שזה לא קורה באופן קבוע. לעיתים אחרי שנגשים למחשב אחרי 4 שעות הוא בסדר ולעיתים אחרי שעה הוא נכבה מנהלי התקנים עודכנו תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני חושב סוף סוף W7 יודע לעבוד טוב יותר עם יותר ממעבד אחד. אני מריץ את CPUZ ו CPU FREE BENCHMARK באותו זמן. מעבד שלי עובד ב 1.6 רגיל ו 1.8 אם יש עומס. ב XP וויסטה CPUZ מראה כל זמן 1.6 אפילו שבגלל BENCHMARK מעבד עובד ב 1.8 בגלל CPUZ כאילו תקוע. גם אם אני עושה AFINITY ונותן לכל תוכנה CPU אחר ה CPUZ תקוע ולא מראה נכון. ב W7 בלי לשנות כלום CPUZ מראה מהירות נכון בזמן עומס וגם מעדכן מהירות של CORE באחוזים קטנים סביב 1.8 כל זמן ש BENCHMARK רץ. מישהו יש נסיון/מה להגיב ? עריכה אני קצת להסביר מה בעיה במערכת הפעלה עם כמה מעבדים מעבדים לא עובדים טוב בגלל וינדוס. תמיד יש רק וינדוס אחד שעובד והוא עם LOCKS של תוכנה שומר שמעבד אחד לא יקלקל שום דבר שמעבד שני עושה באותו זמן עם טבלאות וזכ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט ואז הוא הפסיק להגיב. שום כפתור לא נלחץ וגם העכבר נעצר. הדלקתי מחדש מהמארז ואז פתאום המ"ה לא עולה. כיביתי והוצאתי את חיבור החשמל והמודם וחיברתי מחדש. הדלקתי שוב, והפעם עלה חלון ש-W7 מתקן את עצמו ושזה ייקח מספר דקות. לאחר 10 ד' קיבלתי הודעה שהפעולה הצליחה חלקית, וגם שהסיבה יכולה להיגרם מחיבור/ניתוק מכשירים כגון מצלמה. ובאמת באותו זמן שהבעיות התחילו חיברתי (בפעם הראשונה מהתקנת המ"ה) מצלמה ולאחר שהורדתי את התמונות ניתקתי את החיבור. בקיצור עכשיו הכל עולה ולא רואים שינוי כלשהו. האם אני יכול להיות שקט? האם הבעיה הזאת קרתה רק לי או שזה נפוץ ב-W7?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לנושא ולא פורום תוכנה. אז ככה, אני כבר המון זמן מחפש ג'דג'ט מזג אוויר יפה ל SIDEBAR של הוינדוס. וכל היפים שאני רואה, או שאין להם שירות בישראל או שאי אפשר להתקין אותם. אז חשבתי שיהיה נחמד אם אחד שמכיר/יש לו ג'דג'ט מזג אוויר יפה יוכל להעלות לי אותו או לשלוח קישור. תודה רבה ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לעוד מישהו יש את הבעיה המפגרת הזו בXP שהוא נתקע שעה על ה welcome screen והוא אפילו לא טוען כלום? רעיונות? בבקשה... אני שונא את זה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להעלות לאשכול הזה את ה-Bitmap המקורי של ה-Welcome Screen של Windows XP?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעזאזל מעיפים את החלון של ה-WELCOME בכל פעם שמדליקים את המחשב בווינדוס XP? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אולי מישהו יכול לעזור בענין הזה, המחשב עולה המסך welcome של ווינדוס ואז restart ניסיתי safe mode לא עולה נסיתי את האופציה של עליית מערכת לפי קונפיגורציה אחרונה טובה-לא עולה תודה (לא המחשב המופיע במפרט חתימה)
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום חברי פורום חלונות יקרים אני מעוניין להנות משני העולמות בחלונות XP ואני אפרט 1)אני רוצה את עליית המערכת ללא הקשת סיסמא כלומר לפי הגדרת המשתמשים ה wellcome screen 2)אבל אני רוצה את תפריט הסגירה הקלאסי עם הגלילה של כל האפשרויות. סגירה היברנט מצב המתנה כמו ב 98 בקיצור.....
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ברשותי Wendows 8 enterprise מישהו יודע האם אני זכאי לשידרוג לווינדוס 10? תודה לכם. והמשך יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש מערכת הפעלה לשרת ביתי. נחוץ - גיבוי מסמכים מ2 מחשבים ברשת אלחוטית חבירו רשת קווית עם מחשב להזרמת תכני HD ואכסונם! זהו, לא משחקים לא כלום, מחשב שרת שפשוט יעבוד רק כרשת ויהיה ניתן לראות את הכוננים ממחשבים אחרים מחשב ללא ציוד הקפי. מארז עם חומרה ומערכת הפעלה עם דרישותי נטו! אז מה כדאי, WHS XP ויסטה או בכלל לינוקס? אם לינוקס או FreeNAS? פירוט ועזרה יתקבלו בבברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
for some strange reason when i try to write a threadafter kliking a few letters my hebrew turns to gibrish can anybody help me? this is realy annoying
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ויסטה RC1 וכשאני מנסה לעשות אפדייט הוא כותב לי Widnows could not search for new updates error found code 80245003 למישו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
היי לכולם, אני משתמש במחשב נייד Asus X205TA. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ושידרגתי לוינדוס 10 בהתקנה נקייה לגמרי והכל עובד טוב חוץ מדבר אחד שחוזר על עצמו... לאחר שהמחשב מקופל כמה זמן (במצב שינה) אני פותח אותו והWIFI במחשב פשוט לא מופיע בשום צורה ודורש הפעלה מחדש של המחשב. אין שום מתג במחשב, לא כפתור שאחראי על הפעלה\כיבוי של הWIFI. זה פשוט מופיע לא בהגדרות ולא בשום מקום. זה קרה לי פעם אחת וחשבתי שאולי זה יסתדר, אבל זה כבר חזר על עצמו כמה פעמים... מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
שלום לכולם שהמחשב נכנס למצב שומר מסך הוא דורש ממני להקליד את הסיסמא כל פעם איך אני מבטל את זה ?(windows 10 64 bit english) תודה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-