Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי! ברשותי מחשב פנטיום 2 350mhz עם 128mb זיכרון והרדיסק 6.4 (משהו כזה). רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה לשים בו? האם את ה- xp (לא כבד מדיי למחשב כזה) או מערכת הפעלה אחרת כמו ה- 98 או ה- me? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את ויסטה מחדש בלי לפרמט, אחרי שתהליך ההתקנה נכשל כמה פעמים, מה שקורה עכשיו זה שמשום מה שמדליקים את המחשב יש חלון כזה שאומר לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות (שלושתם עם שם זהה, VISTA משהו) רק שבעצם רק אחד תקין, שאני מנסה להעלות את האחרים זה או לא עולה בכלל או מעלה תמיד שגיאה.. איך אפשר להפתר מזה? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שקנתית את המחשב התקנתי וינדוס 8 32 ביט. עכשיו אני רואה שמשחקים חדשים דורשים במינימום מערכת הפעלה עם 64 ביט (COD GHOST, SLEEPING DOGS, הבטא של באטלפילד). אז כנראה שאין מנוס מלעבור ל64 ביט? האם אני צריך לעשות פירמוט והתקנה חדשה הפעם של 64 ביט? או שיש דרך לעשות איזה שדרוג או משהו מבלי לפרמט?
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1) איך מורידים קבצים מהסטארט-אפ? זתאמרת, יש תוכנה שאני לא רוצה שתעלה כשהמחשב מתחיל, איך אני מבטל אותה? 2) ראיתי שיש בווינדוס XP סקריפט אדיטור מובנה, איך מגיעים אליו? 3) איך מוחקים תוכנה שלא מופיעה בADD\REMOVE FILES, ושמערכת ההפעלה מנסה לתקשר איתה למרות שמחקתי כבר את כל הקבצים שלה?
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני זוכר ראיתי סירטונים בYoutube על כול ה3D של ויסטה, נגנבתי, הוא יכול לגרור את הנגן וידיו הצידה כזה [שיהיה באלכסון בצד של המסך], להפוך פתאום את החלון של הדפדפן ככה שבצד השני יהיה כתבן [של טקסט] וכאלה, איפה כול זה? כול מה שיש זה החלפת החלונות ב3D, אבל זה כלום. הם סתם הראו? או מה? לא הבנתי |:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדווס 98 באנגלית ואי אפשר לכתוב או לראות שם עברית. שנכנסים לאתרים בעברית זה כותב שצריך להוריד פונט בעברית או משהו כזה, ושזה בא להוריד יש איזה שגיאה. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד compaq pressario cq61 שקניתי ברשת מחשבים ידועה מאוד בשנת 2012. המחשב הגיע עם מערכת חלונות 7 home מובנית. בחודשים האחרונים, כאשר אני רוצה לעדכן את מערכת ההפעלה, אשף העדכון מדווח לי שיש עדכונים זמינים אולם נראה שהעדכונים אינם יורדים למחשב (מד ההתקדמות של ההורדה נשאר תקוע על 0% דקות רבות). אין בעיה של חיבור לאינטרנט, על המחשב מותקן אנטי-וירוס של אווסט וחומת אש של comodo (יש מצב שמקור הבעייה הוא אחד מהם?) העדכון המוצלח האחרון נעשה באוגוסט שעבר.. תודה מראש לכל מי שיוכל לסייע לי לטפל בבעיה בלי צורך לפנות למיקרוסופט. את זה אני אעשה רק כאפשרות אחרונה. שבוע טוב ושנה אזרחית טובה לכולכם!
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. ורציתי לדעת מה עדיף להתקין. XP 64 ביט או XP 32 ביט?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון בעיקר אחרי שמחשב פעל הרבה זמן רצוף ה xp נתקע ב saving your settings שאני מנסה לעשות turn off או restart מה יכולות להיות הסיבות השונות
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר עמוד ההתקנה מודיע שנותרו עוד 34 דקות לסיום. לפתע המסך כבה ומופיע הודעה על המסך No Signal. כלומר, המסך לא מזהה שום תמונה מהמחשב. אני מניח שתוך כדי ההתקנה משהו קרה והקפיא את המחשב או משהו כזה. רעיונות? תודה
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הקבצים, לפתע כל קובץ MP3 שקיים לי על המערכת, ויש לי כמעט איזה 5 ג'יגה של קבצים כאלה, שוכפל ויצר קובץ נוסף בעל אותו שם אבל סיומת שונה, שנקרא VBS FILE, כל קובץ VBS שוקל כ 11.8 קיי הייתי מוחק אחד אחד בעצמי אבל לא רק שזה הרבה קבצים, אני רוצה לדעת מה הבעיה האמיתית לתוצאה הזאתי אולי וירוס כלשהו ? או ש?.. אודה אם תעזרו לי .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני זה עדכנתי תלוח אם עם הקול והכרטיס רשת ואחרי זה עדכנתי תכרטיס מסך וחשבתי שזהו... עדכנתי הכל... אבל אז גילתי עוד משהו... לא ברור אתם יודעים אולי מה זה או איך אני יכול לגלות לפחות מה זה...?
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כפי שאתם מכירים את מיקרוסופט חברה עשירה ומצליחה אני רוצה לספר לכם משהו דבר ראשון מערכות ההפעלה שלהם 99% מהזמן לפי מעבדות פותרת בעיות ועוד משהו רק שתידעו שמערכות ההפעלה היה רעיון של מקינטוש ומיקרוסופט גנבה את הרעיו ממקינטוש וגם מיקרוסופט מתקינה חכם תוכנות שאתם לא צריכים ומבזבזים לכן מקום ואת המהירות (כלומר למחשבים איטיים) הלוואי שיצא כבר MAC OS לPC ותראו מי תהיה החברה הכי טובה ולמי שלא יודע איך נראה MAC OS - JAGUAR הנה כמה תמונות: נכון יפה יותר מWIN XP תודו ואני יודה לכן אם תתנו תגובות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו.. אני מנסה להיכנס לאתר של האפדיט.. וזה מה שאני מקבל
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את המערכת ההפעלה WINDOWS XP טוב והייתי חייב להתקין גם DIVX ויצא לי להתקין DIVX אחרון אז ככה עליתי על זה DIVX מתקין תוכנה בשם GATOR שכולם מכירים את המחלה הזאת ועוד תוכנה בשם CMEII שהיא חדשה בשבילי אבל אני בטוח שהיא אותו דבר. פה שתי התוכנות מתקינות את עצמם והם מכניסות את עצמם לMSCONFIG START-RUN-MSCONFIG-STARTUP TAB בשביל להיפטר מהם פשוט מאוד: 1. להיכנס לMSCONFIG ולבטל את שתי הוי כמו בתמונה 2.להיכנס למצב בטוח ולמחוק את התקיות בתמונה 3.ועוד דבר שאני ממליץ לעשות כל שבוע זה להריץ את AD-aware ולמחוק את מה שהיא מוצאת. תודה לLG שנתן לי את התמונות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס ל אתר windows update דרך הxp pro שלי אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאני לא יכול לראות ולעדכן שום דבר אני רוצה לעדכן את העדכונים האחרונים וגם קצת לפניהם כי זה לא עובד כשבועיים,מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני צריךלהתקין את וינדוס 98 יש לי את הדיסק המקורי! עכשיו פירמטתי דרך הדיסק של אקס פי שעולה מהבוט ואחרי זה כיבתי ודלקתי ושמתי את הדיסק של 98 עכשיו איך מתקין ?אני מגיע למצב שהוא אומר לי שאני צריך דיסק boot ואין לי את התקליטון וגם לא floppy יש לי רק סידי רום,מה עושים במצב כזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי אפשרות להעביר או לגרור קבצים מה עושים ? איזה עידכון למחוק ?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי מאמר על צריכת חשמל... הבנתי שעם ה STANDBY של המחשב אפשר לחסוך 60% מצריכת החשמל אם המחשב דלוק ברוב שעות היממה... הבעייה שלי שהמחשב דלוק בגלל קבלת קבצים מחברים (קבצים גדולים מאוד)... האם הכנסת המחשב ל STANDBY, או אופציית "כיבוי כונן קשיח" בתצורת החשמל של WINDOWS ימנע מהמחשב לקבל קבצים? המחשב לא בשימוש כל היום ורק המסך כבוי... האם אפשרי להכניס את המחשב ל STANDBY ולהמשיך להוריד ? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות וונידוס homex xp או pro.... איפה אני יכול להשיג מחירים נוחים, האם יש להם אתר כדי שהוכל לראות ומה באמת כדי home or pro? תודה
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום! טוב, הכל כתוב בכותרת... אני משתמש אחד במחשב, אני גם ADMINISTRATOR, וכל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי את מסך ה LOGON. אני רוצה לבטל אותו, כדי שפשוט יתחבר אוטומטית, ישר למסך ה WELCOME. איך עושים את זה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אתמול עבדתי במחשב ופתאום הוא התחיל לזוז לאט ולהתקע, עשיתי RESET ואז קיבלתי מסך כחול unmountable_boot_volume ניסיתי את כל האפשרויות שמייקרוסופט נתנו ושום דבר לא עבד. כשאני עושה chkdsk (על כל האפשרויות F P וכו') הוא מגיע ל50% ונתקע (הנורה האדומה עדיין דלוקה והוא כאילו חושב למרות שאין שום רעש מההארד דיסק) עשיתי Fixboot ואפילו ניסיתי לעשות התקנה מחדש של הווינדוס אבל כשאני מגיע לדף של המחיצות הוא כותב לי שיש לי 2 אבל הראשונה היא unknown. בעיקרון יש לי 2 מחיצות, אחת נקראת C: והשניה D: על C יש את הווינדוס ועל D קבצים שאני מוריד... ההארד דיסק שלי הוא WD 320Gb בחיבור SATA. יש לזה פתרון? נ.ב יש משהו מוזר, לפעמים כשאני מעלה את הדיסק של הווינדוס או של ERD הוא כותב לי שק…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 x64 ultimate. רציתי לדעת איך אני יכול להתקין בנוסף למערכת הפעלה הזו, windows 7 32 bit או windows xp. האם זה אפשרי? איך עושים את זה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני בטלתי כמה ואני רוצה לבטל עוד , כי לפני עדכון עדכוני ווינדוס המחשב תפקד מהר יותר מאשר אחרי . ככה שהמחשב שלי יכול להיות מהיר יותר מימה שעכשיו. אז אני אשמח לקבל שמות של שירותים שאני יכול לבטל , ואם אפשר בבקשה תפרטו על השירות ,מה הוא עושה . תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היו לי ש 2 מסכם כחולים ועליהם כתובות 1 STOP 0X000050 (XE2E75NC8,0X00000000,0X8755C67,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8755C67 BASED AT F8755000 DAESTAMP 4037139A 2 STOP 0X000050 (0XFF0DD93C,0X00000000,0XF835C31,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8735C31 BASE AT F873500' DATESTAMP 4037139A בדקתי את הזיכרונות, רציסטר ובסנדרה והכל תקין הקריסה רנדומלית זה מה שרשם בפעמיים האחרונות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-