Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. קנינו לאחותי את המחשב הבא. קודם אני מזהיר,התכנים באתר קשים לצפיה! מפורסמים שם דברים כמו "PCI EXPRESS INTEL 950 משולב למשחקי תלת מימד מורכבים" או " LCD 17 LG 1752S 1:1600המסך הטוב בעולם!!!" אך בכל זאת קנינו לה את המחשב הזה בתוספת כמה דברים כי היא לא צריכה יותר,והשגנו אחלה דיל. קיצר רציתי לדעת אם ויסטה יעבוד לה בצורה חלקה על המחשב. לא משחקים וכל השטויות. קצת תלת מיימד גם. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=699316 יעבוד? תודה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש לשימוש משרדי (לא הכי איכותי) ומתלבטת איזה ווינדוס להתקין, המליצו לי 10 אבל אני לא מבינה גדולה, הבאתי מפרט של המחשב אם זה חשוב - https://tms.co.il/desktops/office-desktop?product_id=107767
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הבעיה בכותרת. אני מצרף את נוסח ההודעה וגם צילום מסך שלה. יש איזה אתר שיכול לעזור בפענוח או מומחים פה שיכולו לתת עזרה? נ.ב את הקובץ WER7F8B.tmp.version.txt שרשום שיכול לספק מידע לא הצלחתי למצוא. תודה רבה לעוזרים! Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 3d BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFA600274CA00 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini121808-01.dmp C:\Users\Oran\AppData\Local\Temp\WER-67018-0.sysdata.xml C:\Users\Oran\Ap…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרמטי לפני שבוע וכל פעם אני נתקל בבעיה אחרת...עכשיו נכנסתי לתיקייה של המשתמש שלי ומחקתי מישם תיקיות שחשבתי שאני לא צריך (ספריות) בניהן: מועדפים, חיפושים,3 קיצורי דרך "ושולחן העבודה". עכשיו פתאום שאני נכנס לתיקייה של המשתמש שלי או לתיקיית הסיפריות או בכלל פותח חלון כדי לשמור קובץ (כמו בוורד למשל)+, קופצת הודעת שגיאה שבתמונה. יותר מיכך אני לא יכול להעתיק כלום לשולחן העבודה או לשים בו קיצורי דרך! איך אני מחזיר את תיקיית שולחן העבודה? את שאר התיקיות תמיד הייתי נוהג למחוק אבל כנראה ששולחן העבודה היא חייבת להשאר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה שמופיע כל פעם הודעת השגיאה הזו ואחרי זה המחשב נתקע לאיזה שעה פירמטתי את המחשב וזה חזר ואין לי מושג מה לעשות. חשוב לציין שיש לי XP SP2
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. כאשר אני יוצר ב-Windows XP/Vista/7 קובץ בשם txt.יוסי (2009) אני מקבל ב- Windows Explorer תוצאה הבאה: txt.(יוסי (2009 2. כאשר אני יוצר תיקיה בשם "טסט 1" ומתחתיה תיקיה בשם "טסט 2", ולוחץ על Properties של קובץ כלשהו בתיקיה "טסט 2", אני רואה בשדה Location שכביכול ספריה "טסט 1" נמצאת מתחת לספריה "טסט 2" - סדר שונה ממה שקיים בפועל ================== האם נתן לעשות משהו בנידון? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני עובד עם וינדוס XP Professional באנגלית +SP2. לאחרונה יש לי בעיה, שהמחשב קורס ללא כל התרעה ומאתחל את עצמו. מה שמוזר, זה בחיים לא קרה בזמן עבודה, אלא רק שהמחשב בIDLE. צרפתי תמונה של התקלה.... למשהו יש מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, התקנתי עדכון שמודיע לי שהווינדוס לא חוקי. איך אפשר להסיר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אודה בעיקר להתיחסותם של אלו שכבר התנסו ב vista 64bit האם בכלל כדאי להתקינה ? האם היא יציבה ? הכנתי כבר את כל הדיירברים ל 64bit ולפני שאני יוצא לדרך רציתי לשמוע קצת פרטים.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
- שלום לכל קוראי שורות אילו. הבעיה שלי היא כזו: יש לי WIN2000 , וכשאני מנסה לשנות לאנגלית ע"י ALT+SHIFT אין תגובה והכתב נשאר בעיברית. זה קורה במחשב , באתרי חיפוש , ובשאר התוכנות והמשחקים. מישום מה זה לא משפיע על הקזה. אני צריך לציין שכל זה קרה אחרי שהתקנתי MICROSOFT OFFIC XP+התוספות שלו , מה שהעלים לי את החלון של העיברית\אנגלית ב - TOOL BAR ניסיתי כבר: - לטפל באפשרויות TOOLS\INTERNET OPTIONS\LANGUAGES - התקנתי מחדש INTERNET EXPLORER 6 אם כבר נתקלתם או שאתם גאונים יכולים לעזור לי פה - אשמח מאד - בתודה - רועי - ROEER007@WALLA.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
הוא תופס כ- 1 GB רציתי לדעת אם זה לא יזיק אם הוא ימחק או שבעצם יווצר אחד חדש..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן , עכשיו פירמטתי אותו לWIN98 ובעליייה של המחשב הוא מזהה לי את הCD אבל אחרי עליית הWIN דרך המחשב שלי הוא לא מזהה לי כונן CD מה יכולה להיות הבעיה? , תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע הפעלה אוטומטית מתוזמנת של המחשב בכל יום באותה שעה אם בכלל? אני משתמש XP SP2.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי משב חדש LENOVO S20-30 MODEL:20421 הוא מגיע ללא מערכת הפעלה יש לי מערכת הפעלה חוקית שרכשתי WNDOWS 7 HOME PREMIUM 64BIT בעברית כאשר אני מתחיל ההתקנה הוא מגיע למסך שאמור לזהות הדיסק הקשיח אבל לא מוצא אותו בדקתי עם אותו דיסק של התקנה מחבר שמכיל SP1 אותו הדבר בדקתי עם ווינדוס 8 ושם הוא מזהה הדיסק אבל אני רוצה ווינדוס 7 בביוס מזהה הדיסק בטלתי UFI עשיתי רק LEGACY בקיצור כניראה שצריך דרייבר לתת לו בדקתי באתר של לנובו ... לא רואה דרייבר שאני יכול להכניס עזרה בבקשה ... תודה מראש http://support.lenovo.com/il/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-s-series-laptops/lenovo-s20-30-notebook
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מכוון כל הזמן את השומר מסך לעלות רק אחרי שעה אבל משום מה אחרי כמה זמן או שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש וזה משתנה אוטומטית לעלות כל דקה. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום קניתי כונן HD חדש חיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו windows (דרך הwindows הישן). הפכתי אותו ל Master ואת הכונן הישן ל slave וה windows החדש לא עולה לי (לא מצליח לעשות boot) . עוד בעיה, הווידוס הישן אומר שיש לי רק 20GB על ה HD החדש למרות שהוא 80GB. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי טאבלט VIEWSONIC VIEWPAD10 שבא עם WIN7 מותקן אבל הוא משאיר רק 2G פנויים ב-SSD הפיצפון. חשבתי לנקוט באחת הדרכים הבאות: 1. לנסות לצמצם את נפח ההתקנה אבל הבנתי שזה די אבוד מראש וכל עדכון מ"ה או התקנה של תוכנות מנפחות אותה ללא פרופורציה. 2. להתקין WIN7 נקי וקל ככל האפשר אבל החשש שלי שחלק מהפיצ'רים היחודיים של הטאבלט (מגע/כפתורים/WIFI למשל) לא יעבדו. יש כמה דרייברים באתר של VIEWSONIC אבל לא נראה שהם מכסים הכל... WIN7 תומכת בהם "מהקופסה"? לא נשמע סביר. 3. להתקין WIN8-RC בתיקווה שהיא תהיה קומפקטית יותר ותתמוך במה שנדרש. אשמח לחוות דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח אל הOUTLOOK EXPRES מופיע הודעה זו " אין אפשרות לפתוח את תקיות הדואר האלקטרוני המשמשות כברירת מחדל" . והOUTLOOK נסגר. ניסיתי לתקן את הOUTLOOK עם דיסק ההתקנה של אופים ואף הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. מישהו מכיר את התופעה ואיך מתקנים אותה? :-\
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, סליחה מראש אם הנושא כבר יצא מכל החורים - אבל ביצעתי פה חיפוש ולא ממש מצאתי תשובה. אני מנסה לעזור לחבר עם התקנת ויסטה. עם הדיסק שברשותו הוא הצליח להגיע בהתקנה רק עד לשלב של בחירת שפה ! מאותו שלב המחשב פשוט קופא ! הוא ניסה להחליף רכיבים כמו זיכרון ונגן DVD - לשווא. הבאתי לו בשביל הניסיון דיסק שלי (אולטימייט 32BIT) שעבד פרפקט בשני ניסיונות התקנה אצלי, על שני מחשבים שונים. כשהחבר ניסה להתקין - קיבל הודעה שזה לא דיסק SYSTEM וכו' , ולא התחיל אפילו להתקין. כמובן שכיוון מראש ב-BIOS לטעינה ראשונה מה-DVD..... שאלתי היא כזו - האם יש לוחות-אם שמראש יחסמו התקנה של ויסטה (בעזרת צ'יפ או משהו דומה) ? משום מה זכור לי מימיה הראשונים של ויסטה שדובר על משהו כזה או אח…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם ישנה פקודה או קטע קוד - לשינוי services מסוים לסטטוס של disabled (כך שלא יעלה מיד בעלית win) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מיקודם המודם היה אצל אחי במחשב אבל מיכיוון שאני גולש יותר ממנו ולא מכבה את המחשב העברתי את המודם אלי,ופיתאום המחשב מקרטע בצורה נוראית,Task Meneger לא נידלק ICQ,ו Intarnet explorer ניתקעים,במישחקים המחשב מקרטע ב 800X600 כשמיקודם היתי משחק על הרזולוציה 1280X1024 הכול דלוק (AA-AF), ואני מקבל כאלה הודעות מקספרסקי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
אהלן חברה! יש לי ווינדווס 10 כבר בערך חודשיים. הורדתי את העדכון האחרון ואני מקפיד לעדכן כל הזמן. משום מה כל הזמן אני שומע את המחשב עובד... כל הזמן. כשאני נכנס ל resource monitor אז אני רואה שב disk usage הסיסטם כל הזמן בפעולה... חיפשתי רוגלות, חיפשתי וירוסים ניקיתי את המחשב הסרתי דברים מיותרים, חיפשתי מקרים דומים בגוגל ושום דבר. יש לכם מושג אולי מה אני יכול לעשות? מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק מה הסיבה לכך? סך הכל אני מאוד מרוצה וחוץ מבעיה הזאת מעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי עם מערכת ההפעלה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
30% מהבאגים החמורים של Windows Vista נובעים מבעיות במנהלי ההתקנים של כרטיסי המסך של Nvidia... המשך... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525177,00.html
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-