תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עומד בפני מודניג. אני קונה Silverstone TEMJIN SST-TJ04B, ''ומשדרג'' אותו. (כל מני דברים עם פלטות אלומיניום), כל השירטוטים שלי לחיתוך נמצאים על דפים, ואני צריך אותם על המחשב בשביל ליצור ''שבלונות''. כבר יומיים שאני מנסה לסרטט עם SketchUp,אבל היא פשוט בלתי נסבלת. הסירטוטים הם ממש מובנים וקשים לסירטוט עם SketchUp. אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על תוכנת סירטוטים טובה, בין אם היא מיועדת למתחילים,ובין אם ל''מקצוענים''. בתודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס כמה תמונות בדף אחד .. (לא לעשות העתק הדבק בוורד ) יש למישו עצה או משהו כי דרך התוכנה שבאה עם הוינדוס זה חותך לי חלקים מהתמונה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
הי חבר'ה יש לי VISTA במחשב הנייד ואני מנסה להתחבר לצ'ט המתקדם של נענע משום מה אני לא מצליח.. הצ'ט ביקש ממני להתקין במחשב ACTIVE-X ועשיתי את זה ועדיין לא הצלחתי ... אולי מישהו פה שמתעסק בויסטה הצליח להתחבר לשם או שיכול לתת לי רעיון כלשהו תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני טכנאי מחשבים התקשרו אלי אתול בישביל לתקן מחשב נייד של HP והתחלתי לגבות לאחר מכן חשבתי להתחיל לפרמט אם הרקוברי המובנה חשבתי שהוא יעביר אותי להתקנת הווינדוס ויסטה ששם שומר את הווינדוס הישן אבל ישר אבנטי שלא אז כיביתי את המחשב ב0 אחוז לאחר מכן בדקתי וכנראה שאספיק לפרמט את המחיצה ולארגן תיקיות ואני חייב לשחזר 25 ג'יגה של נתונים מתוכם 20 ג'יגה של סרטונים ותמונות של הילדים של הלקוח ועוד 5 אם כל מיני דברים מסמחי טקס חשובים וקורות חיים חוץ מזה אין לי מערכת הפעלה שם כי אם אני יתקין על הארד דיסק זה יקטין סיכוים להצליחהלקוח אדיים לא יודעה על זה ביינטיים . הקבצים היו ב6 תיקיות שנמצאות בתיקית הUSER אחד מהתיקיות בשולחן עבודה והאחרות בPICTURES מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי זה …
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בקשה תעזרו לי בקשר לווירוס הזה virus.win32.satlity.r אני מפעיל תאיסיקיו פיתאום אני רואה האייסיקיו לא פועל לי!!! אני מפעיל תוכנות לא פועלות לי אמרתי למה זה... אמרתי אולי יש לי ווירס בדקתי תאנטי ווירוס פיתאום אני עושה חיפוש אני מוצא מלאא ווירוסים זה מוחק לי את כול התוכנות המשחקים והכול אמרתי יאלה נמחוק ונתקין מחקתי וזה חוזר לא נגמרר פעם מיזמן מיזמן הייה לי תווירוס הזה לא זוכר איך מחקתי אותו............. משהו יוכל לעזור לי בבקשה :'( סתקלו שזה מוחק לי את כול התוכנות detected: adware not-a-virus:AdWare.Win32.I2ISolutions.b URL: http://www.tapuz.co.il/irc/main/launcher.cab/launcher.ocx not found: adware not-a-virus:AdWare.Win32.I2ISolutions.b File: C:\DOCUME~1\2C8F~1.222\LOCA…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה במדיה פליר שהוא לא מזהה שום קובץ שאני מכניס לו..סרטים\שירים.. צירפתי תמונה.. http://img323.imageshack.us/my.php?image=untitled8ea.jpg וזה מאז שהקנתי לו את הגירסה ההעשירית.. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת אני צריך תוכנה שבשעות שאני אגדיר לה תבדוק אילו קבצים השתנו בתיקייה אחת ותשנה אותם בתיקייה השנייה ברשת. אם אפשר שהיא תבצע העתקה יותר מקיפה כל כמה ימים זה גם יהיה טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי windows xp pro x64 והתוכנת צריבה הנוכחית שלי (winoncd 6 dvd editio) לא מזהה את הצורב לעומת זאת הנרו אקספרס כן עכשיו בטח תגידי אם נרו אקסרס זיהתה תשתמש בה... אז ככה היא לא מאפשרת לי צריבת DVD ואני מודע לך שהוכנה הנוכחית שלי ישנה מאוד.. ולכן אבקש את עצתכם לתוכנה חדשה יותר שתזהה לי את הצורב במערכת ההפעלה ותצרוב DVD בדגש על כך. בתדה מראש preadator_008
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להפוך את המוזיקה בתוכנה GUITAR PRO 3 לקובץ מידי רגיל?? אם כן איך?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חברה לא מצליח להיכנס לצאט תמיכה של מיקרוסופט באתר שלהם דיברתי עם הנציגים שלהם יומיים ניסנו הרבה אופציות ולא עזר תאמת שהצלחנו להיכנס לצאט דרך פרוקסי דרך האתר הזה :http://www.hidemyass.com/ התקנתי את הוינדוס מחדש כולל פירמוט ועדיין לא עוזר דרך הגב יש לי וינדוס 7 64 ביט 7600 ואני לא מצליח לפתור תבעיה עוד דבר חדש נכון שאני לוחץ על קליק ימני על המחשב שלי ואז ניהול ואני נכנס למציג האירועים ואס נכנס למערכת ויש לי כמה שגיאות עם עיגולים אדומים ואחד הזהרה עם משולש צהוב זה היה לי גם לפני הפירמוט ועכשיו אחרי שהתקנתי מחדש שוב זה מופיע לי אמרו לי שמציג האירועים תמיד מציג שגיאות האם זה נכון האם יש תוכנה שמפענחת את השגיאות אשמח לתשובות ועזרה ממכם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי מישו יכול להמליץ על תוכנה טובה שתוכל להחליף את Windows media player, רצוי גם אפשרות של כתוביות... ושלא תיקח הרבה משאבי מערכת... אבל לא כמו BSPLAYER שבא עם הספייוואר של SAVE.... משו נקי... יש למישו משו כזה להציע?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים בפורום! הבעיה שלי היא כזו: צילמתי במצלמה רגילה (לא מצלמת וידאו) קטע וידאו בן 3 דקות. לתדהמתי הקובץ "שוקל" 290MB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקובץ שהמצלמה יצרה הוא קובץ עם סיומת AVI. ההיגיון הפשוט שלי אומר שיש איזה קומבינה להקטין את הקובץ הזה (ואני לא מתכוון לתוכנת כיווץ) כי לא פעם ולא פעמיים הורדתי מהאינטרנט קטעי וידאו הרבה יותר ארוכים ששקלו הרבה פחות מ-290MB. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של LG, בו בדומה לכל נייד יש מקשי Function, שפועלים בלחיצה על מקש הFn בנוסף לאחד מהF-ים. F3-F12 מוגדרים מראש לכל מיני פעולות, ואת הF1 והF2 אני יכול להגדיר בעצמי. מה שבעצם אני צריך לעשות זה לבחור תוכנית EXE שתפעל בלחיצה על Fn+F1/F2. העניין הוא שאני מעוניין שמקשים אלו יבצעו את פעולת "השיר הבא" ו-"עצור השמעה" בוינאמפ או במדיה פלייר, ולא ניתן לבחור בשביל זה תוכנית EXE. יש איזשהו סקריפט שיכול לעזור לי להגדיר את פעולות אלו. אני בגדול יכול לעבוד עם Visual Basic וליצור EXE, השאלה אם ניתן להגדיר כזו פעולה. כל עזרה שהיא תתקבל בברכה, תודה רבה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה של תוכנת ההגדרה של המקשים הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני צריך פיירוול שיהיה קליל.. לא מציק שקופץ כל שנייה ועושה את העבודה בשקט.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה , אני לא יודע כמה כוכבים אני יקבל על האתר הנחמד הזה , אבל נראה לי שהוא דיי ידוע , אז אני מקווה שלפחות אחד . בקיצור אתר עם תוכנות חדשות והקראקים שלהם , מתעדכן כמעט יומית : <צונזר>
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הורדתי סרטון אנימציה ןשאני בא לפתוח אותו אף תוכנה לא מצליחה. לא ב- BSPLAYER ולא MEDIA PLAYER ואפילו שאני מנסה לטעון אותו לתוך GSPOT הוא לא מזהה קודקים או שום דבר. שם הקובץ הוא : x-men_evolution_-_1x01_-_strategy_x_[vpc].avi ניסיתי לחפש בגוגל - VPC וכול מה שקיבלתי הוא " VIRTUAL P.C " מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רב שלומות! היום הגעתי למסקנה שאין מנוס מלפרמט. כמה שאני מנקה ומנקז, המחשב עדיין איטי ולאחרונה התחיל לקרוס. עכשיו, אני מעוניין לגבות חומר. אין לי כונן חיצוני ולא את הכוחות הנפשיים לצרוב את כל מה ששאני מעוניין לשמור. מדובר פשוט בקבצים וסרטים, לא תוכנות מותקנות. השאלה שלי היא אם וכיצד אפשר לבודד את הקבצים שאני מעוניין לשמור כן שהפירמוט יפסח עליהם ואוכל לגשת אליהם לאחר מכן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אשמח לעצה ממישהו במקרה הבא: עשיתי טעות פטאלית ולקחתי על עצמי להכין בעבור הגן של הבת שלי אוסף סרטים לסיום השנה שחל מחר... מדובר באוסף של כ-1,200 תמונות שצילמה הגננת במהלך השנה. אני מנסה ליצור מכל קבוצת תמונות סרטון ולבסוף לתפור את הכל ל-DVD אחד עם תפריטים שיפנו לכל סרטון בנפרד. מעולם לא עשיתי זאת ולקח קצת זמן עד שמצאתי תוכנות שעושות זאת באופן יעיל. השתמשתי עד כה ב-3 תוכנות בנפרד: הראשונה הנה ashampoo השנייה הנה תוכנה בשם Photo DVD Slideshow Pro והשלישית Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe לאחר שהשקעתי אינספור שעות בהכנת החומר (ימים ולילות) והכל היה מוכן, התחלתי לקודד את הסרט הסופי. באמצע הקידוד התוכנה קורסת פעם אחר פעם. התקנתי את התוכנה על מחשב המדיה שלי, שהנו מחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ככל שעובר הזמן מיום התקנת מערכת ההפעלה המחשב מתחילות לצוץ יותר יותר בעיות, מערכת ההפעלה הופכת לפחות יציבה והעבודה במחשב הופכת פחות נעימה. אני מועניין לדעת באיזה תוכנות ממולץ להשתמש ע"מ לשמור על המחשב נקי, מהיר, ויציב ככל הניתן לאורך זמן. מי שממליץ על תוכנה שיסביר מה המטרה שלה בבקשה. תודה לכם :saint:
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של EDIMAX ופתחתי את הפורטים לפי המדריך ועדיין יש לי אייקון אדום בתוכנה שאומר לי שאני צריך לנחליף פורט כי הפורט הזה חסום יש לי גם פירוואל של הווינדוס (ויסטה) אבל אישרתי שם את התוכנה מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שאני עושה layer חדש + שקיפות ואני מצייר עליו משהו או שם עליו תמונה , אני פותח layer עם אותם מאפיינים .. הבעיה שכאשר אני מזיז layer אני מגלה שהרקע שלו לבן ולא שקוף כמו שבחרתי ! אשמח לפתרון
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, שמי לב שאין בווינדוס 7 Movie Maker כמו שהיה בוויסטה וXP. אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת בסגנון, חשוב שלא תהיה מסובכת ותהיה נוחה לשימוש או שפשוט כדי להוריד Movie Maker של וויסטה לווינדוס 7 שלי ולעבוד עליו. מה אתם ממליצים? עוד משהו, אשמח להורדה של MOVIE MAKER לווינדוס 7 בגרסה הכי עדכנית. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.ברשותי מחשב חדש והתקנתי עליו את נרו אקספרס 7 . אני רוצה לצרוב דיסק,ואני מחפש את אופציית הורדת מהירות הצריבה יכול להיות שלא קיים ?? חיפשתי בכל התוכנה ולא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לדחוס קבצי מוסיקה, כלומר שיכולה להקטין את גודל הקובץ תודה למי שיעזור StorM FighteR
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-