עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by av460,

אני רוצה לעדכן את הדרייבר של המודם שלי (wow ale 130) והוא דורש לפני העדכון למחוק את הדרייבר הקודם. עכשיו הגעתי לתקיה של הדרייבר ולחצתי על uninstall והופיעה הבעיה הבאה: http://img161.imageshack.us/img161/3536/62535047vc8.jpg עזרה מישהו? ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by galz,

מישהו ניסה כבר את הexeem החדשה? אני אישית האמת עוד לא ניסיתי אף גרסא של התוכנה, אבל עכשיו הם מבטיחים שהגרסא החדשה נקייה מספייווארס ואדוויירס. מישהו פה ניסה אותה? היא שווה הורדה? או שכדאי להשאר עם ביטורנט?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

שתפו מה התוספים המועדפים עליכם, במידה ולא מצאתם במדור התוספים של מוזילה את התוסף שאתם צריכים - זה המקום לבקשות. התראד הוא לתוספות של פיירפוקס גרסא 3, מי שהחליט להשאר עם גרסאות ישנות יותר יכול לפנות לדיון הישן. ההמלצות שלי: Add to Search Bar - מצמיד תיבות חיפוש מאתרים חיצוניים לתיבת החיפוש המובנה בפדפדן. CustomizeGoogle - מוסיף אפשרויות רבות ליעול הכלים של גוגל (לדוגמא גלילה אחת בין כל דפי תוצאות החיפוש). Delicious Bookmarks - שומר את המועדפים שלכם על שרת גם לצורך גיבוי וגם לצורך נגישות מכל מקום בעולם (מוגן ביוזר וסיסמא). IE Tab - מעביר את הדף הנוכחי לתצוגה במנוע של IE במקרים של חוסר תאימות (יש אפשרות להגדרה מראש של אתרים ש"יקפצו" לשימוש דרכו). Israel Radio Toolbar…

• 3.1k תגובות
    • 413.4k צפיות
  4. שלום לכולם מחר אני קונה את התוכנה קיובייס 5 ,ולי במחשב יש ויסטה 32 . חקרתי על הנושא קצת, אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית,האם הקיובייס 5 יעבוד כמו שצריך על הויסטה 32. אם יש מישהו שניסה את התוכנה 5 על ויסטה 32 ,או מישהו שיודע בוודאות את התשובה ויוכל לעזור אני מאד אשמח, פשוט אני רוצה לדעת האם לקנות התוכנה או לא. תודה רבה אנשים!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התוכנה Google Earth היא בשידור חי מהעולם? הוא מפה רגילה? ואם היא אמיתית על איזה תוכנה אתם ממליצים בסגנון שלה?

• 12 תגובות
    • 11k צפיות
  6. Started by PCMO,

כאשר מתקינים מערכת הפעלה על מחשב נייד חדש, מהו סדר התקנת הדרייברים ? יש את הדרייברים של הכרטיס מסך, קול, רשת אלחוטית, Bluetooth, קורא כרטיסים, DVD Player, Touch Pad, Webcam - שלא נראה לי חשוב סדר ההתקנה שלהם לעומת זאת לגבי רשימת הדרייברים הנוספים, שחלקם נראה לי חובה להתקין והשני אני בכלל לא בטוח שאני מבין מה התפקיד שלהם ואם בכלל צריך להתקין אותם כך שאשמח להסבר על תפקודם, נחיצות וחובת ההתקנה שלהם, ואם יש גם סדר התקנה Chip Set Utility Config Free AHCI Driver Accessibility Assist Registry Patch Hotkey Utilities for Display Devices Network Device ID Registry Setting Tool PC diagnostic tool Power Saver + Power Saver Driver Service Station Smooth View Storage Manager Super…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by A.Iniesta,

אני צריך תוכנה שתהפוך כתוביות בפורמט שבאות בצורה של קובץ sub וקובץ idx לפורמט srt. כל התוכנות שמצאתי לא עובדות בכלל, או מבקשות שאני יקליד כל מילה שעוברת. מקווה שתעזרו לי, תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  8. סיימתי סתם איזה ניסיון באפטר אפקטס, ניסיתי להעביר אותו לסוני ווגאס בשביל כמה דברים שם. כל רינדור שניסיתי לעשות איבד קצת מהצבעים שהיו בקובץ המקורי [של ה250 מגה] הכי קרוב שהצלחתי להגיע זה עם wmv בהגדרות שלי. אין דרך להעביר את הסרטון בסוני ווגאס בלי לאבד מאיכות הצבע? איך בכלל אמורים לכווץ סרטון כזה? [מאפטר אפקטס הגדרות רגילות 1024X768] [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by DJO,

יש לי בעיה שמלווה אותי כבר כמה שנים ואפילו המשיכה אחרי שקניתי מחשב חדש. אתר הבית שלי זה וואלה ואני קורא שם המון כתבות, לפעמים שאני פותח כתבה יש כמה מילים חסרות, שפשוט לא מופיעות, אני מגלה את זה לא כי יש רווח או משהו איפה שאמורים להיות המילים (אין רווח כזה) אלא כי אני פשוט שם לב שחסרה מילה ושזה לא נראה בסדר. אני עושה ריפרש לעמוד והכל מסתדר. קורא לי גם שאני מעיין בכתבות באתר הארץ. אני לא אופטימי, אבל אם יש למישהו מושג אז בבקשה.. ???

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. הכותרת די ברורה אני חושב. במשך השנים הצטברו לי ב-Favorites מאות אתרים (מקוטלגים לפי נושאים ותתי-נושאים), כאשר חלק מהם כבר לא קיימים ברשת בכלל. אני מחפש תוכנה שיודעת אוטומטית לעבור על כל אחד מהלינקים ב-Favorites, ולמחוק אתרים שכבר לא קיימים (=לא מגיבים). מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  11. שלום לכם פורום תוכנה, הצתברו בזמן האחרון כמה שאלות שלי עליכם, אז אני ישאל את כולם בדיון אחד: 1. אני מעוניין להתחיל ללמוד פוטושופ, קצת לימדתי את עצמי וקצת חבר אבל זה לא עזר. מישהו יכול להמליץ לי על הספר מתחילים הכי מומלץ לפוטושופ, הבנתי שיש כמה ספרים בעברית, רציתי לדעת איזה מהם הכי טוב. הכסף זה לא מגבלה אני רוצה טוב לא זול. 2. יש לי כרטיס לכידת וידיאו פשוט של ASUS שקניתי בKSP, אני רוצה תוכנה שתיהיה גם ללכידת הוידיאו, גם לעירכתו. התחלתי להשתמש בStudio 9 איך התוכנה? כדאי לי לקנות אחרת? מה התוכנה הכי פשוטה וידידותית? או שפשוט להישאר איתה כי היא טובה? יצא בכלל סטודיו 10 כבר? 3. תוכלו להמליץ לי על תוכנה הכי טובה לצריבת DVD. האם NERO היא טובה, אם כן איזה גירסה של נרו. אני לא מחפ…

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  12. כל פעם שאני מתחבר לאתר בסגנון של הנ"ל אני צריך להכניס סיסמא ושם משתמש כל פעם מחדש. זה קורה כמובן כל פעם שאני מנתק את האינטרנט ואני מחזיר,ואני מניח שזה קורה בגלל שה-IP שלי משתנה (יש לי ראוטר) אם כך הדבר,למה באתרים אחרים זה לא משתנה? כמו SuperTorrents או דומיו?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by eyalha,

אהלן, יש לי 3 מחיצות (HDD אחד).. אחת למערכת הפעלה (40G) ועוד שתיים אחת 115G ואחת 78G.. אני רוצה לשנות את המקום שהקצתי, יש אפשרות כזאת בלי לפרמט ולמחוק הכל?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  14. אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו... זה קורה במחשב של אבא שלי ורק ביוזר ספציפי אחד, בשאר היוזרים זה בסדר! כשמנסים להתחבר לאימייל של WALLA ב: ב IE הוא נתקע ולא מגיב. ב Google Chrome הוא נותן "סיסמא שגויה", במחשב אחר, ובמשתמש אחר באותו המחשב זה פועל כרגיל!!! מישהו מכיר, למישהו יש רעיון? תודה! *חשוב לנו להישאר עם היוזר הזה ספציפית אז אם אפשר לתת פיתרון ולא לעבור יוזר, תודה שוב!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. שלום רב! השאלה היא: האם אפשר לשנות את הצלילים המעצבנים של הICQ? כי הם ממש נמאסו עליי, אני כבר לא סובל את זה!!! יש מצב לשנות את זה? תודה מראש! ד"א אני משתמש ב ICQLITE

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by aaviran,

יש לי בעיה בביטורנט, בשני קליינטים שונים. ב-Azureus הוא כותב לי Socket Exception: Unexpected end of file from server. ב-uTorrent הוא כותב לי HTTP 503 Error. ניסיתי עם טורנטים שונים מטראקרים שונים ושום דבר לא עובד.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. שלום, כפי שנרשם בנדון יש בבעלותי את המדפסת הנ"ל שהינה מדפסת רשת ביתית ולכן אני מחברת אותה לראוטר בכבל רשת. אולם בנוסף לכך, במדפסת יש את האופציה של קבלה ו/או משלוח פקסים. לגבי קבלה בדרייבר של המדפסת יש את האופציה לקבל פקסים ישירות למחשב, על מנת לתייקם וכן על מנת לחסוך בעלויות של דיו ודפים. אולם לצערי, לגבי משלוח פקסים מן המחשב יש לי בעיה שכן, המימשק של הדרייבר הינו לאאוטלוק של אופיס שעל מנת לרוכשו עליי להוציא מאות שקלים. עובדה זו מאלצת אותי בפקסים יוצאים להדפיס אותם ורק אז להיעזר במכשיר כפקס שאלתי היא אם כך, האם ישנן תוכנות עליהן תוכלו להמליץ לי ? כאשר המרכיב העיקרי בעלות שלהן, יהיה חד פעמי ולא כרוך בעלות חודשית שכן מספר הפקסים אותם אני צריכה לשלוח אינו מצדיק עלות שכזו לא…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by prager,

כשאני מנסה להוריד את התוכנה RockMelt זה כותב לי הודעה: אם אני לא טועה זה קרה לי גם בעוד תוכנות שניסיתי להוריד.. מערכת הפעלה:Windown 7-32 Bit תודה רבה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by RX7,

פעם היתה לי תוכנה שמשחזרת קבצים נראה לי גם אחרי פירמוט.. מישו יכול לתת לי אותה אני פשוט לא זוכר את שמה ..

20. Started by wme-c1,

אני זוכר שהיה לי לפני שנים תוכנה בשם text reader שבאה עם כרטיס קול... אני מחפש תוכנה שיכול לקרוא טקסט - חיפשתי מצאתי מליון אתרים שכל אחד בטח מתפאר תוכנה שלו .. אז אני רוצה להיעזר בניסיון ובהמלצות שלכם. *עדיפות אבל לא חובה לכאלו שלא מצריכות להעתיק אותו לתוכנה הנפרדת אלא קוראות אותו ישר מתוכנת word או תוכנה אחרת של מעבד תמיליים (אתרים .. וכד'). וגם אם התוכנה יכולה להאיר את טקסט הספציפי שנקרא אז עוד יותר טוב (בטח קיים רק בתוכנות שבאות עם הזנת טקסט בנפרד) ** רק ווטו אחד אני מכריז - לכל מי שיגיד talk it אז לא... כי מסורבל מיידי להעביר טקסט ארוך, הקריאה לא ברורה ואני בטוח יש תוכנות חכמות יותר אחרי כל כך הרבה בקשות אז זה הזמן להגיד תודה מראש לכל מי שיעזור, wme-c1

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. Started by Interl-Conore,

יש לי אותם והמחשב מציג לי רזולוציות שביכלל לא נתמכות על ידי המסך!! איך אני מתכן את זה? ב CATALYST 6.4 זה לא היה ככה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  22. שלום רב. אני בונה באנר כעת, שבתוכו ברצוני לכלול דמות-צללית רוקדת, בדומה למה שניתן למצוא בתחילת הבאנר הבא: http://pbid.pro-market.net/engine?site=105004+space=490+page='004'+size=760x400+position=m+rnd=(23247941)+linktarget='_blank איני מסוגל לצייר בדמות ברמה הזאת, וגם די ברור שלא מדובר בקריקטורה אלא בתמונה\סרטון שהפכו לצללית. בעוד שהדבר פשוט למדי כאשר מדובר בתמונה סטטית(מצלמים, חותכים, ושמים Color overlay), כיצד ניתן לבצע זאת עם סרטון, ועוד להמיר את זה בצורה איכותית לפלאש? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לביצוע המשימה, בסופו של דבר אני מעוניין בפתרון יחסית פשוט(אם קיים). אם מדובר בעבודה של יותר מכמה שעות(אני מניח שלא), אז אולי כדאי לרדת מהסיפור.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, אני מקים עמדת מחשב עם מצלמה ומחפש תוכנה/תוכנות שיעשו את הדברים הבאים: 1. ישמרו סרטים וינהלו ארכיון על ההארד דיסק - נגיד כל 6 שעות שומרת קובץ חדש עם שם שמתאר תאריך וזמן, ודואגת למחוק סרטים ישנים (נגיד סרטים בני חודש ומעלה) 2. ישדרו את הסרטים על גבי האינטרנט. 3. יוכלו לרוץ במקביל על אותה מצלמה (אם מדובר על כמה תוכנות) 4. יוכלו לרוץ באופן אוטומטי עם כל ההגדרות עם ההפעלה של המחשב. תודה מראש לכל העוזר, Ameralis Zaiir

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by hell,

היי מקווה שמותר ליפתוח 2דיונים ולא להיסתבך עם ההנהלה.. בכל מיקרה ליפני כמה רגיעם גיליתי שהתמונות האהובות עליי הן בפורמט של 128*128 וגם 179*96 שזה קטן מידיי בישביל לחסות את כל המסך שלי בפלפון אני בטוח שמי שיצר את התמונות לא צייר הכל מחדש אלה בסך הכל שינה רזולוציה בדרך זו או אחרת אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על תוכנה שתוכל לשנות לרזולוציה של 240*320 ולא PS כי הוא משנה את הרוחב לפי האורך ולא נותן לי ליקבוע איזה רזולוציה שאני רוצה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מחפש תוכנה יעילה לניקוי קבצים מיותרים (גם DLL) וגם בעלת אפשרות לניקוי של הרגיסטרי. לא חשוב אם היא חינמית או לא, רק חשוב שתהיה יעילה.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.