תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש אייקונים לIconPackager, הם צריכים להיות יפים,נקיים,אלגנטים ואחידים. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ניסיתי בוינדוס מדיה פלייר אבל הוא רושם שהוא צריך להוריד מקודד ואז שהוא מנסה להתחבר הוא רושם שגיאה בהורדת מקודד השאלה שלי מאיפה אני יכול להוריד את זה והכוונה היא לא למקודד דיויקס כי יש לי את האחרון 5.02 אם אני לא טועה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
התוכנה הזאת חינם או שיש לשלם עבורה כסף? אם היא חינם היכן ניתן להשיגה? יש גרסא מיוחדת לבתי ספר? כי בעיקרון אני לומד את זה ואין לי אותה בבית.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מישו שיעזור אני לא יודע איזה לבחוררר די נמאס לי מהנורטון!! אין משו אחר? עדיף להישאר איתו?! ??? בבקשה תעזרו לי! תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לי יש Plextor 40\12\40 וNero 5573 מה זה משנה מה תיהיה הגירסא יותר גבוהה או יותר נמוכה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש תופעה כאשר מקודדים סרט: אך נקראת התופעה באנגלית ומה צריך לעשות : שימו לב יש פסים כאלה בתמונה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה מרשם 2002 למי שיש את האתר בבקשה שיגיד לי ואל תגידו לי יש את זה ברשת כי אין שם מחקו אותה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין תוכנה מסוימת (לא חשוב השם) אני מקבל כזה דיאלוג Windows Installer, loading.. ואז אחרי כמה שניות דיאלוג Fatal Error Installation ended prematurely because of an error. וזהו אנא עזרו לי, אולי כדי לי להתקין Windows Installer מחדש? חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי ל XP.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי סורק חדש של HP (3500c) שבא עם חבילת תוכנות מאוד מאכזבת. למישהו יש המלצות לתוכנות סריקה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני יכול לקליט יותר זמן מאשר בתוכנה המובנת ב win אני ישמח אם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט תלחצו על START < RUN < ובפקודה תרשמו את זה: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove וזהו אין לכם MESSENGER מעצבן! 8) 8) 8)
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל אני חושב שזו תוכנה Freeware. בכל מקרה אני מעוניין לדעת היכן ניתן להוריד את התוכנה הנ"ל עבור מערכת הפעלה כלומר שלא תעבוד תחת דוס אלא תחת ווינדוס.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כדי להתחיל לעבוד כמו שצריך כמה שיותר מהיר ,בקיצור מה לסמן באופציות ומה לא תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
צרבתי דיסק ובטעות לא סימנתי את "finalized". כיצד ניתן לעשות פעולה זאת לאחר הצריבה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
??? ??? ??? יש לי מחשב חדש וווינדוס XP פרופישיונל חדש (חצי שנה) ובזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיתקע כל 20 דקות בערך לכמה שניות וגם בכיבוי המחשב הוא נתקע מה אני אוכל לעשות (מי שרוצה יכול לראות בפירוט המחשב איזה פצצה יש לי )[ בבקשה.. עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תחליף לקאזה אם מישהו יודע על שם של תוכנה שהיא כמו קאזה אז אני יודה לו מאוד אם יומר לי את שמה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש תוכנות שאני יכול לקחת מהם דיגימות משירים אבל כך שאני יוכל לקחת נגיד רק את התחום הווקאלי של הגיטרה או נגיד הזמר....... ובנוסף תוכנה שאני יוכל למקסס איתה זאת אומרת שיהיה לה פאטיפונים ווירטואלים ומקצבים שונים שאני יוכל להכניס. את השמות של התוכנות אני צריך לסוכות כי חבר שלי יטוס לקנות לי אותן.
-
אוקיי אז פעם אחת ואחרונה לפורום כבר הבנתם את השאלה בכותרת- אז מה התשובה?
-
ברשותי מצלמה מסוג Dlink dsc-350 שרכשתי בחו"ל. כאשר אני מחבר אותה למחשב (חיבור USB) ומפעיל את Netmeeting, אני רואה וידיאו במקום המתאים, אולם למרבה ההפתעה רק כאשר אני מזיז סתם את העכבר, המצלמה מרעננת את הוידיאו שלה, כאשר אני לא מזיז את העכבר קצב הריענון הוא אחת ל-45 שניות בממוצע ולפעמים בכלל לא. התקנתי שוב Windows XP ולא עזר. במחשב אחר המצלמה פעלה בסדר גמור, וכניראה הבעיה במחשב שלי. למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה ימים מחפש תוכנה דומה ל-ieSpell אך במקום לתקן שגיאות כתיב תהפוך את קיצורי המילים באנגלית כגון u, y, gr8 וכו' למילים האמתיות שהם you, why, great וכו' - יש חיה כזאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. ישנם אתרים, למשל כמו רוטר, ועוד רבים, שנכנסים לתוך דפים בתוך האתר למרות זאת כתובתם בשורת ה ADDRESS באקספלורר, נותרת תמיד ראשית. הבעיה פה היא כשרוצים לשלוח לחברים לינק לאותו מאמר. זה נהיה בלתי אפשרי. שלחו לי תגובה במהירות האפשרית. חג סוכות שמח שלכם ארז בר-זיו
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תפעיל דברים במחשב ע"י קול (כאשר אני אומר משהוא)
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יצא Kazaa Lite 2.0.0 מישום מה יש לינק להורדה רק בכתובת הבאה : www.kazaalite.nl ישנם עידכונים רבים כמו סורק וירוסים מובנה ועוד פרטים באתר קאזה הרשמי. צפו לעוד דברים ואם יש בעיה אשמח לעזור ... מישהו ניסה/ בדק ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה באיציק: הוא שולח לי את אותה הודעה (שנשלחה לי כאשר לא הייתי מחובר - הודעה, הכוונה לחבר ולא מודעה) בכל פעם שאני פותח את האיציק (אין גבול לכמה שאני שונא את התוכנה הזאת!). למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש, R.
-
שלום לכולם!!! אני לא רואה עברית ב dreamwever 4 אין לי את הגופנים הנכונים !! מאיפה אני יכול להוריד את הגופנים לעברית?? תודה מראש וחג שמח!!!