עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by boogala,

איך משתתמשים בתוכנה aida32 ? אני רוצה לברר מה כרטיס המסך שלי דרכה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by Aviv C,

אני מחפש תוכנת תירגום טובה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by mor873,

איזה תוכנת אניוירוס אפשר להתקין בלי שתכביד על המחשב ותיתן הגנה מירבית . יש ל נורטון סקיורטי 2003 , והיא עושה בעיות וחוסמת לי את האינטרנט . והאם הפיירוול חייב או שאפשר בלי ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by naoriko,

אני נכנס לנרו עכשיו יש לי 3 אפשרויות VCD,SVCD,וDVD ויסידי ואסויסידי אין לי בעיה אני רק רוצה דיוידי להשים כמה סרטים בדיסק שיפעלו שאני מכניס סרט הוא נותן לי הודעת שגיאה רשימה של קבצים כמו VOB,IFO וכולי....וניסיתי להוריד תוכנות שהופכות סרטים לקבצים האלה ואין אי אפשר איך אני מסדר את זה שאני יוכל לצרוב???? בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by alex125,

שלום לכם!! יש לי את Visio 2003 אבל אין הרב חלקים של חמשל שאני צריך אותם האם אני יכול להוריד את חלקים או משהו אחר אני יכול לעשות כדי שיהיה לי את חלקים!!!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by Starsky,

שלום אני לא בטוח שזה קשור לפה, אז תסלחו לי אם לא. הרבה פעמים שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה וכד', שהם מקוריים אני לא מצליח. עכשיו ממה שהבנתי זה קשור לעובדה שהם מוגנים. אני משתמש בתוכנה clone cd גרסה דיי ישנה. זאת יכולה להיות הסיבה שחלק מהדיסקים אני לא מצליח לצרוב? וחוץ מזה, יש תוכנה אחרת מומלצת לצריבה שהיא חינמית ושאפשר לצרוב בעזרתה כמעט את כל הדיסקים המוגנים? אשמח לשמוע תשובות. תודה.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  7. מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה Sound Effect Manager התוכנה הזאת שמגיעה בדרך כלל עם כרטיסי קול realtex שבוחרים שם כל יציאה מהי וכל השטויות האלה..... והאם זה יעבוד על כרטיס של creative

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by darkman,

שלום. לאחרונה אני לא מצליח לראות את הסרטונים ב YNET הורדתי והתקנתי מחדש את ה K LITE CODAC PACK וגם התקנתי DIVX וזה עדין לא עוזר... מה עושים?? בתודה...

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by orninyo,

אם יש לי אופיס באנגלית האם ניתן לשנות את הממשק שיהיה בעברית ?

10. Started by kabirsh,

שלום כנראה וירוס השתלט לי על התיקיות ושינה את השמות שלהם לג'יבריש כל נסיון גישה לתיקיות חסום ומתקבלת הודעת שגיאה גם דרך דוס אין גישה מה עושים? האם יש תוכנה שמשחזרת? רוב החיים שלי שם

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by TeaTime,

יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר ובבדיקה הוא אומר שיש FIRWALL שמונע ממני להתחבר למרות שאין לי FIREWALL איך עוקפים את זה? נ.ב האם יש קשר לזה שיש לי XP?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  12. הלך לי הדיסק, פעם שניה בשלושה חודשים. שורה של קבצים כשמנסים לקרוא אותם, המחשב קופא. למחיצה של מערכת ההפעלה יש לי גיבוי, למחיצת הדאטה אין (ולא יכול להיות, יקח יומיים רק להעתיק את זה לדיסק חיצוני בכל פעם). אז אני מעתיק חומר עכשיו, מה שיעבור יעבור, מה שלא - אללה ירחמו. אבל בכל פעם שאני נתקל בקובץ שיושב על סקטור פגום, המחשב קופא ואני צריך לאתחל! ועכשיו לכו תדעו מה בדיוק תקע אותו. איתחלתי בשעתיים החאונות יותר מכל שלושת החודשים האחרונים. אני מחפש תוכנה להעתקת קבצים ששומרת רשמה של קבצים שהועתקו ושעוד יש להעתיק וששומרת אותם בקובץ שמתעדכן בזמן אמת, כך שכשהמחשב נתקע ומאותחל, אוכל לראות בדיוק מה תקע אותו ולהורת לה להמשיך מהקובץ הבא. חינמית כמובן. אז מי מכיר?

13. Started by evy,

חבר'ה עזרה מכם.. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי את הפיירוול sygate .אחרי ההתקנה,ביטלתי את הפיירוול של וינדוס וישר הוא מציג לי הודעה שאין לי פיירוול .ז"א שאם אני מסתכל ב security center הוא מראה לי שפיירוול על off ,וזאת למרות של sygate פועל. למה הוינדוס לא מזהה את הפיירוול?ואיך אני יגרום לו לזהות?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

שמעתי שיש תוכנה פשוטה שמכניסים לה תלינק של הסרט באתר והיא מורידה מישהוא מכיר תוכנה כזו

15. Started by YAKOVEIS,

שלום חברים זה דיי דחוף.. אני זקוק לכרטיס לשימוש בתוכנות של אדובי פרימר ואפטר.. השאלה שלי האם הכרטיס GTX 960 מתאים בכלל לעבודה עם התכונות הללו? ואם לא מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by nafroman,

חברים...לאחר שהתקנתי היום את ה-CATALYST החדש 10.7 אני לא מקבל תמונה בMPC רק סאונד כאשר הDIRECTSHOW VIDEO נמצא במצב של EVR CUSTOM PRES . עוד מישהו נתקל בזה ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. יש לי נגן MP4 עם רמקול והא דיי חלש ב-90% מהשירים\סרטונים (אלא אם כן יש שיר\סרטון עם ווליום גבוה) אז בעזרת איזו תוכנה אני יכול להגביר ווליום בקבצי MP3?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by shaykarmazin,

הערב טוב אז ככה מ"ע הפעלה WIN ME חלק ניכר של האיקונים על הדסקטופ קיבלו תוספת של אייקון מעליהם (כמו צל אבל מעל האיקון המקורי) הצל באופן גורף זהה והוא מזכיר או נראה כמו האיש שלMESSNGER MSN (מין סמן קריאה) נורטון אנטיוירוס לא זהה כלום וגם לו אדאוור 6 זקוק לעיצה שי

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. אהלן, אני מחפש תוכנה פשוטה וקלילה לשרשור שירים שיתנגנו ברצף. לצורך העניין, אני מארגן מסיבה ויש לי רשימת השמעה של 8 שעות ניגון. אני רוצה שהרשימה תתנגן ברציפות, ללא הפסקה בין שיר לשיר. אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) כמה שיותר פשוטה לתפעול, שפשוט תחבר את הרשימה ותיצור קובץ MP3 אחד, ושלא תפגע בקצב הסיביות (320kbps). אם מישהו מכיר דבר כזה אני יותר מאשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Idom,

בוקר טוב לכולם אני מעוניין לדעת בשרת IBM 345 כמה סלוטים של זיכרון קיימים לי שם וכמה מהם תפוסים. האם מישהו מכיר תוכנת ניתור טובה וחינמית או כל שיטה אחרת ?? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. כשאני מנסה לעשות שמירת יעד בשם פשוט לא קורה כלום ,כאילו לא לחצתי... ואני לא יודע מה הבעייה...

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם! לאח שלי יש בעיה!הוא פשוט לא מצליח להתקין נורטון 2005 גם לאחר שהסיר את הגרסה הקודמת! בכל נסיון התקנה נאמר לו שיש לו עוד אנטי וירוס מותקן הנחתי אותו להיכנס לרגיסטרי ולמחוק מה שאפשר עם נורטון! אבל עדיין הוא לא מצליח להתקין!למרות המחיקות ברג הסרה של התוכנה וכל התיקיות שלה! מה אתם ממליצים??

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by itelweb,

טוב, אז כמו שציינתי בכותרת הגיע לידי קובץ CBR ואין לי מושג עם איזה תוכנה לפתוח אותו.. חיפשתי כמה תוכנות באינטרנט אבל מצאתי רק אחת והיא עובדת על לינוקס... אז אם מישהו מכם יודע במקרה על איזה תוכנה אחרת אני ישמח לשמוע עליה...

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by omri_ro,

יש כל מיני לינקים (בעיקר תמונות) כמו זה למשל: http://www.ynet.co.il/Ext/App/Thumbnails/CdaThumbnails_OpenWin/1,9788,L-948370-948371,00.html?CapField=article_images.name&TabSelect=article_images,images&WhereCls=article_images.image_id=948371%20and%20article_images.article_id=3332251%20and%20article_images.image_id=images.id&DescField=images.credits שגורמים לחלון של הדפדפן לשנות גודל ואז אני צריך ידנית להגדיל אותו למקסימום. יש איזו ADD ON לשעושה AUTO MAXIMIZE?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by eladh16,

יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס ישן. לא מצאתי את הדריבר שלו באתר היצרן וגם לא בגוגל. מישהו יכול להביא לי הורדה לדרביר תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.