עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by swan,

יש לי סרט שמוקרן מהדפדפן עצמו זה סרט שמיועד לנגד התעללות בבעלי חיים (מצורף לינק, אבל רק לבעלי לב חזק mms://wm.tappedinto.com/peta/mym2002_med.wmv) השאלה שלי איך אני יכול לשמור אותו על הדיסק הקשיח? תודה מראש, swan

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zahiz007,

ערב טוב לכולם, הורדתי גוגל כרום (אחלה תוכנה בינתיים, מהירה מאוד). בכל מקרה באתר המכללה (יוצר ע"י חברת ידעון) אני מקבל התראה על בעית safari (מצורף קובץ). תהיתי האם יש פתרון... תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by kopler,

אם יש לי מעבד C2D E6400 אני אוכל להריץ עליו vista 64 bit? זה תלוי רק במעבד או זה גם תלוי אם הלוח אם שלי תומך במערכת 64 bit?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by yotaman,

יש לי הודעת שגיעה שאני מנסה להמיר AVI ל- SVCD. ההודעה מופיע שאני מנסה גם להמיר לVCD.. צירפתי תמונה.. בנוסף לפני שהוא נותן לי את ההודעה הוא אומר לי שכדי להמיר ל-SVCD אני חיב מותקן במחשב נגן דיוידי.. על איזה נגן הוא מדבר? כעיקרון יש לי צורב דיוידי שיכול גם לנגן סרטים (מן הסתם..).. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by ryu,

שלום לכולם! נכון מדובר ברכיב חומרה אבל מן הסתם זה רכיב "בסיסי" לעיצוב ואני מתאר לעצמי שלמישהו פה יש כזה, אז החלטתי שזה המקום הראוי. השאלה שלי היא איזה מהטאבלטים הבאים כדאי לקנות? אני לא ממש צייר (מאד רחוק מזה) ואני רוצה טאבלט שיהיה פשוט וזול אבל שיעשה את העבודה כמו שצריך, שיחזיק הרבה זמן, ושלא אצטרך להחליף חודים(?) . אז מצאתי כמה אפשרויות: Genius Mouse Pen 5x4 (לחילופין , WIZARD PEN אותו גודל) Genius Mouse Pen 8x6 לוח כתיבה אלקטרוני דק Genius G-PEN F350 ויש לי שאלה, אני יכול להשתמש בזה כמו בעכבר והאם כדאי? למשל במשחקים למיניהם(לא מתכוון לשחק עם זה בFPS) או בעבודה שוטפת בוינדוס. דבר נוסף, אם למישהו יש אחד מהשניים הראשונים, או יודע, איך העכבר האלחוטי הזה של ג'יניוס שמגיע…

• 16 תגובות
    • 6k צפיות
  6. Started by Iv0ry,

האם תוכנה אמינה וטובה לניקוי הרג'יסטרי/ניקוי קבצים לא רצויים?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by dudi89,

שלום, יש לי את ESET Smart Seccurity שזה בעצם NOD32 החדש בעיקרון הוא בא עם firewall ואני רוצה להתקין גם firewall אחר COMODO Firewall ושאני מתחיל להתקין רשום שאסור שיהיה פרסונל פייראול חוץ ממנו האם ניתן להתקין את ה comodo בנוסף לפירראול של הנוד 32 ?! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  8. פעם בכמה ימים פתאום כשאני עובד על INTERNET EXPLORER או MOZILA FIRFOX נפתך לי חלון בשם WINSOWS SECURE KIT 2012 והוא טוען שיש איזה טעות במערכת מצורפת תמונת מסך מס1 לחצתי על אישור וזה מעלה איזה סריקה מצורפת תמונה מס 2 ומיד מופיע קובץ EXE להורדה כמובן שלא הורדתי אותו הכל תקין אצלי בהגנות של המערכת הכל מעודכן מה זה ? יש דרך למנוע מדברים כאלה לקפוץ? תודה לכל העוזרים ושבוע טוב ! לפני איזה שתי דקות הופיע לי המסך הזה פעם ראשונה זה נראה כמו האקאר תמונה מסך 3 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ל FIREFOX ל INTERNET EXPLORER --------------------- טיפ מומלץ לקבל יותר שטח מסך בעת הגלישה... ברזולציות של היום (1024 על 768) אין ממש בעיה לעשות כפי שעשיתי בתמונה, ולראות יותר בכל פעם.. מומלץ בחום ב FIREFOX לוחצים על הכפתור הימני על התפריט, CUSTOMIZE , ואז SMALL ICONS, ואז אני גורר את הכל למעלה, ואז מבטל את ה NAVIGATON ו BOOKMARK ב INTERNET EXPLORER עושים כפתור ימני ב ADDRESS BAR, עושים UNLOCK, גוררים דברים למעלה, ואז עושים LOCK שוב, ומבטלים דברים שלא צריכים כמו ADDRESS BAR וכו'. התמונות יצאו חתוכות, ניתן לראות פה: http://img172.exs.cx/img172/5060/toolbar2kl.png http://img214.exs.cx/img214/7678/ieaddrbar4wo.png

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הייתה לי בעיה באקספלורר ולכן התקנתי אותו מחדש. מאז לינקים באאוטלוק אקספרס (6) לא עובדים. הם מסומנים כלינקים אבל כשאני לוחץ לא קורה כלום. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  11. האם אפשר לעשות בויסטה מחיצות דרך הבוט?והאם אפשר בבוט של ויסטה לבחור יעד התקנה?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by Dr. Dre,

אולי משהוא כאן יודע איך צורבים קבצי CUE ו BIN???

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by Vladgi,

איזה מבחן אני צריך לבחור שם על מנת לזהות שגיאות שהזכרון יוצר או גורם להם?באנגלית בבקשה....

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by 1immortal,

צהריים טובים כפי שראיתי בעבר , יש כאן מספר לא מבוטל של משתמשי התוכנה , וגם כמה שמשתמשים במירנדה . שאלה לי אל אלה שכבר עדכנו לגרסה החדשה . הקטע עם העברית סודר ? אני פשוט רוצה לעבור להשתמש בה , והקטע של העברית זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור בצורה מוחלטת לתוכנה זו . אשמח לשמוע תגובות של משתמשים שעברו לגרסה החדשה . להתקין סתם ואז להסיר ... עדיף לשאול . תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  15. Started by ytoledano,

Explorer.exe נסגר כשיש קבצי וידיו מסויימים בתקייה שאני נמצא בה, אני חושב שרק Xvid. תמיד באותן תקיות, לא מקרי. מה שמוזר זה שזה קרה גם לפני שפירמטתי (ועשיתי בלאגן עם המחיצות). מישהו מכיר את זה? אולי זה בגלל איזה codec שהתקנתי פעמיים?

16. Started by Spirit Crusher,

קיבלתי מספר אימיילים בג'ימייל שהעברית מופיעה לי כג'יבריש למשל : "îçëéí ìúùåáä îîê òì äöòú îçéø ùåøù îåèé" מה לעשות? איך אני ממיר את זה לעברית? תודה... עריכה : מה זה? כל המספרים האלה?! שמתי טקסט ג'יבריש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  17. אני רוצה לדחוס סרטונים שצילמתי במצלמה הסרטונים בפורמט AVI בסרטונים יש "רעש" ו - "שלג" איך אני יכול להוריד את הרמה? תודה

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by gab1234,

שלום לכולם אני פחות או יותר כבר מכיר טוב את התוכנה הזאת ומשתמש בה להמרות די טובות. אבל אני מנסה להמיר סרט שהוא ב-FULL SCREEN והוא כול הזמן מוסיף לו שוליים שחורים בצדדים. זה מכווץ את הסרט וגורם לו להיות מתוח כזה לאורך. איך ממירים 4:3 למסך מלא אמיתי ? אני מאוד אשמח לעזרה... ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by Swed,

שמעו חברים אני פתאום נכנס לff ואחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה "אל שלח" מחקתי פרופילים מחקתי תff כלום לא עוזר מה אני יכול לעשות כדי שזה יעזור ? וכדי שלא יצטרך להיות בie ???

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. לפני חודש בערך הורדתי גירסה חדשה של tweak-xp pro וכדי להתקין אותה הייתי צריך להסיר את הגירסה הקודמת שהייתה מותקנת לי. הסרתי את התוכנה בצורה מסודרת מ"add\remove programs..." אבל כשבאתי להתקין את הגירסה החדשה קיבלת הודעה שיש עדיין גירסה ישנה יותר וההתקנה החדשה לא יכולה להמשיך בתהליך. ניסיתי להיף כל מה שקשור בתוכנה הזאת מהרג'סטריי ועדיין אני מקבל הודעה שיש תוכנה כזאת, אני ממש רוצה להתקין גירסה חדשה זה ממש שיפר לי את הביצועים. בבקשה ממכם מישהו יכול לתת לי עצה איך להעיף את הגירסה הישנה של התוכנה ??? תודה לכל העוזרים מראש, דודי הסטלן.

21. Started by Brono,

יש מישהו שיש לו, או מכיר מישהו שיש לו את התוכנה:Adobe Creative Suit ME שתומכת בעיברית.. או את: Adobe Acrobat 6 ME Professional בגירסה עברית ואת: Adobe In Design CS ME בגירסה עברית עם ממשק עברי מלא

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה ללכוד את המסך ,שיש ב WINAMP בלפאג אין ,יש שם כל מיני ציורים "פסיכודליים". אני רוצה ללכוד את זה בצורת וידאו. איך עושים את זה? איזו תוכנה עושה את זה בצורה איכותית...? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. בקרוב אני הולך להתקין ווינדוס 7 מקורי על המחשב וחשבתי שאם כבר מקורי, אני יקנה גם את האופיס מקורי. ראיתי שיצא עכשיו האופיס 2010 החדש, אבל משהו בשחרור שלו ניראה לי מוזר. ראיתי שבגריסה הביתית שלו, אין אאוטלוק והיא מופיעה רק בגירסה העיסקית שלו וזאת למרות שב2007 יש אאוטלוק עם האופיס. האם כדי לקנות את 2007 וזהו(אין הרבה הבדלים?) או שאאוטלוק בכלל לא שימושי ועדיף לקנות את הכי חדש בלעדיו? תודה, נדב.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.