תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רבה חברים יש לי שאלה האם אני יכול אך שהוא לשנות את כונן C שיהיה כונן Z נגיד או הפך פשוט התקנתח מתחדש את מחשב שלי שהוא עשה קצת בעיות הוא שנה את כל כוננים פעם כונן C היה C היום הוא H אני רוצה לקוראו לו C אך אני עושה את זה. תודה רבה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
שלוםרב יש לי בעיה עם פתיחה חלון באינטרנט אקספולר -כל חלון שאני פותח בתוך נלינק נפתתח לי בצורה ממוזערת כיצד ניתן לעשות -האם יש פיתרון ללא תוכנה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הלך לי הלוח והחלפתי ל945P S-3 פירמטתי והתקנתי דריברים.לא מצליח להתקין את הדרייבר לUSB למה זה? הורדתי את כל הדריבירים שיש באתר ללוח הזה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני משתמש קבוע של פיירפוקס, היום, אני מפעיל את הפיירפוקס, עולה לי משום מה החלון של הפרופיילס, יש לי שם רק את הדיפולט, מכיוון שלא הייתי צריך אחד אחר, אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר שהוא בשימוש, מה עושים? :\
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה להורדת קובץ גיבוי משרת. התוכנה צריכה להוריד באופן קבוע בשעה מסויימת מבלי שאני אגדיר לה הורדה עתידית כל פעם מחדש. ניסיתי את DAP, וזה עובד טוב אבל אני כל פעם צריך להזין מחדש את פרטי הקובץ. האם למישהו יש המלצה לתוכנה כזו ? שוב, הורדה קבועה בכל יום מבלי שאתערב. שמוליק
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב לאחר שאלות רבות על התוכנה החלטתי לשים לזה קץ והתחלתי במאלכה של הכנת מדריך לתוכנה שדיי פשוטה לתפעול קודם כל אנו צריכים להוריד את התוכנה.... יש לה שתי גירסאות האחת לגברים והשניה לנשים (ואם אני לא טועה ההבדל היחיד זה בצבעים) להלן שני הלינקים: http://www.tgtsoft.com/downloads/StyleXPInstallFemale.zip http://www.tgtsoft.com/downloads/StyleXPInstallMale.zip לאחר ההורדה תתקינו את התוכנה .. http://www.pictor.co.il/lils22/80805/2575285.JPG סיימנו להתקין את התוכנה.. עכשיו מתחיל החלק הכייפי העיצוב עצמו... מפעילים את התוכנה ולפנינו מסך הפתיחה : http://www.pictor.co.il/lils22/80805/2575291.JPG קודם כל צריך ללחוץ על ENABLE, התוכנה מחולקת למספר חלקים כאשר בכל חלק אפשר …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את ה DVD שלי ל ZONE FREE. אמרו לי שיש תוכנה שמבצעת את זה בלי ליצרוב FRIMWARE חדש וכך לבטל את האחריות על הכונן. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי את הטריילר של שר הטבעות, אבל כשאני לוקח ממנו תמונה (ע"י print screen ), ופותח אותה בצייר אי אפשר לערוך את התמונה וגרוע מזה כאשר אני שומר אותה היא נהיית שחורה שזו כנראה איזו הגנה, מישהו יודע כיצד ניתן לפרוץ את ההגנה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני טוען את אתר YNET אני מקבל הודעה (בתמונה המצורפת) ואז אני צריך ללחוץ על הלינק ע"מ לראות את האתר יש איזושהי הגדרה לREFRESHBLOCKER הזה שפיספסתי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סרטון תמונות בליווי שיר אז הורדתי את פרימייר(אני יודע שיש אלף תוכנות שיוכלו לעשות את העבודה ביתר קלות אך אני מעוניין להתמקצע) ואני לא יודע איך לייבא קובץ ולהפעיל אותו בתוכנה(וידאו אודיו או סתם תמונה). בתודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום ... מישהו מכיר אולי תוכנה לשינוי ה REGION של כונן ה DVD ללא הגבלה. אני לא יכול לראות / לצרוב סרטים של REGION 1 יותר :[ והמספר שניתן לשינוי היגיע ל-0
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת באינטרנט סיקיורטי 2005 אתמול וכשלחצתי "לאשר תמיד" זה עשה בעיות משונות עם האינטרנט ולא הצליח להתחבר... אז עשיתי סריקה עם הנורטון והספייבוט והכל הסתדר אז כמובן שהפעם עשיתי "חסום תמיד" אבל מה אתם חושבים שזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... הייתי רוצה לדעת איך אפשר למחוק קובץ מבלי שיהיה אפשרי לשחזר אותו? איך אפשר לשחזר קובץ? ואיך אפשר לנקות את ההרד דיסק משאריות של קבצים? ואיזו תוכנה תעזור לי לראות את FAT TABLE ? אם אפשרי לעשות את כל זה דרך XP ? אם לא אז איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלשום שמתי לב שהאימיול לא מוריד ולא מעלה כלל קבצים למרות שהוא מראה שהוא מחובר עם HighID לא התיחסתי לתופעה עד להיום . היום כשפתחתי את האימיול קבלתי הודעה שלא ניתן להתחבר לשרתים ( ונסיתי כמה ) כנראה בגלל בעיה בחיבור לאינטרנט . האינטרנט עובד מעולה גם תוכנות שיתוף אחרות עובדות מצויין כגון : קאזה וכו'... רק עם האמיול אני לא מצליח ,תמיד אותה בעיה :"בעיה בחיבור לאינטרנט ". אציין מס' דברים : ניתקתי את הפיירוול, נסיתי להתקין גירסאות שונותשל אימיול בצעתי ריסט למודם ולמחשב בדקתי הגדרות TCP ,יש לי SP2 אך הוא מוגדר כמו שצריך (בטלתי אותו גם ) . התקנית את ה sp2 patch אני משתף כ 300 קבצים ומס' הקליינטים שלי בסביבות 85000 . אציין גם שהכל עבד יפה עד לפני יומיים. בדקתי בשאלות בפורום אך לא …
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש באתר שלהם אני לא מצליח לעבור למצב מתקדם ולשחק בהגדרות כמו שאני רגיל הסתכלתי בעזרה ואמרו שבחלון הBASIC אמור להיות לחצן שמעביר אותך לADVANCE אבל לא רואה שום דבר כזה התקנתי את הדרייבר מאה פעמים הסרתי אותו מאתיים התקנתי שוב שלוש מאות אני מגזים בסדר אז מה אין לי מושג מה נסגר והסלנות שלי ממש עומדת לפקוע בבקשה עזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
נהיה קצת מעצבן, אני לא מבין מאיפה ההאזהרות שאני מקבל מקספרסקי שחוסמות כל מיני טרויאנים שמנסים לתקוף את המחשב באות... וכל בערך 10 דקות קופצת הודעה, זה די מציק, אבל לא מפריע ממש אני רק רוצה לדעת מאיפה זה כבר יכול לבוא? אני שומר על המחשב נקי ד"א.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשכפל סרט DVD (לצרכים חוקיים כמובן, יש לי סרט ואני רוצה לעשות לו גיבוי). אני רוצה שהתוכנה תדע לעשות הכל לבד (שאני לא אצטרך תוכנה אחרת כדי לפרוץ את החסימה וכו'). יש איזו תוכנה מומלצת? (טובה / ידידותית) כמובן שעדיף תוכנה שהיא חינם, אבל אם יש תוכנה אחרת שהיא במחיר לא יקר מידי זה גם כן בסדר...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני אמור לכתוב מסמך ב- Word שיהיה בעל סיומת Html? איך אני כותב את המסמך? איך אני מעלה אותו לרשת? ???
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
אפשר עם sony vegas ? אם כן איזה גירסה ?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם הורדתי התוכנה המלאה Hiren's BootCD 9.2 + keyboard.patch.rar לצערי אני לא מצליח להבין איך להשתמש בה היא כבר באה עם קובץ iso מוכן כמו בתמונה http://www.swf.co.il/show.php?img=13791_.JPG.html ובתוך הקובץ יש את זה http://www.swf.co.il/show.php?img=13792_1.JPG.html בבקשה תעזרו לי איך לצרוב את זה ואיך להפעיל את זה וגם את הקובץ keyboard.patch מה עושים איתו תודה מראש לעוזרים ושתיהיו לי בריאים
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כן כמו שכבר הבנתם מהכותרת,אני מחפש מישהו שיכול לעזור לי לפתוח קובץ rar ששמור ע"י סיסמא,או "לפרוץ" את זה כמו שאומרים. וכן ניסיתי בעצמי ע"י תוכנות אך זה לקח לי הרבה מאוד זמן.. אם מישהו מעוניין,שישלח הודעה בפרטי ואני יביא לו את הקובץ המדובר
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להתקין את התוכנה,וכל פעם שהוא מגיע לשלב של ההורדה הוא נתקע ולא מגיב יותר.. אני עובד על ויסטה,ובאתר של מיקרוסופט כתוב שהוא עובד תחת ויסטה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-