תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאני מגבה מחיצה שלמה לקובץ הוא יוצר לי שני קבצים קובץ אחד image וקובץ אחד spanned מה זה הקובץ השני הוא פשוט לא מאפשר לי לעשות restore כאשר יש שני קבצים מה ניתן לעשות או אם מישהוא יודע לעשות restore דרך שני הקבצים?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הסתכלתי על כל מני אתרים שאפשר להוריד מהם עיצובים וראיתי כאלו דברים http://www.customize.org/details/34334 שימו לב להתחל שם ... איך הם עושים את זה? אני הורדתי את הסקין וההתחל לא כמו שם ... גם בסקינים של לוגהורן השעון הזה עובד רק כשאני שם את ההתחל באחד הצדדים. אבל פה אני לא הצלחתי שההתחל יראה ככה מישהו יודע איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב לאחר שאלות רבות על התוכנה החלטתי לשים לזה קץ והתחלתי במאלכה של הכנת מדריך לתוכנה שדיי פשוטה לתפעול קודם כל אנו צריכים להוריד את התוכנה.... יש לה שתי גירסאות האחת לגברים והשניה לנשים (ואם אני לא טועה ההבדל היחיד זה בצבעים) להלן שני הלינקים: http://www.tgtsoft.com/downloads/StyleXPInstallFemale.zip http://www.tgtsoft.com/downloads/StyleXPInstallMale.zip לאחר ההורדה תתקינו את התוכנה .. http://www.pictor.co.il/lils22/80805/2575285.JPG סיימנו להתקין את התוכנה.. עכשיו מתחיל החלק הכייפי העיצוב עצמו... מפעילים את התוכנה ולפנינו מסך הפתיחה : http://www.pictor.co.il/lils22/80805/2575291.JPG קודם כל צריך ללחוץ על ENABLE, התוכנה מחולקת למספר חלקים כאשר בכל חלק אפשר …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מופיע מידי פעם.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת יש לי קבצים של אנימצית וידאו במחשב שהסיומת שלהם היא ALZ. ניסית כל תוכנה מוכרת כדי להריץ את הקבצים אך לשווה כולל ניסיון לרשום סיומת שונה mpg avi וכו יש למישהו רעיון??????? עריכת המודר: דימן שאלה אחד מספיק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
זכור לי שהיתה איזה תוכנה שאכן מסירה את כל הדרייברים של הכרטיס מסך רק שכחתי את שמה מישהו מכיר???
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כמו שאמרתי הורדתי את IntelliPoint (התוכנה של העכברים ..) בגרסא החדשה (5.2) ואני חושב שהיא מזיפת |: ז"א יש שם אפשרות לבדיקת איכות הקליטה אז לקחתי את העכבר למקום שהוא בקושי זז ונכנסתי בתוכנה לאיפה שהיא מראה את איכות הקליטה ועדיין היה כתוב לי GOOD :-\ יכול להיות בגלל שאני סימנתי שם Microsoft® IntelliMouse® Explorer 2 ויש לי את הדגם הראשון ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם אפשר לדחוס קובץ divx יותר ממה שהוא ? אני לוקח בחשבון שהרזולוציה תפגע איך עושים את זה אם כן
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את האנטי וירוס החדש כדי לנסות אותו והסרתי את ה SYSTEMWORKS ועשיתי ריסט למחשב כשאני פותח את האינרנט אקפלורר אני מקבל הודעת שגיאה כמו בתמונה. יש לכם מושג מה לעשות? :'( עריכה: וההודעה כל הזמן קיימת,כאילו אי אפשר לגלוש, מאשרים וזה חוזר מאשרים וזה חוזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מיקרוסופט אוטלוק 2003 ואני רוצה להגדיר בו חשבון.... עכשיו האי מייל שלי הוא זה aloncom@walla.co.il זאת אומרת אי מייל של וואלה רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו באוטלוק אם זה ביכלל אפשרי.... תודה לעוזרים........... ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת זאת הבעיה. ניסיתי כבר הכל ואין לי מושג מזה. ווינאמפ 2 פועל. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, מחקתי את קובץ הINI בתיקיית ווינדוס ואין לי מושג מה לא בסדר! *גם לא עובד עם 5.03 *אני עם ווין XP SP2 עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזו תוכנה הכי פשוטה להמיר סרט DVD ל DIVX עם כתוביות ,והכי פחות הסתבכויות??
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1 איפה אני משיג את התוכנה 2 איך אני משתמש בה 3 אם למשל אני מוריד את האתר הזה,כמה זה אמור לשקול?
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לחברי כרטיס מסך של אסוס גיפורס2 טיטניום2 עם VIDEO IN והוא רוצה ללכוד וידאו מהטלווזיה שלו.......באיזה תוכנה אמור הוא להשתמש....בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר ליצור קובץ של self extract בעזרת התוכנה winace?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קיבלטי כמה הודעות ב-icq ממשהיא שלא נימצאת אצלי ברשימה! אבל האח המפגר שללי סגר את זה מבלי שיחולטי להוסיף אותה לרשימה ואני שואל איך אני יכול להוציא את ההודעות הללו?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איזה אתרי דריברים אתם מכירים אתר של דריברים ?????????????
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי קובץ MP3 של שיר מסויים, והשיר הוא בגירסא אינסטרומנטלית, כלומר קראוקי. עכשיו, ניסיתי להשמיע פשוט את השיר בווינאמפ ולהקליט את עצמי שר בעזרת המיקרופון אך התוצאות היו מחפירות. אנא עזרו לי תכנה שלקובץ MP3 יהיה ניתן להוסיף עליו בזמן אמיתי שירה, או לחילופין ליצור קובץ חדש שהוא חיבור של הקלטת השירה וקובץ ה-MP3! אם אפשר, אנא להוסיף לינק ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש, OrGAzmUs :smoke:
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה : דחוס ב RAR הכוללת שני קבצים 1 BIN.* 2 CUF.* איך אני פותח וצורב את הקבצים הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
זה לא עד כדי כך מפריע לי אבל התוכנה הזאת עולה כל פעם עם הווינדווס ואני צריך תמיד לסגור אותה. היא לא מופיעה בהוספה / הסרה של תוכניות ואני אשמח לדעת איך אפשר לגרום לה לא לעלות עם הווינדווס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, היה לי גיבוי של כל כונן C בקובץ GHO של GHOSTPE, וכבר שחזרתי בעזרתו כמה פעמים. לפני כמה ימים התחלתי לשחזר את המחשב בעזרת אותו קובץ גיבוי (במחשב אחר) והשיחזור נעצר באמצע עם איזושהי תקלה (error), אשר אני לא זוכר את התוכן שלה. בכל אופן, לאחר שעשיתי איתחול המחשב לא זיהה את הדיסק הקשיח, גם כאשר הכנסתי דיסקט הפעלה וניסיתי לעבור לכונן C או שאר הכוננים הלוגיים. כלום! אף כונן! נכנסתי עם FDISK לראות אם המחשב מזהה בכלל דיסקשיח, ואכן הוא מזהה אותו אך הסטטוס שלו הוא non-dos ולא fat32, אשר כך אמור להיות אם אני זוכר נכון. מה לעשות חברים?!?! כל המידע שלי בכוננים הלוגיים (D,E) והם לא ניתנים לקריאה כרגע. דרך אגב, התרלה הזאת קרתה לי בעבר אך לא הייתי זקוק למידע שבכוננים הלוגיים, ולכן…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום , אני זוכר לפני כמה זמן אני לא בטוח שפה מירסמו איזה תוכנב לכיון המסך צבעים גודל וכו' , אני ממש לא מוצ אותה מישהו מוכן לרענן את זכרוני ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן להיפטר מהפרסומות הנדחפוץ תוך כדי גלישה תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איפה יש להוריד כזו (ורצוי שיהיה משהו טוב... )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-