עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש תוכנה שמבטלת כל מיני משימות לא חשובות שלוקחות זכרון וכו כאשר אני רוצה לשחק במשחק? וברגע שאני רוצה אני מבטלת את זה..? היתה לי תוכנה שהיא ביטלה את ה dwm.exe ועוד כל מיני דברים ושכחתי את שמה..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by chenrp,

אני משתמש עם AD AWARE SE. האם כדאי לעבור ל Windows Defender ? האם היא טובה יותר? יש למישהו נסיון איתה? מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מפה זו? (לקנות וכו'..) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mystic-d,

מישהו מכיר THEME לווינדוס שיודע להראות "כמה אחוז מהמעבד בשימוש" ותעבורת רשת וכו וכו.. ?

5. Started by CocoMania,

אתמול התקנתי את הccc 9.3 legacy מהאתר של ATI (כרטיס מסך x1950) ומאז התחילו הבעיות. אחרי שעשיתי את הrestart שההתקנה מבקשת, הוינדוס התחיל לעלות והכל, אבל אחרי הטעינה שלו ושהגיע המעבר לדסקטופ, "אבד הקשר" עם הכרטיס מסך והופיע לי הודעה (של המסך) "no signal input" אבל המחשב המשיך לפעול (אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מכבה את המחשב והמסך דולק). נכנסתי דרך safe mode על מנת למחוק את כל העסק של ATI בצורה מלאה ואחרי הריסטרט המחשב עבד סבבה. כשניסיתי להתקין דרייבים ישנים יותר קרה אותו דבר. מחקתי גם אותם וניסיתי להתקין את הדרייבים מהדיסק של הכרטיס מסך אבל שוב קרה אותו דבר. מאז אני בלי דרייברים מותקנים כי רק ככה המחשב שלי פועל (או בסייף מוד עם הדרייברים). רעיונות כלשהם? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by yosef_yaniv,

שלום כולם. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. אני לא מצליח להוריד קבצים עם שום תכנת שיתוף (וניסית כבר יותר מ-4). העניין הוא שבכל אחת מהתתוכנות אני מבצע בדיקת פורטים ומקבל תשובה שהפורטים שלי חסומים. אני משתמש ב-SP2. פתחתי את הפורטים שכל התוכנות משתמשות בהן בהגדרות של ה-WINDOWS FIREWALL וזה לא עזר, עדין בבדיקת פורטים התוכנות "טענו" שהפורטים חסומים. לאחר מכן אפילו כיביתי את ה-WINDOWS FIREWALL, וגם זה לא עזר. יכול להיות שיש "משהו" אחר שחוסם לי את הפורטים? אשמח לעזרה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SerpentMage,

ציור פשוט ומהיר של ילד קטן, כחלק מבכרת יום הולדת שעשיתי בפוטושופ לאחותי. החלטתי לשחק עוד קצת עם הוואקום החדש.. סתם הרגשתי צורך לחלוק אתכם היה לי קצת קשה עם הפנים שלו, והיה לי זמן מוגבל (שלוש וחצי שעות) אז לא יכלתי להשקיע מספיק כדי לתפוס מבט ילדותי משכנע. הוא גם בכוונה מצויר לא בפרופורציות ריאליסטיות, כדי שייראה ציורי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני מחפש תוכנה שאני יוכל לראות את הדף במחשב, כדף A4 לפי סנטימטרים וככה למקם תמונה ולהדפיס אותה מבלי לעשות 1000 נסיונות. אם לא הבנתם עוד הסבר: כמו התצוגה המקדימה בWORD רק שימופה לפי ס"מ וככה שאני אדפיס זה יצא מדויק. תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  9. אם אני קונה את הפלאש 8 פרו לכמה יוזרים אני יכול להתקין אותו? או שזה רק למחשב אחד?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  10. כשאני נכנס לאתרי חדשות בעיקר (אבל לא רק) המחשב נתקע ומחייב RESET . ניסיתי הכל פירמוט רוגלות , החלפתי כ. מסך הסרתי SP2 ,בדקתי טפמפרטורה של המעבד (43 מעלות) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. המפרט שלי : PIII 800 MHz 256MB

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by slrr,

איפה הכי כדי אזור ת"א משתמש מתחיל.. ואם ידוע מחירים..?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. שלום לכולם, חשבתי על זה קצת, מכיוון שמדובר במשהו לא מסובך (להערכתי), אף אחד עוד לא שיחרר תוכנה לצפייה בתלת מימד למחשב ? הרי בסך הכל יש תמונה (FULL/HALF SBS) שהטלביזיה יודעת את הפורמט המדוייק, חוצה אותו ל-2 (לאורך/רוחב) ומקרינה כל חצי מסך בנפרד לכל עין, ובו זמנית העין השנייה דרך BLUETOOTH מוחשכת. זה נראה לי דבר די פשוט, אף אחד לא שיחרר תוכנה כזאת, חינמית/בתשלום ? אם כן, אשמח להכוונה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי עד לאחרונה בגירסה 57.0 לפיירפוקס התוסף NIGHTLY tester עבד מעולה ו"הכריח" תוספים לא תואמים לעבוד. עכשיו גם זה לא עובד, וזאת גם הסיבה שנשארתי עוד הרבה זמן עם הגירסה הישנה. אני מעוניין בכל מקרה לשדרג לגירסה האחרונה(61.0?) שהדברים יעבדו כמו שצריך. איזה תוסף יש שעובד ב100 ולא קורס/מפסיק לעבוד על הגירסה האחרונה של פיירפוקס? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Little SAVAGE,

שלום, מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קובץ מפורמט ape לפורמט mp3. אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by gatoGT,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזו, אבל אני מנסה ליצור עותק של דיסק (DVD אבל לא סרט) נגיד תוכנה מסויימת, איך אני יוצר לו קובץ ISO שאני אוכל ללצרוב אח"כ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Wingedbull,

אני מנסה להכנס לדפדפן וזה פשוט לא נכנס. יש אפשרות לתקן את זה? איך אני נכנס בסייפמוד אולי בכדי לבטל את התוספים? גרסא 4, המקוללת.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by Atlon-Xp,

איך אני עשוה למשל שיש שיר שהוא הגיעה לסופו ונשארו עוד 3 שניות לסוף ואז אני עשוה שיבוא השיר באמצע השיר לא אחריו. תודה לעוזרים,

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by gif,

היי תגידו,מה ההבדל כשאני מגבה עם תוכנת GHOST ובתהליך compress image אני בוחר באפשרות אחרת מ HIGH?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by ruler,

שלום אני מחפש תוכנה ליצירת סרטונים מצוירים שיש מלא כאלו ברשת תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by oded6188,

ICQ 4 Lite לא מתחבר... כל האייסיקיום האחרים כן מצליחים לעבוד רק אייסיקיו 4 לא אין פייר וול שיכול לעשות בעיה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה שאנירוצה להיכנס לאחד הכוננים שלי C. D. E. זה מראה לי את זה : http://img545.imageshack.us/i/93969431.jpg/ בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מזה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by [{AMD}],

השאלה בכותרת ולמה הוא כל כך גדול??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום קניתי מחשב חדש , ראו כותרת. המחשב מגיע עם דיסק מוכן להתקנה של כל הדרייברים אבל הוא תומך רק בוינדוס ויסטה. פירמטתי והתקנתי את ה XP, עכשיו אני תקוע בלי דרייברים. הורדתי חלק מהאתר של LENOVO אבל יש הרבה כמו הכרטיס מסך והכרטיס רשת שלא ניתן להוריד אותם משם. מישהו יכול לעזור ?

24. שאלה בכותרת מה עושים ? האם יש למישהו תחליף טוב לאיסי ? טרילאין אולי ? משהו יותר טוב ו

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shimon23,

שלום יש לי geforce 2 pro עם P4 1.4 וקיבלתי ב 3d mark 2001 3540 ב 1024*768*32. וזה נראה לי קצת נמוך - תחת xp ו 21.83 drivers. למישהו יש כרטיס pro או Gts כמה הוא קיבל איתו באותה הרזולוציה ואיזה מעבד יש לכם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.