תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אפשר בבקשה לקבל תכונה שכזאת? חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי כלום... ושהתוכנה תצרוב עם כתוביות... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וברגע שהפעלתי אותה היא בקשה ממני להוריד AIK ממיקרוסופט הורדתי אתה והתקנתי כפי שהתוכנה ביקשה ואחרי זה הפעלתי שוב את Vlite ושוב הוא נותן לי את ההודעה הזאת אני מצרף תמונה בשביל שתבינו יותר טוב [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התחילו לצוץ לי כמה בעיות במדיה פלייר, הזזתי כמה תפריטים בטעות, התרגום התחיל פתאום להופיע בצד, וכו' כו'. כדי לא להסתבך יותר מדי, הבנתי שעדיף להתקין את התוכנה מחדש. מחקתי את המדיה פלייר, הפעלתי איזה 10000 תוכנות [מטאפורית P: ] שמנקות את הרג'יסטרי והזבל, אפילו את התיקיה של המדיה פלייר מprogram files מחקתי [לא עשה שום בעיות] וגם הסרתי בadd\remove windows components את מדיה פלייר. במילים אחרות, כאילו המחשב לא ראה מעולם את התוכנה הזאת וליתר ביטחון, גם מחקתי את כל המקודדים של הסרטים. התקנתי את מדיה פלייר 11 מחדש, אבל פתאום אני רואה שאותן הגדרות נשמרו, אותם תפריטים שהעלמתי בטעות עדיין לא חזרו, וכל אותן הבעיות עדיין שם. עכשיו אני כבר באמת לא יודע מה לעשות..למישהו יש רעיון? תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תוכנה למשל כמו BOOTICE.EXE אם אני משנה דרכה את הMBR של הארדיסק עם שתי מחיצות, אין סכנה שהחלוקה תעלם?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי תוכנה חינמית שאוכל ליצור בעזרתה IMAGE של ה-HD ?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי שני סרטים בסיומת .AVI והגודל שלהם 2גיגה ו + קטן... כשאני מעביר בנרו לחלון של הצריבה הוא נותן לי הודעה כזאת: איך אני יכול לצרוב את שני הקבצים?אולי תוכנת צריבה אחרת מאפשרת לי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
נתחיל באנטי וירוס. אני מעוניין באנטי וירוס לא כבד ויעיל כמה שיותר. ופיירוול שלא יאט את ה5M תעבורה שיש לי וגם לא יהיה כבד מידיי ויעיל כמובן. על האנטי וירוסים שמעתי שה kasprasky וה nod32 טובים. ועל הפיירוולים שמעתי שZoneAlarm והSygate הם טובים. אם יש המלצות יותר טובות אז תגידו.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי 3 אי סי קיו עכשיו 2 מהם מיתחברים ללא בעיה ודווקא המרכזי מבינהם והכי שימושי רק הוא לא מתחבר ? יש לי את ההודעה . FAILD TO CONNECT .PLEASE TRY AGIN LATER INFO NUMBER 0121 מה קרה??? מישהו יודע? 2 המספרים האחרים עובדים כמו גדולים רק החשוב לא..( מחקתי והתקנתי מחדש לא עזר... הגירסה היא לייט 4.1 מישהו יכול לעזור??? תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Thanks alot ! Try to give couple types so i can choose.. and detail the cons and pros. Thnx again !
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר בווינדוס ויסטה למסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה: ניסיתי להפעיל גם מסנג'ר LIVE וגם MSN ובשניהם אותו הדבר. כיביתי גם את הפיירוול של הווינדוס אבל גם זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני צריך IE 6 standalone שירוץ בוסף לIE8 שיש לי על ויסטה. כל הגרסאות שמצאתי בגוגל מביאות שגיאה בהפעלה... תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתדירות גבוהה יחסית של שגיעות ווינדוס,התנתקויות אינטרנט ומסכים כחולים,נכנסתי ל-msconfig וראיתי את זה : :o מישהו יודע מה זה? הרצתי בדיקה עם Malwarebytes וזה מצא לי trojan .tracur system32\cryptnet32.dll malware.trace system32\crt.dat rootkit.agent system32\drivers\str.sys איך מוחקים?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המחשב מותקן דיי לא מזמן אז זה לא חירבושים של שטויות שמותקנות שנים על מחשב.. שהמחשב עולה הוא עובד חלק והכל שאני מתחבר לאינטרנט, באותה שניה שהוא כותב שהוא מחובר מתחילות הצרות פתאום הוא מתחיל לעבוד כמו לא יודע מה.. הדיסק לא תוכן או משהו סתם עובד כבר רצח.. גם האחוזי CPU לא עולים על 10%.. יש לי בתהליכים קובץ בשם wuauclt מישהו יודע מה זה? וגם ב msconfig היה לי שם משהו מוזר בלשונית של האתחול פריט אתחול - ויש וי בלי כלום כתוב לידו... כאילו משהו עובד ברקע אבל בלי תיאור בלי כלום ביטלתי את זה והמחשב עובד קצת יותר טוב.. יש גם לוג של HIJACKTHIS לא יודע אם יעזור אבל הנה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 22:40:44, on 24/09/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שמתי עליו XP במקום הויסטה שהיה עליו וניכנסתי לאתר של HP לפי הדגם PAVILION 6413EJ וכמעט אין שם כלום http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=3545135 למשל אני מחפש דרייוור לכרטיס קול וכרטיס מסך ואין שם יכול להיות שאני צריך לחפש לפי דגם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
או קי אז ככה מה זה המדיה סנטר 05 של מייקרופופט והאם הוא יועיל לי המחשב שלי מחובר לטלוויזיה ולמערכת שלי 5.1 עם כבל קוקסיאל מה יתרונותיה אם בכלל? אולי BS PLAYER בעמם עושה אותה עבודה ושוקלת עשירית?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אמנם יש לו אחלה פיצ'רים אך הוא זולל זיכרון איטי יותר מ IE6 והכי נורא: מביא את שימוש במעבד ל 100% חבל :-\
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חברה שלום. מה היא גירסת GHOST המתקדמת ביותר היום, ואם איזה גירסה אתם ממליצים לעבוד. תודה לכולכם.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את ההרקולס והוא מעודכן לדרייברים הכי חדשים שיש,SP1 של אקספי,בקיצור כל מה שצריך. עכשיו אני התקנתי את תוכנת Atomix mp3 וכשאני מנסה להפעיל אותה אז הווינדוס מראה חלון של פעולה לא חוקית ואני חייב לסגור אותה,היא אפילו לא נפתחת יש רק את הסמל שלה ויש שגיאה,אין לי מושגגגג למה זה קורה . בקשר לתוכנה השנייה היותר חשובה ומשמעותית והיא Alcatech.BPM-Studio.Professional.v4.603. אני מתקין את התוכנה הזאתי וכשאני לוחץ על קובץ הEXE השגיאה הבאה מתרחשת: הנה שתי התוכנות לא היו מותקנות אצלי לפני עדכון הדרייברים של הכרטיס קול כך שאני לא יכול לדעת אם זו בעיה בדרייברים או לא... אנא עזרו לי. נ.ב: לא ידעתי אם התראד מתאים לפורום תוכנות או לפורום הזה,אז אם טעיתי מודר העבר לאן שצריך.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שאלה פשוטה? אפשר לצרוב עם צורב די וי די על דיסים של די וי די 2 סרטי וי סי די?!
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
צריך דריבר לכרטיס רשת אלחוטי מתחבר דרך USB של חברת DYNAMODE דגם הכרטיס : WL-GI-700XA לא מצאתי באתר החברה וגם לא בDRIVERGUIDE.COM אם למישהו יש רעיון או יודע איפה אני אוכל למצוא את הדרייבר אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כן, לכבוד הצורב החדש שלי אני צריך תוכנה חדשה אז, אני מחפש תוכנה שצורבת CD רגיל & DVD ואת כל התוכנות שאני צריך (ז"א אם אני רוצה לעשות העתקה מדיסק DVD לדיסק DVD אז הבנתי שצריך תוכנה מיוחדת) ועדיף את התוכנה לצריבה שהיא תיהיה מבית NERO
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפשת תוכנה כמו Process Explorer או What's running now הדגש הוא על רמת הפירוט,כי לפני כמה ימים היה לי סוס טוריאני במחשב אבל אף תוכנה מהשתיים לא הראתה שיש משהו שרץ ברקע. תודה מראש, פרנסי
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
האם משהוא מכיר תוכנה כזאת שאפשר בה לקטלג את הדיסקטים שצרבתי ?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הoutlock שלי לא שולח ולא מקבל דואר.. כשאני לוחץ על send/recive הוא רושם error ליד recive וטוען משהו שנקרא RSS feeds.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-