עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ITUNES - שהיה בריא לוקח המון מקום מבגלל השירים הלא דחוסים. ברצוני לעביר את כל הסיפריה למחיצה אחרת ....הכיצד ..? למשהו יש קישור מומלץ ..כי אני לא היצלחתי לעשות את זה ...

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  2. אני מחפש תוכנת שולחן עבודה מרוחק שלא תשפיע על השימוש במחשב הנשלט, ותעבוד על רשת ביתית דרך ראוטר, רצוי שהתוכנה תהיה חינמית. תודה מראש, אורי

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  3. Started by Alex89,

לפעמים כשאני טוען דף הוא לא טוען לי את התמונות ואני צריך לעשות SHOW PICTURE לאותה תמונה כדי שהוא יטען לי אותה בעיה נוספת לפעמים זה לא ניכנס לאתר(שקיים) ושולח אותי למנוע חיפוש של YAHOO מה אני עושה עם זה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. Started by TPack,

שלום לכולם, היום עדכנתי את הנרו שלי לגרסה 9 ואני לא מוצא את האפשרות לצרוב DVD, סרט בפורמט DVDR המגיע בתיקיית Video_TS . אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי איפה בתוכנה אני יכול למצוא את זה, חיפשתי בקבצי העזרה באתר שלהם והתוצאות היו לא ממוקדות. תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by AvalonX,

אני מחפש תוכנה דומה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. שלום, איזה תוכנה הכי מומלצת לקריאת טמפרטורות ולהצגת מידע בווינדוס 7 תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. Started by Azmodan,

לחבר שלי יש בעייה לבצע בדיקת הגהה למסמך שכתב ב-word. הוחזרה לו שגיאה שהמחשב מחפש את הקבצים mssp3hp.dll או mssp232.dll (אני חושב שאילו שמות הקבצים). לא היה לטענתו מספר שגיאה. חיפשתי בגוגל ולא קיבלתי תשובה עיניינית. האם מישהו מכיר את השגיאה הנ"ל? דרך אגב, נזכרתי שבזמנו התקנו רק דיסק אחד מתוך השתיים שהיו לנו בחבילת האופיס (השני אם אני לא טועה היה חבילת שפות). האם יש לכך קשר לבעיה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. שלום לכולם, ראשית אני אציין שאין לי שום בעיות כלשהן עם המסך או אם התצוגה שלו בשום דבר (תצוגת הווינדוס, משחקים, וכ'ו...) . יש לי מדייה פלייר 11 , חלק מקבצי הוידאו אני רואה רגיל על כל המסך (מדובר במסך WIDE 26 כמפורט במפרט המחשב שלי בכפתור בצד) . המסך מוגדר על הרזולצייה הטבעית שלו,ולא נראה לי שזה יהיה קשור כי שיניתי רזולוציה וזה לא עזר,אני משאר שזה הגדרה במדייה פלייר או משהו בסגנון. כי חלק מקבצי הוידאו אני לא רואה על כל המסך ,רואים עם שוליים שחורים גדולים בימין ושמאל (צירפתי תמונה להמחשה.) כיצד אני "מותח" את קובץ הודיאו במדייה פלייר כך שיתאים לכל מסך הWIDE? אשמח לעזרתכם , תודה רבה! [attachment deleted by admin]

9. Started by Vidati,

בוקר טוב לכולם, אני משתמש בכרום כבר תקופה ארוכה ואני מאוד אוהב את הדפדפן, אבל מישהו יודע איך אני מגדיל את הקיצורים שלי לאתרים ליותר מ-8 אתרים כמו פה? תודה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום, אני גולש בכמה דפדפנים ביחד, ואני משתמש בפייסבוק. יש אפשרות לשתף את החיבור? זאת אומרת להתחבר פעם אחת בכרום ואז זה מחובר כבר באקספלורר ובמוזילה, או לפחות באחד מהם... אשמח לכל תגובה, כל רעיון, כל דבר. פשוט משגע אותי להתחבר כל כך הרבה פעמים. שיתוף קוקיס? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום, אני מצטער על הכותרת אני יודע שזה לא בדיוק ניסוח לפורום אבל אני אובד עצות. יש לי במחשב המון חומר חשוב ביותר, בקשר לפרוייקט ובקשר לכמה נושאים משפטיים שפשוט כתובים הפוך! אני לא מבין למה אתמול הכל היה בסדר. היופ פתחתי את המחשב, את הקבצים. וכל המילים כתובות הפוך + סדר המשפטים הפוך. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב,(ואת האופיס בהמון כסף=תוכנה מקורית) והם אמרו לי להתקין אופיס מחדש. הגרסא זה WORD 2003, וניסיתי את זה לא עזר. יש אפשרות לעשות משהו? תודה רבה קובי

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  12. האם קיימת איזשהי תוכנה שלאחר נאמר שעה של עבודה על המחשב מעלה את מסך הlog on ומבקשת ססמא?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by shimon-med,

שלום, התקנתי לפני מספר ימים דפדפן FF8, ומאז צצו מספר בעיות: 1. העמוד של facebook מוצג כולו בתצורת HTML, ולא בצורתו הנורמלית. 2. בדף הבית של ynet למשל, חלק מהתמונות מוצגות. כך גם באתרים אחרים אני מניח שכנראה מדובר בחוסר התאמה של תוספים או משהו ששינו בדפדפן החדש, אך כל התוספים הישנים שלי נתמכים למעט ה java console, שאולי הוא הבעיה ואולי לא. אשמח לעצות לפתרון הבעיה, ואם היא לא ניתנת לפתרון, אשמח לדעת כיצד לשנמך חזרה לגרסה הקודמת (FF6). תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by IlanF,

אני מחפש תוכנה שתרוץ לי ברקע ושתשמור לוג של כל השינויים שעוברים במחשב. (העברת/מחיקת/שינוי שם של קבצים - לא חובה) אבל אני רוצה שהיא תשמור בלוג איזה תוכנות רצות ברקע ואם תוכנה חדשה נפתחה או שתוכנה שכבר פועלת נסגרה. יש איזה תוכנה טובה שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לשחזרו קבצי powerpoint פגומים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. לא מזמן החלפתי מארז ושיניתי את הקונפיגורציה של הצורבים (HD ממוקם רחוק מהם וכבל IDE לא מגיע).מאז החלו הבעיות.הנרו האלכהול120% ושאר התוכנות שמקושרות לדיסקים תקעו את המחשב ברגע הפעלתן.ניסיתי להסיר את הנרו (בעזרת האתר שלהם).ומאז הוינדוס לא מצליח לעלות כמו שצריך.נתקע בשלב של טעינת תוכנות (START UP).רק בSAFE MODE אני מצליח לעלות.ניסיתי לשחק אם הSTART UP (ELECTIVE ,DIAGNOSTIC וכ"ו ללא הועיל).האופציה של SYSTEM RESTORE אינה עובדת אצלי

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. אז ככה, אני בתיכנונים לפרמט, מתישהו אני פותח את הקופסא של הלוח אם (אני שומר שם את כל המסמכים ודרייברים וכו'), פתאום אני מוצא את הדיסק של הלוח אם (אשר בו דרייברים לצ'יפסט, כרטיס קול, כרטיס רשת) פשוט שבור לחצי :'( ואז אני אומר לעצמי (OMGGGG) והחלטתי לבקש עזרה פה. אז מישהו בבקשה יכול להעלות אימג' של הדיסק שלו?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by elilosky,

שלום!!! יש לי בעיה בניד פור ספיד בדימון טולס 4 שאני טוען אותו המשפחק רושם שצריך להכניס תדיקושאני משתמש בדימון טולס גיסא 3 הוא פותח לי תמשחק טוב מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by Eled,

מה אפשר לעשות בשביל להתפטר מההודעות האלו שמודיעות שתוכנה מנסה לגשת לתוכנה אחרת? (ראו תמונה) תודה, [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  20. טוב שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת יש לי קבצים של אנימצית וידאו במחשב שהסיומת שלהם היא ALZ. ניסית כל תוכנה מוכרת כדי להריץ את הקבצים אך לשווה כולל ניסיון לרשום סיומת שונה mpg avi וכו יש למישהו רעיון??????? עריכת המודר: דימן שאלה אחד מספיק. תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  21. עריכה - הבעייה נפתרה שלום.. אתמול תוך כדי שיחה בICQ ניתקע המחשב לגמריי (דבר ש.. ,טפו טפו טפו, נדיר אצלי). לאחר ריסטרט וסריקה אוטומטית של הדיסק (מערכת הפעלה XP) שכנראה טיפלה בשני קבצים: - כשאני מפעיל את הICQ הוא נישאר במצב של LOADING (למטה באייקון הוא רושם CONNECTING) ותופס תוך כדי 99 אחוז משאבי מעבד , לא ניסיתי לחכות יותר מדקה שתיים. בכל מקרה ניסיתי להתקין את הBUILD האחרון של התוכנה מהתחלה - וזה לא עזר. גם הדרך היחידה שאני יכול להפסיק את זה זה להעיף ידנית את הICQ מהחלון של הPROCESSES. וכל מה שהיה שונה מתמיד זה חלון צ'אט של תפוז ניראה לי שניסיתי פעם ראשונה באותו היום - אבל זה היה פתוח לפחות 10 דקות לפני ההיתקעות המיסתורית ככה שקשה לי להאמין שזה קשור. - מה שלא ניסיתי…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  23. Started by AmitMa,

אז ככה... קניתי שלט למחשב שאמור לשלוט במדיה פלייר ובשאר התוכנות של הסרטים... הבעיה היא שהייתי לחוץ עליו וקניתי אותו לפני שבררתי עליו. מסתבר שהוא סובל ממספר חסרונות. בין הדברים שממש מפריעים לי זה: 1. שהוא יכול לשלוט על התוכנה רק שהיא מוצגת, אם היא עובדת ברקע אי-אפשר לשלוט עליה, זאת אומרת שבשביל להעביר שירים במדייה פלייר (לדוגמא) אני חייב שהתוכנה תופיע ושאר התוכנות יעבדו ברקע. 2. זה שהשלט שולט על הווליום של התוכנה ולא על הווליום של המחשב וזה מעצבן! 3. וזה ממש משגע אותי! שהתוכנה של השלט חייבת לעבוד אבל הייתי מסתדר אם לא היו מרגישים אותה, הבעיה היא שהיא מוצגת בשורת המשימות וסתם תופסת מקום! יש אפשרות לפתוח אותה ב-IconTray? אולי הוספה של איזה פקודה לקיצור דרך של התוכנה? עכשיו ב…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אני רוצה לחדד כמה שאפשר את התמונה בGOOGLE EARTH זה סתם מקום מבודד ולא חשוב שאני קורא לו בית אבל אני רוצה לנסות לחדד את הרזולוציה של התמונה כמה שאפשר איך עושים את זה? תודה...

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by mystikal,

שלום לכל חברי האתר אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש לי רשימת קשר עם הרבה מאוד פרטים באוטלוק משהו יודע איך אפשר לגבות את הרשימה הזאת שאפשר יהיה להתמש בה אחרי הפרמוט וההתקנה החדשה? תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.