עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dudu2683,

הי יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA אתמול שבאתי להפעיל את המחשב ובחרתי במסך ההתחלה את VISTA הופיע לי מסך שחור ומעערכת ההפעלה לא עלתה....ניסיתי לעשות ריסט כמה פעמים אבל זה לא עזר...לאחר הריסטים הארדיסק התחיל להשמיע רעשים מוזרים לאיזה כמה שניות (כאילו הוא תקוע על משהו) ואז זה מפסיק...הביוס לא מזהה אותו..וכאשר אני מנסה לעלות את מערכת ההפעלה מהארדיסק השני (עם XP) המחשב מתחיל להעלות את המערכת ואז מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו...(יש לציין שכאשר ני מנתק את הכונן הלא תקין מערכת ההפעלה XP עולה בסדר גמור) שאלתי האם יש סיכוי איך שהו לחלץ מידע מהדיסק המקולקל??או לתקן אותו??? האם אופציה שלפתוח אותו באה בחשבון(אולי שיחרור מכני יעזור לו)…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by TPack,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הנרו במחשב, כשאני מנסה לצרוב קובץ כDATA DVD או DATA CD אני גורר אותו אל התוכנה ואז לוחץ על Burn ובמקום להתחיל את הצריבה הוא מפנה אותי לבחירת קובץ Image ולא נותן לי לצרוב. כמו כן במסך האחרון לפני הצריבה ישנה אפשרות לבחור את הכונן שממנו רוצים לצרוב ומשום מה לא מופיע צורב הDVD אלא Image משהו.. יש לציין שהצורב כן מזהה דיסק חדש ונראה כאילו התקשורת בינו למחשב תקינה . ( בעת הכנסת דיסק חדש קופץ חלון האפשרויות) ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקינה מחדש ולא עזר. אם למישהו יש פתרון אודה לו מאוד!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. Started by chinchi,

קיים בחלק מהאתרים, רובם מחו"ל. לא קיימים רוגלות ווירוסים למיניהם במחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by st0m,

אני לא יודע אם זה המקום, אבל ... איזה צבע הולך יפה עם שחור ? יענו אם הרקע הוא בשחור ואני צריך לכתוב משהו על הרקע הזה ... אז איזה צבע יהיה מאוד יפה ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by new!!!!,

איזה תוכנה הכי טובה בשביל לעביר מי סרט של דיסק DVD למחשב?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  6. אני מקבל את ההודעה הזו: .

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by erix99,

שלום לכולם וסוף שבוע טוב. שאלה קצרה אני לא מצליח לשלב תרגום ב T.V. כשאני רואה סרט, כלומר התרגום מופיע על מסך המחשב אך אינו מופיע בטלויזיה. הבעיה כאמור היא שאני נמצא במצב של Overlay control->full screen device->secondary display. האם יש דרך לפתור בעיה זאת ? תודה מראש. אריק.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  8. הנה השאלה: יש לי חבר שרוצה לצבור ריטו טוב בtorrentleech עכשיו הוא ביקש ממני להלעות לו כי יש לי מהירות העלאה יותר טובה http://i28.photobucket.com/albums/c243/J0HNi3/taimors.jpg עכשיו כבר דרך החשבון שלי הורדתי קבצים הכל אבל השאלה האם אני יכול להעלולת את הקבצים שכבר הורדתי מהחשבון שלי פשוט להלעות אבל שזה ירשם בTL בחשבון שלו? או שאני צריך להוריד קובצים דרך החשבון שלו ולהעלות דרך החשבון שלו? תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by teri,

הבעיה היא בסריקה הוא לא סורק לי בכלל לא מראה כלום למה? חיכיתי הרבה זמן אפילו לא מראים תזה שסורק הוא עולה לי למעלה עד הסוף (הירוק הזה) ולא עושה כלום אז מה הבעיה? http://img95.echo.cx/my.php?image=150015001488151315014ks.jpg זה כבר חצי שנה עושה לי ככה ואני מתקין את התוכנה כל פעם מחדש ועדיין יש תבעיה מה לעשות יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. פעם שיש עדכון לנוד יקפוץ בועה או חלון שידווח על עדכון של האנטי וירוס, רציתי עוד לאמר שאין לי סמארט סקיוריטי אלא אנטיוירוס רגיל 3.0.667 תודה לעונים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by TomB,

התקנתי את Bittorrent ואת הexperimental client. חיפשתי שם של קובץ באיזה אתר והעסק עובד מצויין. כמה שאלות - אין בclient שום מקום לסמן בו share directory - אני אמור לפתוח חלון נפרד לכל קובץ שאני רוצה לחלוק עם אחרים? לא ממש הבנתי איך זה עובד... אם יש לי קובץ DAT של הורדה בקזאה ואני רוצה להוריד את אותו הקובץ בBT, אני יכול פשוט לשנות לו את השם (בהנחה שאני בטוח שאותו קובץ ישנו בBT) לפתוח אות עם הclient והוא ירד בBT? בכלל - התוכנה הזו בטוחה או שיש חורי אבטחה שצריך לדעת עליהם?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by LF,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לכתיבת תוים? [רצוי עם אפשרות לכתיבה להרכבים.] תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by neil4,

אני צריך תוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה מסויימת איזו יש?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by BoA,

שלום. אני משתמש במקסטון ואתמול פיתאום הדפדפן השתנה בהגדרתו. כל מיני אייקונים הופיעו (את חלקם הגדול הורדתי) והגדרות טיפה השתנו. סידרתי את מה שרציתי חוץ מההגדרות של הad hunter שבא עם הדפדפן. הפירסומות חזרו להופיע ואני לא מבין איך להחזיר את ההגדרות הקודמות בתמונה אתם יכולים לראות שהוא לא סינן שום דבר ואני לא מבין מדוע. כמו כן נזכרתי שה"מרקר" שמסמן את מילות החיפוש בצבע צהוב אינו פעול. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by orel176,

שלום לכולם וחג שמח! קיימת בעיה במחשב של חבר, הוא פשוט לא מצליח לנגן סרטים. הורדתי לו את כל סוגי הקודקים שקיימים אצלי במחשב ללא הועיל. הבעיה קיימת גם שאני מנסה להפעיל סרט עם תוכנות שונות(media player, mvplayer , bsplayer) כשאני מריץ סרט בbsplayer הוא כותב לי את השגיאה הבאה:"directshow is not installed". אם מישהו נתקל בבעיה דומה אשמח לייעוץ. תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by kobi_af,

שלום יש לי פה איזשוהי בעיה שלא הצלחתי לפתור ב word -2003 כפי שאתם רואים פה בתמונה כאשר אני לוחץ על מקש הרווח נוצרים לי מין נקודות באמצע ועוד סימן מוזר שמתווסף ברגע שאני לוחץ על enter . http://img104.imageshack.us/img104/2404/dournnj7.jpg

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by kotel,

פעם לפני פירמוטים רבים (התחלה של סיפור).... הייתה לי תוכנה בשם הזה אם אני לא טועה...היא הייתה תוכנה מצויינת הייתה אומר לה מה אתה רוצה מהבוט במירק והיא כבר הייתה עושה את העבודה מחכה בתור ומורידה את הקובץ ויהימה... אני מתגעגע עליה :'( ואני רוצה להשיג אותה שוב...אבל אני לא מוצא אותה אם אתם מוצאים זכר ממנה אנא תנו לינק או משהו תודה...

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. יש משהו?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  19. אשמח כמובן גם לכל גרסא חדשה יותר. מצאתי את העמוד הזה ב-softpedia, אבל כל ששת ה-mirrors בו לא עובדים.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by realmagic,

יש לי קבוצה של אתרים שכשאני מגיע אליהם, אני מעוניין שאני אופנה לאותו מיקום (כלומר ספריות וקבצים) אבל בשרת אחר. מדובר בשרתים שמחזיקים מאמרים אקדמאיים - לחלק מהאתרים יש לאוניברסיטה פרוקסי שמחזיק העתק ולכן אם במקום לגשת לאתר המקורי (לדוגמה portal.acm.org) אני אגש לאתר של האוניברסיטה (portal.acm.org.ezproxy.openu.ac.il) אז אני אוכל לקרוא את המאמר בלי לשלם. אני יודע שאני יכול לעשות את זה על ידי שינוי של קובץ ה-hosts שלי אבל אולי מישהו מכיר תוסף של פיירפוקס שיודע לעשות את זה בצורה יעילה יותר?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by shlomom,

שלום , ישנם היום פתרונות מסחריים למגוון בעיות של Data Mining כגון הפתרונות של חברת SAS או SPSS. הבעיה היא שהם מאוד יקרים - עשרות אלפי דולרים. האם מישהו מכם מכיר תוכנה חופשית או אלגוריתמים ברמה גבוה המסוגלים לנתח מידע טקסטואלי ו/או טבלאי ולמצוא בינהם קשרים ואפשרות לבצע חיזוי? משהו המבוסס על Clustering, Association וכדומה. . .

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by compman112,

ברגע שאני עושה connect S זה רושם לי שזה מתחבר ואז "שלח דו''ח שגיאות..." שאני לוחץ על או אל תשלח או תשלח, זה נותן לי את השגיאה: ההוראה ב "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון ב-"0x025e2300" לזכרון לא הייתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. ואז אני לוחת אישור וקובץ לי הודעה נוספת של זה עם מספרים שונים. מה הבעיה? אחרי זה שאני נכנס לניהול -אירועים - וישומים השגיאה שרשומה היא: ??תקלה ביישום icqlite.exe, גירסה 20.52.2573.0, תקלה במודול iphlpapi.dll, גירסה 5.1.2600.2912, כתובת התקלה 0x00008eb1?.??

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by alon83438,

האם יש תוכנה לניהול רוחב הפס? לדוגמא אם אני מפעיל אימיול ואיסיקיו מסנג'ר ואקספלורר ואני רוצה להקצות יותר משאבים (רוחב פס) למשהו אחד- יש תוכנה בשביל זה? אולי משהו שדומה ל ויינדוס ט אסק מנג'ר של ויידוס אקס.פי רק בשביל רוחב הפס ולא זיכרון וסי.פי.יו?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. שלום, יש לי במחשב קובץ טקסט שיצרתי. סתם קובץ רגיל. רשמתי בו משהו. לחצתי על מקש ימיני של העכבר ובatrribute שלו בחרתי בadvance ןסימנתי V בשורה של encyption. עכשיו, התקנתתי מחדש את המערכת הפעלה על אותו מחשב שוב אחרי מילחמה עיקשת עם וירוס קשה, ואני כמובן לא מצליח לפתוח את הקובץ. אני מקבל access deny כל פעם מחדש. שיניתי את שם המחשב והשם משתמש להיות בדיוק כמו קודם אאבל זה לא הועיל. למישהו אולי יש פתרון לזה???

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. שלום לכולם אני משתמש בקודקים אחרונים של K LITE עם KMP PLAYER וENCHANED VIDEO RECODER ויש לי לאגים קטנים לפעמים בסרטי HD של 720P כרטיס מסך : HD4850 מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים