עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Kitzony,

אוקי נתחיל כחה יש לי תוכנות בכלל לא מותקנות על המחשב כמו - limewire שהקובץ על המחשחב הוא exe וזה לא רוצה להסגר אני כמעת בטוח שזה הגורם ללגים אצלי במשחקים. מה אני צריך לעשות כדי לסגור אותם ? ושהם יעבדו רק כשאני לוחץ עליהם ויסגרו שאני סוגר תודה עריכה : וגם אי אפשר למחוק את הקבצים

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by aviaderi,

לא ידעתי אם לשים פה או בתוכנה, פה נאה לי הפורום המתאים. ראיתי שיש במסנגר אפשרות לשלוח הודעות טקסט (לחצן ימני על אחד השמות-> שלח אחר-> שלח הודעה לנייד), אבל אצלי האפשרות הזאת אפורה (חסומה). הכנסתי את המספר שלי לפרופיל כדי שחברה שלי תוכל לשלוח לי הודעות, אבל גם אצלה האפשרות חסומה. כשלחצתי על הכפתור הגדרת ניידות (או משהו כזה) הוא שלח אותי לאתר של MSN MOBILE ושם לא הבנתי מה צריך לעשות. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהגידלי איך בכל זאת להפעיל את האפשרות הזאת (אם בכלל אפשר). אביעד.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  3. אני משתמש בנגן KMPLAYER וכן אני יודע שבעיקרון לא צריך להתקין כלום והכול עובד, השאלה רק אם יש איזה קודק כלשהו שישפר את המתמונה או שפשוט להשאיר איך שזה?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by אסף ב,

יש לי קורא כרטיסים שהוא תפס לי את כל האותיות של הכוננים מC ועד F ז"א שהמחיצות שלי של ההארדיסק מתחילים מH.. יש אפשרות לשנות את האותיות של הכונן מH לC ? תודה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  5. עשיתי עכשיו נקיון במחשב ופתאום הבחנתי ב"SKINS". זה מופיע כתוכנה שמותקנת, אבל בתדירות השימוש רשום RARELY וזו התוכנה היחידה שאין לי אפשרות להסירה (לא קיים הכפתור של REMOVE). למען הסר ספק, לא הורדתי שום סקינים למחשב או לתוכנה כלשהי. מישהו מכיר את זה? אפשר לדעת איך להסיר את זה?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. שלום לכולם פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב, משום מה אחרי הפירמוט, המחשב נתקע פתאום ואז שאני מכבה אותו מהכפתור, אני מדליק מחדש והוא נתקע על הלוגו של הלוח אם שלי חשבתי אולי זה בעיה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר של הלוח אם שלי... צריך בכלל? הלוח אם שלי זה ASUS SIS P4S800D איך אני יודע מה הבעיה למה הוא נתקע.. ואם צריך להתקין את הלוח אם? תודה

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  7. שמעו אני מתקין אימיול במחשב החדש שלי ואני רוצה להעביר מהמחשב הישן את הנקודות צבירה של השיתוף איך אני מעביר את החשבון של האימיול הישן אל החדש כי אתם יודעים יש דבר כזה של אם אתה משתף יותר אז המהירות יותר גבוה אז מה אני צריך להעביר את התיקיות שנשארו אחרי ה- UNINSTALL אל התיקיה של האימיול במחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי שאלה האם יש תוכנה כלשהי שעוזרת לכייל את המסך? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by רוני1,

יש לי רק קובץ bin ואני מחפש תוכנה ליצירת קובץ cue מקובץbin .תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by טל אזולאי,

יש לי תיקיית התקנה של Quake 4 אני רוצה ליצרוב את המישחק וברגע שאני מכניס את הדיסק ! המישחק יעלה ( ההתקנה ) .. מה אני צריך לעשות ? לקווץ את התיקייה ? או רק את הקבצים שנימצאים בתוך התייקייה ? ליצרוב אני יודע .. רק רוצה שזה יעבוד לי 100 % חבל על הדיסק .. :-\

12. Started by roeesnir,

הקבצים נשמרים לי על פורמט TMP. ניסיתי לשנות אותם לכל מיני סיומות כגון AVI MP4 FLV. לא עזר. איך אני יכול לשנות אותם לקבצים נורמאליים? (יש לציין שעם VLC אני יכול לראות אותם, אבל אני צריך להמירם לפורמט אחר) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by ofir667,

איך אני מבטל את הtoolbar? אני לא יכול למחוק את הקבצים של הtoolbar אחרי שעשיתי uninstall

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  14. בצעתי את היצוא מפיירפוקס וייבוא לאקספלורר וכל שמות המועדפים יצאו בג'יפריש איך ניתן לבצע באופן תקין?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by The Dom,

כשאני פותח את הוורד במסמך מסוים ולוחץ שהסמן יעבור לנקודה כלשהי... הסמן מתחיל לחזור אחורה עד שהו מגיע להתחלת המסמך. עוד דבר שאני לוחץ למשל על "קובץ" כול הרשימות מתחילות להפתח ולהסגר. מישהוא עוד נתקל בבעיה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת אם ישנה דרך להתקין גם אופיס 2007 וגם 2003 בו זמנית אני צריך את ה2007 כי אני אוהב ומעדיף לעבוד עליו, אבל מצד שני אני צריך את ה2003 כי אני לומד עליו קורס אני אשמח אם למישהו יש פיתרון בשבילי

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. אני לא יודע אם הכותרת ברורה אז אני אסביר. אני לא יודע ,יש תוכנה כזאת שעושה סריקה למחשב רואה איזה קבצים יש בווינדוס ואז כשבא לי אני לוחץ לשחזור והיא עוברת על המחשב ומוחקת את כל הקבצים שלא היו שם בזמן הזכירה? אם אין דבר כזה אז למתכנתים מביניכם זה רעיון לא רע.אם מישהו היה עושה אותו אנשים היו משתמשים בזה (רמז רמז) ;).

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by IceMan_22,

התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי (KIS 6), ויש לי בעיה עם המזהה שלי ב-Emule. ניסיתי לפתוח פורטים ולהגדיר כמה דברים אך ללא הצלחה. אני לא בטוח שהפתיחת פורטים שעשיתי טובה או נכונה.. מי שיש לו טיפה מושג מה יכולה להיות הבעיה או יודע כיצד לסדר את הבעיה ולהחזיר לי High ID בבקשה שיעזור לי, אני שובר את הראש כמעט שבוע. אנא מכם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by Scorpion17,

....

20. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by JXK,

קודם כל אם זה לא הפורם הנכון אז מראש סליחה ואם אפשר להעביר בבקשה לפורם המתאים אם צריך כשאני מריץ סרט מסויים שיש לי במחשב קדימה אז התמונה מתעוותת כזה ואחרי איזה שלוש שניות חוזר לעצמו והתמונה ברורה ככה זה לכל אורך הסרט אם אני לא נוגע בכלום הסרט מתנגן טוב זה קורה לי רק כשאני רוצה להעביר קדימה לזמן מסויים בסרט ויש לציין שאני יודע שזה בעיה בסרט עצמו בכל תוכנות הנגינה שיש לי זה קורה גם עם VLC ניסיתי להמיר את הסרט וזה יצא טוב ואפשר להעביר קדימה אחורה בלי עיוותי תמונה אבל ההמרה יוצאת באיכות יותר גרועה וגם שוקל פי שתיים מהסרט עצמו אז ככה שאני לא יודע מה הבעיה בסרט אולי מישהו מכיר את התופעה הזאת ויכול לעזור

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  22. לאחרונה שמתי לב למשהו מאוד מאוד מוזר ומעניין: התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR כדי להקליט מהטלוויזיה למחשב בפורמט SVCD והכל עובד פיקס, אני מקליט, שומר והאיכות מצויינת. הבעיה היא שכשאני פותח את הקבצים שהקלטתי בתוכנה Media Player שבאה עם ה-Windows, ישנו סמל קטן שזה התיאור שלו: הוא נמצא בצד ימין למעלה של הוידאו, הוא בנוי מתשעה ריבועים לבנים/שחורים (בהתאם לרקע שמאחוריהם) כאשר בתוך הריבוע הימני העליון ביותר יש ריבוע נוסף, קטן יותר בצבע שחור/לבן (בצבע המנוגד לצבע הריבוע הגדול יותר שבו הוא נמצא). מה שמוזר ומעניין פה, זה שהסמל מופיע רק כאשר אני פותח את הוידאו ב-Media Player. כאשר אני פותח את הוידאו ב-PowerDVD אין את הסמל! כאילו לא היה שם מעולם! שמתי לב שזה כך גם בכל הקליפים שיש…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. אוקי פתחתי דיון אחד בשביל שתי נושאים כי שניהם מתאימים לפה אבל אין קשר בינהם חוץ מהעובדה ששניהם קשורים לתוכנות.. אוקי: 1) באימיול יש לי lowId למרות שאני משתף די הרבה, אח שלי ואני חושבים שזה בגלל שיש לנו רשת ואני מחובר דרך אח שלי והוא הראשי... אז הוא הציע לי לשאול פה אם מישהו יודע מה לעשות... מישהו יודע מה לעשות? 2) אני מעוניין בתוכנה שכל פעם שאני ילחץ על המקש Print Scrn תעשה לי פרינט סקרין אבל תשמור לי אותו כבר בתיקיה קבועה מראש ושאני לא יצרך להדביק את זה בצייר... יש משהו כזה? שפוט תשמור את הקובץ כבר בלי שאני יצטרך להכין אותו.. תודה מראש.. תומר אורן

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by arik_bulldog,

הכול היה בסדר, כבר שנים שהכול בסדר, אני רואה קבצי וידאו רק עם bsplayer, ופתאום לחלק מהקבצים אין סאונד. הקבצים תקינים- עם תוכנה אחרת יש סאונד. יש קבצים שבסדר, בד"כ אלה סרטים, הקבצים שלא עובדים טוב אלה בד"כ קבצים שהורדתי מיוטיוב. (שעבדו בעבר) יכול להיות שהסרתי איזה תוכנה קודם ולכן זה קרה, אבל התקנתי שוב כל מה שהיה מותקן קודם, לא עוזר. התקנתי גם קודקים למינהם. מה זה יכול להיות?

25. היי, אז ככה אני מחובר עם המחשב שלי לאינטרנט דרך קבל רשת (האינטרנט מסופק ע"י מעונות הטכניון), ורוצה לחבר אליו עוד מחשבים, ז"א שהמחשב שלי יתפקד כראוטר. הרשת תשמש לצורכי אינטרנט והעברת קבצים (אם אפשר). הניידים מסוג IBM T61 ומערכת ההפעלה XP SP3. תודה .

• 2 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.