תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לשחזרו קבצי powerpoint פגומים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעייה שלי היא כזו, מלפני כמה ימים, אני לא מצליח לעשות EXTRACT לקבצים, כל דבר שאני מוריד (אני מוריד הכל דרך UTORRENT) יורד בסדר, וכשאני מנסה לחלץ אותו אני מקבל הודעה שיש קבצים פגומים, בדקתי את זה ואין לאנשים אחרים שמורידים את אותו הקובץ את הבעייה הזה.. מה יכול לגרום לזה? אני מקווה שכתבתי את השאלה בפורום המתאים, אם לא בבקשה תעדכנו אותי ואני אעביר את הת'רד. תודה חברים! נ.ב סתם כדדי להיות נחמד לחברי הפורום האדיר הזה, מי שיעזור לי לפתור את הבעייה, יקבל ממני צ'ופר בדמות הזמנה לTORRENTLEECH..
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
היי, יש כזאת תוכנה כי אני שם תמחשב בלילה והוא בחדר שלי וזה מציק לי רצח!!
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, החלפתי היום את הדיסק הקשיח בנייד שלי ועל כן נדרשתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. רציתי לשאול על איזה אנטי וירוס אתם ממליצים להתקין עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתקודד מ-avi\mpeg ל-xvid. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש סיפריה שאני משתף ב-SHARED DIRECTORIES ואני רוצה להוציא אותה מהשיתוף. הבעיה היא שהיא חוזרת אוטומטית לשיתוף אחרי שאני סוגר ומפעיל את התוכנה מחדש. זה קורה גם כשאני מבטל את כל הכונן . אודה למי שיוכל לעזור.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום קיימת ברשותי תוכנה בשם PCBOOK שע"י תמונות בליווי קטעי הסבר מסבירה על חלקי המחשב . התוכנה מאוד טובה ומעניקה לי ידע רב אך תוכנה זאת מעודכנת למעבדים של 400 מגה הרץ ולזכרונות SDRAM מה שמעיד בהחלט על התישנותה של התוכנה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים תוכנה/אתר/מצגת מהסוג הזה שהיא יותר מעודכנת אשמח מאוד לקבל מכם תשובות חיוביות. אני מעוניין כמובן בתוכנות חינמיות כך שאל יעלה על דעתכם לתת לי משהו שאינו חוקי.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתוכל להקליט 2 ערוצים(2 מצלמות) להארד דיסק עם אפשרות הגדרת גודל קובץ לכל ערוץ (לדוגמא: 20גיגה לכל ערוץ הלוך חזור) ואם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע תודה לכולם biz
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בכרטיס קול מסוג AC97 זה שבא עם הלוח אם שלי. איתו קיבלתי את התוכנה SOUNDMAX. אני רוצה לדעת איך אני יכול לגרום לתוכנה הזאת לזהות את החיבור סיב אופטי שלי, כדי שאני יוכל לשמוע ב 5.1 כשאני מחבר את חיבור הסיב האופטי, אני יכול לשמוע במערכת, אבל אין לי שום שליטה על הסאונד דרך המחשב. והמיקסר לא מזהה את החיבור כסיב אופטי אלא כאילו חיברתי בחיבורים הרגילים. 0 -- רמקולים קידמיים 0 --- רמקולים אחוריים 0-------- סנטר וסאב יעני שלוש חיבורים לסראונד. מה שמונע ממני שליטה אמיתית על הסאונד. השאלה שלי היא אם יש מיקסר יותר טוב מזה של SOUNDMAX (אני מאמין שיש) ואם מומלץ להשאר עם הסאונדמקס, אז איך אני מטפל בבעיה? תודה רבה אם משהו לא מובן תשאלו אני יענה בשמחה, רק בבקשה…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם... טוב אז ככה, אני משתמש בתוכנה virtual dj לצורך מיקסוסים וכאלה. החלטתי להתקין עוד כרטיס קול ואת שני הכרטיסים שיש לי חיברתי למיקסר (ל-2 ערוצים נפרדים מן הסתם) אך שאני מנסה לשמוע כל ערוץ על פאנל אחר של התוכנה אני לא מצליח ובעצם יכול לשמוע הכל רק על ערוץ אחד. כיוונתי בתוכנה 2 כרטיסי קול ומיקסר כדי שידע שאני עובד על שני כרטיסי קול שונים העוברים דרך מיקסר אך לא התבצע שום שינוי ועדיין אני לא מצליח להפריד בין הערוצים לפאנל (desk) מסוים ושומעים הכל על אותו ערוץ. אם מישהו השתמש איי פעם בתוכנה (שהיא מעולה למי שחובב מוזיקה) ויודע על מה אני מדבר בבקשה את עזרתכם. אני כבר מזיע מול המחשב (והמיקסר) ולא מוצא סיבה הגיונית למה אחרי ההגדרות הנכונות עדיין זה אינו פועל. תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן אנשים. העברתי ממחשב קודם כונן קשיח מסוג WD 160 8M SATA2 ואיני מצליח לפרמט אותו משום קיימים בו קבצי מערכת שכנראה נשארו מההתקנה במחשב הקודם. ולכן איני מצליח לפרמט אותו בשום דרך. אני מבצע פירמוט דרך הווינדוס והוא אומר שאי אפשר להשלים את הפרמוט מכוון שקיימים על הכונן קבצי מערכת. איך אני יכול למחוק את אותם הקבצים ולפרמט את הכונן במלואו? תודה רבה. :
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לא מדובר על תמונות סטילס (כמו הפקודה print screen), אלא שמסוגלת לצלם את המסך כמו צילום וידאו ? מישהו מכיר איזה תוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי אלבום שלם בקובץ mp3 אחד, אני מחפש תוכנה לפיצול הקובץ להרבה קבצים קטנים (לכל שיר קובץ משלו) מישהו מכיר תוכנה טובה? (ופשוטה)
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי מאיפה אני מוריד ואיך להישתמש, אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה החינמית, ואכן התוצאות בלחיצת כפתור "I Feel Lucky" נהדרות. אבל הבעיה היא שפעולת Export לא שומרת את האפקט ולכן התמונות שאני שולח נראות חסרות חיים ולא זוהרות כמו שתוכנה יודעת לעשות. האם אני עושה משהו לא נכון? עזרו לי... בתודה מראש, אסף.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברים. בעבר צרבתי כל מיני קבצים חשובים על תקליטור CD. שמות הקבצים היו בעברית ומכיוון שהנרו לא תמך לי בפונט הוא צרב את שמם ב ג'יבריש וחלקם בכל מיני סימנים לא ברורים. המצב כרגע הוא שכאשר אני מנסה לפתוח בוורד או להעתיק את הקבצים לכונן הקשיח, היני מקבל הודעה אשר אומרת שהקבצים פגומים. הצריבה הסתיימה בהצלחה אך מכיוון ששמם של הקבצים פגום, איני יכול לפתוח או להעתיק אותם. עזרה בבקשה. מיותר לציין שהחומר אינו קיים עוד על המחשב!!! תודה על תשומת הלב!!!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הקאזה הוא פשוט לא מתחבר, ואני לא יכול לבצע חיפוש. האינטרנט שלי עובד כמו שצריך, המחשב נקי מוירוסים וספיוור, והתקנתי כבר 6 גרסאות שונות, ובכולן נתקעתי באותה הבעיה. אפשר בבקשה פתרון לבעיה אם מישהו מכיר אותה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-8IPE1000 Pro 2 עם כרטיס קול שבב Realtek AC97. ההתקנה תמיד הלכה חלק, ואז אחרי הפעם האחרונה שפרמטתי הופיעה הודעת שגיאה באמצע ההתקנה: no driver or AP was supported in this driver package את ההתקנה הורדתי מהאתר של ג'יגבייט... בdevice manager יש סימן שאלה צהוב עם "multimedia audio controller" בדקתי בBIOS אם הסאונד בסדר, והוא אמור להיות בסדר. אין לי מושג מה לעשות תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא ממזמן קניתי מחשב חדש עם חלקים שאתם המלצתם לי המפרט אמור להיות חחזק ולהחזיק אימיול וגלישה באתרים אבל מסתבר שזה לא ככה... המפרט מופיעה בחתימה מישהו יכול להסביר למה האימיול נסגר סתם ככה הרי זה מחשב חזק...?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום מרוב חברות אני כבר לא יודע מה תוכנת ה FIREWALL המומלצץ שיש היום בשוק אני משתמש כרגע רק בתוכנת אנטי וירוס של קראספקי אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה { אם אפשר רק לא נורטון }
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
Ok, this is my log... please help me... just the safest things to delete... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:14:35, on 04/05/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\eMule\emule.exe C:\Program Fil…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה מוזרה מאודד !!. אני קניתי לא מזמן חלקים חדשים: AMD 3200 s 939 Gigabyte GA-k8N NF4 ultra-9 6600GT thermaltek 410W HD 160 + HD 80 WD 7200RPM' 8MBFURRE . קיצור... ס22ה אני מתקין הכול, עכשיו מה ה בעיה, יש מלא תוכנות שאני מפעיל למשל אני מפעיל ביטורנט, אז אחרי כמה דקות המעבד פשוט מגיע ל-100 והוא נשאר עליו ... התוכנה נתקעת וזהו. אוו שלמשל אני מפעיל סתם CSS ישר מגיע ל- 100. אבל אם אני מפעיל CS1.6 אז הוא בסדר.. איזה 20-30 .... אבל אפילו סתם משחק קטן לדוגמא הינה: זה כאשר המעבד במצב מנוחה שום משחק לא פועל: אחרי שאני מפעיל משחק.. אני אפילו לא משחק רק נמצא על החלון שלו: והינה שאני אחרי זה לוחץ על חלון אחר שהוא לא המשחק: בקיצור.. אני מקווה שהבנתם מה…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפורום דרך הFF אני מופיע כאורח, אם אני מנסה להתחבר הוא אומר לי. אבל ם אני יוצא ונכנס שוב הוא כן יזהה אותי , לפעמים לא פועל גם בפעם השניה והשלישית לפעמים זה פועל ישר בפעם הראשונה....זה לפי המצב רוח שלו. מה אני עושה? נמאס לי לפתוח את ה IE כל פעם רק בשביל האתר הזה.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-