תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? יש לי מצלמת אינטרנט ישנה שהיא מחברת JETION דגם M/C 042001 . הדיסק שלה אבוד , עכשיו אחרי שהתקנתי וינדוס 7 המחשב זיהה אותה לבד בלי דיסק . בהגדרות של המסינגר היא עובדת בסדר כשאני נכנס להגדרות של האודיו והוידאו אבל כשאני מנסה לעשות שיחת וידיו עם מישהו היא לא עובדת למה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתדירות גבוהה יחסית של שגיעות ווינדוס,התנתקויות אינטרנט ומסכים כחולים,נכנסתי ל-msconfig וראיתי את זה : :o מישהו יודע מה זה? הרצתי בדיקה עם Malwarebytes וזה מצא לי trojan .tracur system32\cryptnet32.dll malware.trace system32\crt.dat rootkit.agent system32\drivers\str.sys איך מוחקים?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
היי, אז ככה אני מחובר עם המחשב שלי לאינטרנט דרך קבל רשת (האינטרנט מסופק ע"י מעונות הטכניון), ורוצה לחבר אליו עוד מחשבים, ז"א שהמחשב שלי יתפקד כראוטר. הרשת תשמש לצורכי אינטרנט והעברת קבצים (אם אפשר). הניידים מסוג IBM T61 ומערכת ההפעלה XP SP3. תודה .
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב אחד בבית שהWindows Installer לא עובד בו משום מה . לא יודע אם זה ככה הרבה זמן רק אתמול ניסיתי להתקין שם משו ולא הצלחתי . אי אפשר להתקין במחשב הזה דברים בגלל זה . ניסיתי כל מיני דברים לא הצלחתי . אפשר עזרה בבקשה ? תודה מראש , אבי
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Norton Internet Security 2004. ב- MSCONFIG ראיתי שנורטון טוען הרבה קבצים כשאני מעלה את המחשב, ואני לא כל כך בטוח שכולם נחוצים (הוספתי תמונה). האם אני באמת צריך את כולם או שחלק ניתן לבטל?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך מדריך בעברית או מדריך ברור באנגלית ל3dsmax 7, ממש מדריך כדי להתחיל מ0 וקצת דברים בסיסיים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון, כל סרט DVD שאני שם בכונן, לא מוכן לעלות כמו שצריך... המדיה פלייר מסרב לנגן אותו (או שהוא מוציא הודעה או שהוא נתקע), windvd PowerDVD מתחיל להעלות את הסרט ונסגר מעצמו.... הדרך היחידה שהצלחתי לראות את הסרט זה דרך DVDx :-\ זו לא נראית לי כמו בעית חומרה, כי הכונן כן מצליח בסופו של דבר לנגן את הסרט (אפילו עם זה בדרכים עקיפות), והוא גם מתפקד טוב עם דיסקים רגילים והכל, ואני גם יכול לראות את התיקיות שנמצאות על הדיסק עצמו. למישהו יש רעיון? אולי קודקים? או תוכנות אחרות? תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי כונן של 250, שאלתי היא איך אתםפ ממליצים לי לחלק את הכוננים. חשבתי על חלוקה לצרכים אלו: C מערכת. D מסמכים וגרפיקה (צריך לבדוק אם יש אפשרות לשים את DOCUMENTS AND SETTING בכונן שונה מהכונן של מערכת ההפעלה) E שיתוף והורדות... אולי כדאי גם לשים את התוכנות והמשחקים בכונן אחר, אם יש לכם המלצות, כולל גם כמה להקצות לכל דבר (אני לא מתכוון לשתף יותר מ20 ג'יגה) אשמח. דבר שני, מכיוון שהמחשב חדש, רציתי לדעת אם כדאי להתקין עליו כבר ויסטה, או להתקין XP ובהמשך לשדרג. (השאלה אם לחסוך את הכאב ראש של אחר כך)
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות שבודקות ומאמצות את המעבד, כרטיס מסך, בודקות דיסקים קשיחים וכו'... בלי להתקין מערכת הפעלה. חוץ מ-MEMTEST תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את ה-NSW, אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול (אבל כן מצליח להתחבר לשרתי קדמליה)
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
צריך דריבר לכרטיס רשת אלחוטי מתחבר דרך USB של חברת DYNAMODE דגם הכרטיס : WL-GI-700XA לא מצאתי באתר החברה וגם לא בDRIVERGUIDE.COM אם למישהו יש רעיון או יודע איפה אני אוכל למצוא את הדרייבר אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מי שיודע ומי שלא ניתן לפרוץ ממש בקלות לשרתי IIS, אלא אם כן מתקינים את העדכונים לסוגיהם. חיפשתי אצל מיקרוסופט ולא מצאתי... מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול להוריד את העדכונים? אני ממש לא רוצה שמישהו יפתח אצלי פאב ויעלה לי דברים. הIIS מותקן על חלונות XP. אז.. תודה. MOOMOO
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אם אני לוחץ על ה SCROLL שיקפיץ אותי לאמצע הסרט, הוא חוזר לנקודה שהייתי קורה רק ב XVID (בפורמט DIVX אני כן מצליח לעשות SEEK) עובד תקין ב BSPLAYER, אבל ב MEDIA PLAYER 9 לא מסכים לזוז קדימה רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי מחשבים במשרד ואני עובד בשתיהם בג'ימייל. יש בעיה מאוד קטנה ומאוד מעצבנת שאני לא מצליח לפתור כאשר אני בא להוסיף שתי קבצים מאותה תיקייה אני מכניס את הקובץ הראשון שנמצא בתיקייה בשם נגיד "מחשבים". כאשר אני בא להוסיף את הקובץ השני החלון נפתח בשנית אבל לא בתיקיית "מחשבים" הוא שוב מגיע למסמכים שלי ועכשיו צריך שוב לחפש את התיקייה במחשב. במחשב אחד תמיד זה חוזר לתיקייה האחרונה שהשתמשתי ובמחשב השני יש את הבעיה הזו. לרוב אני שולח מכתבים עם המון קבצים וזה ממש מעצבן לחזור ולחפש כל פעם את התיקייה אני יודה לכם על פתרון תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שבת שלום התקנתי היום את SP2 לוויסטה הכל עובד מצויין אבל ברגע שהגדרתי בלוח בקרה של ניוודיה מצב של SLI הוא גורם למסך שלי להיות כחול זה קרה רק לאחר שהתקנתי את הSP2 וכמובן מחקתי והתקנתי כמה פעמים את הדרייברים מהאתר וזה לא עוזר אני משתמש כרגע רק בכרטיס מסך 1 יש לי 9800GT X2 אשמח על כלל עזרה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שולם, ליפני זמן קצר מאד צצה לי ההודעה: *** Chatsession Start : renegat8[[PL]] - 17/10/2004 19:52:54 [19:52:54] renegat8[[PL]]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [19:54:22] *** Disconnected אני לא עשיתי שום דבר, אני פשוט חף מפשע.. מישהו מוכן להסביר לי מה מהות העיניין? האם זה קרה למישהו? מה עושים במצב כזה? נ.ב התוכנה ממשיכה לעבוד כרגיל, אך המהירות היתדרדרה לא מעט~ *בירשותי גירסת האימיול: eMule v0.42g במוד: WF.com 1.6 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בתוך "ביצועים" ב"מנהל המשימות" אפשר לראות את השימוש ב-pagefile איזה תוכנה יכולה להראות בכמה זכרון אני משתמש מהראם?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קימיים היום באינטרנט שתי חבילות קודאקים מובילות, K-Lite Codec Pack 64-bit Add-on K-Lite Mega Codec Pack Vista Codec Package 4.3.5 - x64 VistaCodecs x64Components השאלה היא מה אני אמור להתקין אם ברשותי מערכת הפעלה Vista 64Bit ואיזה חבילת ערכות מומלצת ביותר? הבנתי שאני אמור להתקין חבילת קודאקים של 32 ביט וגם של 64 ביט והם עובדים ביחד, והחבילת של ה64 ביט מתאימה לנגן של 64 ביט בלבד ולכן חובה להתקין שתי ערכות. עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין VistaCodecs x64Components לבין Codec Package 4.3.5 - x64. בקיצר, אשמח לקצת סדר ואיזה חבילות קודאקים עליי להתקין כדי להיות שקט ורגוע שביידי את החבילה הכי טובה בשוק האינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש את המסנג'ר ליב את הגירסה הכי חדשה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחר שהתוכנה מוצאת איזה דרייברים לא מעודכנים היא לא יכולה להוריד אותם אני לוחץ NEXT ואחרי זה ליד 2 ההורדות יש איקס אדום מישהו יודע מה הסיבה??
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
3 משתמשים חלקו מחשב אחד ולכל אחד היה מנוי. אחד מת. איך אני מוריד אותו שלא יופיע באופציות של שם משתמש?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני צריך לכווץ קבצים של 750 מגה כך שיכנסו לדיסק של 700, ניסיתי את כל תוכנות הכיווץ הטובות (winzip,winra,winace) אבל אף אחת לא הצליחה לכווץ את זה לפחות מ 734 מגה. יש עצות? תודה piro
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
Ok, this is my log... please help me... just the safest things to delete... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:14:35, on 04/05/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\eMule\emule.exe C:\Program Fil…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-