תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המצמוץ הזה של הפרצוף שמישהו מתבר לא עובד לי מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היי, מחפש תוכנה או אתר ליצירת אפלט (עדיף אופליין) אינטראקטיבי אינטרקאטיבי כלומר , עבור כל מסך תוצג שאלה אחת עם כמה אפשרויות, וההתקדמות לשאלה הבאה תהיה בהתאם לתשובה/ות הקודמות כמו כן אני רוצה בחלק מהמסכים לתת אפשרות לטקסט חופשי, וגם להוספת attachments מכירים משהו שיכול לשרת אותי? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אם כן האם צריך להתקין משהו ? תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום התחיל לי בעיה חמורה בפוטושופ. כאשר אני מפעיל את התוכנה ולוחץ על פתיחה (open) נעלם לי החלון של הפתיחה והתוכנה ממתינה (כאילו חלון הפתיחה נעלם מאחורי החלון הראשי של משטח העבודה) והכל תקוע. רק דרך סגירה של התוכנה דרך ה task manager התוכנה נסגרת. האם יש דרך לשחרר את זה? ניסיתי לעשות reinstall וזה לא עזר. האם הסרה מלאה והתקנה מחדש יפתרו את זה? אנא עיזרו amidav
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני צריך לתרגם מסמכי וורד מאנגלית לעברית ולכן אני צריך תוכנה חינמית תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שמעו אבא שלי ראה סרטון של שמעון פרס בוואלה והיו רואים את זה בצבע כתום כזה עם צבע ירוק מעורב לא מבינים כלום ואני לא יודע מה זה והתקנתי מקודדים מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אופציית סרגל עיצוב באאוטלוק אקספרס -תצוגה-סרגלי כלים- סרגל עיצוב הפך לאפור ולא ניתן לסמן אותו כדי שיוצג בדך המכתב. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להצפין את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה עם AES ויש לי כמה שאלות: 1. אני עושה גיבוי קבוע לכונן ולחלק מהקבצים בעזרת תוכנת גיבוי (genie backup manager) האם הקבצים המגובים יהיו מוצפנים? אם כן אם אני ארצה לשחזר או להעתיק בכונן קשיח אחר איך אני עושה decrypt? 2. יש לי מעבד E6550 איך הדבר ישפיעה על משחקי מחשב? (המחשקים מותקנים בכונן נפרד) 3. האם יהיה אפשר להריץ סריקת אנטיוירוס על הקבצים המוצפנים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שומע שיר בתוכנת WINAMP אז הוא משמיע לי את השיר רק ב 2 רמקולים ולא ב 4 רמקולים וכשאני משמיע את השיר בWINDOWS MEDIA PLAYER אז הוא משמיע לי ב 4 רמקולים למה זה קורה לי ב WINAMP ?? אני רוצה לשמוע שירים דרך WINAMP ולא דרך ה WINDOWS MEDIA...... תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היי אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנה הזאת כדי להוריד תוכנות ריגול ופרסומות.. די טובה.. הבעיה שכאשר אני מכניס נתיב לשורת הrun ומנסה לפתוח אותו הוא מריץ לי סריקה של התוכנה במקום להיכנס לנתיב המצויין. אני לא יודע אם הבעיה התוכנה או בwindows אבל אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
נכון שניתן בעזרת אתרים ותוכנות שונות לשמור קליפים מ-youtube ועוד מספר אתרים נפוצים, אבל מה עושים כשרוצים לשמור קטע וידיאו מאתר פחות מפורסם שהכלים היעילים שיש לגבי youtube לא מאפשרים שמירה ממנו ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אי מנסה כרגע להעביר את הפרופיל שלי (עם כל התוספות והסימניות) מהFF שאני עכשיו איתו אל FF במחשב אחר העברתי את התיקיה של הפרופילים ופעלתי לפי ההוראות האלו: אבל כל פעם אני מגיע למצב שנפתח לי פרופיל חדש פשוט בלי כל התוספות שלי .. מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אתמול היתה לי בעייה בפרופיל של הFF וכדי לסדר את העיניין עשיתי הסרה מלאה של הFF(כולל מחיקת הפרופיל הישן והגדרות אישיות). כששיחזרתי מגיבוי ישן גיליתי שזה ללא כל הסטיילים שיש לי בSTYLISH , קיצר גם אותם הצלחתי לשחזר מפרופיל מאד ישן שיש לי מגרסה 3.6 שעדיין מותקנת לי במחשב, אבל משום מה מופיע לי הסרגל המכוער(בתמונה) ואין לי מושג איך להעיף אותו(אגב אם אני זוכר נכון היה לי STYLE בSTYLISH שהעיף אותו אבל אני לא מצליח למצוא אותו). עזרתכם נדרשת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
על מנת להריץ תוכניות בעברית בלי לראות ג'יבריש.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הטקסט נימצא בעברית בקובץ-word2003 האם יש דרך להפוך אותו בצורה חינמית לרוסית? חשבתי על האפשרויות הבאות: תוכנה \אתר אינטרנט\אופציה אחרת. התרגום לא חייב להיות מושלם ,מבחינתי מספיק שהוא יהיה קריא ומובן לבן אדם ממוצע שדובר רוסית. אני חייב פיתרון דחוף וכל הצעה תתקבל בברכה תודה מקרב לב לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אנשים מכיון שאני לא מסתדר אם ghost יש לכם המלצות לתוכנות גיבוי אחרות
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
במסגרת נסיונותי לעבוד עם JAVASCRIPT (שפה ממש חביבה האמת), אמרתי, למה שלא ננסה לעשות משהו עם האתר... מה זה עושה ??? ובכן, הקוד הבא, מאפשר לכם לברור האם להציג את ההודעות החדשות בהודעות הפורום בלבד או כולם (ע"י לחיצה כמובן). למי שלא הבין, נגיד שאתם נמצאים ברשימת ההודעות בפורום מסוים, כשאתה לוחצים על זה, הוא ישר מעיף את ההודעות שכבר קראתם מהרשימה. אתם לוחצים שוב, הוא מחזיר אותם לרשימה. איך משתמשים בזה? פשוט עשו NEW BOOKMARK (עדיף ב BOOKMARK TOOLBAR ולא בתפריט), ב NAME תכתבו משהו (TOGGLE OLD POSTS) או משהו שאתם רוצים, ב LOCATION תעתיקו את הקוד הנ"ל, וזהו, תלחצו OK: javascript:(function(){if (document.URL.indexOf(%22http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=%22) != -1…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי לאללה אני חושב שיש לי איזה אד וואר ....יכול להיות??? אני זקוק בדחיפות לתוכנה טובה לניקוי אד וואר . תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היי לכולם ברצוני לסנכרון את חשבון ה- Gmail שלי לקליינט, אבל להמנע מסנכרון תיקיות spam & trash לחלוטין (וזאת ללא צורך במחיקה חוזרת של המיילים המגיעים אליהן). 1. ניסיתי לעשות זאת ע"י ה- outlook 2010 beta, לא מצאתי אופציה כזו, שאלתי חברים לגבי ה- outlook 2007 - לא הכירו את האופציה (אם יש אמורה להיות גם ב- 2010). נאמר לי שלפחות בעבר ניתן היה להגדיר את העניין ב GMAIL - לא מצאתי אופציה כזו. אם אתם מכירים אופציה כזו בתוכנה אודה לכם אם תדריכו אותי בנושא. 2. כמו כן, אם הדבר אפשרי ב- Thunderbird (עדיף portable) שמהמעט שקראתי היא קטנה ומהירה יותר אשמח גם לשמוע. ואם כבר מדובר עליה, אשמח לדעת אם היא כוללת את כל הפיצ'רים שב- outlook, האם עובדת טוב עם עברית והאם צפויה לעשות לי בעיו…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
^ זו הודעה, בעת התקנת אקרובט רידר (הגרסה האחרונה). מה הבעיה, וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
ש לי הגה ממש ישן microsoft sidewinder precision racing wheel וזה תומך ב WINDOWS 98 אבל לי יש XP וזה עושה לי בעיות אחרי שהתקנתי את ההגה נכנסתי ל GAME CONTROLER וזה זיהה את ההגה כשלחצתי על ההגדרות זה הראה לי את המסך הבא עשיתי OK ואז זה הראה לי עוד חלון יודעים איך לפתור?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
כשאני מתקין גרסת בטא של כרום או IE (אל תשאלו למה כל הדפדפנים) אז זה דורס לי את הגרסה הישנה וכשיוצאת גרסה מלאה לדפדפן זה מחליף את הבטא. רציתי להתקין את הגרסת בטא של פיירפוקס 4 אבל הוא מבקש להתקין בברירת מחדל בתיקייה בשם "Firefox Beta" , השאלה היא (מכיוון שאני מתעצל לבדוק) איך להתקין בצורה נכונה שזה ידרוס את פיירפוקס 3 וכשיהיה מעודכן פיירפוקס 4 בגרסת שחרור ידרוס את הבטא. תודה, לירון
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך שאני יוכל להריץ אצלי בבית סרט וידו ולראות אותו ממחשב מרוחק. לא, ב-remote desktop זה לא עובד.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
במידה והלכה מערכת ההפעלה ויש קבצים על המחיצה שלה, אני רוצה להעביר אותם צ'יק צ'אק לכונן חיצוני שמתחבר בUSB למחשב. יש תוכנה כזאת שעולה מדיסק ללא מערכת הפעלה ומאפשרת גישה לקבצים שעל הHD וגם לUSB? תודה!
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת לגבי התהליכים האלו חלק אני חושב שייכים לאנטי וירוס אבל יש כאלה שאני לא יודע של מה הם EKRN.EXE - EGUI.EXE - TSNP2STPD.EXE - NVSVC32.EXE - NOTEPAD.EXE - VSNP2STD.EXE - IGFXSRVC.EXE - IUSCHED.EXE - תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-