תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם קיימת איזשהי תוכנה שלאחר נאמר שעה של עבודה על המחשב מעלה את מסך הlog on ומבקשת ססמא?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
פיירפוקס עובד יותר טוב באקספלורר בסרטוני וידיאו באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני אציין שאין לי שום בעיות כלשהן עם המסך או אם התצוגה שלו בשום דבר (תצוגת הווינדוס, משחקים, וכ'ו...) . יש לי מדייה פלייר 11 , חלק מקבצי הוידאו אני רואה רגיל על כל המסך (מדובר במסך WIDE 26 כמפורט במפרט המחשב שלי בכפתור בצד) . המסך מוגדר על הרזולצייה הטבעית שלו,ולא נראה לי שזה יהיה קשור כי שיניתי רזולוציה וזה לא עזר,אני משאר שזה הגדרה במדייה פלייר או משהו בסגנון. כי חלק מקבצי הוידאו אני לא רואה על כל המסך ,רואים עם שוליים שחורים גדולים בימין ושמאל (צירפתי תמונה להמחשה.) כיצד אני "מותח" את קובץ הודיאו במדייה פלייר כך שיתאים לכל מסך הWIDE? אשמח לעזרתכם , תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי. אחד מהכוננים החיצוניים שלי זה Maxtor OneTouch 250GB, די ישן- בן איזה 4 שנים נראה לי. עבד מצויין עד עכשיו, פתאום כשאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה אותו והכל, בהגדרות שלו כתוב שנשארו 70GB פנויים ובלה בלה (שזה נכון)- אבל אם אני נכנס לכונן הוא כביכול ריק לגמרי, אני לא יכול לראות שום תקייה ולא לגשת אליה דרך RUN. מה עושים? הכונן הלך? אפשר להציל את המידע?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשבי אינו מצליח לבצע התקנה של קבצי Windows לאחר שהוא מוריד אותם, כמו כן כאשר אני מנסה להוריד קבצים מאוד פופולארים הוא מסמן אותם כפגומים (לדוגמא Bitcommet עובר מ חץ ירוק---> לאיקס אדום, או באימיול צובע את ההורדה במלבן עם פסים צהוביים שחורים באלכסון). ראוי לציין כי המחשב עבר פורמט והותקן בו גירסא תקינה של Windows. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה אשמח לשמוע ממכם בהקדם...
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מחשב שכנראה הסירו את Kaspersky 6 לא טוב, בכל מקרה, מחקתי את ה registry שלו, ואת התיקיה והכל, אבל עדיין ה security center חושב שהוא זה שאחראי על הגנת המחשב וה windows firewall חוסם את האינטרנט כשאני מפעיל אותו (ואיפסתי את ההגדרות). הצעות לסידור ?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב קובץ טקסט שיצרתי. סתם קובץ רגיל. רשמתי בו משהו. לחצתי על מקש ימיני של העכבר ובatrribute שלו בחרתי בadvance ןסימנתי V בשורה של encyption. עכשיו, התקנתתי מחדש את המערכת הפעלה על אותו מחשב שוב אחרי מילחמה עיקשת עם וירוס קשה, ואני כמובן לא מצליח לפתוח את הקובץ. אני מקבל access deny כל פעם מחדש. שיניתי את שם המחשב והשם משתמש להיות בדיוק כמו קודם אאבל זה לא הועיל. למישהו אולי יש פתרון לזה???
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש באמת איזהשהיא תוכנה שבאמת מאיצה את המחשבים הישנים לרמה שבאמת מרגישים את השינוי?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל מצגת של Windows Movie Maker שנשמרה בווינדוס ויסטה על Windows Movie Maker בווינדוס XP?? זה ההודעת שגיאה כשאני מנסה להפעיל:
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי. אני חייב עזרה, הסאונד במחשב שלי התחיל להשתגע . פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול (כרטיס של אינטל7.1) וכשאני שם מוזיקה הסאונד עולה ויורד לבד בלי שאני נוגע במשהו. וזה ככה בכל דבר שדורש סאונד במחשב לא רק במוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה שלו? איך אפשר לפתור את זה? אששמח לכל עזרה שיש תודה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני כל המן מקבל את ההודעה המטופשת הזו - הדפדפן נתקל בבעיה וחייב להיסגר איך לעזעזל מתפטרים מהבעיה המעצבנת הזו??
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפעמים אני מגלה שהנורה של הדיסק מהבהבת באופן חשוד ואני דואג שאולי זאת פעילות לא רצויה של תוכנה כלשהיא או וירוס שהאנטי וירוס שלי לא זיהה או חדירה של האקרים . אני מעוניין לשמוע מכם מהם התוכנות המומלצות (רצוי החינמיות) שיכולות לנטר באופן מיידי את הפעילות בדיסק ולהצביע ולהתריע בזמן אמת על התוכנה או הגורם שמבצע את פעילות הגישה לדיסק הקשיח ולהגביל או לעצור את התוכנה באופן אוטומטי במקרה של חשד לפעילות הרסנית הערה : אני מתכוון לתוכנה משלימה לאנטי וירוס ולא במקומו.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
למה האברטס לא מראה לי את כל הסמלים טמפ' וRPM כמו למשל מאוררי מארז,מאורר ספק ? תמונה איך מסדרים את זה? והאם יש עוד תוכנה טובה ופשוטה כמו האברסט ? ושנותנת אפשרות לשים את הטמפ' בסרגל ליד השעון ?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב עושה רסטרים כל הזמן למישהוא יש מושג איפה יושב קובץ ההתקנה של הפאצ בויסטה 32 ביט? ניסיתי תיקון קבצים+startup repair מהבוט-לא עזר כמו כן באותו מחשב מותקן גם xp שעובד בצורה תקינה ללא בעיות duall boot כך שיש לי גישה למחיצה של הויסטה(ברשותי גם erd,minipe תודה נ.ב-שחזור מערכת אינו פעיל
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחסום , סתם לדוגמא את האתר WWW.APPLE.COM? סתם דוגמא כמובן אני מדבר BUILD IN בדפדפן וגם תוכנות צד שלישי
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתרוץ לי ברקע ושתשמור לוג של כל השינויים שעוברים במחשב. (העברת/מחיקת/שינוי שם של קבצים - לא חובה) אבל אני רוצה שהיא תשמור בלוג איזה תוכנות רצות ברקע ואם תוכנה חדשה נפתחה או שתוכנה שכבר פועלת נסגרה. יש איזה תוכנה טובה שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
נגיד אני נותן לתכנה הזו תיקיה, והיא יוצרת רשימת TXT של הקבצים שנמצאים בה, רצוי תכנה שמותאמת לקבצי אודיו, שתתן את האורך של הטראק, אם אתם שואלים את עצמכם, כן זה בשביל ליצור לייבלים לדיסקים בתוך קייס. תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי תוכנה חינמית שאוכל ליצור בעזרתה IMAGE של ה-HD ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להתקין אצלי את מנהל ההורדות FLASHGET השאלה איזה מבין שתי הגרסאות הבאות הנמצאות באתר היצרן, כדאי להעדיף: Latest- 1.9.6 Classic- 1.73 מצד אחד תמיד ממליצים על הגרסה העדכנית ביותר. מצד שני, אולי הגרסה החדשה, כוללת כל מיני באגים שעוד לא התגלו, ולכן עדיף גרסה קודמת, בטוחה יותר. זו ההתלבטות, אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה אני לא מצליח לפתוח לינק של הגדלה של תמונה ... סתם לדוגמא מהאתר של SKYPC : http://skypc.co.il/pl_product~10832~7~0.htm כשאני לוחץ על על איפה שרשום לחץ להגדלה מן הסתם אני אמור לקבל הגדלה של התמונה מה שבפועל לא קורה עם השועל ובאקספלורר כן. מה אני אמור לעשות? איך מסדרים את העניין??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לא יודע למה פתאום לוינרר לוקח שנה להוציא קובץ של גיגה אחד...אפילו של 300 מגה, בדר"כ הוא היה הרבה יותר מהיר =\
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אני מחפש איזה אתר או תוכנה חינמית שאוכל לשמור בעזרתם סרטון מאתר קשת. נדמה לי שזה מוצג בפלאש אבל לא הצלחתי לשמור את הקטע וידאו (מארץ נהדרת אגב). מה האופציות שיש?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו מכיר ויכול לעזור לי עם הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני פותח קבצי וורד במחשב מצ"ב קובץ ובו הודעת השגיאה. אודה לתשובתכם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כמה וכמה תוכנות במחשב שלא מזהות אינטרנט. למשל שאני רוצה להכנס למסנג'ר אז מופיע לי ERROR שאומר בעצם "דרוש חיבור אינטרנט". זה לא רק במסנג'ר זה גם במשחק שנקרא dekaron ובGTA.(בdekaron הוא מנסה להתחבר שעות על גבי שעות) מה שניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה זה להריץ SCAN בעזרת הNOD32 ולראות אם יש וירוס כלשהו.. אבל לא מצאתי כלום. אשמח לתשובה מועילה תודה
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה, לא משהו מקצועי. אשמח לקבל שם, ואני לא בטוח שזה חוקי בפורום, אז גם הורדה ישירה. (אם זה לא חוקי פשוט אל תתנו הורדה ישירה). בתודה מראש yosda boy.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-