עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ושזה יהיה באופן אוטומטי?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  2. שלום, הורדתי סרט בן 2 חלקים, וכאשר אני מעוניין להפעילו דרך התוכנה, קופצת לי הודעת שגיאה על המסך שאומרת לי שבוצעה פעולה לא חוקית או משהו כזה. אתם בטח מכירים את המסך הזה. החלון הזה קופץ לעיתים כאשר המחשב נתקע או תוכנה נתקעת. חשוב לציין כי בדקתי שסרטים אחרים כן עובדים לי כמו שצריך והם אכן עבדו כמו שצריך. תופעה מוזרה נוספת, כאשר אני רק מסמן את הקובץ של הסרט בתיקייה מבלי להפעילו, קופצת לי חלונית עם הודעת שגיאה. היתכן שמדובר בקובץ פגום ולכן אינו פותח אותו כפי שצריך? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by spinchicken,

בטעות מחקתי את התמונות היו לי במצלמה הדיגיטלית שלי, מישהו מכיר תוכנה חינמית שאולי תצליח לשחזר לי את התמונות?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by approx,

יש לי את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GS ואני מחפש תוכנה טובה לאוברקלוק

5. Started by My_Name,

אח שלי ניסה להתחבר ל-ICQ מהפלא' והופיעה לו הודעה שיש לו בוט שמספרו 3500 (או 35000 הוא לא בדיוק זוכר) ובגלל זה הוא לא הצליח להתחבר מהפלא'. אבל מהמחשב זה עובד לו טוב. בזמן האחרון גם הוא לא מצליח להתחבר מהפלא' בכלל ומופיעה לו הודעה שהיא כביכול שגרתית (שרת לא נמצא או משהו כזה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר למספר שלי מהפלא' שלו זה מתחבר שנייה. ממתי שהופיעה לו ההודעה על הבוט, פרצו לו ל-ICQ פעמיים. הבוט קשור לזה ? מה זה הבוט הזה בכלל כי לפי מה שראיתי 3500 זה סתם רובות לא מזיק של איסיקיו. אז מה הבעיה פה ? וזה קשור לפריצות שהיו ?

6. Started by matan5165,

שלום יש לי ווינדוס באנגלית ואני רוצה להתחיל להשתמש ב Movie Maker אבל אני יחסית חלש באנגלית מאיפה אני יכול להוריד Movie Maker 2 בעברית ? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Xilver,

אהלן חברייה =] בעל החברה ביקש ממני לעצב להם עיצוב חדש, והסכמתי אז הנה התוצאה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1156793941.gif אשמח לתגובות

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by ozwrx,

המסנגר שלי לא עובד הסרתי אותו והתקנתי אפילו כמה פעמים מחדש וזה לא עובד יש לציין שהאייסקו כן עובד ואפילו הורדתי את החומת מגן ועדיין זה לא עובד הוא רושם שאי אפשר להכנס ואנה נסה במועד מאוחר יותר וזה ככה מאתמול בבוקר עד היום שגיעה 80048820

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  9. Started by iakovl,

אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. אני מקבל את ההודעה הזו: .

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by skywalker13,

מישהו יכול לישלוח לי קישור או להסביר לי איך אני הופך בפוטושופ תמונה רגילה להראות כמו תמונה מצויירת (לינק לדוגמה: http://www.badastronomy.com/pix/starwars_poster.jpg ) ניסיתי בעזרת הפילטרים השונים אבל לא הצלחתי. תודה מראש לעוזרים.

12. Started by BlackShadow,

תוסף שמתלבש על האימיול והופך אותו לפשוט יותר, לאלה מכם שמצאו אותו מסובך. פשוט תנסו: www.easymule.com

13. אם יש תוכנה כזאת איכותית וטובה אני לא אצטרך לקנות מחשב כף יד... אני צריך תוכנה שיהיה בה הכל-מזכרים, פגישות, אנשי קשר, רשימת "דברים לעשות" ועוד כל מיני תכונות "ניהוליות".... לא משנה חינמי/לא חינמי תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  14. בבקשהה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  15. שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבוע קיבלתי מחשב ,התקנתי כמה דרייברים וכשרציתי לצפות בסרט DIVX על המחשב זה היה אפשרי. מפה לשם התקנתי כמה תוכנות ופתאום אני שומע רק את הסאונד של הסרט אבל לא רואה אותו,יש מסך שחור. הנחתי שהדרייברים שלי לא הכי מעודנים או משהו בסגנון .אז הסרתי את כל הדרייברים התקנתי מחדש,וזה לא עבד.הורדתי דרייברים עדכניים מאתר קודקים מיוחד ולקחתי כמה גירסאות והפעלתי כל אחת בנפרד ועדיין ..כלום. כרגע בהוספה/ הסרה יש לי את התוכנות הבאות:DIVX CONVERTOR, HIGH DEFINTION AUDIO DRIVER PACKAGE, K LITE MEGA CODEC PACK ,1.57 MV2PLAYER . אני על סף יאוש אין לי מושג מה אני עושה.אני מזכיר שוב שהסרטים עבדו בעבר וכרגע הם לא עובדים עם הקודקים. בתודה מראש לכל המבינים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lordgod,

האם זה כאילו קספרסקי בחינם ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by la_pumik,

אני מחפשת תוכנה אשר תגביר את הקול ז"א ישנם סרטים או קבצי קול אשר הקלטו בסואנד נמוך וגם כאשר אני מגביר במקסימום של הוינדוס אזי הקול עדיין נמוך (אני משתמש במחשב נישא ולכן אין לי אופציה להגברה בעזרת חשמל) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by dd7,

איך עושים טבלה בפוטושופ?

19. Started by og27,

שלום לכולם אתמול עברתי ממהירות 2 מגה ל 2.5 מגה בנטוויזן. היה אצלי היום טכנאי של בזק שביצע שידרוג לקו ובדיקת איכות ואמר שהכל מצויין. הבעיה היא, שעד אתמול ה BITTORENT רץ יפה מאד על כ 100KB בטורנטים מסויימים, ועכשיו אותם הטורנטים מתים טוטלית או זוחלים על 4-10KB. מדובר בטורנטים עם המון משתפים. בגלישה רגילה ברשת הכל רץ מעולה, ובבדיקת מהירות הורדה הגעתי ל 330KB. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  20. Started by sahargt,

יש לי בעייה אני מנסה להפעיל קבצי MP3 וזה לא עובד זה מה שרשום בבעיה C00D11C7: Cannot play, burn, or synchronize the file Windows Media Player cannot play, burn, or synchronize the file because a required codec is not installed on your computer. You might encounter this error message for one of the following reasons:

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  21. Started by My_Name,

במהלך ההתקנה מופיעה לי ההודעות שגיאה הבאה: "This program wil install SCSI Pas Through Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD not compatible with kernel mode debuggers (SoftICE, WinDGB etc.)! please cancel setup if you plan to use kernel debugger on this machine." ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, ניסיתי להוריד גירסת ניסין (ל-30 יום) מאתר היצרן. ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד, תמיד מופיעה השגיאה הזאת, אני עושה אישור ואז רשום "System file write eror" וזה יוצא לי מההתקנה. אני משתמש ב-Windows XP Pro SP2. אותה בעיה יש לי גם בתוכנה Deamon Tools ולכן מותקנת אצלי על המחשב גירסא ישנה שלו כי בכל גירסא אחרת מופיעה ההודעה הזה. כרגע גם הצלחתי להתקין גירסא ישנה של Alcohol 120…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין להשתמש בתוכנה CPU-Z. חיפשתי באינטרנט (גוגל), ובפורום ולא מצאתי קישור להורדה שלה. אני מבקש שמישהוא בבקשה, ישלח לי קישור ישיר של ההורדה הזו. תודה מראש לעוזרים וללא עוזרים

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  23. שלום, חרשתי על האינטרנט ומצאתי רק תוכנה אחת שקוראים לה "דיאט MP3" ,היא מעולה אבל לא מספיקה בשבילי,אני צריך תוכנה שתוריד ברמות את משקל הקובץ שמע שלי. לא חשובה האיכות,אני מחפש תוכנה שפשוט תוריד בהרבה את משקל השירים שלי. תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. המחשב מפורמט. עשיתי לו גם איחוי דיסק וניסיתי להתקין איסיקיו. בשלב הסופי של ההתקנה , כשהאיסיקיו צריך להוריד קבצים של עדכון, זה רושם לי שגיאה ואז הכל מתבטל... מה עושים? כרגע פירמטתי! :kopfpatsch: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  25. Started by slimshady21,

שלום. רציתי לדעת איך יוצרים דיסקט הפעלה, שיביא אותי לMSDOS (אני צריך למחוק כמה קבצים שלא נמחקים לי בוינדוס) וגם את האמת אני לא מבין את ההבדל בין כל הדרכים האלה- למה אני לא יכול פשוט לעשות אתחול לדיסקט עם האפשרות "צור דיסקט הפעלה של ms-dos ? או כשאני יוצר דיסקט הפעלה דרך האתר הזה: http://www.bootdisk.com/ זה גם מתקין את הMS DOS ? קראתי גם שאפשר להשתמש בתוכנה NTFSPRO, אז התקנתי אותה וזה התחיל להעתיק קבצים אל הדיסקט, אבל אז הוא ביקש דיסקט שני. אז מה זה מה אני עושה עם זה? יש לי מערכת NTFS .

דיונים חדשים בפורומים