עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by airforce,

שלום רב כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר של המדפסת All in one officejet 6110 אני מקבל את ההודעה הבאה מה עושים ?? :'( :'( אשמח אם תעזרו לי כל טוב ושבת שלום !

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by doron_ml,

יש לי Mozilla Firefox ועכשיו אני לא מצליח לראות סרטון בyoutube אז מה עושים??? הינה תמונות 1 2 זהו מקוה שתעזרו לי תודה ויומטוב

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  3. כיצד מכניסים סרט לפאור-פוינט? פנימה, לא על ידי לינק? כדי שיעבוד בכל מחשב ללא בעייה תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by liiight,

כל פעם שאני עושה ריסט, ההגדרות חוזרות לי לDEFAULT. מדובר בגרסה 5.09. יש עצות?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  5. רובם הם או במצב רגיל או במצב נמוך וכמה בגבוה. יש אפשרות לגרום לשרתים להיות בגבוה? תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  6. כשה-Popup Block של NIS 2003 פועל אז קורה הדבר הבא: החלונות הקופצים האלו - Javascript:Popup לא פועלים (פשוט לא קורה כלום כשלוחצים עליהם) הדברים האלו זה כמו הצג מפרט מחשב כאן ב-HWzone זה, או הורדה של קבצים מאתרים מסויימים שמשתמשים בדבר הזה. העניין הוא שאני צריך את הדבר הזה כי אין הרבה תוכנות אחרות שעושות את הדבר הזה בצורה כל כך טובה כמו NIS 2003... ולא הצלחתי לבטל את זה באפשרויות את החלונות הקופצים מהסוג הזה אז מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by Joli,

זה מתאים לכמה פורומים אבל נראה לי שזה הכי מתאים לפה... בכל מקרה למי שלא מכיר את התוכנה, התוכנה נועדה כדי להפוך את הפלאפון למצלמת אינטרנט. וכדי לחבר את שהפלאפון צריך להגדיר בתוכנה לאיזה כניסת USB חיברת את המכשיר. הבעיה שהתוכנה מזהה לי רק COM1 שאני לא יודע איזה כניסה זאת, עברתי חיבור חיבור והיא לא מזהה לי את המכשיר. חשוב לציין שכשהיה לי WIN XP התוכנה זיהתה את כל היציאות במחשב (עם אותו מחשב). תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by MoAv,

היי , אני חושב שיש לי את כל הCODECים האפשריים , אבל למה אני לא מצליח להריץ קובץ MPEG שהוא בעצם SVCD פשוט ?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  9. צריך תוכנה שתעשה כאילו אני לא משתמש בכונן וירטואלי תודה

10. ידידה שלי שלחה לי קישור לאיזה אתר, ובכתובת היה כתוב את שמה הפרטי ואת שם המשפחה שלה, ככה שהאמנתי לזה..כנראה שזה וירוס http://noa_reis.partypicz.info** בלי הכוכבית כמובן. איך אני מסיר את זה מהמחשב?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 9800 GT וכן מערכת הפעלה חלונות 7. החל מגרסה 300, הדרייבר של כרטיס התצוגה איננו כולל את תוכנת nView, אשר משתמשת אותי לשינוי הרזולוצייה של המסך כתחליף לאופצייה המסורבלת יותר המובנת במערכת ההפעלה. בדרייברים לחלונות XP, התוכנה nView עדיין קיימת. למה Nvidia, הסירו את nView מהדרייברים שלהם לחלונות 7? (הגרסה שלי היא כרגע 306.23)

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by redti,

אהלן אני ממש צריך את התוכנה הזאת..היא חוקית וחינמית.. רק שאני לא יודע איפה להשיג אותה חיפשתי הרבה בגוגל זה תוכנה שהופכת תרגום - קובץ טקסט איך שתרצו לקרוא לזה אני בטוח שלמישהו יש פה.. אז או לשים לי קישור בבקשה או לבוא אלי בפרטי אני אתן אי סי קיו זה אמור לשקול ממש קצת.. אם זה מדרבן אתכם.. אני אתן הזמנה לטורנט ליץ' למי שיביא לי.. וירצה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by Cooler-Master,

השאלה בכותרת. אני מודע לחוקי הפורום אבל זה קשור לתוכנה עצמה ואני חייב לדעת אם מישו פה יודע. אם זה עדיין לא חוקי אז אני מצטער מראש :s05:

14. Started by Mamimo,

שלום לכם, האם יש פה אחד היודע כיצד להסיר את HOME SEARCH??? שימו לב, חיפשתי בגוגל, השתמשתי בכלים המוצעים כמו HSREMOVAL ו HijackThis, בנוסף ביצעתי את הפעולות המוצעות ב http://computercops.biz/postp236341.html. בנוסף -> Adware, S&D ו SpySweeper לא עזרו. NAV2004 מצא חלק מהקבצים אך לא הצליח להוריד חלקם (לא היו בזיכרון). בנוסף ניסיתי להשתמש בנעילה על אתר הבית ובקובץ HOSTS. שום דבר לא עזר. הצעד הבא הוא פירמוט, זה לא כזה קריטי אבל הייתי רוצה למצוא פיתרון אחר. לשמחתי הבעיה לא אצלי אלא אצל חבר, אבל עדיין צריך לעזור לו!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by eladbu,

או קי אז ככה מה זה המדיה סנטר 05 של מייקרופופט והאם הוא יועיל לי המחשב שלי מחובר לטלוויזיה ולמערכת שלי 5.1 עם כבל קוקסיאל מה יתרונותיה אם בכלל? אולי BS PLAYER בעמם עושה אותה עבודה ושוקלת עשירית?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by silky,

היי, יש לי כ-200 תאים בטור ב EXCEL שכולם בפורמט שבתמונה(בתמונה רואים 2 מתוך כל ה-200) מה שאני מעוניין לעשות זה: 1: שבטור חדש יוצגו רק 3 המספרים לאחר ה-1(בדוגמא הראשונה 334). 2: שבטור ליד זה יוצג שאר הטקסט. 3: לסדר את שני הטורים מהקטן לגדול(מהמספרים), ככה , למשל בדוגמא הפשוטה פה אז 256 יהיה מעל 334 ועדיין לשמאלו יהיה Huntsville. 4: לצבוע בצהוב כל תא(ואת התא עם המספר שלידו) שרשומה בו מילה מסויימת(נגיד Alabama). ממש תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  17. קרה פתאום שכאשר אני פותחת את האאוטלוק (הרגיל לא אקספרס), הוא לא מוכן להפתח, נתקע ותופס 100% מה-CPU. בדקתי וראיתי שכאשר אני מעבירה את קבצי בה- PST שלי תיקיה אז הוא כן מוכן להפתח. השאלה היא איך אני יכולה לגשת לקבצים ולמחוק ידנית את אלו שאני לא צריכה כי ייתכן שהמצב נובע מעומס גדול מידי. מקווה שאמצא פה עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. היי! תודה לכל מי שיעזורר לי... אני כבר שבוע לא מצליח להכנס לאייסי, לפעמים הוא נכנס והוא מראה לי שאף אחד לא מוחבר ואחרי שנייה יוצא, לפעמים הוא מתחבר ואני שולח הודעות והוא כותב לי "שליחת ההודעה נכשלה" אותו דבר במסן, משחקי אונליין לא מתחברים לי. בבקשה אל תגידו לי "בדוק פייר וול" תגידו לי מה זה ואיך אני מסדר את זה בדיוק! תודה ענקיתתתתתתתתתת לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by tomer_et,

אני משתמש ב-Norton Internet Security 2004. ב- MSCONFIG ראיתי שנורטון טוען הרבה קבצים כשאני מעלה את המחשב, ואני לא כל כך בטוח שכולם נחוצים (הוספתי תמונה). האם אני באמת צריך את כולם או שחלק ניתן לבטל?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by shimon-med,

שלום, התקנתי לפני מספר ימים דפדפן FF8, ומאז צצו מספר בעיות: 1. העמוד של facebook מוצג כולו בתצורת HTML, ולא בצורתו הנורמלית. 2. בדף הבית של ynet למשל, חלק מהתמונות מוצגות. כך גם באתרים אחרים אני מניח שכנראה מדובר בחוסר התאמה של תוספים או משהו ששינו בדפדפן החדש, אך כל התוספים הישנים שלי נתמכים למעט ה java console, שאולי הוא הבעיה ואולי לא. אשמח לעצות לפתרון הבעיה, ואם היא לא ניתנת לפתרון, אשמח לדעת כיצד לשנמך חזרה לגרסה הקודמת (FF6). תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Jenia24,

P-3 512 SDRAM FX 5200 האם זה אומר שעדיף לי להשתמש ב8.1? או ב9? תודה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. Started by Anonymous1,

נתקלתי בבעיה שלא רואים וידאו דרך אתרי אינטרנט אלא רק שומעים את הקול, מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by idofr,

אני מדבר על הכתוביות הרצות לא על תמונות מהסרט או משהו

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by SaXtoR,

לפניי יומיים התוכנה החליטה יותר לא להוריד מראפיד שר כל שאר השרתים שהתוכנה כן תומכת בהם זה מצליח להוריד וניסתי עשרות פעמים. כלום לא עוזר עם ראפיד. הוא כל הזמן רושם לי Temporally Unavailable וסופר שניות בצבע אדום כזה , אני עושה לו REUSME וזה לא עוזר. הוא עדיין לא סופר 45 שניות של הכרטיס(ticket) שהוא צריך לקחת בשביל להתחיל בהורדה סגרתי אותה והפעלתי מחדש הרבה פעמים, לא עזר, אז עשיתי ריסט - גם אז לא עזר. הסרתי אותה לגמריי, ושמתי עוד הפעם מחדש גירסה יותר ישנה ועידכנתי לגירסה הכי חדשה(כמו שהיה באותה אחת לפני שמחקתי אותה) עדיין יש את הבעיה... וזה רק בראפיד לאחרים יש גירסה כמו שלי אבל אין להם את הבעיה. הם חשבו אולי נגעתי באיזשהי הגדרה או משהו - אבל לא נגעתי בכלום. עובדה שהתק…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by lanliran29,

הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון??

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים