עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aloneg,

שלום. יש לי את שורת הקוד הבאה: =IF(G9>200,IF(G9<(200*1.02),"גבולי","אסור"),"מותר") יש כאן כמה תנאים שהתוצאה תביא לי כיתוב שונה: או גבולי או אסור או מותר. אני מעוניין שכל כיתוב שונה יהיה בצבע שונה. האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by Googleness,

כשאני מתקין גרסת בטא של כרום או IE (אל תשאלו למה כל הדפדפנים) אז זה דורס לי את הגרסה הישנה וכשיוצאת גרסה מלאה לדפדפן זה מחליף את הבטא. רציתי להתקין את הגרסת בטא של פיירפוקס 4 אבל הוא מבקש להתקין בברירת מחדל בתיקייה בשם "Firefox Beta" , השאלה היא (מכיוון שאני מתעצל לבדוק) איך להתקין בצורה נכונה שזה ידרוס את פיירפוקס 3 וכשיהיה מעודכן פיירפוקס 4 בגרסת שחרור ידרוס את הבטא. תודה, לירון

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by rony1880,

היי ראיתי שיש תוכנה כזו להורדת דרייברים של AMD בלבד, האם מומלץ להשתמש בה , או שיש תוכנות אמינות יותר? רוני

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by yoel12,
    • 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. המסך סמסונג syncmaster 953bw ודרך אגב יש לי gforce 4

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  7. אוקיי הורדתי אינטרנט אקספלורר 8 לפני כמה ימים ויש לי בעיות בכניסה לאתרים ספציפיים. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאינטרנט עולה הודעה שאומרת שהאינטרנט נאלץ להיסגר. ניסיתי להתקין את האינטרנט מחדש וזה לא עזר. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by Zadu,

שלום , יש לי מחשב אחד בבית שהWindows Installer לא עובד בו משום מה . לא יודע אם זה ככה הרבה זמן רק אתמול ניסיתי להתקין שם משו ולא הצלחתי . אי אפשר להתקין במחשב הזה דברים בגלל זה . ניסיתי כל מיני דברים לא הצלחתי . אפשר עזרה בבקשה ? תודה מראש , אבי

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. שלום, איזה תוכנה הכי מומלצת לקריאת טמפרטורות ולהצגת מידע בווינדוס 7 תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. עשיתי עכשיו נקיון במחשב ופתאום הבחנתי ב"SKINS". זה מופיע כתוכנה שמותקנת, אבל בתדירות השימוש רשום RARELY וזו התוכנה היחידה שאין לי אפשרות להסירה (לא קיים הכפתור של REMOVE). למען הסר ספק, לא הורדתי שום סקינים למחשב או לתוכנה כלשהי. מישהו מכיר את זה? אפשר לדעת איך להסיר את זה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. אני מחפש תוכנת שולחן עבודה מרוחק שלא תשפיע על השימוש במחשב הנשלט, ותעבוד על רשת ביתית דרך ראוטר, רצוי שהתוכנה תהיה חינמית. תודה מראש, אורי

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by dj gozlan,

שלום רב יש לי בעיה בתוכנה כאשר אני שומר סרט בלי לערוך הכל טוב ויפה כאשר אני עורך סרט ומנסה לשמור אז ב 99% מופיעה לי שגיאה unable to load library אנא עזרתכם כל הקבצים במחשב ואני לא מבין מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. תוכנה למשל כמו BOOTICE.EXE אם אני משנה דרכה את הMBR של הארדיסק עם שתי מחיצות, אין סכנה שהחלוקה תעלם?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by coorva,

אני נתקל בקושי לעבוד עם התוכנה באתר מסויים עקב חוסר אפשרות להגדיר לתוכנה לחלק את החומר לקבצים נפרדים במקום קובץ אחד גדול. אם מישהו מכיר את התוכנה ויודע למה אני מתכוון, אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by RONEN1N,

בתוך "ביצועים" ב"מנהל המשימות" אפשר לראות את השימוש ב-pagefile איזה תוכנה יכולה להראות בכמה זכרון אני משתמש מהראם?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  17. שלום לכולם! דוד שלי בעל עסק (פחחות וצבע) והוא ממלא דוחות שמאות כבר הרבה שנים בצורה ידנית ומפקסס דרך פקס רגיל. רציתי לדעת האם אפשר קיימת דרך לייעל את העבודה שלו ע''י סריקה חד פעמית של דו''ח שמאות ומילואו כל פעם דרך המחשב. מישהו מכיר דרך? שאלה נוספת,האם אפשר לאחר המילוי לפקסס את הדו''ח דרך המחשב? אשמח לשמוע ממכם בקרוב :] שלומי.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by mikamar2,

התקנתי לפני כמה שבועות שני גירסאות של הנרו 9 , את שניהם לא אהבתי ומחקתי אותם לאחר כמה ימים והתקנתי במקום את הנרו 6 . את הנרו מחקתי דרך קובץ Uninstall שלהם , כשאני נכנס כיום דרך הקונטרול פאנל להוספה והסרה של תוכניות מופעים לי הרבה סמלים של התוכנות שיש בנרו שהם ללא שימוש , כשאני מנסה למחוק אותם מופיע לי ההודעה שמצורפת בתמונה בקישור , מעלימה אותם ובפעם הבאה שאני נכנס הם מופיעים שוב. איך אני מוחק אותם? http://img35.imageshack.us/i/94684808.jpg/

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by realmagic,

יש לי קבוצה של אתרים שכשאני מגיע אליהם, אני מעוניין שאני אופנה לאותו מיקום (כלומר ספריות וקבצים) אבל בשרת אחר. מדובר בשרתים שמחזיקים מאמרים אקדמאיים - לחלק מהאתרים יש לאוניברסיטה פרוקסי שמחזיק העתק ולכן אם במקום לגשת לאתר המקורי (לדוגמה portal.acm.org) אני אגש לאתר של האוניברסיטה (portal.acm.org.ezproxy.openu.ac.il) אז אני אוכל לקרוא את המאמר בלי לשלם. אני יודע שאני יכול לעשות את זה על ידי שינוי של קובץ ה-hosts שלי אבל אולי מישהו מכיר תוסף של פיירפוקס שיודע לעשות את זה בצורה יעילה יותר?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by HeroesCut,

שלום, יש לי אוזניות שקניתי לא מזמן ב60 שקל, אוזניות סבבה שעובדות וגם בחר שלי קנה והכול טוב ויפה. שאני משחק או שומע שירים הכול סבבה עובד חלק ורגיל, אבל שאני נכנס לונט אחרי מספר שניות פתאו אני שומע מין קטיעה כזאת ומאותו הרגע לא שומע יותר כלום, המשחקים גם לא עובדים, ושירים רק נטענים ולא רצים.. שמתי לב שהבעיה קוראת רק שנאי מפעיל את הונטרילו אבל הונטרילו הורד מהאתר המקורי שלהם www.ventrilo.com מה גם שאני מריץ את זה על ויסטה 64BIT, יכול להיות שהבעיה היא בויסטה עם הונט? ורק לאחר שאני מתחיל את המחשב מחדש הכול עובד יפה עד שאני פותח את הונט ואז הכול שוב נדפק.. אני כבר משתגע, תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by Evyatar,

שלום, (רשמתי את זה גם בפורום מצלמות דיגיטליות כי לא ידעתי לאיפה זה שייך למרות שפה זה נראה יותר מתאים). צילמתי סירטוני ווידאו במצלמה הדיגיטלית שלי ועכשיו אני רוצה לעשות מהם סרטם, הבעייה היא שהם עם סאונד ואני רוצה להוריד להם את הסאונד ואם אפשר דרך התוכנה movie maker שמגיעה עם הווינדוס. (XP) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. קרה פתאום שכאשר אני פותחת את האאוטלוק (הרגיל לא אקספרס), הוא לא מוכן להפתח, נתקע ותופס 100% מה-CPU. בדקתי וראיתי שכאשר אני מעבירה את קבצי בה- PST שלי תיקיה אז הוא כן מוכן להפתח. השאלה היא איך אני יכולה לגשת לקבצים ולמחוק ידנית את אלו שאני לא צריכה כי ייתכן שהמצב נובע מעומס גדול מידי. מקווה שאמצא פה עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by solo53,

GHOST 8.3 האם מישהו יודע אם זה גוסט של סימנטק או של פאורקווסט כי יש לי בעיה איתו בקבצי GHO מיגרסאות קודמות

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. Started by T-Flash,

אהלן. מחקתי רק לפני כמה דקות קובץ קטן (ליד ה 50 קילו...) ולא יכול למצוא אותו... יש איזו תוכנה שמשחזרת את הקבצים שנמחקו?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by לווין,

אז אני מעוניין לדעת באם יש לי וירוס של SPYWARE,מה לעשות כדי להמשיך לגלוש בשאר אתרי האינטרנט בצורה הכי נעימה שאפשר? במידה וצריך תוכנת אנטי SPYWARE בכלליות איפה מוכרים את האנטי SPYWARE הכי טוב במדינת ישראל? לא נוח לי כל פעם להגדיר מחדש את הBIOS ולפרמט את מערכת ההפעלה של המחשב. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים