תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זה מתאים לכמה פורומים אבל נראה לי שזה הכי מתאים לפה... בכל מקרה למי שלא מכיר את התוכנה, התוכנה נועדה כדי להפוך את הפלאפון למצלמת אינטרנט. וכדי לחבר את שהפלאפון צריך להגדיר בתוכנה לאיזה כניסת USB חיברת את המכשיר. הבעיה שהתוכנה מזהה לי רק COM1 שאני לא יודע איזה כניסה זאת, עברתי חיבור חיבור והיא לא מזהה לי את המכשיר. חשוב לציין שכשהיה לי WIN XP התוכנה זיהתה את כל היציאות במחשב (עם אותו מחשב). תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
קניתי עכשיו את המארז השלם של חברים בסטימצקי.. את כל 10 העונות.. עלה לי 900 שקל וזה מגיע עם כל מיני שפות תרגום בין היתר גם עברית... האם יש תוכנה שיכולה לקחת את הפרק המסויים שאבחר "ולקרוע" אותו מהדיוידי למחשב עם התרגום של העברית ישירות?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי תיקיה שבה אני שם את כל השירים שלי ואין לי כוח כל פעם שאני מוסיף שיר להוסיף אותה לרשימה של הוינאמפ ולשמור רציתי לדעת האם יש דרך(תוכנה או הגדרה בוינאמפ) כדי לגרום לוינאמפ לעדכן את הרשימת שירים מהתיקיה המבוקשת לבד?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה וכשאני טוען תרגוםSUB התוכנה מראה לי שגיאה ואומרת 25,000 is not a valid floating point value מה עושים? אני רק רוצה להמיר את התרגום שלי מ SUB ל STR תודה
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך זה שאי אפשר ליראות סיסמא שמותקנת לי במחשב בדרך פשוטה... דוגמא, התקנתי תוכנה פשוטה מאוד שאמורה לנעול חלק מהתיקיות שלי ולכל תיקיה עשיתי קוד משלה, והשאלה שלי היא איפה בדיוק נשמר הקובץ של הסיסמא? הוא פשוט מוחבא איפשהו במחשב או שאני יכול לעבור קובץ קובץ בתוך תיקית ההתקנה של התוכנה הפשוטה הזאת עם Notepad ולמצוא ססמאות? תודה למי שיש לו מושג בזה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי בעיה עם הפעלת סרטונים ביוטיוב וגם כתבות וידאו באתרים השונים, אני בטוח שהבעיה היא בפלאש פלייר, אותה בעיה הייתה לי לפני 4 חודשים, אז הורדתי והתקנתי מחדש סילבר לייט, אדוב פלאש פלאייר והכל חזר לעבוד כרגיל. אותה בעיה בדיוק שבה הוידאו ברשת מקרטע ולא טוען חזרה לפני שבוע, חייב להגיד שזה ממש מדכא לגלוש ככה, ניסיתי את כל הפתרונות האפשרים: התקנה מחדש של הפלאש, סילבר לייט, איפוס הדפדפנים :כרום ואקספלורר, שינוי בהגדרות נגון המדיה (windows media player) אבל אין, שום דבר לא עוזר. אני ממש מיואש מזה, אשמח מאוד לעזרה דחופה בנושא תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.....
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ITUNES - שהיה בריא לוקח המון מקום מבגלל השירים הלא דחוסים. ברצוני לעביר את כל הסיפריה למחיצה אחרת ....הכיצד ..? למשהו יש קישור מומלץ ..כי אני לא היצלחתי לעשות את זה ...
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב הוא עולה לוינדוס לשולחן עבודה ואז מופיע לי ההודעה הזאת ran time error componen mswinsck ocx or one of its dependencies not correctly registered :a file is missing or invalid אני רוצה לדעת מזה אומר ומה אני עושה כדי שזה יעלם תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קרה פתאום שכאשר אני פותחת את האאוטלוק (הרגיל לא אקספרס), הוא לא מוכן להפתח, נתקע ותופס 100% מה-CPU. בדקתי וראיתי שכאשר אני מעבירה את קבצי בה- PST שלי תיקיה אז הוא כן מוכן להפתח. השאלה היא איך אני יכולה לגשת לקבצים ולמחוק ידנית את אלו שאני לא צריכה כי ייתכן שהמצב נובע מעומס גדול מידי. מקווה שאמצא פה עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של התוכנה הנ"ל, שאני מנסה להפעיל אותה, נפתח לי חלון ERROR שבו כתוב "a previous install did not completed correctly, finishing install" והבעיה היא שכן סיימתי את ההתקנה... ראו קובץ מצורף. למישהו יש עצות? נתקל בבעיה? הסרתי כבר את הישן והתקנתי כמה פעמים, אני כרגע לא ממש יודע מה לעשות. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי בעיה התקנתי אופיס 2003 על VISTA וכל פעם שאני מפעיל WORD או PPT או משהו ההתקנה עולה וזה לוקח שעה עד שעולה.. זה קרה לי גם עם אופי 2007 בגלל זה התקנתי 2003 אבל עדין אותה בעיה :\ מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? מה עושים? תודה
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני משתמש בסרגל של גוגל וזה פשוט חלום... לגלוש בלי אף פרסומת!!! נקי, ידידותי, מעולה! מה גם שכמובן יש כל מימ תוספות למי שאוהב את גוגל.... בבקשה: http://toolbar.google.com/intl/iw/install
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי 7600GT ועוד אין לו סיילנסר והוא משגע אותי
-
התחדשתי היום ב nec 3550, ואני מחפש לו תוכנות... אני מתכוון להשתמש בנרו, אבל שמעתי שיש גם תוכנות טובות כמו למשל dvd shrink. עם מה אתם עובדים ועל מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי כונן של 250, שאלתי היא איך אתםפ ממליצים לי לחלק את הכוננים. חשבתי על חלוקה לצרכים אלו: C מערכת. D מסמכים וגרפיקה (צריך לבדוק אם יש אפשרות לשים את DOCUMENTS AND SETTING בכונן שונה מהכונן של מערכת ההפעלה) E שיתוף והורדות... אולי כדאי גם לשים את התוכנות והמשחקים בכונן אחר, אם יש לכם המלצות, כולל גם כמה להקצות לכל דבר (אני לא מתכוון לשתף יותר מ20 ג'יגה) אשמח. דבר שני, מכיוון שהמחשב חדש, רציתי לדעת אם כדאי להתקין עליו כבר ויסטה, או להתקין XP ובהמשך לשדרג. (השאלה אם לחסוך את הכאב ראש של אחר כך)
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח FTP מהמחשב שלי בעזרת המדריך הזה http://planet.nana.co.il/zbengnet/8.htm איך יוכלו אנשים להתחבר אלי? איך זה הולך? מה\מו\מי?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום,יש בספיד פאן אופציה שמראה את מצב ה ''פיטנס'' של ההרדיסק והביצועים,עכשיו רציתי לשאול עד כמה זה אמין? כי רשום לי פיטנס 94 ויש לי הרדיסק חדש. האם לקחת את זה ברצינות או שהתוכנה סתם מזייפת?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דיסק התקנה / קבצי הפעלה של DOS כך שאם אני אגדיר את ה- DOK כראשון ב- boot הוא יפעיל לי את ה- DOS ? בעצם זה לעשות תקליטון אתחול רק עם DOK (כי למי באמת יש תקליטון ???)
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה Anti Virus חינמית שנותנת עדכונים שוטפים חוץ מAVG
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
חוץ מ"מאחה דיסק" יש עוד עיניינים לשפר את הביצועים? זה פיסחות לשמה שקונים מחשב חדש הוא טס במהירות האור כמו שהוא צריך להיות, ואחרי כמה עשרות התקנות , נגמר לו הסוס, לא בטירוף, אבל עד שהאייקונים עולים בDESKTOP, או עד שהם מוצגים שפותחים WINDOWS EXPLORER. כמובן שיכול להיות בגלל שזה ויסטא, אבל זה לא נכון כי בהתחלה זה טס וידוע שהארד דיסקים דופקים את הביצועים(המחשב בן חצי שנה-8 חודשים נדמה לי)
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת?? יש עוד תוכנות מומלצות שיכולות להילחם ב SPYWARE? בנוסף .. לאחר השימוש ב SPYWARE DOCTROR זה מצא לי 67 "טרואינים" וזה לא מצליח למחוק? יש לכם מה המושב?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-