עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by izikd,

Hi, I've transcoded some DivX movies to MPEG 2 using TMPGEnc. When I try to play the MPEG movie using BSplayer or Media Player Classic, they short the movie time length by twice. All the movie appears, and it doesn't play it more faster or slower. When I try to use Cyberlink's PowerDVD to play the MPEG movie all works fine. As I understand BSplayer and MPC uses system's default MPEG 2 renderer, and PowerDVD uses it's own Cyberlink's renderer. Also I have the Premire renderer - MainConcept, and as I know it works fine too. What can I do to watch movie on "regular" programs like BSplayer and MPC? Windows shouldn't have it's own MPEG 2 renderer, or I'm worng? P.S. I…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

תמיד ראית את הבאג\בעיה הזאת בFF ועד עכשיו התייחסתי לזה אבל זה מפריע לי עכשיו האם הבאג\בעיה הזאת ידועה לmozilla כי זה גם ככה היה בגרסאות הקודמות של FF וזה לא רק בפורום הזה ראיתי בעוד כמה מקומות... האם זה קורה גם לאחרים...? [attachment deleted by admin]

3. Started by eran_rohatyn,

התקנתי כרגע את האנטי-ווירוס Kaspersky בגירסה 5.0.149.4. הוא מעולה! מיד אחרי שהתקנתי אותו הוא מצא 5 ווירוסים בניגוד לאנטי-ווירוסים שהשתמשתי לפני : בביטדיפנדר וב-F-Prot בגירסתם החדשה שלא הועילו בכלל. ממליץ בחום! CYA.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by Danny_Malis,

יש לי בעייה עם התוכנה הנ"ל, היא תוקעת לי את המחשב ולא רוצה לעבוד. האם יש פתרון ? (המפרט בחתימה).

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. יש לי סרטון פלאש שהכנתי בפלאש MX ואני לא מצליח להפוך אותו לקובץ וידאו נורמאלי. הצלחתי להפוך אותו רק לAVI אבל אם אני בוחר בלא COMPRESED יוצא קובץ של כמעט 100 MB (!). אם אני כן עושה קובץ "דחוס" ואני בוחר בפורמט XVID MPEG-4 או DIVX למשל זה יוצא עם רקע אפור במקום רקע לבן (צריך להיות לבן) . מישהו יודע איך אני עושה קובץ וידאו נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  6. Started by dbx22,

אני מתכוון איך אני יכול לשדר את השירים שאני שומע בתוכנה הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by waizman,

אהלן יש לי בעיה, התחלתי להשתמש באדובי פריימיר על מנת ליצור סרט מאוסף תמונות סרטים וסאונד, ולמרות שזו תוכנה מסובכת איכשהו התחלתי להבין אותה. ואז פתאום בלי הודעה מוקדמת התוכנה החליטה לעשות לתמונות זום-אין ככה שהדרך היחידה לגרום להם להיות מוצגות כמו שצריך היא לשנות את ה SCALE מ 100 (כמו שצריך להיות) ל 37.5..... (מצ"ב תמונה). מה הולך פה ואיך אני מתקן את זה? יש איזה מדריך לשימוש בתוכנה בעברית? תודה, עומר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by talkfir,

תביאו לי בבקשה שמות של תוכנות שמחפשות proxy..אשמח גם לקבל תגובות על התוכנות או מכלאה בעלי ניסיון..תודה! ועוד יותר אני מעדיף-שתרשמו לי כאן בבקשה את כתובת הפרוקסי הכי מהירה שמצאתם ושהיא עובדת כמובן ושאתם משתמשים בו..וזהו.. תודה!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by shanibh,

היי, אני מתלבט איזה אנטיוירוס להתקין, תוכלו לעזור לי ולחוות את דעתכם?

10. Started by oranet,

שלום יש לי מחשב נייד מתוצרת טושיבה SATELLITE A660 יש בו התקן בולטוס מובנה עם תוכנת בלוטוס סטאק של טושיבה בזמן האחרון הוא לא נותך לי לחבר שום התקן חוץ מההתקנים שכבר קיימים ההודעה שהוא נותן היא DETECTION OF SERVICE FAILED ששירות הזיהוי נכשל התקנית מחדש את הדריברים בכל הצורות האפשריות שיחקתי עם כל הההגדרות בתוכנה של הבלוטוס ניסתי את כל מה שמצאתי באינטרנט הפעלי שירותים בתיבת השירותים ולא מצאתי תשובה בבקשה תעזרו לי כואבות הידיים מהעכבר המובנה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  11. יש לי את המקלדת של רייזר Blackwidow ultimate וישנם חמישה מקשים בצד השמאלי של המקלדת שהייתי רוצה לעשות בהם שימוש גם לפקודות כמו לפתוח מייל, העתק הדבק וכ'ו... מישהו מכיר תוכנה כזו? הנושא נפתר, מסתבר שהייתי עצלן מספיק בשביל לא לקרוא את חוברת ההוראות ולדעת שיש תוכנה שאפשר להוריד מהאתר של רייזר שעושה את זה...

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by lgmtk,

שלום. חיפשתי כבר בחיפוש של הפורום, ומצאתי רק אנשים ששואלים לגבי תוכנות. אז תוכנה יש לי, למעשה 3. אני מנסה בעיקר להמיר קבצי MP4 לAVI או AVI שגדולים מדי ברזולוציה לרזולוציה קטנה יותר שתתאים לZEN שלי (מקס' של 620X320 בערך). הבעיה שלי היא: כל תוכנה, ולא משנה אם זו התוכנה של CREATIVE של הZEN עצמו או של XILISOFT או של AVS, איך שאני לוחץ על הכפתור המרה הוא מתחיל ומיד מפסיק ואומר "CONVERSION UNSUCCEFUL" או יותר גרוע - לא אומר כלום, כאילו לא לחצתי על הכפתור. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד, וכמו שניתן לראות בכלל לא אמורה להיות לי בעיה עם זה. כדוגמה, ניסיתי להמיר סרט MP4 באורך מלא ברזולוציה 720X480 לרזולוציה שתתאים לנגן. תודה מראש לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by kobibo,

מישהו יודע כיצד להגדיר את התוכנה כך שהיא לא תסרוק לי קבצים ב Real Time ?,היא פשוט מאיטה לי את המחשב בצורה מטורפת כל דבר פשוט שרוצים לבצע כגון: פתיחת חלון ,פתיחת IE לוקח המון המון זמן . אודה להגדרות שיפחיתו על העומס שהתוכנה גורמת במחשב ויחד עם זאת שתשמור בצורה סבירה מפני וירוסים. ככה באמת לא ניתן לעבוד !!!! אני מתחיל להצטער שהסרתי את ה AVAST PRO שהייתה לי.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by shaithebest,

שלום חברים מדובר על מחשב נייח עם XP PRO HEB עם 6 יציאות USB תקינות אבל כל הזמן קופץ בלון משורת המשימות ואומר שיש USB לא תקין אז הפכתי את כל התקני הUSB ללא זמינים במנהל המשימות גם הסרתי התקנות לגמרי והתקנתי מחדש לא עובד וממשיך לקפוץ הבלון בלחיצה על הבלון מופיע ההתקן ואז אני אומר לו הפוך ללא פעיל ועדיין ממשיך לקפוץ הבלון המעצבן אם יש למישהו רעיון אני אשמח תודה מראש

15. Started by Iko89,

מצטער על הבורות אבל לא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט איזשהו מדריך .. אני מנסה לפתוח איזהשהי תוכנה או משהו כזה במק בוק פרו דרך קובץ tar.gz. ומקבל תקיה מלאה בקבצים שאין אפשרות להתקין אותם .. ניסיתי לחפש ברשת איזשהי תוכנה או מדריך שמראה כיצד ניתן לעבוד עם ה..דברים האלה ולא ממש מצאתי .. עזרה ?

16. Started by Iko89,

אי מנסה כרגע להעביר את הפרופיל שלי (עם כל התוספות והסימניות) מהFF שאני עכשיו איתו אל FF במחשב אחר העברתי את התיקיה של הפרופילים ופעלתי לפי ההוראות האלו: אבל כל פעם אני מגיע למצב שנפתח לי פרופיל חדש פשוט בלי כל התוספות שלי .. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. מחפש תוכנה של חסימת תקיות על ידי סיסמאות. תודה!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. היי אנשים יש לי מחשב שלא עשיתי בו פורמט הרבה מאוד זמן והוא עובד מצויין אבל מצד אחד שמעתי כשה מנקים רגיסטרי מוסיף טיפה לביצועים מצד שני התוכנות האלו יכולות בקלות לדפוק את המערכת אז מה אתם אומרים יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by oded6188,

מדובר במחשב די ישן (3 שנים) עם כרטיס מסך Onboard קניתי מסך LCD רחב וב DIsplay Settings אין לי אפשרות לבחור ברזולוציה מתאימה למסך רחב מה אפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by most,

ערב צח, ביצעתי ריפ להופעה וחילצתי את פסקול ההופעה בשני תוכנות 1. virtualdub mpeg 2. dvd2avi בשניהם חילצתי לקובץ WAVE שהוא LOSSLES כידוע אבל, קיבלתי קבצים בגודל שונה הייתכן?? האם יכול להיות שתוכנה אחת מחלצת באופן יותר איכותי או אולי רק הדחיסה שונה?? אשמח לתגובות ואם מישהו מכיר תוכנה אחרת חינמית שעושה עבודה טובה יותר יבורך

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by A.S computers,

אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא?????

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by Jeka90,

יש לי Invisible Discover גירסא 1.3 וזה לא עובד. פתחתי עוד אייסי כמו שכתוב במדריך של התוכנה וכדי לבחון את התוכנה הכנסתי את האייסי האמיתי שלי כדי שהתוכנה תעקוב אחריו וכשעברתי למצב "בלתי נראה" ב- Invisible Discover הופיע שאני לא מחובר והתוכנה לא זיהתה שאני בלתי נראה. יש למישהו פיתרון או תוכנה אחרת שמגלה מי בלתי נראה? תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. Started by Omrister,

שלום לכולם, אחרי הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים באתר טרם הצלחתי למצוא תשובה- אשמח לעזרתכם. אני מחפש קוד/ שירות/ תוכנה בעזרתה אוכל להוסיף סימן מים קבוע (סמל של החברה) בתצוגת הוינדוס מעל כל החלונות האחרים כל שתמיד יופיע במיקום מסוים במחשב. תודה מראש לעוזרים! ושבת שלום עומרי

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by eli20,

מישהו יודע איך אפשר לשלב קבצי וידאו בתוך מצגת? תודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. זה קורה לי ב-2 תוכנות שונות... אני מנסה להמיר סרט מסויים לפורמט אחר, או אפילו אותו פורמט במנוע אחר, אבל יש לי הבדל בין הקול לתמונה - אני שומע את הקול - איש מדבר, ורק אחרי שנייה השפתיים שלו זזות בהתאם... למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיייה ? תודה (המפרט מחשב בצד, הפנטיום 4)[br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 18:36:49 -

• 0 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.