עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קודם את אלו של הלוח אם ואחר כך את אלו של הכרטיס מסך נכון???

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  2. ברשותי כרטיס Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro ואני מנסה לראות סרטי וידאו בטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO. אני משתמש ב - CATALYST 6.8 וניסיתי גם 5.10. למי שמכיר מאפשרים צפייה בטלויזיה ע"י הוספת הטלויזיה במצב CLONE או EXTEND. במצב EXTEND אני רואה בטלויזיה רק מסך כחול. במצב CLONE אני רואה את מה שרואים על הצג אבל לא ניתן לראות וידאו. בעבר זה עבד כמו שצריך במצב EXTEND כאשר לא חשוב מה רואים על הצג, אם מנוגן וידאו על המחשב אז רק הוידאו יוצג על הטלויזיה.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  3. Started by abo,

שלום... בעבר הייתי רושם משהו בשורת הכתובת של הINTERNT EXPLORER שלי, וזה היה משתמש בNETEX לחפש את זה (למרות שהתוכנה לא מותקנת אצלי במחשב...) עכשיו כשאני כותב משהו, הוא נכנס לכתובת הבאה: http://auto.search.msn.com/response.asp בלה בלה בלה... קיצר איך אני מעיף תמנוע חיפוש הזה של MSN?? תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  4. היי בלי כוונה שמתי מישהו רצוי ב-BLOCK SENDER ב-OUTLOOK ERPRESS ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו משם וכל המיילים ממנו הולכים ישירות ל"פריטים שנמחקו". איך משחזרים אותו למיילים רצויים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  5. שלום לכולם , הייתי מעוניינת לדעת אם ניתן לסדר קבצים בחלון הצריבה ,כך שכשאני מעבירה את הקבצים (copy to compliant) מחלון ימני לשמאלי , יהיה אפשר לסדר אותם לפני החלת תהליך הצריבה לדיסק , ע"פ סדר ההשמעה שאני אבחר . (אני עובדת עם NERO 7) . אגב ,ניסיתי רק את אופציית צריבה כ-DATA . תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by RonenIL,

לפי קריאה בפורום שמתי לב שזוהי התוכנה אנטי וירוס המומלצת ביותר ( תקנו אותי עם אני טועה ) רציתי לדעת איזה גירסה של התוכנה היא הכי מעודכנת וטובה ? והשאלה השנייה היא : אם אני קונה את הגרסה המלאה של קרספרסקי , האם אני צריך גם תוכנת ספייור? אם כן ? איזו תוכנה היא הכי יעילה וטובה שלא לוקחת יותר מידי משאבים. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  7. יש לי שתי וורסיות של Kaspersky .... והן: Kaspersky 6.0 ו 5.0.931 personal Kaspersky - מה עדיף? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by DLS,

שלום! אני משתמש בתוכנה Nero גירסה 6.6, צרבתי מספר קליפים על דיסק DVD ושאני נכנס לדיסק עצמו אני רואה שהוא ריק למרות שכתוב שכל שטח הדיסק מלא מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  9. יש לי קבצי dbx (תקיות האחסון של התוכנה outlook express) הם כבר מקושרים לפרופיל בתוכנה עצמה. הנוד 32 סרק אותם מצא האם מכילים מיילים עם וירוסים, אך הוא לא מצליח להסיר אותם (פעולה דומה על קבצי PST של M-outlook כן עובדת). מחפש תוכנת אנטי וירוס שיודעת לסרוק בתוך קבצים אלו וגם למחוק מתוכם את וירוסים (כמובן אם אפשר להציל את מיילים הנגועים). תודה, טל

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  10. אני לא מחפש את e.j -לא-לא-ולא!!!! fruity loop לא כול כך עזרה לי כי התוכנה יותר מתאימה לדאנס ולטראנס חשוב שהתוכנה הזאת תהיה מספיק טובה כדי ליצור איתה מוזיקה שקטה והיפ הופ-תודה מראש

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  11. שלום לכולם, אחרי פירמוט והתקנת הכל מחדש,לא רואה עברית ב WINAMP-ב PLAYLIST..... וכמן כן גם ב ICQ,גרסה 5.1,לא רואה עברית בכלל.... למרות שהתקנתי הכל ב שפות הוספתי הכל,אני יכול לכתוב בעברית,גם בICQ,בחלונות גם רואים וכותבים,הכל נראה טוב חוץ מבתוכנות הללו,ניסיתי להסיר ולהתקין שוב,לא עזר..... מישהו אולי יודע?יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Eled,

יש לי הרבה תמונות JPEG שכוללות מידע של תאריך ושעה ואני רוצה להפוך אותם לBMP להסרת המידע ואז בחזרה לJPEG. איך עושים את זה מרוכז בפוטושופ או תוכנה אחרת בלי לעבור תמונה תמונה? תודה,

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by DakloN,

כשאני מנגן סרטי xvid אני רואה מסך ירוק ועדיין שומע את הסרט עצמו.. יש לציין שכבר התקנתי את כל סוגי הקודאקים הכי חדשים.. ועדיין רק מסך ירוק!!! יש מסך ירוק בכל התוכנות אבל רק במדיה פלייר זה מראה את הסרט עצמו.. מה הבעיה?!?! ???

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  14. היי ניתקלתי בתופעה הזאת אתמול, כל קובץ אודיו שהורדתי, הEmule הוריד רק 10-20KB, וסימן כאילו ההורדה הסתיימה. כמובן שהקבצים לא עובדים... ניסיתי להתקין מחדש את האימיול, אבל זה לא עזר... הינה תמונה: אז מה הבעיה!? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  15. אז ההסרה של NIS והתקנה של NOD32, לא מצליח להתחבר ב windows live messnger! הוא נותן לי את הודעות המצורפות בתמונות למטה. הבנתי שמדובר במשהו עם פורטים אבל אפילו שאני מבטל את nod32 וה netlimiter2 זה לא עוזר! עזרה ??? תודה {עריכה} [glow=red,2,300]נפתר לאחר השלמת הסרה מלאה של כל רכיבי NIS (שנותרו איכשהו על מחשב) , שכנראה חסמו חלק מפורטים![/glow]

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by assafmag,

אני רוצה להעביר קובץ גדול (בערך 3 ג"ב) ממחשב אחד למחשב אחר דרך הרשת. איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי דיסק של DVD שאני רוצה לצרוב לדיסק של C רגיל האם ניתן לעשות זאת בתוכנת נרו ואם כן איך עושים זאת תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. אני מרכז כאן מספר שאלות (כי אני לא רוצה לתפוס הרבה מקום על דף הראשון של פורום תוכנה) 1. העפתי את ה NIS של נורטון (נגמר התקופת עדכונים) ורוצה לנסות משהו אחר (הייתי מרוצה מביצוע ואבל לא ממשאבים), בכל זאת נשארו לי רכיבים וקבצים ותקיות של החלקים השונים של קבוצת התכנות הזאת איך מעיפים אותם בדרך קלה (בלי חפש כל קוץ וקובץ)? 2. האם NOD32 שהתקנתי ל 30 יום ניסיון זהה לתוכנה שרוכשים (פרט למגבלה של הזמן?) אני לא רוצה לסכן את מחשב אם היא פחות טובה ממקורית. (בעוד חודש אני כבר יחליט אם לקחת את התכונה שאינה ניסיון!) 3. מה עושה ה IMON של ה NOD32? (הםא זה מחליף פיירוול? ואם לא אז האם כשיש פיירוול אפשר לכבות את השירות בשקט?) 4. כשעולה ה NOD32 כשמערכת הפעלה עולה ומופיע המסך שלו האם זה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Shlomi XD,

אז ככה.. כשאני רוצה להוריד סירטון באינטרנט אני צריך לעשות Save Target As.. בקליק ימני.. ואם אני לוחץ שמאלי הוא פותץח לי מדיה פלייר.. איך אני עושה שכשאני לוחץ שמאלי הוא פותח לי חלון ששואל אותי אם אני רוצה לשמור? (שאלה אידיוטית אבל זה ממש מציק לי)

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by MicroChip,

בעיקרון זה מיועד לפורום אחר שבו השם משתמש שלי הוא Rontwins אז תגידו איך יצא:

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. במה יותר טוב Firefox Setup 1.5.0.6 מהאקספלורר ?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by slim_shady,

אני יודע, הנושא הזה טחון אבל לא איכפת לי... אני רוצה לשאול איזה אני וירוס יש לכם ומה טוב בו? תפרטו אם הוא הרבה וירוסים, מצליח להתמודד איתם, איך העידכון, לוקח הרבה משעבים...? אם שחכתי איזה חברות גדולות אחרות אז תזכירו לי אני יוסיף... פשוט אני עם נורטון בעעעעע והוא לוקח פול משאבים, מפריע בטירוף!!, העידכון בסדר, הסיריקת וירוסים שעה... ואחריי כל זה היית מצפה שהוא יתקן אבל גם זה לא... הוא לא מצליח לתקן כלום, אחרי הסריקה יש 5 וירוסים ואחריי הטיפול של נורטון 5 וירוסים... אז אני לא מצביע נורטון כי אני לא ממליץ עליו לאף אחד, מה יש לכם להגיד?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  23. אז ככה.. כשאני רוצה להוריד סירטון באינטרנט אני צריך לעשות Save Target As.. בקליק ימני.. ואם אני לוחץ שמאלי הוא פותץח לי מדיה פלייר.. איך אני עושה שכשאני לוחץ שמאלי הוא פותח לי חלון ששואל אותי אם אני רוצה לשמור? (שאלה אידיוטית אבל זה ממש מציק לי)

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by royko7,

מה הגירסה הכי עדכנית לתוכנת Ad-Aware?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by LeftRight,

אני חייב את זה דחוף דחוף אם מישהו יודע בבקשה ישר להגיד לי! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים