תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בפייר וואל של XP ואני ממש מרוצה ממנו, עכשיו נכנס לי וירוס למחשב שדפק לי אותו לגמרי הוירוס לבסוף נמחק אך השאיר איתו בעייה מוזרה ה security center של הוינדאוס מודיע לי שאין לי פיירוואל פעיל וכאשר אני בא להפעיל אותו (דרך לוח הבקרה - חומת האש של וינדאוס) הוא רושם לי: עקב בעייה לא מזוהה, אין ל- windows אפשרות להציג הגדרות חומת האש של Windows. וכל זה לאחר שחזור מערכת, סריקת וירוסים וטורגאנים עי symantec antivirus c וע"י windows defenfer ד"א יש לי win xp pro heb sp2 למישהו יש מושג מה הבעייה פה ואיך אני מסדר אותה ?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את האנטי וירוס המעולה של קספרסקי ובינתיים משתמש בפיירוול של ZA אך שמעתי שהוא טיפה "כבד", האם זה נכון? רציתי לדעת האם מומלץ למחוק אותו ולהפעיל במקום את חומת האש של ווינדוס או לשדרג לחבילת האינטרנט של קספרסקי ולקבל גם אנטי וירוס וגם פיירוול ??? תודה רבה לעונים הנבונים
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איך אני מוסיף נקודה של INFO על המפה? לדוגמה 2 שמצאתי במנהטן :
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לא מצליח לראות תממיר שלי במחשב... יש לי כרטיס טלויזיה של AVERMEDIA (לפני שפרמטתי ראיתי דרך הממיר) עכשיו לא יודע התקנתי את כל הדריורים שצריך, הכל.... ואני עדין לא רואה =\ אני משתמש בתוכנה CHRISTV 4.9 PRO כמובן שעשיתי ערוץ בחיבור המתאים COMPOSITE ולשם ביטחון עשיתי S-VIDEO וTV רגיל ובאף אחד אני לא רואה תמונה....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. היום בבוקר ניסיתי להפעיל את המירנדה וקבילתי את ההודעה הזו : http://img161.imageshack.us/my.php?image=11jk2.jpg בהתחלה חשבתי שזו בעיה אולי בשרת של מירנדה אבל שהתברר לי שלא , החלטתי לשאול אתכם אולי אתם יודעים מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה , תודה על העזרה. נ.ב יש לציין : ניסיתי ריסטארט עשיתי ניקוי רוגלות, לא עזר
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אחרי הת'רד הקודם שהוביל די לאכזבה, אני מחפש תוכנה יותר זולה מהתוכנות שמיועדות לאולפנים מקצועיים. זה בסה"כ תחביב בשבילי ולא הרבה יותר. אז ככה, אני לא מעוניין ב-blender, עבדתי איתה כמה זמן ואחרי שעברתי לדמו של c4d ראיתי כמה יותר קל לעבוד שם וכמה פונקציות נוספות יש שם. חבל שאי אפשר לשמור בדמו ב-3d wings אני לא מצליח כלום : אז תוכנות בסביבות 100$ בערך (אני יודע שזה קצת אופטימי אבל... ) זה יהיה סבבה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר נענע שאני מנסה להכנס לצ'אט שם אז אני פותח את הצ'אט רושם כינוי משלי ואני לוחץ הפעל משום מה זה לא נטען לי הדף יש לי ג'אווה ואת הרכיבים של הצ'ט חשוב לציין שזה עבד לי לפני 3 ימים עכשיו הוא רושם לי למטה"נדרש אובייקט 112 err משהו כזה מחכה לתשובהההה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני ללכוד וידאו מהVIVO שיש לי בכרטיס מסך. רציתי לדעת אילו תוכנות עדכניות יש(אני מניח שהסטיקי קצת ישן). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, ניסיתי לפרמט לאחי הקטן את המחשב היום,כל פעם כשאני מגיע להתקנה של הווינדוס,אני מקבל את אותה השגיעה. File /i386/vgoem.fom could not be loaded. error code is 32768 . מה זה אמור להביע? על המחשב מותקן XP,והוא מפוצץ מכל טוב של זבל. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בדריברים של NVIDIA ל VIVO שלי, ולא הצלחתי(הורדתי מהאתר של NVIDIA והתקנתי). יש שם כנראה בעיות בהגדרות. איזה שיטת שידור אני צריך לבחור? יש שם PAL_B, PAL_M, PAL_N וכו'. יש עוד 2 אפשרויות: 1) "קלט וידאו" שאותו אני לא יכול לבחור. 2) "אפשר פלט" שאותו אני יכול לבחור. האם אני צריך לסמן את השני? תודה! עריכה: כשאני מחבר את מקור הקלט לטלויזיה הכל עובד. אם אני מחבר מכשיר אחר למחשב, זה עדיין לא עובד, כלומר, הבעיה היא במחשב ולא במקור קלט. לא משנה, הסתדרתי. הורדתי את הדריברים של WDM בגירסה 4.05 של NVIDIA מהאתר של MSI. משום מה, באתר של NVIDIA יש רק דריברים ישנים(או שאני פשוט לא מצאתי את החדשים יותר).
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי הרבה מאוד ebooks ואני רוצה להשליט קצת סדר. אני מחפש תוכנה שתאפשר להגדיר לכל ספר tags (כותרת, מחבר, סגנון וכו'), לבצע חיפוש לפיהם. פיצ'רים נוספים כמו שינוי שם הקובץ, מילוי ערכים והורדת כריכות מהאינטרנט וכדומה יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר www.radis.org אני נתקל בשתי בעיות שיתכן שקשורת אחת לשנייה אני רואה את מה שכתוב בשפה לא בסימנים לא ברורים ואמור להיות נגן שמפעיל את השידור של התחנה ( בשעות 5 -6וחצי כל יום) מה הבעיה????
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרטים וזה טוען לי מלא זמן וזה לא מצליח ליי..!! לא יודע למה!!! איך צורבים סרט די וי די כדי שהוא יעבוד בDVD שבסלון יענו? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם יש אפשרות לשמור את התוכנה בSYSTEMTRAY אחרי שאני וסגר אותה? בעצם שעדיין יהיה אייקון בעיגול האדום אך בשורת המשימות - בעיגול הירוק - יעלם... (מצורף קובץ) פשוט אני רוצה להשתמש בCALENDER שלהם בכך שיתריע לי אם יש דברים שקבעתי אבל שלא יתפוס שורה בשורת המשימות... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות. בתוכנות מסויימות אפשר למחוק את התוכנה, ובאחרות אפשר פשוט להכנס לתיקייה ב "safe mode"... ניסיתי folder guard בלי הצלחה (כדי להפעיל אותה ב - "safe mode" צריך לקנות רשיון ואז לשלוח אימייל לבעלים של התוכנה עם הסיסמאות) מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתעזור לי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט היום ת המחשב אבל לא רוצה לאבד את כל ההרחבות שלי ואת כל המועדפים... איך אני יכול לשמור אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.kaldata.com/comments.php?shownews=14490 http://www.firefox-browser.de/forum/viewtopic.php?t=35008&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=a8787e3f4e2bd9ddc5d213bfd356e70b יצא היום אם תוכלו להביא פרטים עליו אני אשמח . המשך יום נעים לכולם!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעיה זה פשוט מציק זה קשור למסנג'ר איך שהוא..אם אני לא עושה alt ctrl del ומוריד את זה אני לא יכול להכנס למסנג'ר. כמובן שזה לא מופיע ב msconfig בהפעלה של המחשב... וגם כל מני חיפושים ב regedit לא עזרו. זה ממש מציק כל פעם לפתוח תמחשב ולהסיר את זהה... ד"א נראה לי זה הופיע מאז שהתקנתי ואח"כ הסרתי את התוספת של ה SWEETIM של המסנג'ר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
-
לפני שעברתי לFF היתי עם avant browser ושם היתה לי אפשרות לבחור שאני רוצה שהעמוד שבו אני נמצא יעשה ריפרש כל דקה/שתיים/חמש וכו'... יש אפשרות כזו בFF? אם לא..אז האם יש תוסף שמאפשר לי לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בזמן האחרון בזמן שנאי גולש באינטרנט קופץ לי דו"ח שגיאות ואז כרגיל אני לוחץ על: "Dont Send" והאקספלורר נסגר.... לפעמים זה לא קורה לפעמים זה קורא כל כמה דקות מה זה.. איך פותרים את זה אבא שלי כבר קיבל עליי קריזה רוצה לזרוק את המחשב !! מה אפשר לעשות !? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש תוכנה המאפשרת לי להתקשר חינם לכל טלפון בזק בארץ ואם תוכלו לשלוח לי הוראות שימוש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כזו תוכנה שיודעת לייצב את הווליום בשירים, כך שלא אצטרך להעלות ולהוריד ווליום בנגן הנייד. לא מצליח למצוא קישורים לתוכנות כאלה, למרות שבעבר קראתי על כמה כאלו... תודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-