תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מערכת הפעלה שלי זה VISTA ניסיתי בOPTIONS EXTERNAL TOOL אבל כנראה אנני עושה נכון (ב COMMAND הפניתי ל WINDOS MAIL.EXE אך ללא הועיל תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קיבלתי 2 הודעות לאוטלוק מאותה כתובת וזה לא ספאם {הודעת זימון מאוטלוק 2003 ל-2007} וכשאני מנסה למחוק אותה האוטלוק ניתקע וצריך לעשות ריסטרט לאוטלוק {אני עם ויסטה פרימיום-מחשב נייד..} ניסתי עם SHIFT+DEL וגן אותה בעיה... יש לכם איזה רעיון.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לקווץ סרט - dvd נניח מגודל 7.8 ג'יגה לכמעט חצי עם כמה שאפשר לישמור על איכותו של הסרט. תודה לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי FLAC שהייתי רוצה לצרוב למערכת הסטריאו שלי. האם יש תוכנה שמבצעת את ההמרה לקבצי WAV בלי לפגום באיכות הקבצים? או לחילופין לפורמט MP3 מבלי לפגום באיכות? תוכנת צריבה שעושה זאת גם באה בחשבון.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודדתי כמה פרקים של סידרה כ-DVD עם DivxtoDVD, כשכל קידוד פרק הוא כ-1 ג'יגה ואני רוצה לצרוב 4 פרקים על מדיית DVD אחת. לנסיון צרבתי שני פרקים כ-DATA בשתי תיקיות נפרדות אבל ה-DVD שלי מזהה ומריץ רק אחד מהם ולא את שניהם. יש בכ"ז אפשרות לצרוב כ-DATA ולראות הכל? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר, וענו לי עליה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי את אותה הודעה, אז אני באמת מצטער שאני לא כותב הודעה נוספת. הבעיה שלי היא שכשאני רואה סרטים, הקול והסרט לא עובדים במקביל זאת אומרת שקודם שומעים, ואחרי זה רואים את אותה תנועה שמתאימה לקול. בעבר מישהו ענה לי ונתן לי כתובת שמשם הורדתי קובץ שפתר את הבעיה, אבל מאז פירמטתי את המחשב, ואת הקובץ הזה לא גיביתי. אשמח לקבל אותו שוב.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
היי נתקלתי בכיווצים שונים ושמתי לב שיש פעמים בהם גודל הקובץ המכווץ תופס כחצי מגודל הקבצים שבתוכו ואפילו פחות. וישנם כיווצים בהם גודל הקובץ המכווץ כמעט ולא קטן לעומת הקבצים שבתוכו. לכן רציתי לשאול מהי הדרך היעילה ביותר לכיווץ. ניסיתי תוכנות שונות ומצאתי שwinrar היא היעילה ביותר. האם אפשר לשנות משהו בשיטת הכיווץ של התוכנה במטרה לגרום לכיווץ להיות יעיל יותר? (חוץ מאפשרות הכיווץ הבסיסית של בחירת fast, normal, best וכאלה). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כבר תקופה מסויימת (אולי אפילו מעל חצי שנה) יש תסמינים קלים לוירוס, ולא היה לי אנטי וירוס. לפעמים היה קופץ windows help and support ולא היה מפסיק לקפוץ עד שהייתי מקליד משהו ב feedback ועושה OK, לפעמים קפץ מלא google chrome support ולפעמים mozilla help and support, וכשאני אומר "מלא" אני מתכוון כמה מאות טאבים. ניקיתי את המחשב מאיזה 9 וירוסים/רוגלות לפני כחודש בעזרת תוכנה חינמית, והיום התקנתי את האנטי וירוס (ESET חבילת אבטחה). סיימתי לסרוק את המחשב (כולו) ומצאתי 0 סיכונים. כעבור זמן מה הייתה מעין "התקפה משולבת": גם מאות טאבים בכרום, גם windows help and support, גם ESET support (זה היה חדש לי) ואני מניח שאם מוזילה היה פתוח אז גם שם. תסתכלו גם על מה שפתוח ב taskbar, לא בדיוק …
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין icq ובמהלך ההתקנה הוא אומר שהווינדוס לא תומך בגירסה.יש לי xp sp2 חוקי מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני משתמש ב-eMule של LioNetwork גירסה 5.0 ויש לי Low ID. אני לא פותח פורטים ב-ZoneAlarm, מכיוון שאני לא רוצה שיחדרו לי למחשב דרך הפורטים הפתוחים. תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שאם אני פותח פורטים ב-Firewall אז כל תוכנה יכולה להשתמש בפורט הזה באופן חופשי ולא רק eMule. יש דרך להעלות את הדירוג שלי ל-High ID בלי לפתוח פורטים? אולי שימוש ב-Credit System אחר? ה-Credit System שניתן להגדיר הם: Official Credit - default lovelace Credit Pawcio Credit EastShare Credit מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? איזה eMule מחשב להכי טוב ולמה (הרשמי או אחר)? זה ממש מעצבן שאני מוריד קובץ מסויים ב-5KB/s ובאותו זמן מורידים ממני את אותו קובץ ב-10KB/s.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לכתיבת תוים? [רצוי עם אפשרות לכתיבה להרכבים.] תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, כבר כמה זמן שאני נתקל בתמונה הבאה ואני חושב שזה קשור למקאפי. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אודה לכל מי שיעזור לי , אסף. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום כולם ! יש לי אופיס 2003 מותקן על המחשב, בגלל שכל המחשב שלי באנגלית הוא אוטמטית מתקין את האופיס ללא תמיכה במילון עברי מה שלא מאתר ומוצא שגיאות כתיב, אני מקליד מאוד מהר ויש פעמים שמתפספסת לי פה ושם אות וזה דיי בעייתי בלי הסימון האדום והמרגיז מתחת לאתר אותה, ניסיתי קצת לשחק בהגדרות ספליניג וגרמר והבנתי שאני צריך להוריד איזה קובץ מסויים או משהו בסגנון, אני אודה לכם אם תכווינו אותי לקובץ \ תאירו את עיניי לפיתרון בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור באחד המחשבים. הבעיה שהמחשב הספציפי הזה לא מתמודד טוב עם קבצי CAB וRAR. בהתקנת תוכנות שמשתמשות בפורמט דחיסה - CAB , המחשב אומר שאינו מצליח לאתר את הקובץ למרות שפיזית הוא קיים בכונן\כונן נייד\דיסק. במידע ואני מצביע על הקובץ ידנית, אני מקבל הודעה שישנה בעיה בקובץ\ רשת\דיסק ההתקנה. מה שלא הגיוני הוא שאותם התוכנות במדוייק מפעילות שני מחשבים נוספים אצלי בבית ללא שום בעיה. בעיה נוספת, אני מוריד הרבה , משתמש בIDM בהורדה של קבצי RAR מהאינטרנט. המון קבצים יוצאים פגומים. אותם הקבצים בהורדה ע"י מחשב ע"י אותו הIDM יוצאים תקינים לחלוטין. חשוב להגיד שהמחשב נקי ומטופל היטב, כול התוכנות נוסו על מחשבים נוספים אצלי בבית ומחשבים נוספים. בשאר המחשבים אין …
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך תמונות איכותיות ברזולוציה מאוד גבוהה של גלשני רוח, לצורך השתלה של תמונה על תמונה. המטרה היא לקחת תמונה של גלשן רוח, ולהשתיל עליה תמונה של אדם שעומד על הגלשן ומחזיק בידית של המפרש, כך שזה יראה כאילו שהוא גולש בים עם גלים גבוהים, או יוצא מ"צינור", ולפתח את התמונה בגודל של 60hX40w בערך. מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא תמונות מתאימות (חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי תמונות מתאימות ברזולוציה גבוהה)?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה מתמשכת שכאשר אני רוצה להציג סרטון באתר מסוים .. כמו YNET.. זה פשוט רושם שזה מתחבר ושם זה נתקע. אבל ביוטיוב לדוגמא זה עובד בסדר גמור.. לא יודע אם זה קשור אבל ניסיתי למחוק temp internet files וכאלה.. תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי תוכנה טובה בעברית לניהול מחסן? שאני יכול לעדכן את כל הפריטים שיש לי במחסן ואת הכמות וכל פעם שאני מוציא אז אני מוריד מהמלאי ולהיפך? התוכנה גם צריכה להנפיק חשבונית כלשהיא או משהו.... בנוסף אני צריך תוכנה לניהול תקציבים.... תקציב שנתי כולל. כמה הולך על זה וכמה על זה... משהו פשוט. לא מי יודע מה יש למישהו אולי? המון המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פעם אחרונה שנגעתי שם לא יכולתי לראות סירטונים באתרים אז בנתיים ביטלתי רק את ה-ICQ מה עוד אפשר לבטל שם ? תדוה לעונים מראש
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שממירה קבצי PDF לקבצי WORD או PPT שתהיה לה אפשרות של עברית גם. האם יש תוכנה כזו בנמצא? אם כן תוכלו לתת לי קישור להורדה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי חלונות 7 פרימיום אני מעונין להצפין תיקייה בצורה כזו שגם התוכן שלה יהיה מוצפן, כלומר אם מישהו יעשה חיפוש אז הוא לא ימצא את התוכן מכירים תוכנה חינמית?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. כשאני מוריד קבצים מהרשת ב FF אמורה להיות אופציה לבחור לפתוח אותם אוטומטית עם תוכנה משויכת בכל הורדה. מכיוון שאני מוריד המון קבצים מכווצים אני מעוניין שה WINRAR יהיה משוייך אליהם ושהם יפתחו איתו אוטומטית בעת ההורדה. כשאני מנסה לבחור את האופציה הזו בעת ההורדה, אין ממש אפשרות (ראה תמונה מצורפת - האופציה אפורה/לא פעילה). יש למישהו מושג למה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ... רציתי להפעיל את הסרט פלאנט טרור ב-mv2 player וזה רשם לי הודעת שגיאה -out of memory ...זה רושם את ההודעה הזאת רק עם הסרט הזה ...הסרט הוא טוב כי הוא עובד ב-winamp ובמדיה פלייר אבל למה זה עושה בעיה ב-mv2 ? התקנתי מחדש את ה-mv2 וזה עדיין עושה את הבעיה ... מה הבעיה ? ואיך אני מתקן אותה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי בעיה הנורטון שלי לא עושה לי עדכון אני רוצה לעשות עדכון וזה נותן לי V על norton antivirus virus Definitions ושאני עושה נקסט זה עושה לי איקס אדום ליד השם וזה לא מעדכן זה גם שם לי ענטנה ליד השעון שזה מנשה לעשות עידכון אבל זה לא מצליח מה אני צריך לעשות בשביל לעדכן את הנורטון?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי התוכנה הזאת (מקורית כמובן) ובחודשים האחרונים, כשאני לוחץ על סמל התוכנה, היא לא עובדת. ניסיתי להתקין במחשב אחר וגם, אותו דבר, כאילו התוכנה לא מגיבה ללחיצה (כל שאר הדברים עובדים כרגיל) רציתי לדעת אם למישהו יצא להיתקל בתופעה הזאת ואם יש לכם רעיון לפתרון הבעיה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-