תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה איזו תוכנה מטפלת בקבצי mdf ו-mds? הם כמו cue ו-bin? תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב..? כאילו עם איזה תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, קניתי מחשב חדש והתקנתי ווינראר אבל שאני לוחץ מקש ימני על קובץ RAR אין שם את כל הקיצורי דרך לפתיחה דרך הווינראר במחשב הישן שלי היה לי את זה, ורציתי לדעת איך אפשר להוסיף את הקיצורי דרך אני יודע איך אפשר גם להשתמש בתוכנה בלי הקיצורים אבל זה לא כל כך נוח אני יודה לכל מי שיגיד לי איך אפשר להוסיף את זה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אח שלי משתמש ב XP PRO הרגיל, ומשום מה שהוא מנסה לפתוח את הקובץ הוא מקבל: icq5_1_hebrew_setup.exe is not a valid Win32 application. וכי למה?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הדפדפן אינטרנט שלי הפסיק לכתוב לי בעברית ואין לי מושג למה. עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר ופתאום האפשרות נעלמה. אני יכול להחליף מאנגלית לעברית דרך הטאסקבר, אבל כשאני מנסה להחליף בחזרה לאנגלית דרך המקלדת (Alt+Shift), אז שוב, זה לא עובר לי. ניקיתי את המחשב מכל הספייוורים והבאגים שיכולתי למצוא, ועדיין, אין ישועה.. מישהו יודע למה זה קורה? אודה לכם מאוד על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי תמונה 9 KB שעשיתי לה CROP בפוטושופ והשארתי בה רק חצי מהתמונה. באיכות הכי גבוהה התמונה יוצאת בגודל 50KB, ובאיכות הכי נמוכה (שרואים באופן ניכר את ההבדל בין המקור) הגודל הוא 25KB. זה הורג אותי כי תמונת המקור היא רק KB9.7 אז לכל מי שמבין את הבעיה שלי או מבין בפוטושופ אז שיסביר לי מה לעשות, תודה. דרך אגב התמונה היא JPG. בדקתי להמיר אותה לPNG (דרך הפוטושופ) והיא יוצאת יותר גדולה מ 50KB, בדקתי להמיר אותה לGIF וזה יוצא עם איכות תמונה גרועה ביותר.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מדי פעם אני מרוקן עוגיות כחלק מתחזוקת המחשב הרגילה עכשיו אחרי כל פעם צריך להיכנס שוב לכל אתר וכו'. יש דרך שלחיצה על מחק עוגיות לא תמחוק עוגיות מסוימות שאני רוצה לשמור באופן קבוע?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לבנות טבלה של אקסל בתוך וורד, בשביל להשתמש בתכונות הפונקציה שהיא מציעה. עכשיו הבעיה שלי היא שכשאר אני כותב בתוך רובריקה, אז כשאני מגיע לסופה במקום שהרובריקה תתרחב כלפי מטה - הטקסט פשוט ממשיך לתוך הרובריקה השניה. כיצד אני יכול לגרום לטבלה להתנהג כמו טבלת וורד כאשר אני כותב בה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשרטוט דו מימדי מדויק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נהיה קצת מעצבן, אני לא מבין מאיפה ההאזהרות שאני מקבל מקספרסקי שחוסמות כל מיני טרויאנים שמנסים לתקוף את המחשב באות... וכל בערך 10 דקות קופצת הודעה, זה די מציק, אבל לא מפריע ממש אני רק רוצה לדעת מאיפה זה כבר יכול לבוא? אני שומר על המחשב נקי ד"א.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
אני מקליד שמות של אנשים שהזמינו ספרים מרשימות למחשב כל אחד מה הוא הזמין ואז אורז לכל אחד מה שהוא הזמין. עכשיו כשאני עושה insert sheet זה עושה את A בצד שמאל במקום בצד ימין והופך את כל הסדר של הספרים (זאת בעייה כי כבר התרגלנו לארוז לפי מקום הספרים ברשימה). אני ממש חייב עזרה כי זה למחר... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה עם ה-PICASA (תכנה לצפיה,עריכה... של תמונות). העברית מופיעה בה הפוך. ישנה איזו אפשרות שאתם מכירים שתוכל לתקן את הכתב שיהיה ברור? תודה מראש, תומר
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
במקום העבודה שלנו חוסמים את פורט 80. מה שאומר שלא ניתן לגלוש. מה שכן נראה שפורטים אחרים עובדים מכיוון שניתן לעשות פינגים לאתרים. יש דרך לשנות את הפורט של פיירפוקס על מנת לעקוף את החסימה? אגב, אני יכול לעבוד רק בפיירפוקס שם אז לא להציע אקספלורר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום חברים, הכנתי איזה טופס ב WORD והוספתי הגנה למסמך אבל עברו כמה חודשים מאז ושכחתי את ה סיסמא. איך אני יכול לבטל את הסיסמא או לאפס את ההגדרות ללא הסיסמא? תשובתכם בהקדם,
-
- 2 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש די חדש וראיתי שאפשר לבקש פה דריברים. האם אפשר לקבל בבקשה דרבירים הכי מעודכנים לATI.? ריידון 9550.. בתודה ויום נעים אדיר, 2יי 2יי
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מישהו מוכן לומר לי מה התוכנה הזאת עושה? Tweak-XP Pro v4.0.3.MultiLanguage
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה העדכנית והאחרונה של ה Firefox וכשאני גולש באתרים מסויימים ( ynet,lala,walla וכו' ) דף האינטרנט קופץ בצורה מטורפת ( מאין ריצוד כזה או כאילו נכנסתי לאתר מלא popups ) . אודה לעזרתכם. כמו כן אודה לגבי הסבר כיצד ניתן לפתוח כל אתר ב Tab נפרד בצורה אוטומטית.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה plug-in או מובנה בתוך התוכנה...אני יפרט.. שעוברים שירים לבד בתוכנה אז יש אפשרות של לשלב אותם ביחד.. זאת אומרת שלפני ששיר עומד להיגמר נכנס שיר שצריך להתחיל.... משיהו מכיר תעניין..?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{416A7501-9225-4731-A43C-B62AA059B618}: NameServer = 192.115.106.35 62.219.186.7 מישהו מבין מה השורה למעלה אומרת!?!? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
תגידו, זה בכוונה זה שמיקרוסופט עשו שה notepad שמגיע עם windows לא תומך בשורות חדשות כמו שצריך ? בכל מקרה, רציתי לדעת באיזה תחליפים אתם משתמשים ואיך ההתרשמות שלכם מהם. יתרונות לעורכים פשוטים, קלים, בלי התקנה, חינמים.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1) מתי הידלקתי 2) מתי גלשתי ב FIREFOX 3) מתי סגרתי את המחשב 4) כל דבר הגיוני אחר שיציג בברור אתהנתונים אני רוצה לדעת באמת כמה זמן אני מבזבז במחשב ואם כדי להפחית זה ממכר !!!!!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי ^ תודה הלוח במפרט
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך שתוכנה שתתן לי מידע על ההתהליכים במחשב... כך שאני אדע אם אני אוכל למחוק את אותו תהליך והאם הוא חיוני או לא חיוני לתפקוד נורמלי של המערכת... פשוט נמצאים לי במחשב 37 תהליכים מרגע התחלת המחשב וזה נראה לי הרבה... אני צריך גם שהתוכנה תדע למחוק לאלתר את התהליך כדי שהוא לא יחזור פעם נוספת. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-