עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liiight,

היה לי מסך כחול לפני קצת זמן (היו לי כמה, אבל רק מהראשון התעוררו הבעיות). הבעיות שאני רואה הן רק ב-FF, והן כאלה: כל מנועי החיפוש שהתקנתי נעלמו. כשאני מנסה להתקין אותם מחדש, הוא שואל אם להתקין את הקובץ, אני מאשר וכלום לא קורה אחרי זה. אני בוחר להחביא סרגלי כלים מסויימים, וכל פעם שאני פותח את FF הוא מציג אותם מחדש, מה שלא היה לי קודם. הוא לא שומר לי את גודל ומיקום החלון כשאני סוגר את FF. אחרי המסך הכחול שהיה לי, פעם ראשונה שהפעלתי את FF הוא כאילו זיהה שהוא התקין אותו מחדש. מחק את כל הסימניות, זיהה את כל התוספים מחדש (מה שהיה צריך SETUP ביקש SETUP) וחזר לערכת הנושא של ברירת המחדל. התקנתי את הFF מחדש, וכל הבעיות האלה נשארות. למישהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Kappa,

שאני לוחץ על האייקון הכחול לפתוח את האקספולרר לא קורה כלום.. לא עולה לי כלום.. אבל שאני בתוך דף נגיד סתם ואז הולך למועדפים ובוחר אתר זה כן פותח לי את האתר.. איפה הבעיה בדיוק ? להתקין מחדש את האקספולרר? נ.ב אני חושב שבטעות מחקתי את ה ToolBar של זה או משהו כזה אני לא יודע בדיוק.. נגיד שאני הולך למועדפים.. אין לי את האפשרות "הוספה למועדפים"

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by constantine,

איזו תוכנה עדיפה Daemoon או alcohol 120%

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אם אני רוצה להסיר גרסא של kaspersky internet security 6 , ולהתקין גרסא חדשה יותר (יוצא באתר שלהם כל כמה זמן נגיד 6.0.0.300 ואז ... 6.0.0.303 ) כיצד אני מסיר את הגרסא הנוכחית ומתקין החדשה תוך כדי שמירת כל ההגדרות ? נ.ב : אני זוכר שבהסרה ישנה אפשרות להסרה מלאה,או הסרה חלקית... ואם בוחרים הסרה חלקית יש כל מיני V שצריך לסמן\לבטל... מה משם צריך לבטל ומה משם צריך לסמן ? כי....כשלוחצים על הסרה חלקית אז ה'ברירת מחדל' נקרא לזה... לא כל הV מסומנים. או... שזה בעצם בSETTING ואז save setting manager ? מה זה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בסלון LCD37 שחמובר למחשב וגם מסך CRT 17 של המחשב עצמו הבעיה היא שכשאני עובד על ה 17 הפוינטים והאיקונים מוצגים כמו בכל מחשב אחר הבעיה היא שאני עובד על ה LCD באיקונים קטנים הפונטים בלתי נראים רק מקרוב וכו ואין לי כח להיכנס כל הזמן לשנות את ההגדרות של גודל האיקונים וכו כי המעבר בין ה LCD ל CRT הוא גבוהה השאלה אם קיימת תוכנה שמסוגלת לשמור על ההגדרות בקליק אחד פעם מסך רגיל ופונטים בגודל רגיל ופעם אייקונים גדולים וכו?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  6. Started by RGod,

תגידו חברה איזה תוכנה יש שבעזרתה ניתן להוריד מהר TORRENTS ולעלות מהר ואם אפשר אז גם מדריך לאותה תוכנה תודה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by McMerc,

אני מנסה בעזרת התוכנה My Screen Recorder Pro 3.2 לצלם את שולחן העבודה שלי כאשר אני עם ויסטה (בילד 5728), וזה פשוט לא מצלם טוב! התקנתי את הדריבר החדש בשביל כרטיסי ג'יפורס (96.33), יש לי FX5200 (לא חושב שזה קשור). התקנתי את K-Lite Codec Pack 2.77, ניסיתי להשתמש בכל הקודקים, הרוב פשוט לא עובדים, ואלה שכן עובדים מראים תמונה מפוצלת\צבעים נמרחים\טישטוש ושלא נדבר על הפרעות בשמיע. בקיצר, אני צריך עזרה, יש שתי אפשרויות: א) אני צריך את הגירסה היותר חדשה של התוכנה. ב) אני צריך תוכנה אחרת. נ.ב אותה תוכנה עובדת מעולה ב-XP. אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער. דבר אחרון, בבקשה לא לפתור אותי בתירוץ מטומטם כמו "זה בטא ולכן זה לא עובד"\"ויסטה זה דבר גרוע", בבקשה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  8. לא משנה אם זה חינמי או לא... רק צריך את השם... להמיר מצגת של POWERPOINT לסרט... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. יש איזה משהו שמתקן את הקושי הזה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ofsher,

מישהו מכיר תוכנה חינמית בלי וירוסים/טרויאניים וכו'?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. יש זון אלארמ וראוטר אז אין מצב הדפי אינטרנט זזים למעלה למטה ואותו דבר במשחקים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בוקר טוב וגמר חתימה טובה לכולם חוץ מICQ האם קיימת כזאת תוכנה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dandisc,

כאשר אני מחובר לאינטרהט המספרים בwindows task manager מרקיעי שחקים ברשותי 512MB בלבד והוא מגיע ל1.5GB ואם אני זוכר נכון זה נלקח מהHD..בנוסף מתקבלת הודעת אזהרה מהוינדוס על זיכרון וירטואלי נמוך,וכמובן שעם זה המחשב מתחיל לזחול...אך כאשר אני מתנתק מהרשת המצב חוזר לנורמל.האם מדובר בוירוס? ואם כן סבלנותי פקעה כבר מכל האנטים למיניהם הם כמעט שלא עוזרים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. VISTA 64 BIT מחפש Codec Pack עם FFDSHOW שעובד עם וויסטה 64 BIT יש דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. התוכן בכותר. תודה מראש.

16. Started by galh_5,

שמעו יש לי 2 מחשבים בבית התקנתי בחדש את קספרסקי הכי חדש 6 וזה עבד חלק אחרי שהכנסתי את ה-KEY ובמחשב הישן עשיתי אותו דבר התקנתי וזה ופתאום מתי שאני מכניס את ה-KEY אז זה לא נותן לי להשים וזה אותו דבר הקובץ,אותו דבר אז מה לפי דעתכם הבעיה? וכבר מחקתי והתקנתי כמה פעמים בישן וזה לא מצליח

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  17. מי שלא הבנין זה זה: http://img512.imageshack.us/my.php?image=capture2eq4.jpg אני לא יודע להכנס לזה זה של משהו מהפורום תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omri_ro,

משום מה הCTRL+הגלגלת של העכבר (שינוי גודל הפונטים) הפסיקו לעבוד אצלי(קיצור הדרך במקלדת עובד CTRL+ +/-) יש אולי איזו דרך להחזיר את ההגדרה הזו?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by adirnasri,

מה התוכנה הזאת עושה ? http://www.flmsdown.net/Computer-User-Magazine-November-2006-plus-all-issues-2006-4397.html תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by eyaffe,

נמאס לי מהנורטון אז החלפתי לקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 2006 אממה החמור היקר שלי הפסיק להוריד !!! איפשרתי בקספרסקי לחמור גישה בלתי מוגבלת אך עדיין החמור בשלו לא מוריד ! אם יש למישהו רעיון או שיש לו את הנתונים הללו אנא עזרו !!! תודה

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  21. שלום לכולם לפני כמה ימים נאלצתי לאפס ביוס בגלל ניסיון OC לא מוצלח לפני המקרה התרגלתי להוריד על מהירויות של 150-200-250-300+ באימיול, ואחרי זה אני מוריד על מקסימום 10. גם קבצים בעלי המון מקורות. מה יכול לגרום לבעיה ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש, אבי.

22. Started by mostwanted,

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Kappa,

התקנתי תוכנת אנטי-וירוס חדשה ( Avast ) כעת ברצוני להסיר את הקודמת ( שלא מופיעה בהוספה/הסרת תוכניות של לוח הבקרה גם אין Unnistall) מה עליי לעשות ? התוכנה היא של Symantec

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, לפני כמה ימים חשתי באיטיות בתעבורת האינטרנט שלי. ההורדות בתוכנת ה-BitComet הפכו איטיות מאוד (וזה לא בגלל שאין מספיק משתפים או משהו כזה) וגם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית. סרקתי את המחשב עם norton, ad-aware, spybot, ewido ורק בעזרת ewido מצאתי שלושה קבצים בתיקייה system32 של windows בשם winupsvc, msmdtr ועוד אחד שאת שמו אני לא זוכר. שלושתם היו תולעת זהה (לא זוכר את שמה). אבל מחיקתם לא עזרה והכל נותר איטי (לא בהכרח שהאיטיות נובעת בגללם). האם יש דרך לגלות אם משהו משתמש לי בפס האינטרנט?

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  25. הכנתי חתימה חדשה על הסרט the gardiuan (בעברית המגן) שכולכך אהבתי מה דעתכם? טוב עדכן את החתימה לפי החוקים זאת הישנה: וזאת החדשה: מה אתם אומרים על החדשה? להקטין עוד את המילה?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים