תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האקספלורר וmaxthon לא מצליחים לכתוב בחלק של גוף ההודעה בדואר של וואלה חוץ מזה, הם גם מראים כל אתר בענק. מה לעשות? בטעות פתחתי שני ת'רדים... יש דרך שאני יכול למחוק את השני?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית שאול להתקין אותה ובעת שהמצלמת רשת תזהה תענועה היא תתחיל לצלם. יש תוכנה אחת בשם GOTCHA שהיא ממש טובה לזה אבל היא בתשלום ואחי 30 יום אי אפשר להשתמש בה יותר וגם במשך ה 30 יום היא תפעל רק לחצי שעה. אז יש לכם הצעה טובה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך תוכנה שתקליט את הרדיו בווינאמפ, וגם שאוכל לעשות עריכה לזה אחר כך. תודה רבה.
-
בכול פעם שאני מפעיל את ה uTorrent פתאום אף אתר לא עולה, גם אחרי שאני מכבה את הביטורנט עדיין אי אפשר לגלוש לעומת זאת המסנג'ר עובד. הדרך היחידה לפתור זאת היא עלי אתחול של הווינדוס וגם אז ברגע שאני מפעיל שוב את הביטורנט זה חוזר. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסתי למחוק ולהתקין מחדש אבל לזה לא עזר. אולי זה משהו בפורטים?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע משתמש בPC Tools Spyware Doctor גרסה 5.5.1.2 ותהיתי האם כדאי להתקין בנוסף SUPERAntiSpyware Professional גרסה 4.20. לאחורנה היו לי מספר רוגלות במחשב ולקח יותר מהצפוי לסלקם. נ.ב אני גם משתמש ב Kaspersky Internet Security 2009 האם זה יותר מידי? האם כדאי להשתמש באחת אחרת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב תמיד רציתי לדעת מה הדרישות לפקולטות הנ"ל. אני לומד כרגע לפסיכומטרי (אם בכלל זה קשור לזה) וסתם עיניין אותי.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היום ניסתי לצרוב קבצי Image דרך nero express אבל כאשר אני נותן לה לצרוב את קובץ הcue היא אומרת לי שהיא לא מוסגלת לפתוח את הקובץ,וכאשר אני נותן לה את קובץ הbin היא כותבת לי שזה פורמט לא מקובל. מה קרה לה?. עד עכשיו היא צרבה מצוין. יש לציין ששמתי את הקבצים שברצוני לצרוב בתיקיה משלהם. האם עשיתי טעות כלשהיא?.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
רצוי לינקים לתוכנות... אבל כול עזרה שהיא גם טוב... תודה...
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התקנתי Vista ועדכנתי אותו לSP1, הדבר הכי מאכזב בכל הסיפור כאן, זה שמייקרוסופט עדיין שמו את ההגבלה על הmax half open connections שלהם ל400. יש למישהו קובץ פרוץ שנותן את האופציה להגדיל את מספר החיבורים לאיזה 50,000 ? אני צריך קובץ שמותאם ספציפית לSP1, כי כל מה שחיפשתי באינטרנט נותן לי מסך כחול בהעלאה של החלונות.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
כאשר אני פותח אותה במטרה לבדוק טמפרטורות ,אני ניכנס ל - COMPUTER ואז ל - SENSOR ושם מתחת ל - TEMPERATURES יש טמפרטורה של הלוח אחרי זה טמפרטורה של המעבד ,ואחרי זה - טמפרטורה - AUX ,מזה הדבר הזה? תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס דיסק ומפעיל עם נירו 7 הוא כותב לי SCSI command aborted לא צורב כלום... עם החלונות 7 הוא צורב אבל במהירות של 1מג"ש (לא ברור למה) למה הנירו לא צורב? אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אוקי פתחתי דיון אחד בשביל שתי נושאים כי שניהם מתאימים לפה אבל אין קשר בינהם חוץ מהעובדה ששניהם קשורים לתוכנות.. אוקי: 1) באימיול יש לי lowId למרות שאני משתף די הרבה, אח שלי ואני חושבים שזה בגלל שיש לנו רשת ואני מחובר דרך אח שלי והוא הראשי... אז הוא הציע לי לשאול פה אם מישהו יודע מה לעשות... מישהו יודע מה לעשות? 2) אני מעוניין בתוכנה שכל פעם שאני ילחץ על המקש Print Scrn תעשה לי פרינט סקרין אבל תשמור לי אותו כבר בתיקיה קבועה מראש ושאני לא יצרך להדביק את זה בצייר... יש משהו כזה? שפוט תשמור את הקובץ כבר בלי שאני יצטרך להכין אותו.. תודה מראש.. תומר אורן
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי ויסטה על המחשב יש לי בעיה בסאונד אין לי סאונד ושאני מנסה להוריד את הדריברים של הסאונד מהאתר של HP זה רושם לי שהגרסה לא תואמת למערכת ההפעלה שלי בנוסף לזה גם הוא מראה לי שחסר דריבירם לרכיב SM BUS שאין לי מושג מה זה המחשב הוא מחשב מותג של HP דגם: HP Compaq dc7800 Convertible Minitower PC http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3459243&prodTypeId=12454&prodSeriesId=3459240&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=2098#113100
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוריד לי אתר שלם, על כל הלינקים הפנימיים של סרטים/תמונות/סיפורים שיש בו לתוך המחשב. לא משנה חינמית או בתשלום.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
השאלה היא כמה יעלה לי לפי הערכה גסה שלכם לעשות באנר בפלאש לאתר שלי
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
התקנתי את הToolbar של גוגל ומשום מה זה לא מופיע לי קשה קצת לתאר איך זה לא מופיע ומה מופיע במקום אז אני מצרף תמונה. http://img14.imageshack.us/img14/8786/errortbm.png מה שמוזר הוא שפעם היה לי את הסרגל כלים של גוגל ומאז שעשיתי איפוס הגדרות לברירת מחדל של האקספלורר הסרגל כלים נעלם. לא עוזר התקנה/הסרה מחדש, זה לא מופיע. מה יכול לפתור את זה? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שאלה מעניינת שחשבתי עליה ואני די בטוח שזה נכון: כאשר מתבצעת הורדה, על-מנת שתשתף את שאר הגולשים מדי פעם אתה מוריד ומדי פעם ממתין. שמתי לב לעוד 2 דרכים, אולי "מוסתרות" יותר: * כאשר הורדה מגיעה ל-99% ומעלה היא נעצרת לזמן מסוים. * האימיול מדווח על "חלקים פגומים" בהורדה ומחזיר אותה מספר אחוזים אחורה. האם זה נכון? והאם העניין של החלקים הפגומים מתרחש גם אצלכם? כי שמתי לב שבזמן האחרון זה קורה הרבה. (דרך אגב, אני עובד עם גירסת Lionetwork 5.3).
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את המסן החדש של מיקרוסופט ואני גם רוצה להתקין את המסן פלוס אך משום מה למרות שהתקנה אומרת לי שהיא בוצעה.. הוא לא מתווסף למסן מה יכול לגרום לזה ?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח (ע"י GHOST) התקנתי מחדש את נורטון 2004 סיקורטי (פיירוואל). לא מצליח לכתוב בפורמים (כעת זה מנותק זמנית) 8)תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.kaspersky.com/trials?chapter=196728020 מאיפו כדאי להוריד את ה TRIAL? מ HTTP אן FTP?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אמנם יש לו אחלה פיצ'רים אך הוא זולל זיכרון איטי יותר מ IE6 והכי נורא: מביא את שימוש במעבד ל 100% חבל :-\
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר קבצי midi,mp3,wave תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://inforall.net/Test/index.php מה אתם אומרים? צריך איזה שינוי או משהו? זה רק נסיון של עיצוב, אני מתלבט אם לעשות את האתר ככה, או להשאיר אותו עם מערכת מוכנה (JOOMLA) רוב הסיכויים שאני אשאיר את העיצוב הזה כי המערכת של JOOMLA לא מתאימה לי ממש..
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-