עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מי שיכול לתת לי הדרכה קצרה אז סבבה וגם איך עושים שזה יהיה דחוס ולא חלקים ענקיים? תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by tiger3,

מישהו יודע אולי מה זה CPPM Key ? זה קורה לי כשאני לוקח קובץ וידיאו מסויים וגורר אותו ל - PowerDvd תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. Started by tomer_et,

האם מישהו יודע איך כותבים תנאי מסוג IF לחישוב נוסחא ב-EXCEL? מצאתי בעזרה של התוכנה הסבר על פונקציית IF - אך שם מתיחסים לכך שהפוקציה מחזירה ערך של אמת או שקר ולא ממשיכה לפעולה נדרשת. אני מחפש דרך להתנות חישוב של פוקציה עפ"י ערך שנמצא בתא מסויים. למשל אם ערך התא הוא 5 יש לחשב 1+2 ואם ערך התא הוא 10 יש לחשב 8+7. האם מישהו יכול לעזור לי והרשום את הסינטקס המדיוק של הדרך לעשות זאת? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. שלום שלום, כל פעם שהמחשב עולה אז יש תוכנה של נרו (משהו שעושה אינדקס ואני חושב שזה ה-nero home) שפשוט עושקת לי כ-25% מהמעבד ואני כל פעם מבטל אותה ושום דבר לא קורה אז... מה היא עושה ואיך אני מנטרל את זה כי לא מצאתי אופצייה בתוכנות של הנרו לבטל את זה. דרך אגב הגרסה שלי היא nero 7 essentials.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. אני זקוק לחבילת קודקים לווינדוס 98 שתכלול הרבה קודקים (AVI, XVID,DIVX וכו'). תתפלו יש אנשים שמתשמשים בזה, טוב נו כשהמחשב בן 7 הוא לא בדיוק יכול להחזיק XP.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by Proww,

אני לא יודע אם להגדיר את זה כ "בעיה". כאשר אני גולש בפיירפוקס (בדפדפן אינטרנט) הכל טוב ויפה.. אך כאשר אני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב, הוא פותח לי את הלשונית שביקרתי לאחרונה. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שזה יפתח לי את דף הבית ולא את הלשונית האחרונה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by Kidney_stonE,

http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/ thunderbird-3-officially-released-with-new-features-improved-look

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by asilbob,

אני חדש בתוכנה לפני הדפדפן הזה הייה לי MAXTHON עכשיו בFRIFOX שאני פותח תמועדפים אז זה הייה פותח לי שורה אחת של כול המועדפים ואז שנגמר המקום אני צריך לרדת למטה עם החץ שלמטה עכשיו זה מעצבן לרדת למטה כול פעם בMAXTHON זה הייה יותר מסודר הייתי לוחץ מועדפים אז לא הייה תחץ למטה זה הייה פותח עוד שורה אני מקווה שמובן למה קשה לי להסביר ........ איך אפשר לסדר את זה אולי תוספת משהו ? ועוד שאלה הורדתי morfix 12.6 שזה מתרג מי עברית לאנגלית והפוך ... עכשיו למה אני לא רואה את זה ? התקנתי גם תתוכנה של המזג אוויר שמראה לי מה מצב מזג האוויר וגם לא רואים כלום וגם התקנתי Fast Dial זה תוכנה שפותחת הרבה אתרים ביחד באותו עמוד גם את זה איך אני מפעיל את זה ? יש לי תמנל הורדות של FlashGet עכשי…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by vic1234,

יש אפשרות להגדיר ככה שזה יוריד קובץ קובץ ולא חלקים מכל הקבצים? נגיד בתמונה קודם יוריד תראשון אחר כך תשני וזה?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שלום אנשים, לא מצאתי פורום לגבי השאלה הזאת וזה נראה לי המקום המתאים ביותר... אבא שלי עובד באיזה חור בחו"ל וחוץ מטלויזיה מקומית וחיבור סופר-מהיר לאינטרנט אין לו יותר מדי קשר לעולם. מישהו מכיר אתר שאפשר לצפות דרכו בטלויזיה הישראלית? כבלים? אולי אפילו אתרים בתשלום? תודה מראש, עפר

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. Started by N.S,

מה לעשות ?זה מוריד לי רק בערך על 20 וכשאני מתחבר זה כותב שיש לי lowID

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. האם זה יותר מהיר? איך קובעים את קבצי השיתוף? יש תור או מה? יש למישהו ניסיון עם FLASHGET להורדה של קבצי EMULE?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני עושה שלא יהיה את הדבר הזה שמסומן בעיגול זה מציק רצח, נגיד אני משחק מישחק ONLINE פיתאום זה מופיע לי באמצע ומציק לי או כמו שאתם רואים זה מפריע לי בסודוקו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by עמיר שחר,

שלום רב אני מעוניין לפרמט מחשב אך כאשר אני מגיעה לביוס על מנת לומר למחשב לעשות BOOT מה CD אני צריך סיסמה אשר בעלי המחשב וגם אני לא יודעים אותו. הבנתי שעלי הוא להשתמש בתוכנה KILL BIOS או להוציא איזה שהוא ג'מפ באזור של הסוללה על הלוח אם. הבעיה היא שאין לי מושג איפו בדיוק הג'מפ (מדובר בלוח ASUS - P4533). ומה גם אני לי מושג מאיפו אני משיג את התוכנה KILL BIOS ואני בדיוק אני משתמש בא. הודה לכם אם תוכלו לעזור לי חג שמח עמיר

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  15. לוח אם IP35P הלינקים מורידים קבצי ZIP פגומים, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדרייברים האלה? הלינק לאתר: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP35P&pSOCKET_TYPE=LGA775

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by evman007,

ככה זה בפתאומיות נהיה .בשום תוכנה שום סרט לא עובד,מחקתי והתקנתי מחדש מקודדים גם לא עוזר ???

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by Unknown_User,

טוב אז ככה, כפי שרשמתי בכותרת אני משתמש בתוכנה בשם Photoshop CS2. הבעיה שלי היא כזאת: בכול פעם שאני מפעיל את המחשב, ומנסה להיכנס \ למחוק \ להתקין מחדש \ לשנות שם וכדומה זה רושם לי: Error: File Is Corrupted (קובץ פגוע), ניסיתי אפילו להשתמש בתוכנה בשם "Unlocker" למי שמכיר וזה עדיין לא עוזר. בבקשה תעזרו אם אתם יכולים זה די דחוף לי.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by dd7,

איך עושים את החתימות שיש כאן בפורום.. אלו הדקות והארוכות שמפרסמות מותגים? תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by 00000,

אני רוצה לראות את ההבל בין צילום של MINI DV ביתי למצלמה מקצועית, למישהו יש הדגמה?

20. Started by Antrikot,

הי לא ידעתי לגמרי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן. 1. לאחרונה רכשתי נגן MP3 ג'נרי עם יכולת ליריקס, אבל אין לי מושג איך להשתמש בליריקס. (יש לי קובץ DOC עם מילות השירים) 2. יש לי צורב 3440 NEC A ואני משתמש בתוכנת הצריבה NERO 7 ULTRA, אבל כאשר אני מנסה לצרוב סרטים (בפורמט AVI, שצולמו במצלמת וידאו) אני מקבל הודעה שהדיסק קטן מדי. הסרטים הם בגודל של 690-740 מגה והדיסקים בגודל 700 מגה, אבל אפילו את הסרטים הקטנים יותר אני לא מצליח לצרוב. (אני משתמש ב"MAKE VIDEO CD" של נרו, שלמיטב ידיעתי צורב בפורמט VCD) מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. היי לצורך איפוס המערכת (נפילות גרפיות) יעצו לי להסיר את JAVA ואת תוכנת FLASH ולהתקין מחדש: 1) לא מוצא JAVA וזה לא יתכן, איך זה מוסתר 2) מנסה להסיר את ADOBE FLASH ולא מגיב להסרה ולא מסיר (גם במצב בטוח SAFE) 3) איזה JAVA מומלץ להתקין והיכן אשיג? תודה, יהודה עריכה: התקנתי JAVA מקורית של SUN ורוב הבעיות נעלמו, פרט לאתר אחד שלא מצליח עדיין

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. היי נתקפתי בעיה מוזרה במחשב- בזמן עבודה התוכניות הפועלות שואלות "האם אתה בטוח שברצוך לצאת" וכאלה ואף הווינדוס מנסה לסגור את עצמו.. זה כאילו הפקודה ALT+F4 נלחצת לה פעם אחר פעם... מותקנים אצלי במחשב אנטי וירוסים של נורטון וגם של נוד32 בנוסף גם ADWARE ושומר טורייאנים אודה למי שיסביר לי מה הולך ויפקח את עיני..

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by civic,

האם פיירפוקס גם שומר על ההורדה כמו מנהל הורדות ? איך ניתן להגדיר מראש לאן ההורדות יגיעו ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. Started by coolspot,

איך אני יכול להפוך xvid ל mpg ניסיתי כמה תוכנות אבל יש רק אפשרות מ divx ל mpg תודה מראש למי שעוזר :-*

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by avi_lilah,

שלום לכולם וחג שמח אז כך לאחר שעבדתי עם dvd shrink אני לא מצליח לצרוב יש כאן אנשים שעבדו כבר עם dvd shrink

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.