תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי ISO ו- ORG במקום לצרוב אותם ואז להפעיל .
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בפוטושופ CS2, פתחתי דף A4 חדש. והוספתי view --> show --> grid ויש באתר במדריך שקראתי הוראות. ואני לא הבנתי שאם קיים דבר כזה שינויי רוזולוציה בתוך פוטושופ. הנה משפט: I then created a transparent layer on Photoshop and (after enabling the ruler view) created a relative sized grid 12 squares across and 9 down. I renamed this to GRID. But as I wanted the resolution of this image to be 640x480, I cropped the full grid down to size. העניין הוא האם קיים שינויי רוזולציה 640X480 בדף שפתחתי A4? איך עושים שינויי רוזולוציה בדף A4 ורוצה לעשות שיהיה רוזולוציה 640X480? בתודה מראש מיקי
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכם, תהיתי אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על תוכנה טובה לחיפוש אחר מחרוזות של מידע בתוך קבצים בוינדוס. אני מחפש תוכנה שתדע לבנות אינדקס מתאים, ולאחזר את המידע במהירות (בשונה מהחיפוש של וינדוס עצמו שפשוט סורק את כל הקבצים במערכת בכל פעם מחדש) תודה לממליצים, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חבריםם כאשר אני מפעיל את בבילון אני נתקל בהודעה כזאת YOUR BABYLON HAS EXPIRED TO CONTINUE ENJOYING BABYLON SERVICES PLEASE CLICK OK כאשר אני לוחץ אוקיי הוא מפנה אותי לאתר שלהם כדי שאני ארכוש את הבבילון מישהו אולי יודע איך אני מסדר את זה?(בלי לרכוש את הבבילון ) תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. החלפתי היום מודם ADSL של בזק לאחר שהקודם התקלקל. התקנתי אותו על המחשב לאחר שעבר פירמוט לפני כמה ימים, ולאחר כל כניסה לאינטרנט הוא מעלה לי לבד את האקספלורר. חיפשתי בהגדרות אפשרות לבטל זאת אך לא מצאתי... איך ניתן לעשות זאת? זה מאוד מעיק מכיוון שאני משמתמש במקסטון. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון שלום, אני משתמש בתוכנה AVI RECOMP כדי להדביק כתוביות על סרטים, כשאני מדביק את הכתוביות אני רוצה למקם אותה כמה שיותר בחלק התחתון של הסרט, ניסיתי לעשות זאת על ידי המרת קובץ ה SRT ל SSA ואז בתוכנה AVI RECOMP ישנה אפשרות למקם את הכתובית, ניסיתי וזה לא עזר. (אני רוצה שהכתובית תופיע בפס השחור מתחת לסרט). בנוסף, רציתי לשאול האם קיימת אפשרות לבטל את הפסים השחורים בסרטים שנמצאים מלמעלה ומלמטה על מנת שהתמונה תיהיה על כך המסך ולא בחצי ממנו.(ועדיין לשמור על האיכות כרגיל) תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רואה ומתכוון לראות הרבה סרטי לימוד ארוכים, השיטה שלי היא לעשות "Increase Frame Rate" כך שזה ניהיה מהיר יותר ויותר קל להתמודד עם הסרט היו לי הרבה בעיות עם המקודדים אז הסרתי את כולם חוץ מכמה של הוינדוס, ועכשיו כשאני עושה את זה אז הוידאו רץ מהר אבל הקול מאחר (יש בעיה רק במהירות יותר גבוהה מברירת המחדל), ומתישהו הוידאו עוצר ומחכה לקול שיגיע עד אליו וזה לוקח כמה זמן האם מישהו מכיר מקודד שפותר את זה, או בדרך אחרת? אגב עד לפני שבוע זה עבד, רק שהייתי חייב לעשות סדר במקודדים מכיוון שהתחילו בעיות שגרמו לכך שלא ניתן היה לראות בכלל את הסרט ואני מעדיף להתקין כמה שפחות מקודדים נוספים כי יותר מדי מקודדים יוצרים בעיות אז אם מישהו מכיר מקודד ספיציפי זה עדיף מחבילה אבל אם יש חבילה שפות…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לאחר שאני מדליק את המחשב שלי (מפרט בצד) והשולחן עבודה עולה, יש אפשרות להזיז את העכבר, לשים את הסמן על אייקונים ולראות מה הם, אבל לאחר לחיצה עליהם (אקספלורר START סתם TXT או כל דבר אחר) המחשב נתקע. העלתי את המחשב דרך SAFE MODE והרצתי CCLEANER, הורדתי תוכנות לא חשובות מלעלות בהתחלה, כיביתי והדלקתי כיביתי והדלקתי עשיתי ריסט אבל כלום.. המחשב בשלו.. יש למישהו מה לעשות? אני ממש צריך לעבוד עם המחשב.. מערכת ההפעלה היא ויסטה..
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם תהיה פעולה חלקה על המחשב או שזה יגרום לתקיעות או לאיטיות?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי להפעיל XP בויסטה כי יש הרבה דברים שלא עובדים לי טוב בויסטה, מישהו מכיר?
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה אם לא אז תעבירו את זה לאן שצריך ככה אני צריך להפוך מסמך ל PDF אצל חבר ראיתי שמופיע לו ברשימה של המדפסות בword את האפשרות לשמירה בקובץ PDF איך אני מוסיף גם אצלי כזה ?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר כמה קבצי VOB במשקל 1 GB לסרט אחד ארוך, איזה תוכנה אני צריך? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב עולה לי ההודע הבאה: ואז היא רוצה לשלוח משהו למדפסת אבל הוא שואל אותי אם להדפיס או אז אני אומר לא ואז שהכל נפתח הכל כרגיל ואין שום בעיות... מחכה לתשובה שלכם מה לעשות עם זה...תודה! ד''א יש לי אנטיוירוס NOD32 מעודכן ווינדוס XP מעודכן ומוגן.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפי איך שאתם רואים בחתימה שלי של הפורשה בצד יש את התצבע הלבן, איך אני חותך אותו כך שמה שיהיה במקום הלבן זה הצבע של הפורום, כלומר ללא צבע?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לוח אם IP35P הלינקים מורידים קבצי ZIP פגומים, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדרייברים האלה? הלינק לאתר: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP35P&pSOCKET_TYPE=LGA775
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להריץ סרטי דיוידי ודיויאקס על המדיה פלייר מישהו יודע איפה אפשר להוריד קודקים חינמיים ואיכותיים? תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לאחר סריקה בעזרת NORTON גיליתי שיש לי סוס טרויאני במחשב שבא מתוכנה שנקראת SHOW BEHIND האנטי וירוס לא מצליח למחוק את הקובץ וגם אני לא יכול למחוק אותו ידנית --- יש למישהו רעיונות\ניסיון???? תודה ???
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
4 מחשבים שמחוברים ברשת. מחפש המלצה לתוכנת גיבוי שתוכל: 1. לגבות קבצים מכל מיני מקומות ברשת לכונן קשיח. 2. שתדע לא לשכפל סתם קבצים אלא רק כאלה שהשתנו. ומה שנמחק במקור גם יימחק מהגיבוי. 3. שיהיה אפשר לקבוע לה זמנים לגיבוי אוטומטי. כרגע משתמש ב Aisbackup אבל היא קצת מסובכת. אשמח להמלצות וקישורים. תודה! [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 18:52:40 לאחראי הפורום. אם זה שייך יותר לפורום תוכנה אנא העבר לשם?תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
ברשותי VISTA ULTIMATE חוקי בהתקנה קודמת של המערכת הייתה לי אפשרות שאני לוחץ על כפתור הPLAY המיוחד על המקלדת MICROSOFT KEYBOARD 4000 אז נפתח לי הWINDOWS MEDIA PLAYER וישר זה מריץ שיר כל שהוא. אני לא זוכר איך עשיתי את זה, כל מה שאני מצליח עכשיו זה להכנס לWMP עם כפתור מיוחד אחר וכפתור הPLAY לא עובד עד שאני מריץ שיר ידנית. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם פיירפוקס גם שומר על ההורדה כמו מנהל הורדות ? איך ניתן להגדיר מראש לאן ההורדות יגיעו ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע שיחה במסנג'ר ומשתף וידאו אין לי בעיה עם הפיירוול. אך כאשר אני רוצה להוסיף קול לשיחה אני לא יכול לעשות את זה מבלי לסגור את הפיירוול. יש למישהו מושג איך אפשר להתגבר על זה. ובאותה נשימה אני רוצה לשאול איך פותחים פורט ספציפי ב-zone alarm. אשמח אם תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי על השלוחן עבודה פירסומות ובמועדפים, אני לא בטוח שזה spywares אבל בכל מיקרה אני רוצה להוריד את זה מהמחשב. הורדתי את התוכנה: ad aware זה סרק לי את המחשב, מצא כמה קבצים מחק אותם אבל עדיין יש לי את הפירסומות על השלוחן עבודה ובמועדפים.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
צריך המלצה לאנטי וירוס הכי חזק שיש... ממש שיחסום כמה שאפשר ושלא יהיה כבד וישאב הרבה זיכרון. תודה,אופיר
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-