תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לא איכפת לי איזה גרסה (רק לא גרסת ה kewik) מישהו יכול לשלוח לינק ?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
-
קודם כל יש לי רשת ואני יודע שזה בגלל זה.. צריך להגדיר את הPRXOY לא? http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=110 הלכתי לפי זה אבל על מה אני צריך לשים שם לא הבנתי ומה אני אמור לרשום בProxy Host לא הבנתי,מישהו מכון להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי ווירוס זה השם kaspersky אבל שלא יהיה פרו ואמרו לי שזה בחינם וגם ויש איזה גירסה של התוכנה שלא עושה את המחשב איטי אז מאיפה מורידים?קישור ישיר
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי תוכנת צריבה Nero ואני לא יודע איך לצרוב סרט שהקובץ שלו Avi . אני רוצה לצרוב את הסרט כדי שיעבוד בדי.וי.די, אין לי צורב DVD. איך אני עושה את זה בתוכנת Nero? {לא ידעתי איפה לשבץ את הנושא שלי, זה היה נראה לי בפורום הזה. מצטער אם טעיתי} תודה...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה - אני לא מצליח להתקין את סיגאט. את שתי הגירסאות (שהורדתי דרך אתר הבית). הסרתי והתקנתי כמו שצריך, הכל היה חלק. אבל כל פעם שאני נכנס לתוכנה כתוב לי שחסר קובץ, לא כתוב איזה. ניסיתי להסיר את התוכנה דרך YOUR UNINSTALLER! 2004 PRO ולהתקין כרגיל אבל זה גם לא עבד. אולי יעזור אם אומר שכשהיה לי את פנדה הצלחתי להתקין את סיגאט אבל אחרי שהסרתי את הפנדה יש אני לא מצליח להפעיל אותו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל זה נראה לי הכי מתאים יש אפשרות לצרוב מספר IMAGES על דיסק אחד? עם איזו תוכנה? איך? מדובר על קבצים IMG שיש להם קובץ CUE...
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי מדוע ה-EDONKEY לא עובד??הוא לא מצליח להתחבר לשרתים??אני לא מצליח להוריד כלום!!!
-
אני משתמש עכשיו בתוכנה Shareaza... אני חושב שהיא טובה.. היא מהירה יש הרבה תוצאות בחיפוש שלה... היא מקבלת קבצי Emule וגם Bt... [glow=red,2,300]מה אתם חושבים עליה?[/glow]
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר קבצי midi,mp3,wave תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה תוכנות יש לעיצוב תמונות כמו: FHOTISHOP . PAINT SHOP PRO . FREEHAND ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ששולחים לי הודעות זה כותב לי שההודעה היתה גדולה מדי ולינק ללחוץ אליו שמוח לי את ההודעה מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה אם לא אז תעבירו את זה לאן שצריך ככה אני צריך להפוך מסמך ל PDF אצל חבר ראיתי שמופיע לו ברשימה של המדפסות בword את האפשרות לשמירה בקובץ PDF איך אני מוסיף גם אצלי כזה ?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור טבלאת המרה של NON UNICODE האם יש תוכנה ליצירה של תכונה זו כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ברצוני להקליט משחקים שאני וחבריי עושים בCombat Arms אך FRAPS תופס יותר מדי מקום. האם יש תוכנה אחרת שמסוגלת להקליט במשקל סביר ובאיכות לא רעה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ב ie7 היה ניתן להגדיר איזה מנוע חיפוש שרוצים, אך באקספלורר 8 מצאתי רק אפשרות להגדיר מנוע חיפוש מתוך רשימה של מיקרוסופט. האם יש דרך כלשהי להגדיר איזה מנוע חיפוש אחר?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי את ה YAHOO MESSENGER ושכחתי להסיר את ה V מהאופציה שמתקינה את ה YAHOO TOOLBAR - כן, אני יודע, טעות של טירונים :-X הבעייה היא כזו, למרות שהסרתי את ה TOOLBAR מה Programs and Featues בלוח הבקרה ב VISTA הוא עדיין מופיע לי בפיירפוקס (אבל לא ב IE8) ובגירסה החדשה של ה TOOLBAR הוא כאילו "מוטמע" בדפדפן - קרי אי אפשר ללחוץ מקשי ימני באיזור של הסרגלים ולבחור שהוא לא יופיע. יש למישהו מושג למה זה קורה? למה הוא עדיין שם גם אחרי הסרה מסודרת ואיך מעיפים אותו לכל הרוחות? עירכה: מצאתי את הפיתרון, מסתבר שצריך להסיר אותו גם מרשימת התוספים ב FF ולא רק מלוח הבקרה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי פלא נוקיה E63 וצילמתי כמה סרטים באורך של כ 40 דק כל קטע בערך 10 דק ועכ אני רוצה לחבר אותם לסרט אחד באורך מלא איך אני עושה את זה? מכירים אולי איזו תוכנה פשוטה ומהירה? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ שהוא trp אני לא מצליח לשמוע, רק לראות כי אין לי את הקודקים הנדרשים. עכשיו השאלה היא כזאת, ( שאלה של ידע כללי יותר גם ) אם אני ימיר את הקובץ מtrp לavi למשל אני כן יוכל לשמוע..?או שאני אצטרך את אותם קודקים שהייתי צריך שהוא היה קובץ trp? ואם אני עדיין אצטרך את אותם קודקים, האם יש דרך להמיר את הקודקים הדרושים לקודקדים סטנדרטיים (שיש בכל מחשב)? למשל יש לי סרט שהוא דורש קודק מיוחד, עכשיו אצלי במחשב אני כן יוכל לראות את הסרט טוב אבל אם אשלח אותו לחבר הוא יצטרך להתקין את הקודק המיוחד האם יש דרך להמיר את הקודק לקודק פשוט שכל אחד יוכל לראות בלי שיצטרך להתקין את הקודק הספציפי הזה? או שמא זה טבוע כבר בקובץ וידאו שיש לי..?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כאשר אני משחק במשחקים כמו COD 4 NBA 2K10 באיכות גבוהה(1920*1080 ועוד נתונים ברמה גבוהה) לאחר כמה זמן המשחק נזרק לשולחן העבודה הראשי ללא כל שגיאה או הודעה... אני עובד עם כרטיס המסך GTX 260 של ZOTAC - הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק. להערכתי מדובר או בהתחחממות הכרטיס או בדרייבר לא מעודכן אבל רציתי לקבל חוות דעת נוספת מכאן בפורום, אז..מה דעתכם? ??? **נ.ב: הייתי שמח לקבל שם של תוכנה שבודקת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך. ;D
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לוח אם: GA-MA790X-UD4P מערכת הפעלה:windows7 pro 64bit לאחר התקנה של דרייבר עדכני לכרטיס רשת תואם למערכת הפעלה (הורדה דרך האתר של ג'יגהבייט) השימוש היה חלק למשך מספר שבועות. לאחר כיבוי והפעלה של המחשב הכרטיס רשת לא זיהה לי את החיבור (סימן של איקס על האייקון של הרשת). לאחר "גלגול" לדרייבר הקודם (הדרייבר שהותקן ע"י הווינודוס בזמן התקנת המערכת) הרשת זוהתה ללא בעייה (וללא צורך באתחול מחדש). לפני ה"גלגול" ביצעתי סריקה לרוגולות ולווירוסים. המקרה התרחש פעם נוספת בעבר ע"ג מערכת הפעלה win7 ultimate 64bit rtm. בעבר הייתי מתחבר באמצעות חייגן וכיום באמצעות חיבור קווי לנתב. אך התסמינים זהים. הדרייבר לא מזהה חיבור לרשת. יש רעיונות? הצעות? הסברים לנושא?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מספר שאלות לאחרונה האינטרנט שלי(אקספלורר7) החל להיתקע בעת הפעלת סירטונים, איך אפשר לתקן את זה? ועוד שאלה אם אני רוצה להחליף את הגירסה של האקספלוררר שלי לעברית אני צריך למחוק את הגרסה הנוכחית ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל וירוס התקנו מחדש את הווינדוס XP SP2. אבל האינטרנט לא עובד. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייבר של הלוח M, שככל הנראה הכרטיס רשת נמצא בתוכו. זה ממש חשוב כי פשוט המחשב מושבט. אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. מצ"ב תמונות של המפרט. ניסיתי לחפש בכל מיני אתרים אבל פשוט לא הצלחתי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק ישיר להורדה, או לינק ישיר לאתר וישלח תמונת מסך שהוא יסמן לי איזה אפשרויות לבחור בדגם וכו'. המון תודה לעוזרים. הינה הפרטים: http://up38.siz.co.il/up3/gmjtnjzz1ikn.jpg http://up47.siz.co.il/up3/iniwmmjjnjjf.jpg תודה מראש, רותם
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קפץ לי העדכון של ה NET FRAMEWORK 3.5 אז אשרתי לו להוריד ולהתקין אחרי ריסט המחשב עולה ואחרי איזה חצי דקה BSOD יש לי את הקובץ DMP אבל אני לא יודע איך לקרוא אותו? מה עושים איך אני יודע ממה זה נגרם?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-