תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאיתה אני יכול להוריד סרטון מאתר mako . יש כתבה שאני רוצה להוריד למחשב אבל אני לא יודע איזה תוכנה יכולה לעשות את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מערכת הפעלה xp pro 32bit לאחר שהתקנתי את המערכת אני מתקין דרייבר לכרטיס מסך(תואם vga)שנמצא על הלוח,הורדתי אותו מאתר היצרן לפי דגם הלוח(msi) הממשק לא בשום שפה,הוא מראה סימני שאלה וכל מיני תווים,כשאני לוחץ next להתקנה שגם הוא בסימני שאלה מופיעה לי איזו שגיאה שאני לא יכול להבין מה כתוב בה ובאמצע המילה windows.... איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לדעת איך אני מעתיק מטקסט מסויים את העיצוב שלו ומדביק (רק את העיצוב!) אותו על טקסט אחר, כלומר שיהיה עיצוב אחיד בקובץ. מבינים? תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני יודע שישנם תוכנות כופר שתוך x זמן הקבצים שהיו על המחשב נמחקים. ההשערה שלי זה אם אני מנתק את הכונן קשיח שהקבצים בו הוצפנו ושם אותו בצד ללא שימוש עד שיצא דרך לשחרר את הקבצים שהוצפנו. ברגע שאני אחזיר את הכונן למחשב הקבצים יימחקו? מפני שהתוכנה הקציבה שתוך x זמן הקבצים יימחקו לצמיתות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס הכי טוב מכל דרכים? שלא תוקע את מחשב שלא מפריע לגלוש קל לשתמש איתו
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון ניתקלתי בבעייה מוזרה בתצוגת ההודעות וסידורם ב-Outlook. בדרך כלל הכל מסודר אצלי לפי תאריך הקבלה של ההודעה, בזמן האחרון כל ההודעות הנכנסות מופיעות תחת הקבוצה "ישן יותר". מצב זה היה גם ב"פריטים שנישלחו", אבל משום מה זה היסתדר שמה. כל מה שיצא מאותו יום סודר. תמונות להמחשה: תודה רבה לעוזרים, אדם
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם היא MPC. עם איזה תוכנה אפשר להפעיל אותם? או אולי להמיר אותם לאמפי3?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לתוכנה שמבצעת חיפוש במחשב ומנקה קבצים / עוגיות מיותרות שמעמיסות על המחשב ..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שוב. יש לי מצב נתון בו 10 מחשבים עובדים ב-workgroup משותף. המחשב הראשון הוא ה-administrator היחידי. אני מחפש תוכנה שנועלת את כל המחשבים וניתן לשלוט עליה מהמחשב של המנהל ובתוכנה ניתן להזין כמות זמן מסויימת (שעה\חצי שעה) והיא משחררת את המחשב לאותו פרק זמן וכשהוא נגמר - היא נועלת אותו. חשוב שהתוכנה תעבוד מרחוק ולא יהיה צורך להגיד למחשב לוקלית. אם מישהו שמע או מכיר תוכנה כזאת - אשמח אם יגיד לי עליה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלעדכן את הדרייברים של המחשב שלי בעיקר של כרטיס המסך שלי והמעבד וכשחיפשתי בגוגל עדכונים, לא מצאתי אתרים טובים בשביל להוריד אותם, לכן באתי לפה לשאול אם למישהו יש אתר טוב בשביל עדכוני דרייברים ל: NVIDIA GeForce 6100 ו-AMD Sempron Processor 3000+?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ניסיתי בינתיים VEGA שהיא מעפנה. יש לי עכשיו את ADOBE PREMIRE 6 שהיא די אחלה אבל כבדה בטירוף.... יש תוכנה שתיהיה קלה יחסית ושיהיו בה הרבה אפקטים ??? אני ינסה עכשיו את Pinnacle Studio Plus Titanium Edition v10 6 איך היא??? *בקשר ל ADOBE, יש דרך להוסיף\להוריד כול מיני מעברים ואפקטים נוספים חוץ ממה שיש בתוכנה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כבר איזה 10 שנים שאני משתמש ב Nvidia משמע GeForce, אני עומד לקנות כרטיס חדש מסדרת ATI Radeon, ורציתי לדעת איזה דרייבר מומלץ, ראיתי מספר אפשרויות ואין לי כל כך מושג בכרטיסי המסך מהסוג הזה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שמעו חברים אני מחפש את הגירסה של קאזה ++k . אני מחפש בגוגל, אבל אני לא מוצא כלום. מן הסתם כי החברה שמפעילה את קאזה המסחרית רוצה לסגור את הגירסה הזאת כי היא לא מכילה פרסומות ותוכנות ריגול... אבל אני יודע שעדיין יש אתרים ברשת להוריד את זה, היה לי אחד אבל הוא נפל, אז בבקשה אני מתחנן אם מישהוא יודע איפה להוריד את הגירסה הזאת שיכתוב! (לא סבבה לייט זה בכלל לא אותו דבר!) ##בבקשה לא למחוק את התר'ד התוכנה עצמה היא חוקית, אולי התכנים לא...##
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, כשאני מפעיל וידאו ב-youtube הוידאו עובד אבל לא שומעים כלום. כל קובץ קול/וידאו אחר במחשב עובד טוב מאוד ויש קול. בהתחלה ב-youtube נדרש להתקין flash - עשיתי את זה, ועובדה שהוידאו פלאש עובד אבל הקול לא. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכם יש מערכת הפעלה WIN7 PRO ללא SP1 עדיין. היה לי מנהל הורדות IDE אחרי שהסרתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש הוא עשה לי את כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה וגם בתוך ההתחל לשם הקובץ רק עם סיומת ILK. אם לוחצים על הקיצור דרך זה פותח לי דף אינטרנט ואז שאלה כאילו אני מוריד משהו לשמור או לפתוח את הקובץ. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת זה לא נותן לי לעשות,גם עם ERD לחלונות לא עוזר. ניסיתי להתקין שוב את התוכנה והותקן בהצלחה אבל אין עדיין שום שינוי. אשמח לעזרה זה דיי דחוף כי אני מושבת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לדוגמא, האם אני יכול ב-Writer של אופן אופיס לשמור מסמכים תחת הסיומות doc ו-docx כך שניתן יהיה להציג אותם גם בוורד? והאם אני יכול ב-Calc לשמור גליונות אלקטרוניים תחת הסיומות xls ו-xlsx כך שניתן יהיה להציג אותם גם באקסל? אם כן, ייתכן שאני אתחיל להשתמש באופן אופיס במקום במיקרוסופט אופיס (במיקרוסופט אופיס, הממשק הוא באמצעות לשוניות (Tabs). באופן אופיס, הממשק הוא באמצעות התפריטים הנשלפים הנוחים יותר). אני יודע, שתוכנות אופן אופיס קוראות קבצי מיקרוסופט אופיס. אבל אני רוצה לדעת האם אפשרי לעשות היפך, ושקבצי אופן אופיס יוכלו להקרא ע"י מיקרוסופט אופיס.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
נשמות יקרות של פורום זה, האם מישהו מכיר תוכנה להקלטת המשחק בזמן שאני משחק שהיא אינה FRAPS?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
I just installed the windows after a format and i dont have hebrew, Please give me some patch or something to fix it, thanks!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הורדתי קובץ זיפ כלשהו ( ) עשיתי איקסטרקט לקבצים הוא הוציא אותם והם עצמם קבצי זיפ מהסוג של ה 001, 002, 003 ..... עכשיו בזיפ הראשון היה קובץ של התוכנה PKZIP שבעזרתה הייתי אמור לפתוח אותם. הבעיה: שימוש בתוכנה הזו. (כתוב ללחוץ על המספרים 1 עד 4 ועל כפתור אחר בשביל לצאת) אז מה אני יכול לעשות אם כל מקש אחר מוציא אותי? פתרון: ??? ??? ??? ??? (בלי משפטי החוכמה של המנ*לים למיניהם) ;D בבקשה עזרה, ותודה לכל העוזר הנחמד
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לשלוח אותו לכיווני או לומר לי איזה תוכנה מתקינה אותו.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן אנשים! איך אני עושה 4:3 או 16:9 וכו'... תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אנטי וירוס -שלא יקח הרבה משאבים -עדכון אוטומטי , או לפחות שיתעדכן על בסיס יומי -ממשק נוח אנטי וירוס - שתיהיה סריקה יחסית מהירה ואיכותית -זמינה לעדכונים -ממש יחסית מובן וידידותי. לא אכפתי לי אם חינמי או לא , רק שיעמוד בקריטריונים.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, יש לי תרגום מDVD (שד"א למי שמתעניין נרכש באופן חוקי לחלוטין במכירת חיסול) הוצאתי ממנו את "ערוצי התרגום" עיברית ואנגלית בעזרת הפילטר VOBSUB 2.23 כל זה מתוך התוכנה GORDIAN KNOT 0.27. עכשיו הקובץ המתקבל הוא ענק (מספר רב של מגהבייטים בקובץ SUB ועוד קובץ IDX) וכולל בתוכו את שני התרגומים. איזה תוכנת תרגום (או המרה) ממירה פורמט זה ל SUB רגיל של MICRODVD או SRT או פורמט אחר מקובל שלא תופס הרבה מקום ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-