עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MasterOr,

הגיוני שאם המפרט שלי הוא: Intel P4 2.6C Asus P4P800 Radeon 9600 Dual DDR 2x256 400MHz Maxtor 80GB 7200RPM אני מקבל ב3DMark03 רק 2717 נק ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. שלום כשאני מריץ חיפוש באימיול ושם הקובץ הוא בעברית, אז הוא הופך לסימני שאלה וכמובן הקובץ לא נמצא...כנ"ל לגבי חיפוש אנשים באיסיקיו שהכינוי שלהם בעברית..אני זוכר פעם תיקנתי את זה איכשהו על ידי התקנה מחדש של הגדרות השפה בווינדוס..ניסיתי את זה גם עכשיו אך עדיין הבעיה לא נעלמת... למישהו אולי יש פיתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by kknd,

שלום לכולם, אני לא ממש מתמצא בתחום אז אני מצטער מראש אם השאלה שלי אידיוטית / לא הגיונית, אבל בכל זאת שווה לנסות: האם יש תוכנה (לא חייבת להיות תוכנת חינם, תוכנה טובה שעולה כסף בהחלט באה בחשבון) שניתן בעזרתה להפוך שירים מדיסק לקבצי MP3 תוך כדי הכנסה אוטומטית של שם השיר וה-ID TAG שלו למערכת? יש תוכנות כמו CDEX למשל שעושות את תהליך ההמרה, אבל לא נותנות לשירים את השמות שלהם, בעוד שתוכנות אחרות, כמו ה-Media Player של מייקרוסופט כן נונתן לשיר את השם שלו, אבל לא הופכת אותו ל-MP3... כל עזרה תתקבל בברכה ותודה מראש.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. (זה הולך להיות סיפור ארוך, אז מי שהסיפור לא מעניין אותו, מזומן לדלג ל-5 שורות האחרונות, שם מובאת השאלה בקיצור. אתם בכל זאת מוזמנים לקרוא ת'סיפור..) פייווו. זה נס שאני עוד בכלל יכול לכתוב פה בפורום. לפני שניה הייתי בקריסת מערכות מוחלטת. בנס, הצלחתי להציל את מה שנשאר. אבל עדיין יש בעיה, ולכן אני פה. ובכן, הסיפור הולך ככה: בעיקרון, יש לי Windows XP Proffesional עם SP2. יש לי גם נגן iPod. עד עכשיו השתמשתי בנגן דרך חיבור USB, והכל התנהל למישרין. היום שכחתי ת'כבל USB, ונסיתי להתחיל להתשמש ב FireWire (קניתי כרטיס FW בחיבור PCI). הבעיות החלו כשהמחשב פשוט קרס, כל פעם בערך דקה אחרי שחיברתי ת- iPod. ניסיתי כמה פעמים, בכמה וריאציות, לא הלך כלום. התחלתי לחפש חומר בנט, והתברר שצריך …

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by mosfos,

שלום! אני מחפש תוכנת קריוקי - תוגנה שתיצור קריוקי כפי שמשדרים בערוץ הקריוקי בכבלים. השתשמתי בpower video karaoke אך אינה ניתנת להתקנה ב win7 והחברה אינה מספקת יותר גירסאות אלה אלא CDG דבר שאינו מתאים לי. תודה משה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Trin1ty,

היי . אז לעיניין , החלפתי מארז ( לANTEC 300 אם זה משנה .. ) , וכשאני מדליק את המחשב , מופיע לי השגיאה הזאת : BOOTMGR is missing , ריסטרט בלה בלה בלה .. למישהו יש פיתרון ? תודה , אור

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

אהלן! אני מחפש תוכנה שאחרי שסרקתי טקסט או משהו, אני רוצה לערוך את הכתב שלו. איזה תוכנות מומלצות?(לא חייב חינמיות) אריאל

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by wooper,

איזה תוכנה מייצרת cue file ל bin file?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by Bakke,

ליפני 3-4 חודשים חיפשתי AV וגיליתי שיש AV חדש שנקרא VIPRE. האמת היא שהשתמשתי ב TRIAL של החודש שלו ומאד מהניתי. הוא באמת מאד קל, ידידותי ולא מפוצץ אותך עם אפשרויות והגדרות. הוא גם קיבל דירוג טוב בכמה אתרים (למרות שקשה להאמין לאתרים שכאלו) הבעיה היא שאני לא באמת יודע עד כמה הוא טוב שזה שמגיע רגע האמת. אני עכשיו מעוניין לרכוש AV לשנה והייתי מאד שמח לדעת אם יש המלצות חמות לגבי VIPRE. אני בגדול די פריק של תוכנות שעשות את העבודה אבל במשאבים נמוכים. זה נותן הרגשה נקייה.. אני לא מודע ל AV שרצים היום. תמיד אני שומע שKASPARSKY בראש ואיתו NOD32. ב NOD32 השתמשתי בגירסה 2.7 ממש אהבתי אותה. היא היתה נקייה, קלה ונוחה אבל מאז כבר יצאו מספר גירסאות ואני קורא גם ביקורות רעות של זליגת זיכרו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by asagoren,

[אני מקווה שזה המקום לשאול] בהתחלה היה עובד לי על מהירות מקסימלית [1.5=192KB] עכשיו הוא לא עובר לי את ה80 כבר שבועיים ואני מוריד קבצים טובים עם הרבה מקורות ממיני נובה ופיירט ביי וקבצים שאמורים לרדת מהר אבל הוא פתאום לא עובר את ה 80.. למה? והאם יש משהו לעשות בעניין? :s05: [אין הגבלת מהירות דרך התוכנה -בדקתי]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. יש למישהו מושג בעניין ? THX The Doorman

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by waizman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html תהנו

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שלום לכם הבעיה שלי היא כזאת... אני משתמש בתוכנה שבודקת בין השאר חומרה ותקינות\התאמה בין חומרה לדרייברים.(Sandra למי שמכיר). בכל מקרה, הנה השורה על הצ'יפסט- On-board Devices Intel® Extreme Graphics 3 Controller : Video Adapter (Disabled) Intel ® 82562 Ethernet Device : Ethernet Adapter (Enabled) Intel® Azalia Audio Device : Sound Adapter (Enabled) משהו היה נראה לי לא בסדר לגבי השורה הראשונה אז חיפשתי את הדרייבר המתאים באתר של אינטל. אחרי הרבה מאוד חיפושים הגעתי לדרייבר המתאים(Intel® 82946GZ Graphics Controller) הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין את הדרייבר, אני מקבל את ההודעה הבאה: "מערכת זו אינה עונה על דרישות המינימום להתקנת התוכנה. תוכנית ההתקנה תיסגר" לפי מה שרשום …

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. יש לי תוכנה (וזה לא חייב להיות דווקא לא חוקי) שמותקנת במחשב אך אני כדי שהיא תפעל אני צריך לצרוב אותה על דיסק ולהכניס את הדיסק כול פעם שאני ארצה להפעיל אותה (לא CRACK)... איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  15. שלום אני מנסה להכנס לשרת ה FTP שלי דרך פיירפוקס (2.0.0.2) והוא לא מצליח להראות את תוכן השרת אבל במקביל אני רואה נסיון כניסה בשרת שלי השרת מזהה את הכניסה אבל למעשה פיירפוקס לא מראה את התוכן.... אני מניח שזה קשור להגדרות פנימיות של פיירפוקס.... משהו יודע איך להתגבר על התקלה ולשנות את ההגדרות הפנימיות או שמקור התקלה הוא אחר... אשמח לקבל עיצות לפתרון הבעיה אגב ליתר בטחון הפסקתי את חומת האש של ווינדוס (למרות שמוגדר שם שיש לפיירפוקס הרשאה)

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by creed111,

מותקן לי xp sp2 עם office2003(hebrew. עשיתי את כל העדכונים האפשרים מהאתר של מיקרוסופט. הבעיה היא שכשאני עובד עם מסמך וורד, הוא לא מדפיס בעברית. אחרי שאני לוחץ על הספייס-בר, פתאום כן אפשר להתחיל לכתוב בעברית. עם אנגלית אין את הבעיה הזו.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. יש לי קובץ שהפכתי לקובץ אייקון. זו תמונה של הנגן שלי (IAUDIO) עלמנת לשים את זה בנגן ואז שכשאני מחבר אותו למחשב אני רואה את הכונן שנפתח עם התמונה של הנגן. איך אני חותך את האייקון או את התמונה שאני עומד להפוך לקובץ אייקון בדיוק לפי הקווים (זה לא ממש ישר כי בתמונה רואים שהנגן עומד באלכסון).

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by HaVoC_850,

הרסו את הBSPLAYER ודחפו לו את התוכנת SAVE הזאת אני לא יודע מה היא עושה בדיוק אבל אני מעדיף לא להתעסק איתה יש לכם אולי הצעה לתחליף לתוכנה המעולה הזאת במקרה?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by igal_nazar,

קיבלתי הודעה בעת לחיצה על כפתור setup ( ההודעה נמצאת בקישור http://www.mytempdir.com/635183 ) סגרתי את כל התוכנות ( ממש הכול!!) לפי הנדרש, בדקתי את חיבור האינטרנט, וכמובן שמחקתי את הקבצים הזמניים דרך הEXPLORER. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי למה בכל זאת לא הצלחתי להמשיך את התקנה זו. תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Recover My Files גירסה אחרון טעיתי למחוק תמונות חלק לא רואים תמונות אני חייב להציל על תמונות יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by 1,

כל מה שמסומן בנקודה הייתי מעוניין להסבר והאם כדאי לסגור אותו או להשאיר פתוח תודה.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. בזמן האחרון אני רואה הרבה מאמארים על כך שיש אפשרות לעדכן את ה-BIOS ולשנות כל מיני אופציות וכך לשפר את הביצועים של המחשב ואף לייצב יותר את המערכת... רציתי לדעת איך עושים את זה והאם זה שווה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  23. והם סתם חופרים עם העזרה הנדיבה שלהם ' תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. מישהו יודע ויכול לעזור לי בנושא ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.