עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by QuAKeR_996,

היי. אני כותב ספר פרוייקט באלקט' ואני צריך דרך לעשות קו מעל מילים מסויימות. קו זה נקרא "גג" בשפה המקצועית והוא בעצם מסמל היפוך. אני צריך דרך לבצע את זה ללא שימוש באופציית הצייר (המובנית ב WORD)המסורבלת. בצייר כאשר המילה זזה אז הקו לא זז איתה וזה כאב ראש. הנה תמונה שממחישה למה אני מתכוון.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. לא מצאתי את זה ב costmize google :

3. Started by shmulik13,

שלום חבריםם כאשר אני מפעיל את בבילון אני נתקל בהודעה כזאת YOUR BABYLON HAS EXPIRED TO CONTINUE ENJOYING BABYLON SERVICES PLEASE CLICK OK כאשר אני לוחץ אוקיי הוא מפנה אותי לאתר שלהם כדי שאני ארכוש את הבבילון מישהו אולי יודע איך אני מסדר את זה?(בלי לרכוש את הבבילון ) תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by lader,

שלום לכולם! מישהוא מכיר תוכנה שמבהירה את המסך אבל שתהיה פעילה גם במשחקים, כי כל התוכנות שמצאתי הם רק להבהרת הדסקטופ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. ואני לא רוצה לנתק את קו הטלפון מהמודם כי אני משתמש בו לקבלת פקסים. האם זה משנה איזה חיבור יש לי לאינטרנט המהיר? (כבלים או בזק)

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by iyehuda,

של בדיקת פיקסלים שרופים ותוכנה של בדיקת מהירות למסך ( 8msec/16msec.........) תודה

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי את המבנה של הHDD שלי ברמה של קבצים אני רוצה פשוט להכין רשימת שמות של כל הקבצים שיש לי בHDD מסויים ברמה של שם קובץ והיכן הוא ממוקם בHDD

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כבר כל היום אני מחפש אחרי הדריבר לכרטיס קול הזה:Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] הוא מובנה על הלוח אם הזה:Abit AA8-DuraMAX/AA8-3rd Eye צ'יפסט:i925x אני אשמח אם יש פה מישהו שיוכל לעזור לי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by overload,

אחרי בערך 5 שעות לימוד דרך המדריכים הנחמדים של 3D BUZZ + כמה שאלות פה + שבועיים עם מקס + 3 ימי עבודה על הפרויקט + פוטושופ... זה מה שיצא: אגב את הלוגו (SR) עיצבתי כבר לפני כמה חודשים, עכשיו אני רואה שהוא דומה לשל מיקרוסופט...וביחד עם השם שבחרתי בכלל , לא נורא.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  10. מה יותר כדאי להוריד??? CATALYST 6.9 או OMEGA 6.9? THX DUDES

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by Shasoosh,

באמת שרציתי להתרגל ל Firefox, באמת, והגירסה האחרונה של Firefox 2 ממש נחמדה והתוספים מגניבים לאללה ומידי פעם אני אכן גולש בשועל (או יותר נכון בפנדה אדומה) אבל המהירות של אופרה מסנוורת. לא יודע מי נתקל בזה אבל לאחרונה יצא בנצ'מארק שמסכם בתוכו את כל הדפדפנים הקיימים במספר מבחנים של המהירות שהם מספקים: http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html Opera ללא ספק הדפדפן המהיר ביותר כרגע בשוק. יש עדיין מספר בעיות בעברית אך זה נסבל. תהיתי מי עוד בארץ שותף לחווית גלישה הזאת.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by omri_ro,

עם אופציה שיחזור/הסתרת החלון ע"י מקש קיצור ורצוי אחת חינמית

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  13. היי הגדרתי 2 חשבונות דואר, אחד מהספק שלי ואחד מנענע, שניהם שרת POP. כאשר אני נכנס לאאוטלוק ומתבצעת שליחה/קבלה אוטומטית, מנענע מתקבל הדואר בד"כ בלי בעיות ומהספק שלי הוא מוצא שגיאה: המשימה 'mail.bezeqint.net - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x8004210A?) : 'הזמן שהוקצב לפעולה תם בעת המתנה לתגובה מהשרת המקבל (POP). אם הודעה זו ממשיכה להופיע, פנה למנהל השרת או לספק שירותי האינטרנט (ISP) שלך.' לאחר שאני לוחץ שוב על שלח/קבל, הדואר מתקבל ואין בעיה. איך אני יכול לטפל באאוטלוק כך שגם בפעם הראשונה הוא יוכל לקבל את הדואר, ולא יבצע שגיאה? תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by Interl-Conore,

יש לי אותם והמחשב מציג לי רזולוציות שביכלל לא נתמכות על ידי המסך!! איך אני מתכן את זה? ב CATALYST 6.4 זה לא היה ככה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by bykeking,

אני מתחיל עכשיו לקבל מאנשים לינק לאתר הזה http://os.genfinshitindke*ion.com/PICS/ajibdfv/kpo/lt (כוכבית בשביל שלא ילחצו) בכל מיני ווריאציות. בניהן גם אחד עם סיומת .exe. בערך דקה אחרי השליחה מי ששלח מתנתק מהאייסי. מישהו נתקל בזה? אני לא יודע מה זה אבל זה נראה לי חשוד.

16. מהי התוכנה הכי טובה לניקוי סוסים טרויאנים מהמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי חבר'ה! אז חזרתי מניו יורק, ויש לי מלא תמונות. כמובן שכולם בפורמט RAW או משהו כזה ולכן כל אחת תופסת 1MB פלוס מינוס. אני יודע שכשאני מכניס תמונה שכזו לפוטושופ ורק לוחץ SAVE AS בפורמט JPEG-אז התמונה נשמרת מחדש בערך ב-30-40% נפח פחות מהתמונה המקורית ועדיין איכות התמונה נשמרת כשהייתה. זה חוסך הרבה מקום בהרד דיסק. אבל לשבת וללחוץ SAVE AS על 600 ומעלה תמונות זה לא תחביב שלי בדיוק. האם ישנה אופציה לגרור את כל התמונות לפוטושופ ולעשות משהו שהתוכנה תעבור תמונה תמונה ותשמור אותה מחדש? או יש תוכנה אחרת שתוכל לעשות זאת? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by Salwaby,

אוקיי אז כרגע יש לי Windows XP PRO באנגלית ... הבעיה שלי היא שכל פעם שאני נגיד מוריד כתוביות לסרט די.וי.די לדוגמא הכתוביות יוצאות לא מקודדות כאילו אני רואה אותם בג'יבריש במקום בעברית .... עכשיו אני יודע 100% שזה לא בעיה בכתוביות כי בדקתי בכמה אתרים ומלא כתוביות שונות ... לא יודע מה עושים לתקן את זה ... תודה http://img243.imageshack.us/img243/4330/302xl5.jpg נ.ב : אין לי מושג אם זה הפורום הנכון או לא .. פשוט אני חושב שזה משהו ב windows שצריכים לעשות...... תודה

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  19. לא מצליח לעדכן את ה אנטי וירוס KASPERSKY 6 זה כותב:THE CONNECTION IS TIMED OUT? מה זה? יש לי TRAIL של 30 יום נישארו לי :xyxthumbs:28

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by ciauai,

מחפש את המסנג'ר ליב את הגירסה הכי חדשה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום ! אני משרטט 3 אליפסות עם הכלי הוקטורי ellipse tool. האליפסות נמצאות בשיכבת background. ברצוני להכניס לאליפסות הווקטוריות כיתוב ועלי לכתוב זאת אלכסונית. אני לוחץ על כלי ה horizontal type ורושם נניח: XXX. בחלון layers מופיע מעל שיכבת background שיכבה נוספת: מסומנת באות T ללמדך שזו שיכבת טקסט. זו השיכבה המסומנת והפעילה ושמה XXX. אני בוחר מתפריט edit את האפשרות: free transform. ומה קורה ? שלושת האליפסות של שיכבת ה bg הן שמסומנות ע"י ה free transform ורק אותן, את האליפסות, אפשר להטות למרות ש bg איננה השיכבה הפעילה ! אני מעלים את שיכבת ה bg כדי לסלק את האליפסות הווקטוריות, השיכבה נעלמת (אני יודע לפי ריבועי השקיפות שמופיעים ברקע) אבל האליפסות נשארות ! אי אפשר להתפטר מהן ! ב…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by composite,

שלום... יש לי הרבה מועדפים בפיירפוקס, ויש לי בעיה - התוכנה מסדרת את כל המועדפים בעמודה אחת, כך שאם אני רוצה לרדת עד למועדף האחרון, אני צריך לגלגל עד למטה. האם יש דרך להציג את המועדפים בשתי עמודות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by fire1ce,

אני כבר ממזמן משתמש בכזה דבר של LEOLYRICS אבל לאחרונה גיליתי את ה-Plugin של http://www.lyricsplugin.com/ אחד הדברים הפשוטים והנוחים שהשתמשתי. עובד על בסיס HTML ומה שאתה רואה זה עמוד של HTML. כאשר אין את ה LYRIC המאגר בפשטות אפשר להוסיף אותו או לערוך ולעשות תיקונים בזה נמצא במאגר. כמו כן יש לנוחות כפתור חיפוש ישיר ל GOOGLE אשר ישר יחפש את ה LYRIC של אותו ישר שאתם שומעים, כך תוכלו להוסיף את ה LYRICS ביותר נוחיות למאגר. חינם לחלוטין, התקנה פשוטה, שוקל 65KB **ניתן לשנות את הצבע של הרקע ושל הפונט.

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by ben060,

אני צריך תוכנה שתמיר לי סרטון מפורמט כלשהו ל dvd או xvid וכו אם יש משהו בסגנון תביאו לי תתוכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  25. איזה קודאק צריך כדי לראות כתוביות ב-Quick Time??

• 0 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים