עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מי שיכול לתת לי הדרכה קצרה אז סבבה וגם איך עושים שזה יהיה דחוס ולא חלקים ענקיים? תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  2. יש לי פרוייקט של מעלון מדרגות ואני רוצה לבנות את זה בתלת מימד וגם אם אפשר לעשות שהמעלון יזוז האם יש תוכנה כזאות?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by משיקומי,

נתחיל באנטי וירוס. אני מעוניין באנטי וירוס לא כבד ויעיל כמה שיותר. ופיירוול שלא יאט את ה5M תעבורה שיש לי וגם לא יהיה כבד מידיי ויעיל כמובן. על האנטי וירוסים שמעתי שה kasprasky וה nod32 טובים. ועל הפיירוולים שמעתי שZoneAlarm והSygate הם טובים. אם יש המלצות יותר טובות אז תגידו.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by Danovich!,

shalom lekulam (sry only english installed on my win) i wanted to know if its posible that i will be able to play games like F.E.A.R. & BF2 with geforce4 mx 440 by using the program 3danalyzer or somthing els...if its posible plz tell me how to make it work thx in advance

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by pak82,

הורדתי סרט מהמצלמת וידאו והוא ירד לי בפורמט wmv והגודל שלו זה 218MB ניסיתי להמיר אותו לavi וגם לשפר את האיכות ע"י הגדלת הביטרייט, אני מעוניין שהקובץ שלי יהיה באזור 650MB והביטרייט שמתאים לזה יוצא 1450 (החישוב בסוף ההודעה) הבעיה היא שכשאני שם בתוכנה קידוד וידאו של divx 6 וביטרייט של 1450 יוצא לי קובץ שגודלו יותר מ10GB , גם אם אני מקדד אותו לפי divx6 ובמקום הביטרייט אני שם "home theater profile " אז יוצא לי אותו גודל מה אני עושה לא בסדר? חישוב ביטרייט (אורך הסרט 61 דקות) לדוגמה ויש לכם סרט ואתם רוצים לדעת כמה מגה יצא לפי הביטרייט ששמתם, אז הנה חישוב קטן: לדוגמא הביטרייט הוא 1021 והסרט הוא 42 דקות, אז את הדקות, הופכים לשניות בכך שמבצעים את התרגיל 60*42 כלומר, כשמכפילים מס…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Co[3]LHo,

קובץ AVI כבד.. אני רוצה לקודד את זה לMPEG3 או משהו שישקול פחות.. איך עושים את זה?

7. Started by רן.ט,

יש לי שתי קבצים mdf ו- mds מישהו יכול להגיד לי איך צורבים אותם??? יכול להיות שזה כמו bin ו- cue??? כי הקובץ mdf הוא איזה 3 ג'יגה וה- mds הוא כולה כמה מגה

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by RONEN1N,

ה-ie7 שלי (הדפדפן) כשאני פותח אותו הוא אומר לי "אין אפשרות לפתוח את הדף וכו'" ביום חמישי הייתי על המחשב וחיפשתי משהו בחיפוש של הדפדפן (הוא היה עובד) במנוע החיפוש של גוגל והוא כתב לי הדפדפן נגוע בוירוס.. משהו כזה ונתן לי מקורות להוריד מהם אנטי וירוסים כדי לטפל בבעיה עשיתי סריקה עם אנטי וירוס של nod32 גירסה 3 ולא מצא לי כלום וזהו (הלכתי לאיזה מקום מיהרתי מאד) הדלקתי את המחשב ביום שישי והדפדפן כותב לי "אין אפשרות...." הפעלתי את הסריקות של האנטי וירוסים avg 8 .antivir .Malwarebytes' Anti-Malware .AVG Anti-Spyware .nod32 3v .Trojan Remover 6.6.9 . WindowsDefender . ואיפסתי את ההגדרות של הדפדפן .ניקתי קוקיז . אפילו מחקתי את הדפדפן ונישארתי עם ie6 והבעיה לא נפתרה עכשיו אני גולש…

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  9. אז ככה יש אפשרות כזאת בתוכנה שאתה רושם את מהירות האינטרנט והתוכנה גורמת לכך שתגלוש בצורה הטובה ביותר. עכשיו אם יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והוא אלחוטי יש עוד מחשב בבית. איזה מהירות אני צריך לסמן? אני לא מבין את הקטעים האלה עם הmbit תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by dan9,

היי אני צריך תוכנה חינמית ופשוטה שתוריד לי למחשב את הדיסק DVD של הברמיצוה של אחי ל קובץ DIVX.. תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  11. יש את NERO שהוא הכי מפורסם.. אבל הוא גם הכי טוב? יש תוכנות אחרות שמוגדרות כטובות מנרו..? או משו כזה.. ??? תודה ;D

12. Started by arik_bulldog,

שנים שאני צורב, וכל הזמן הוא שואל אותי את השאלה הזו, ואני אומר burn anyway ואין לי מושג מה זה. מישהו יכול להסביר לי? [attachment deleted by admin]

13. ...

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by 00000,

אני רוצה לראות את ההבל בין צילום של MINI DV ביתי למצלמה מקצועית, למישהו יש הדגמה?

15. Started by 1900GT,

שלום, היה לי אימיול ישן 0.46 ממש טוב. היה לי איתו HIGH ID כל הזמן והוריד ממש סבבה (בדרך כלל בין 260 ל 310) והייתי חייב להחליף כדי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה אז התקנתי את גירסא eMule MorphTX Mod 9.6 והוספתי את הCONFIG שהיה לי באימיול הקודם. ובאמת יכלתי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה והיה לי עדיין HIGH ID אבל ההורדות היו ממש איטיות (בסביבות ה 20). לכן החלטתי להתקין את האימיול הרשמי גירסא 0.48A ושוב שמתי את ה CONFIG שהיה לי בראשון וההורדות הפכו להמהירות שוב אבל מה יש לי פתאום LOW ID. בעקרון כלום לא השתנה הפורטים הם אותם פורטים שפתוחים בראטור (270 PR) באופן עקרוני הכל אותו דבר חוץ מה הגירסא. יש לכם מושג מה אפשר לעשות ? כי כרגע הורדות מהירות אבל לא כמו פעם, כלומר האימיול יכול להוריד ב…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. לא מוצא בשום מקום =/ .. בבקשה זה לאבא שלי .. או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  17. אז ככה, אני הייתי רוצה לראות טלויזיה ולשמוע מוזיקה ביחד אבל אני לא יכול בגלל כשאני מנמיך את הווליום של הכרטיס טלוויזיה אז זה מנמיך בכללי את הווליום של כל דבר, למה זה ככה? מה אני צריך לעשות כדי שהווליום ישלוט רק בווליום של התוכנה של הכרטיס? תודה.

18. Started by shaibend,

שלום לכולם, אחותי חזרה מטיול במזרח עם דיסק און קי מלא בשלל וירוסים מכל חור אפשרי. היא לא דאגה לבצע סריקה של הדיסק ועכשיו הויסטה לא פועל - אני רואה מסך שחור ומצליח להפעיל תוכנות רק באמצעות שורת הפקודות.. אשמח לשמוע הצעות שיעיפו את הדבר הזה מהמחשב שלי.תודה נ.ב. הרצתי סריקה עם AVG ולא מגלה שום וירוס. המעבד על 50% קבוע[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 10:06:08 מישהו??

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. נכנס לי וירוס למחשב השבית את האנטיוירוס ולא נותן לו לעלות.... ניסיתי להתקין גם NOD32 וגם קספרסקי ובשלב מסויים של ההתקנה הוא כותב לי שאין לי גישה לתקיה שנמצאתבמקרה של הקספרסקי) C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Bases ואז איאפשר להמשיך בהתקנה וכאשר ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE גם לא הצלחתי כי הוירוס חסם כל מיני SERVICES

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by y_a_n_i_k,

היום ניגשתי למחשב בבוקר, ולהפתעתי הרבה נעלמה לי תיקיית הMy pictures, כנראה שאחד הילדדוס שהסתובב פה, לא אהב אותה כ"כ ומצא לנכון למחוק אותה, או שהיא נעלמה מעצמה, אבל ההסבר הקודם נשמע יותר הגיוני. ניסיתי את כל התכונות בסטיקי ולא עזר, יש למישהו עוד רעיון?? [br]פורסם בתאריך: 16 דצמבר 2007, 18:25:12 עזרה?? ???

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by RS4,

יש חלקים בדפים שה-FIREFOX לא פותח לי אותם והייתי מצליח לפתוח אותפ רק ב-EXPLORER 7 עכשיו הם לא עובדים לי לא בזה ולא בזה למה...?

22. Started by Nikiller,

היי! יש לי בעיה מפגרת.. בבית אני מתחבר יש לי 90 אנשים ברשימה... אני מתחבר בכל מקום אחר(מחשב אחר,אונליין מסנג'ר וכו') יש לי רק 8 אנשי קשר..WTF???? מה זה השיט הזה?. בתודה מראש.. NIKILLER

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by FatherBoard,

משהו פה קרא את הת'רד שלי על הבעיות עם המסנג'ר? הקיצר, מסתבר שזה לא רק במסנג'ר אלא בעוד תוכנות דומת כגון יאהו מסנג'ר. למי שעוד לא בעניינים, אז הבעיה שלי היא כזאת: התוכנות הללו דורשות איזשהו ID\פספורט מסויים שאליו אתה צריך להרשם באתר כדי לקבל ת שירותיו. הבעיה היא, שאצלי - למרות שיש לי כבר את הפספורט\ID הזה - אז התוכנה מסרבת להתחבר. גם לאחר שאני לוחץ על הכפתור של קבלת ID חדש, אז האשף לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הגדרות האינטרנט - והם בסדר בדקתי פיירוול - והוא כבוי אני כבר נואש ואני לא יודע מה יכול לגרום לזה. ה-ICQ לדוגמא פועל מצויין! עוד דבר שגיליתי, הוא שלאחרונה אני לא יכול להכנס לחשבון שלי בהוטמייל או לפתוח חדש (גם ב-com. וגם ב-co.il.). זה מפנה אותי לדף הלבן המעצבן …

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by fffSSS,

יש איזה תוכנה שבודקת עם כול החלקים תקנים? זיכרון,אר דיסק, כרטיס מסך ,מעבד?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

אינספור חיפושים דגו את אותו דג... אם למישהו יש ניסיון איתה ויוכל להסביר לי איך הוא התקין אותה אני אודה לו מאוד.

דיונים חדשים בפורומים