תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התוכנה מאפשרת לבחור בין כמה עמודי שער שונים, או ליצור עמוד שער אישי. מה שמוזר זה, שאין אפשרות לשלוח פקס ללא עמוד שער. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה? איך שולחים פקס ללא עמוד שער? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה... אחרי שאני מקליט ההקלטה יוצאת באיכות מעולה והכל לאחר שאני מקליט אני מתחיל לקודד עם התוכנה Virtual Dub כשמגיעים לתוכנה הכל מתחיל להסתבך וזאת לא בעיה עם המחשב השארתי את המחשב דוקא בלי שום תוכנית פועלת ממש כלום סגרתי הכל ולא נגעתי בו עד לסיום הקידוד אבל אחרי שהפלט של הקידוד יוצא ונשמר יש על הדמויות בקטע הוידאו מין קווים כאלה בלתי נסבלים זה לא קווים שבקושי רואים זה ממש קווים שמפריעים למהלך הראייה http://img507.imageshack.us/img507/911/haisraelims01e04moshe00bi7.jpg מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לצריבת MP3 שתתמוך בעברית (פחות חשוב) שיהיה אפשר לסדר את השירים בתיקיות ושיהיה אפשר לסדר את השירים.. בנירו שיש לי אי אפשר לסדר את השירים לפי הסדר שאני רוצה אם אתם יודעים איך אפשר זה מאוד יעזור.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפרום הזה ויש לי בעיה בבקשה אם תוכלו לעזור לי בזה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת בהפעלת מספר תוכנות ומשחקים RUN-TIME ERROR [80040111] 2147221231 AUTOMATION ERROR CLASSFACTORY CANNOT SUPPLY REQUESTED CLASS הסרתי ושוב התקנתי את המשחק את התוכנות שבהם קיבלתי את ההודעה ודבר לא עזר ניסתי לשחזר את הקבצים של הWINDOWS אולי נפגמו גם לא עזר עשיתי שיחזור מערכת .הפעלתי אתחול סלקטיבי אולי איזה תוכנה מתנגשת גם לא עזר אני ממש מיואש ומתוסכל האין לזה פיתרון ? מותקנת במחשב המערכת : WINDOWS XP SP2 בגירסה העברית WINDOWS MEDIA PLAYER 10 בגירסה העברית K-LITE CODEC PACK 2.47 FULL חומרה : PENTIUM 4 3.00 GBZ זיכרון 512 mb כרטיס מסך :RADEOM 9200 SE AGP לוח אם VIA CHIPSET הודה לכם …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אחרי הדיון בכללי חשבתי שבאמת כדאי לנחליף את המראה ה "יבש " של שלוחן העבודה שלי ושל מערכת ההפעלה וכמו שהבנתי בכדי לעשות את זה צריך להשתמש בתוכנת עזר שנקראת STYLE XP , הייתי רוצה שמישהו יסביר ככה בקטנה איך משתמשים בא ובלה בלה קצת טיפים עליה .
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי אתמול את גירסת הדמו של קספרסקי וניסיתי להכניס SERIAL אחרי כמה ניסיונות מצאתי SERIAL שהתאים אך ברגע שלחצתי אישור זה העלה הודעה שאומרת שהאנטיוירוס לא יעבוד עד שאני אוריד עדכון של "BLACK LIST" מהאתר שלהם, ובכן, ניגשתי לאתר והורדתי עדכון ופה התחילו הצרות. לא הצלחתי להבין איך לעזעזל אני אמור להתקין את העדכון ולא הצלחתי למחוק את קספרסקי. מה שמונע ממני להתקין כל אנטי וירוס אחר ... אני צריך עזרה דחוף כי מחר בבוקר אני נוסע חזרה לפנימייה ואני ממש לא רוצה להשאיר את המחשב בלי אנטני וירס. תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היש דבר כזה? אם כן אשמח להמלצות והפניות.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כשפותחים כרטיסיה חדשה בIE9 יש חלונות של Your most popular sites. איך אפשר להכניס לשם אתרים?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך שתכתבו לי שמות של תוכנות באמת יעילות לניקוי טוטאלי!! של המחשב! תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שאני בא לחלץ איזה קובץ זה כותב את זה http://img527.imageshack.us/img527/4199/29651260gc3.jpg והסיסמא נכונה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ליצירת מצגת SLIDESHOW שיהיה אפשרי להכניס בה את התמונות הרצויות בליווי מוזיקה שאני בוחר ולשמור את הקובץ בפורמט AVI או MPEG כדי שיהיה אפשרי אחרכך לצרוב ולצפות בדיוידי. מחכה לתשובות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , ישנם היום פתרונות מסחריים למגוון בעיות של Data Mining כגון הפתרונות של חברת SAS או SPSS. הבעיה היא שהם מאוד יקרים - עשרות אלפי דולרים. האם מישהו מכם מכיר תוכנה חופשית או אלגוריתמים ברמה גבוה המסוגלים לנתח מידע טקסטואלי ו/או טבלאי ולמצוא בינהם קשרים ואפשרות לבצע חיזוי? משהו המבוסס על Clustering, Association וכדומה. . .
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר קובץ PDF לקובץ WORD, DOC. עם איזו תוכנה עושים זאת ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היום ניסתי לצרוב קבצי Image דרך nero express אבל כאשר אני נותן לה לצרוב את קובץ הcue היא אומרת לי שהיא לא מוסגלת לפתוח את הקובץ,וכאשר אני נותן לה את קובץ הbin היא כותבת לי שזה פורמט לא מקובל. מה קרה לה?. עד עכשיו היא צרבה מצוין. יש לציין ששמתי את הקבצים שברצוני לצרוב בתיקיה משלהם. האם עשיתי טעות כלשהיא?.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב פורום תמיכה יש לי office 2003 באנגלית ואני לא ממש מבין את התוכניות באנגלית אני רגיל לעברית האם יש אפשרות להפוך האופיס לעברית אם איזה פאץ' או איזה קובץ או איזה משו שעושים מבפנים אם כן אשמח לקבל או לישמוע..=] תודה מראש לכול מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הי, אני מנסה להתקין, ואז זה שואל אותי אם למחוק גרסה אחרת שיש במחשב, אני אומר לו שכן, ואז אחרי כמה שניות יש שגיאה - העלתי תמונה מה עושים? תודה : )[ATTACH=CONFIG]2941[/ATTACH]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר, אני אשמח גם להכיר. לא אכפת לי שהיא תקח משאבים, אבל שתהיה ברקע. תודה מראש. emailya לא בודקת POP3 של YAHOO אז זה לא משהו.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ברשותי CANON A2000 , אתמול היה לי קונצרט ויש לי שם סרטונים חשובים, העניין הוא כשניסיתי להעביר סרטונים בפעם הראשונה המכשיר והמחשב נתקעו אז הייתי חייב לנתקו. כשניסיתי לחבר אותו עוד פעם ולהעביר את הסרטונים ADOBE PHOTOSHOP כתב לי שלא ניתן להעביר את הסרטונים מהמכשיר ויש לבדוק אם המכשיר טעון או שהכרטיס זיכרון במקום. כשאני מנסה להפעיל את הסרטונים דרך המצלמה הם פועלים רק אי אפשר להעבירם למחשב. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי דיסק מחבר והעברתי את השירים למחשב ואני שומע אותם כרגיל. צרבתי את השירים לדיסק גם כ MP3 וגם כ AUDIO ודרך המחשב אפשר לשמוע בלי בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע את הדיסק באוטו (וניסיתי בשני רדיודיסקים בשתי מכוניות) הוא פשוט עושה SKIP על התיקייה הזאת וממשיך להשמיע את שאר השירם שיש בדיסק כלומר רק את השירים הספציפיים האלה הוא לא מנגן אבל שירים אחרים כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה - אני לא מצליח להתקין את סיגאט. את שתי הגירסאות (שהורדתי דרך אתר הבית). הסרתי והתקנתי כמו שצריך, הכל היה חלק. אבל כל פעם שאני נכנס לתוכנה כתוב לי שחסר קובץ, לא כתוב איזה. ניסיתי להסיר את התוכנה דרך YOUR UNINSTALLER! 2004 PRO ולהתקין כרגיל אבל זה גם לא עבד. אולי יעזור אם אומר שכשהיה לי את פנדה הצלחתי להתקין את סיגאט אבל אחרי שהסרתי את הפנדה יש אני לא מצליח להפעיל אותו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ברצוני להגן על המחשב שלי בדרך הכי טובה שיש, וברצוני לרכוש את התוכנות שיעזרו לי בזה עם מדובר על אנטיוירוס, ספיי וואר, פייר וואל וכל מה שיש. אני מדבר על הכי טובים שיש שהוכחו או שלמישהו יש אתר עם השוואות בין כולם ...
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שאלה מעניינת שחשבתי עליה ואני די בטוח שזה נכון: כאשר מתבצעת הורדה, על-מנת שתשתף את שאר הגולשים מדי פעם אתה מוריד ומדי פעם ממתין. שמתי לב לעוד 2 דרכים, אולי "מוסתרות" יותר: * כאשר הורדה מגיעה ל-99% ומעלה היא נעצרת לזמן מסוים. * האימיול מדווח על "חלקים פגומים" בהורדה ומחזיר אותה מספר אחוזים אחורה. האם זה נכון? והאם העניין של החלקים הפגומים מתרחש גם אצלכם? כי שמתי לב שבזמן האחרון זה קורה הרבה. (דרך אגב, אני עובד עם גירסת Lionetwork 5.3).
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מי מכיר וירוס SPOILER או SP.EXE ,איך מסירים אותו (נורטון אנטיוירוס 2002 מעודכן לא עוזר)
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם אתם מכירים תוכנה טובה כלשהי להקלטה מכרטיס הטלוויזיה לפורמט AVI\MPEG שם התוכנה יעזור, לינק להורדה, עוד יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-