תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי לאחרונה יש לי בעייה מוזרה. המערכת לא נותנת לי (מייד) לסגור את הדפדפן אם נפתח לפני שניה וכן צריך הרבה הקלקות עד שכותב בשדה כתובת אינטרנט. כבר שבועיים או יותר שחלונות אקספלורר (6 או 7) עפים לי סתם כך - כולם בבת אחת. יש לי את SPYWARE DOCTOR ואת SPYBOT ואני מעדכן ומנקה ללא הועיל. רעיונות יתקבלו בתודה!! יהודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
-
כשאני מנסה לפתוח את ה WORD, הוא נתקע בשלב הפתיחה (כשרואים מסך קטן עם כיתוב WORD). אחרי שאני סוגר את התוכנית בעזרת מנהל המשימות, ופותח שוב, אפשר לפתוח ב- SAFE MODE. גם אז, כשאני מנסה לפתוח מסמך הוא נתקע בשלב סריקת הווירוסים. מדובר במחשב נייד עם XP, ו OFFICE 2003. אני משתמש בתוכנת האבטחה של CA, במידה וזה קשור.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחפש תוכנה רצינית לוועידות במחשב (וידאו + סאונד) יענו כמו נטמיטינג - רק תוכנה יותר רצינית ובעלת אפשרות לניהול כל החברים בה שתראה מי מחובר + ליצור ועידות + ישלוט במי שמחובר וכו' .
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש איזה תוכנה/כלי שיפעילו עומס על המעבד, כדי לראות מה הטמפרטורה שלו במאמץ. אם אין דבר כזה, אשמח להמלצה מה כדאי להריץ כדי לבדוק את זה בצורה הכי טובה. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כשאני מתקין את האזוראוס הוא נותן לי פורט -6881 ולא מוריד בכלל, אז כנראה שהפורט חסום..... אז סתם חירבשתי פורט אחר שהוא התחיל לעשוב בדיקה וכשהוא סיים אותה אז ב טרקר הוא אומר לי שיש ארור... למישהוא יש פורט נכון? (הגירסא הכי חדשה...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי היום דיסק דואל לייאר וניסיתי לצרוב עליו סרט (6.93 ג'יגה). לקראת סוף הצריבה היה רשום לי בתוכנה: Burn process failed at 2.4x (3,324 KB/s) אבל לפי מה שבדקתי הסרט עובד טוב. השאלה שלי היא מה גרם לתקלה כדי שהיא לא תחזור על עצמה ? האם זו בעיית חומרה או בעיית מדיה ? הדיסק שהשתמשתי בו הוא Ritek DVD+R DL 2.4x. פרטי מחשב: Intel Pentium 2.6 Ghz 800 Mhz 1024MB (Kingston) Western Digital WD1600JD GSA-4163B (צורב של אל ג'י) בנוסף מצורף הלוג של התוכנה (Ahead Nero Burning Rom 6.3.1.25). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
אני זוכר שהייתה תוכנה שהייתה מראה לך איפה נמצא התוקף על מפת העולם על פי ה Log של Zonealarm מישהו אולי מכיר או זוכר?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים ללוח ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הורדתי איזה משהו ושאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעה The filename or extension is too long. מה ניתן לעשות עם הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
-
תגזרו מזה מה שאתם מבינים אני כבר התייאשתי, אני לא מצליח לגרום לזה לפעול. ניסיתי את אייסי 5 אבל הוא ישן וטוען שיש גרסה חדשה ושחייב לשדרג. זה במחשב של אחותי והיא משגעת אותי כל היום, אשמח לפיתרון ! תודה רבה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. יש לי עשרות דיסקים DVD לילדים לקטנה שלי, הבעייה שהיא תמיד מצליחה לשים עליהם יד ובסופו של דבר כולם נהרסים האחד אחרי השני. אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות להמיר את הדיסקים מ DVD לפורמט שהמחשב (וה PS3 - חשוב) ידעו לקרוא. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
המחשב איטי לאללה התקנתי כבר מלא תוכנות נגד וירוסים לא מצא כלום וגם הרבה תוכנות נגד תוכנות ריגול וגם לא עזר... אני חושששששד שזה בגלל התוכנה EXEEM - יכול להיות? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 17:51:32, on 29/01/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
זה נורמאלי שהוא לוקח 50,000K ? לפעמים הוא ממש מעמיס על המעבד, ואני קולט אותו על 500,000 K. איך זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בווינדוס 2000? [כשהאינטרנט נסגר ואז מופיע ארור ריפורט -נראה לי כי המעבד מתחמם לי]
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ברשותי 2 מוצרי אבטחה, Bitdefender IS ו Outpost Pro Firewall. בהתקנה הם מבקשים להתקין מעין דרייבר שישב על הכרטיס רשת, לא ברור לי לאיזו מטרה. האם זה עלול להאט לי את החיבור ? האם זה בטוח ? המוצרים מקוריים לחלוטין ככה שאין פה וירוס שמנסה להרוס. אז, להתקין או לא ?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם. בניסיון לתקן איזה באג מעצבן סגרתי את כל הבארים של הFF (כתובות, תפריט ובוקמארקס), ועכשו אני לא יודע איך להחזיר אותם :-[ לאתר הגעתי עכשו בעקבות ביטול סגירה של טאב יש איזה קיצור דרך במקשים שאני יכול לפתוח איתו תפריט כלשהו שיהייה לי איפה ללחוץ על עכבר ימני? תודה לעוזרים! נ.ב. הבאג המעצבן שהזכרתי זה שהשורה של התפריטים (file. help וכו') לא נסגרת כשאני מבטל אותה- ובמקום זה נסגרים לי הבוקמארקים... אני משתמש בתוסף שמאחד את כל התפריטים האלה בכפתור אחד כדי לחסוך מקום במסך... מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אילו פורטים צריך לפתוח באימיול v.0.45b ואיך אני בדיוק פותח? יש לי ראוטר של Dynamode, לא יודע איזה מודל. יש לי גם מודם של alcatel. עשיתי חיפוש כללי ולא עזר תודה מיוחדת מאוד מאוד לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תוכנה למשל כמו BOOTICE.EXE אם אני משנה דרכה את הMBR של הארדיסק עם שתי מחיצות, אין סכנה שהחלוקה תעלם?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי מספר פעמים להשתמש בכונני USB דרך VIRTUALBOX ניסיתי את מזלי דרך הVMWARE אך אותה בעיה איך ניתן לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי מאז הפרמוט (בעצם, לא מדוייק.. פרטים בהמשך) אני לא מצליח לצפות בוידאו בעצם, בהתחלה יכולתי לראות וידאו. אני לא יודע מה גרם לזה לקרות אבל כרגע אני רק רואה מסך שחור (לא בעיות קודקים!) עם סאונד, בכל נגן. יש לי את הKLITE CP 3.7.0 FULL. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים לכרטיס קול, עד כמה שזה קשור.. וזה לא עזר. יכול להיות שזה קשור איכשהו לדרייברים של הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-