תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה להמרת סרטים מפורמט DIVX לפורמט DVD כך שיהיה ניתן לצרוב את הקובץ המומר לדיסק דיוידי ולצפות בו במכשיר DVD....
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש חלקים בדפים שה-FIREFOX לא פותח לי אותם והייתי מצליח לפתוח אותפ רק ב-EXPLORER 7 עכשיו הם לא עובדים לי לא בזה ולא בזה למה...?
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
זב norton internet security אם מישהו לא זיהה! בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזו: .
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1737373&postcount=83 איך קוראים לתוכנה שיש לו למעלה ? שמראה מתחים וכדומה... ?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמראה לי מי קורא את ההודעות לא נמצא באי סי קיו שלי ? תודה !! שימו קישורים אל תיתנו לי רק שמות של תוכנות
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי יש לי סרט DIVX שקודד בDD5.1 איזו תוכנה ואיזה CODEC אני צריך בשביל לשמוע בדולבי דיגיטל דרך יציאת SPDIF שמוברת למערכת סרואנד עם DECODER 5.1? (כלומר, המחשב רק צריך להוציא STREAM דיגיטלי לא מקודד לערוצים) אני מצליח לשמוע רק בסטריאו כרגע (דרך ה SPDIF) תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האם אפשר לשמור תמונות של פלאש במחשב?? תוכנה אולי? או משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קניתי MP3 מחברת באג הכנסתי את ה-MP3 לתוך הUSB ולא רק שהוא היה נגוע באיזה ווירוס, כל ההתקנים הנוספים מאז ננגעו בווירוס הזה ונמחקו לי כל הקבצים בהתקנים השונים מצורפת תמונה שמראה בדיוק מה שיש בכל התקן כזה. אציין שלא הייתה לי בעיה לפני שהכנסתי את המכשיר המקולל של באג. אני מפרמט את כל ההתקנים ושום דבר לא קורה, הקבצים מופיעים גם לאחר הפירמוט. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי להיפתר מהקללה הזאת. בברכה, שי
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר של המדפסת All in one officejet 6110 אני מקבל את ההודעה הבאה מה עושים ?? :'( :'( אשמח אם תעזרו לי כל טוב ושבת שלום !
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני מחפש codec שהוא יחסית טוב אבל בחינם, אני רוצה לקודד סרטי AVI. רציתי להשתמש ב Divx, 3ivX אבל שניהם בתשלום Xvid הוא codec ללא תשלום אבל כשהורדתי לא היה סיומות לקבצים אז אני לא יכול להשתמש בזה (במחשב שלי מוגדר שיראה סיומות)
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנגן Songbird וכל השירים, מכל הלהקות, בכל האלבומים מושמעים כראוי כמו שצריך מההתחלה ועד הסוף, מלבד AC/DC. ברגע שאני מנגן שיר של AC/DC ההתחלה מנוגנת כמו שצריך ולאחר חצי דקה בערך שומעים רעש ממש מוזר, הרעש משתנה משיר לשיר, והנגן ממשיך כרגיל כאילו הכל מנוגן כמו שצריך, וברגע שאני מנסה להריץ אחורה לקטע שכן שמעו, לפני ה30 שניות, גם בו יש רעש מוזר, רק אחרי שאני מנגן את השיר מההתחלה שומעים שוב 30 שניות וזהו. יש לציין שהקבצים בסדר גמור. זאת הבעיה הכי הזויה שהיתה לי, המחשב שלי פשוט לא אוהב את המוזיקה של AC/DC...
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה שמראה את הטמפ' של המעבד.. אבל אני צריך שהיא תראה אותה בצורה קבועה.. כאילו ב tray או משהו כזה ...
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום..אני מחפש תוכנה שתחליף את הכתבן Notpad ושתהיה נוחה ועם הרבה אפשרויות. אני אשתמש בתוכנה בשביל עריכות טקסטים וכד'. היה לי פעם את התוכנה Texturizer היא מעולה, אבל נמאס לי כבר ממנה ואני מחפש עוד תוכנות מודה לכם מראש אנשים!
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי , אני חושב שיש לי את כל הCODECים האפשריים , אבל למה אני לא מצליח להריץ קובץ MPEG שהוא בעצם SVCD פשוט ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מפעיל את ה uTorrent פתאום אף אתר לא עולה, גם אחרי שאני מכבה את הביטורנט עדיין אי אפשר לגלוש לעומת זאת המסנג'ר עובד. הדרך היחידה לפתור זאת היא עלי אתחול של הווינדוס וגם אז ברגע שאני מפעיל שוב את הביטורנט זה חוזר. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסתי למחוק ולהתקין מחדש אבל לזה לא עזר. אולי זה משהו בפורטים?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות כרטיסי ביקור יש פונקצייה שאיתה ניתן להשתמש באחת מתוכנות האופיס בכדי להכין כאלה?? אם לא יש למישהוא המלצה לתוכנה שניתן להכין בה כרטיסי ביקור..?? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי ):..... גה אד הוואר מוצא אבל לא מוריד וככה גם ה spybot search and dastroy!!
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי , קוראים לי שגיא אני מאילת P: אוהב להתעסק בזמן הפנוי המעוט שלי בפוטושופ , אבל בזמן האחרון אין משהו שמעניין אותי , אז קצת עזבתי את הפוטושופ בכל מקרה הינה חלק מהעבודות הטובות שלי אשמח לתגובות חוץ מפוטושופ אני גם מתעסק קצת עם 3ds studio max
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם! נתקלתי בבעיה מוזה ב word 2007. לאחר משחקים של אשתי בתוכנה לשם הוספה של נוסחא הגעתנו למצב שבו כל לחיצה על מקש רווח גורמת ל הופעה של נקודה (middle dot). לא מצליחים למצוא כיצד לבטל את המצב. מחקתי את hnormal אבל ללא הואיל. מחפש כוונים לפתרון
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה - אני לא מצליח להתקין את סיגאט. את שתי הגירסאות (שהורדתי דרך אתר הבית). הסרתי והתקנתי כמו שצריך, הכל היה חלק. אבל כל פעם שאני נכנס לתוכנה כתוב לי שחסר קובץ, לא כתוב איזה. ניסיתי להסיר את התוכנה דרך YOUR UNINSTALLER! 2004 PRO ולהתקין כרגיל אבל זה גם לא עבד. אולי יעזור אם אומר שכשהיה לי את פנדה הצלחתי להתקין את סיגאט אבל אחרי שהסרתי את הפנדה יש אני לא מצליח להפעיל אותו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ניסיתי את שתי הגרסאות האחרונות של התוכנה (lite, pro), ובשתיהן משום מה אני רואה רק את כונן C. יש לי 6 מחיצות על שלושה דיסקים קשיחים, חלקן NTFS וחלקן FAT32. אין שום דבר שמבדיל את המחיצה הזאת מהשאר, אבל זו עדיין המחיצה היחידה שאני רואה. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-