תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני על וינדוס 7 64 ביט, וכשאני מנסה להכנס לאתר התוספים של פיירפוקס אני מקבל שגיאת התחברות. data irruption error
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך מקודדים סרט לSVCD ??? אפשר אולי גם מדריך?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי נתקלתי בבעיה מוזרה אז ככה קודם כל בזמן שאני משתמש באימיול אני בכלל לא יכול לגלוש כי הוא לוקח לי את כל רוחב הפס ועוד בעיה זה שאני מתנתק מהאימיול מכבה אותו לגמרי עדיין אני לא יכול לגלוש כי אין לי כיויכול רוחב פס פנויי. אשמח לשמוע כיצד אני יכול לפתור את הבעיה שלי . תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום עקב כל מיני דברים מוזרים בגוגל כרום שלי החלטתי למחוק ולהתקין מחדש.. העניין הוא שאני מתקינה, וזה יורד, ואז מנסה לפתוח את הדפדפן וכלום לא קורה. כשאני לוחצת בלחצן ימני על הסמל של הכרום , ניתן לראות בבירור מה הדפים האחרונים שפתחתי (עוד לפני שמחקתי) אבל הסימן הקטן לידם הוא של משו ריק מתוכן, ולא העיגול הצבעוני של הכרום. שעיתי את זה מספר פעמים, מחקתי והתקנתי, קראתי בתמיכה של כרום באנגלית, מחקתי ג'בה ו MCAFFEE , אבל כלום.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה נעמי
-
- 0 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני עושה SAVE AS ואין לי לא פורמט JPEG , לא BMP , לא כלום... תראו :
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם במנהל התקנים יש לי סימן שאלה על מסך בקר (תואם VGA) חיפשתי באתר של אינטל ובעוד מס מקומות אולם לא בהצלחה יש מצב להביא לי קישור או את הדייבר הנ"ל לוח האם הוא INTEL DG965RY תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעייה מתי שאני רוצה לשלוח משהו בicq זה לא שולח מה אני צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי Invisible Discover גירסא 1.3 וזה לא עובד. פתחתי עוד אייסי כמו שכתוב במדריך של התוכנה וכדי לבחון את התוכנה הכנסתי את האייסי האמיתי שלי כדי שהתוכנה תעקוב אחריו וכשעברתי למצב "בלתי נראה" ב- Invisible Discover הופיע שאני לא מחובר והתוכנה לא זיהתה שאני בלתי נראה. יש למישהו פיתרון או תוכנה אחרת שמגלה מי בלתי נראה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי, לפעמים (כ 50%) מהפעמים שאני מדליק את המחשב אז רואים רק את התמונה של הדסקטופ והעכבר, אני יכול ללחוץ קליק ימני ולסמן קופסה בדסקטופ וגם ללחוץ על המקש השמאלי ולראות את התפריט אך לא יותר מזה. כדי להתגבר על הבעיה אני חייב לעשות ריסטרט, לפעמים גם כמה ריסטאקטים. אני חושב שזו בעית תוכנה ולא חומרה בגלל שבדיוק החנות החליפה לי זכרונות וכרטיס מסך כי הם היו בעיתיים, אז יותר סביר לדעתי שזו בעית תוכנה או במערכת ההפעלה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
סבתא שלי עובדת מהבית, והיא מחזיקה קלסרים על גבי קלסרים של לקוחות שהיא עובדת או עבדה מולם. היא שאלה אותי אם יש תוכנה לארגן את כל הלקוחות כך שכשמתקשרים אליה היא יכולה בלחיצת כפתור להעלות את המידע על הלקוח הספציפי...מישהו מכיר משהו כזה שהוא לא בסדר גודל של התוכנות שמשמשות לחברות ענק וכד'?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
על פעם שאני רוצה לעדכן את הנורטון צריך לצאת מהזון אלרם כי זה חוסם אותו למרות שאישרתי בprogram control יש איזה דרך שזה לא יחסום ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום ! שאני מנסה להתקין את האופיס XP במחשב (התקנה מלאה, חלקית ומותאמת את כולם ניסיתי) אז זה נתקע כל פעם במשהו אחר... בקבצים כמו FM20.DLL... ו-BATANG.TTF ואני הורדתי אותם למחשב אבל זה לא עוזר !!! מישהו יכול לעזור לי כאילו מה הבעיה עם האופיס הדפוק הזה ? עם אותו דיסק התקנתי במחשב הישן שלי ובלי בעיה בכלל... תודה רבה על העזרה :'(
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
על איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש להורדת קבצים (חוקיים כמובן) ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה להמליץ עליה לקריעת IFO לAVI, פרט לFlaskMPEG ולAutoGK? בתודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נגן DVD יכול להקרין סרט שנצרב על CD ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין שהOUTLOOK יטען אוטומטית עם עליית הWINDOWS, ישב בTRAY ויבדוק לי אוטומטית מיילים כל כמה זמן, איך אני מגדיר לו לעבוד ברקע?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה, אני לא מצליח להתחבר ל-icq, להוריד בעזרת דאפ, או להוריד קבצים מ-emule ו-bittorrent... יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? (אולי סגרתי פעולה ב-windows שאחראית על זה?)
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנת קליברציה חינמית טובה כי הצבעים במסך שלי (ViewSonic vp191s 8ms) חיוורים ממה שצריך להיות במסך הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP Photosmart C6100 עד עכשיו יכולתי לסרוק איתה בכייף בלי שום בעיות עד שכנראה התקנתי איזה אפליקציה באינטרנט (לא יודע אם זה קשור, משהו עם ActiveX) ומאז... באסה ניסיתי לסרוק עם הסורק בצורה "ידנית" ע"י כפתור ה-scan עליו, והוא סרק איך אני מסדר את זה? הינה ההודעות שהוא נותן לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
פעם הייתי משתמש ב-BSPLAYER, אבל שמו בו קצת תוכנות ריגול לאחרונה אז וויתרתי עליו. אני משתמש עכשיו ב-WMC והוא עושה בעיות כל הזמן, לרוב קורס. אני לא מכיר נגנים אחרים, אז אם מישהו יכול בבקשה תמליצו על אחד טוב שלא עושה בעיות ותומך ברוב הפורמטים :-).
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתחברות לsteam הכול היה טוב ויפה עד שהדלקתי את המחשב ואני לא מצליח להתחבר ניסיתי להתחבר כלום לא עובד! בבקשה תעזרו לי למצוא פיתרון לבעיה אני מתחנן! זה מה שזה מראה לי! בבקשה אני צריך עזרה מכולם או תגידו לי איזה חנויות או אנשי מקצוע יכולים לעזור לי בזה אני מתחרפן! מי שיכול לעזור לי אני אשלח תמונה של מה שזה מראה לי כי זה לא נותן לי להצמיד לפה מוזר..
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה יש לי 2 מחשבים ובשניהם יש לי חשבונות מייל אותו כתובת אבל הבעיה היא שאני רוצה לקבל את אותו המייל ב2 המחשבים איך אני עושה את זה שזה יפתח לי גם באחד וגם בשני תודה ...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פשוט כמו שכתוב בכותרת .. האם יש תוכנה הדומה לראדמין שתאפשר שליטה מלאה (בתוך הרשת הביתית) מחלונות 7 למק בוק פרו ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-