תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יוד מתי אקספלוור 7 ומדיה פלייר 10 יוצאים בעברית?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי אני מנסה (משתדל) לתרום גם קצת לקהילה ובכלל. יש אתר https://litmus.mozilla.org/index.cgi כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט מאוד תורידו גרסה הכי אחרונה של FIREFOX מפה: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/ לאחר מכן תרשמו לאתר (רישום של שתי שניות) ותבחרו את גרסה החלונות שיש לכם, וגרסה הFIREFOX שלכם (שזה 3.1 ALL TESTS) וכו' (שוב בדיוק כמה שניות) לאחר מכן יופיעו לכם TABS שונים שפשוט אתם בוחרים כל פעם סוגי TESTS שאתם רוצים להריץ. שם אתם יכולים להתחיל להריץ (יש הוראות מפורשות), אם עובר אז רושמים עובר ואם לא, אז פותחים באג על זה (ובכך גורמים לזה שזה יתוקן במהרה) לי נשמע רעיון נחמד ונראה לי לא רע לנסות לתת איזה כמה דקות או שעה ביום (או…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כך שתזכורות שיש לי על מחשב אחד יתעדכנו מהשני, או כל מיני שינויים בקבצי עבודה גם יתעדכנו?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לכרום בגלל המהירות המרשימה שלו. הבעיה שלי היא בארגון הטאבים שלו. בפיירפוקס יש לי תוסף המאפשר לחלק חלון אחד למספר קבוצות וכך לארגן את כל הטאבים בלי לפתוח ריבוי חלונות (בתמונה המצורפת). אני מחפש דרך כזו (או לפחות כמו הפנורמה המובנית של הפיירפוקס) לארגן את הטאבים בכרום ופשוט לא מוצא. מישהו מכיר הרחבה כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורנט - GIF ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את המחשב הנייד שלי לוינדוס 7. כעת כשהכנסתי לחריץ ה-USB את מקלט הטלויזיה הWINDOWS לא הצליח להתקין אותו. בWINDOWS VISTA זה היה מתקין מצוין והייתי צופה בתוכנה שנקראת blazedtv בערוצי הטלויזיה (10,11,22,99,33). צריך בבקשה דרייבר להתקן הזה, בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קיים בחלק מהאתרים, רובם מחו"ל. לא קיימים רוגלות ווירוסים למיניהם במחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
Torrent Manager תוכנה לחיפוש Torrents. 1. עובד על Net Framework 2.0 2. תומך וויסטה ו XP. 3. תמיכה בשתי שפות : עברית ואנגלית. 4. חיפוש מהיר. 5.אפשרות חיפוש בשתי מנועי חיפוש. 6.הורדה אוטומטית של סדרות לפי תאריך. 7.הורדה לפי זמן של טורנטים. 8.משתמשת בזיכרון מועט. למקרה של בעיות פשוט לרשום אותה פה.. וגם אם במקרה רעיונות.. גרסה : 1.2.2010 (באג חיפוש..) מה שחשוב שתהנו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ו-PLEASE לא windows media center ניסיתי ולא הלך לי ממש... תודה!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה PowerQuest Partition Magic 8 והנה מה שמראה שם: אני רוצה לחלק את הכונן(של 320 ג'יגה) לכמה מחיצות לדעתי ל-3 מחיצות: 2 עם 120 ג'יגה ו-1 עם 50 ג'יגה (שבו יהיה הווינדוס), האם יש חלוקה יותר יעילה ומהירה לכונן? ושאלה הכי חשובה: איך אני מכין מחיצות עם התוכנה? יש כמה אפשרויות שלא הבנתי- Logical/Primary ובעבר הכנתי מחיצה של Lofical עם 243.1 ג'יגה (להלן Unallocated בתמונה) ומחקתי בגלל שהיה משהו מוזר שבמחשב שלי היה כונן C עם 320 ג'יגה והכונן שעשיתי D עם 243.1 ג'יגה (אולי בגלל שעשיתי Logical או משהו בהגדרות?). תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שיהיו בה המון אפטים ושתיהיה ידידותית.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על תוכנה עברית אנגלית לניהול מסמכים תמונות+מסמכים וורד אקסל
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ראיתי את זה במירק...מה זה איזה כווץ או משהו? אם כן איזה תכנה צריך להוריד בשביל לפתוח אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
משתמש מערכת ויסטה 64 ביום בהיר אחד תוכנת הברידג' הפסיקה לעבוד, כאשר אני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את המסר: "adobe bridge has stoped working" מישהו מכיר?ניתקל?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 חלקים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה את הדבר הבא C - מציין חלק 1 של ההרד דיסק D - מציין חלק 2 של ההרד דיסק E - מציין את כונן הדיסקים F - מציין חלק 3 של ההרד דיסק אני מעוניין שהאות E תציין את החלק השלישי של ההרד דיסק כך שהאותיות C-D-E יציינו את ההרד דיסק ושהאות F תציין את כונו הדיסקים. האם צריך תוכנה לשם כך? ואם כן איזו?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן, אני ממש מחפש בנרות תוכנה שאני יוכל להריץ איתה תוכניות באסמבלר.. על אתר בגוגל בסופו של דבר מוביל לאתר של emu8086.com ומשם ההורדה היא רק ל16 יום (ניסיתי לשנות את השעון/הסרה התקנה וזה לא עזר) אשמח לתוכנה שאני יוכל להריץ איץה תוכניות באסמלי.. (מקווה שמקובל לבקש כאלה בקשות בפורום, אם לא אז סליחה, אנא תמחקו.)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון, ה-Google Chrome התחיל לעבור לאט רצח.. אמרו לי להוריד איזה משהו, כנראה גרסה חדשה יותר.. הורדתי את הגירסה החדשה וכל המועדפים שהיו פשוט נעלמו.. הדפדפן מבקש ממני להכניס אימייל וסיסמה כדי למצוא את המועדפים.. אבל זה מראה את המועדפים שנמצאים במחשב אחר בבית ולא את המועדפים שהיו על המחשב הזה לפני שעדכנתי את הגירסה.. יש דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום! הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לאשכול שלי ולכן פתחתי אותו פה. קניתי מחשב נייד לא מזמן שיש בו כבר ווינדוס והכל ,ועכשיו יש לי במחשב 2 אפשרויות להיכנס לאקספורר :ההאחד הוא רגיל והשני הוא 64 סיביות. עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף ?ולמה הביאו לי את שניהם?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בהודעה כזו של יאהו שקופצת כל כמה שניות? http://www.zix.co.il/images/z-1115928591.JPG מה עושים עם זה?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמורידה סרטונים מהאינטרנט, עכשיו היה לי מנהל הורדות שעושה את זה IDMAN אבל כשאני רציתי להוריד משהו ללא התוכנה הוא לא נתן לי, ויש אתרים שלא מוכנים שיורידו מהם דרך מנהל הורדות, אז אני מחפש פיתרון לבעיה, תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי הורדתי קובץ RAR מהאינטרנט וכאשר ניסיתי לפתוח אותו הופיעו לי מלא שגיאות מהWINRAR שאומר שהקובץ הוא CORRUPT אבל הקטע הוא שזה ממשיך לפתוח את הקובץ מה השגיאה הזו אומרת והאם היא יכולה לפגוע לי בקובץ תודה על העזרה עידן
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ואני חושב שאני יודע מה הסיבה.. פתחתי את הסיידבר של הגניוס ומאז אייטיונס נתקע כשמפעילים אותו. יש אולי דרך לסגור אותו משורת הפקודה או משהו?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איך אני עושה שהאיקספלורר שלי יאשר Java Script???
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם ישנה איזשהי דרך להעביר את כל הכתובות (ADRESS BOOK) מהאוטלוק לג'ימייל? יש לי בערך 300 :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איך להתקין תוכנה מדיסק שרכשתי על נט בוק? יש למישהו ניסיון?(לנטבוק אין כונן CD)
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-