עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Raul,

אפשר המלצה לתוכנה כי במדיה פלייר הרגיל זה לא פותח את הקובץ... אני עובד עם וינדוס 7:)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://www.dynamode.net/english/pages/product/LAN%20Products/Network%20Cards/LFE2000.html זה הכרטיס, לא הצלחתי למצוא את הדרייבר בעצמי :'( עייפתי מחיפושים, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by ShayGTi,

בדרך כלל הבקשה היא לתוכנה שתשחזר קבצים שנמחקו. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי היסטוריה של קבצים שנמחקו כולל שמות קובץ ומיקום מקורי. אם היא גם יודעת לשחזר זה אחלה אבל יותר חשוב לי לדעת מה נמחק אם בכלל! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי בעיה במחשב שקורה מדי פעם. לא ממש הצלחתי להבין איך ולמה זה קורה אבל הנה התופעה. המחשב לפתע מתחיל להגיב באיטיות לגלילה והזזה של מסכים. כניסה למאפיני מסך מגלה כי הכרטיס מסך (6600GT) לא קיים. הסרה של הדרייוורים של התצוגה והתקנתם מחדש פותרת את הבעיה עד לפעם הבאה. זה לא גרסא מסויימת של nVidia כי אני מוריד בכל פעם את הגרסא המעודכנת. יש לציין שזה קורה תמיד לאחר שהבן שלי משחק במחשב - משחקים לילדים כמו קליפורד, לימוד אותיות ומשחקי אונליין באינטרנט. לי זה אף פעם לא קרה והוא מצליח בתדירות של פעם בשבועיים-שלושה להעיף את הדריוורים. הוא לא נכנס להגדרות בבטחון מלא! זה פשוט קורא בצירף מסויים של תוכנות משחקים (פשוטים) שהוא מריץ - לעתים במקביל. חשבתי אולי עדכון BIOS ( לי יש כרגע F6) -…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  5. יש כזה דבר? אני מדבר על משהו שכל הזמן אוכל לראותו על הדסק-טופ. בווינדס 7 היה מין פלאגין כזה נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by moshiko69,

שלום קבלתי הודעת שגיאה מהודעות של שלח שגיאות. בקיצור ההודעה היא : של DRWatson Postmortem Debugger ומתחת: Event Type: BEX P1:drwtsn32.exe P2:5.1.2600.0 P3:3b7d84a2 P4dbghelp.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 4110969a P7: 0001295d P8:c0000409 P9: 00000000 לאחר מכן ה WIN מבצע מן רענון לכל ה DESKTOP ול ICON ים בצד ימין למטה (ליד השעון) מה זה אומר??!? ואיך אני גורם לזה שזה לא יחזור?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום רציתי לדעת האם אפשרי לשנות קול אמיתי של גבר לקול של בחורה בתוכנה מסוימת? אני לא מדבר על שינוי קול שנעשה דרך התוכנות הפשוטות שבכללזה לא נשמע כמו קול של בחורה בצורה אמיתית בכלל. השאלה האם בכלל מדובר במשהו שאפשרי לביצוע? להפור קול של גבר לקוח של בחורה לחלוטין כאילו הדבר ישמע בצרוה אמיתית 100 %? אפשרי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום רב, אני מחפש תוכנה לשינוי פורמט, למשל מסירטון וידאו עם קול>לפורמט mp3. אני רוצה רק שישמעו את הקול של הסירטון ולא שאני יראה קטע וידאו. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  9. הקושי הוא שאני הורדתי את התוכנה הגדרתי את כל ההגדרות בלי שום בעיות ונכסתי אליה עכשיו אני לא יודע איפה צריך לחפש קבצים כדי להוריד אותם יש את כפתור הfind אני לא חוץ עליו רושם את שם הקובץ לוחץ על אישור הוא נעלם לי ולא קורה כלום ואני גם רואה שכל הממשק מסובך ולא נוח לתפעול אז עיזרו לי בבקשה עם התוכנה הזאת ותגידו לי בבקשה איך מחפשים ומורידים קבצים בתוכנה הזאת ובכלל תנו לי מדריך לתפעול התוכנה הזאת כי זאת פעם הראשונה שהורדתי אותה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by michaelsko,

שלום. לפני זמן מה מישהו פה שאל על תוכנה שתגרום למצלמת אינטרנט להקליט לפי זיהוי של תנועה. ניתן לינק לחיפוש בDOWNLOAD.COM, והתוכנה הראשונה שהופיעה שם היא GOTCHA. הורדתי אותה, בדקתי אותה והיא תוכנה שעושה בדיוק מה שצריך, רק נתקלתי בבעייה חמורה : קורה שלאחר הקלטה, כשאני מנסה לעשות EXPORT לקובץ AVI (XVID( הWINDOWS2000 אומר שהיתה בעיה וצריך לסגור את התוכנה וכ"ו ... אבל זה לא קורה תמיד אלא בערך בחצי מהפעמים. אם מישהו השתמש בתוכנה זו והצליח לפתור בעייה זו (או שלא נתקל בבעייה בכלל) אנא ספרו לי איך עשיתם זאת. כל הצעה לפיתרון תהיה מבורכת !

11. Started by lidor_abo,

חברה יש לי סוני 2 ואני רוצה לצרוב משחק אליו הורדתי את המשחק אני צאיך תוכנה והסבר איך צורבים בבקשה תביאו לי..!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום לכולם שבת שלום יש לי תיקייה שלמה מלאה בקבצי PDF ואני רוצה להריץ עם פוטושופ פקודה כוללת על כל התיקייה. 1) לתת לכולם אורך ורוחב של 700 על 1000 פיקסל, זתומרת לכווץ 2) להפוך את כל הPDF לJPG אשמח לעזרה איפה נמצאת הפקודה הזו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. איך אני מדביק על מאות תמונות שיש לי את כתובת האינטרנט שלי בדרך הכי קלה?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by Eviljelly,

אני מנסה לבנות דיסק עם מצגת תמונות אבל לא בתור סרט אלא בתור תפריטים , למישהו יש מושג איך עושים את זה או איזה תוכנה עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  15. אני מוחק\מוסיף סימניות ואחרי שאני מפעיל מחדש את הפיירפוקס הסימניות חוזרות למצב הקודם ניסתי להתקין מחדש את הפיירפוקס(בלי מחיקה) אבל זה לא עזר

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by raiman1,

הורדתי סרט וכתוביות בנפרד . כשאני גורר את הכתוביות לסרט , במקום להרות לי את הכתוביות זה מראה לי ריבועים. מה לעשות כדי לפתור את זה?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by הצפלון האגדי,

המובי מייקר עשה לי בעיות(כל מיני בעיות שפשוט לא היה אפשר לתקן ) אז התקנתי אותו מחדש (היה לי 2.1) אז עכשיו זה Movie Maker 1 אז חסרים המון פיצ'רים... אז רציתי לעדכן אותו ל2.0 , ראיתי שאפשר לעדכן אותו ל2.1 אם מתקינים SP2(לא תודה , באמת לא תודה) אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי שבDownload.com אפשר להוריד את 2.0 , הורדתי , התקנתי וכלום >< זה נשאר גירסא 1! עיזרו לי בבקשה

18. Started by wow,

מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by J0n1,

ניסיתי את always sync, ואמרתי לו שיסנכרן בין תיקיה בDOK לאחת במחשב, בכל פעם שאני מחבר את הDOK. והוא מסנכרן כל כרטיס זיכרון או HD שמתחבר בUSB... איך אפשר לסנכרן DOK מסוים? אולי להפעיל את התוכנה מהDOK עצמו?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  20. יש לי הארדיסק של WD דגם WD2000JS ואני חושד שבגללו לאחרונה מתחילים לצוץ רסטארטים אקראיים בלי מסך כחול אני מעדיף את ההמלצות שלכם מתוכנות שיש לכם ניסיון איתם ולא תוכנות שלוקח להם שבועות לסרוק הארדיסק תודה מראש

21. Started by WarMachine,

התקנתי את הגרסא האחרונה של התוכנה (v1.9.2.1705) ההתקנה עוברת בהצלחה ובמהירות אבל כשאני בא להפעיל את התוכנה היא פשוט לא עובדת ואני מקבל הודעת שגיאה שעלי לסגור את התוכנה והקובץ האחראי לשגיאה הוא user32.dll. אני מצרף תמונה של השגיאה אולי זה יעזור למישהו. חיפשתי בפורומים ברשת לבעיה דומה ולא נתקלתי בשום דבר דומה, אז אם מישהו יודע במה מדובר זה יהיה לא רע בכלל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  22. אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 07:47:03 .

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by The-Magician,

איך אני סוגר את התוכנית הזאת שמסומנת? היא כל הזמן מופיעה לי, שזה לא ייפתח לבד כל הזמן

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.