תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צרבתי דיסק בפורמט MP3 הכנסתי את הדיסק לנגן שכתוב עליו MP3 והוא כותב לי NO PLAY מה הסיבה לזה ?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לי במחשב תוכנת firewall על מנת להעיפ את כל המשתמשים הבלתי רצויים והפרסומות ששולחים לי למחשב מהמחשב ניסיתי את נורטון וזה ממש ממש לא זה זה יותר מדי זיכרון לוקח ותוכנה קצת קצת קצת לא בשבילי... פעם הייתה לי תוכנה של חברת קונסיל פי סי היא הייתה נחמדה אבל לא ידעתי כל כך להשתמש בה.... הייתי רוצה שמישהו ימליץ לי על תוכנה טובה קלה לשימוש יעילה ושלא תיקח לי יותר מדי זיכרון... יש דבר כזה? ואם לא אז פשוט תמליצו על משהו טוב.... בתודה גידי
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת,נגיד כאשר מוגנים בפיירוול אז אי אפשר לקבל קבצים באיי סי קיו או לא לחסופם את האמיול ולהאט אותו .. כנ"ל לגבי ביטו'.וכאלה דברים איך אני מאפשר לזום האלרם לאפשר לתוכנות האלו לפעול כמו שצריך...? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על אנטי ווירוס כי יש לי כול מיני ווירוסים ולא יודע למה אבל מאז ששידרגתי את המחשב מ98 לxp שום אנטי ווירוס של סימנטק לא עובד אצלי
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת outlook express, לפני כמה ימים קרס לי המערכת הפעלה שלי. ויש לי בתוכנת outlook את הפנקס אנשי קשר שלי. (בערך איזה 70 אנשי קשר מאוד חשובים). מה שעשיתי זה הוצאתי את הארד-דיסק מהמחשב, ושמתי אותו במחשב אחר שיש ברשותיי בבית. עכשיו הבעייה שלי היא כזאת: אני לא יודע איך אני שומר את כל אנשי הקשר שלי, כי אין לי אפשרות בכלל להכנס ל- outlook שלי. שאני נכנס ל- outlook במחשב השני שחיברתי אליו את הארד-דיסק, הוא פותח לי את ה- outlook ריק בלי כלום. הוא בכלל לא פותח לי את ה- outlook מהארד-דיסק שלי. זה הגיוני גם בגלל שאני מעלה את ה- win xp של המחשב הנוכחי, אין לי אפשרות לעלות את ה- win שלי, כי הוא קרס. מה אני עושה חברים תנסו למצוא לי פתרון.??? בתודה מראש בר לוי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוז 7 במקום ה XP. איך אני מזהה את הרכיבים שיש לי במחשב, ואילו דרייברים עלי להתקין ? לגבי כרטיס המסך הסתדרתי, האם ישנם עוד דרייברים (למשל ללוח האם) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, לאח שלי יש כמה מאות טובות של תמונות מהטיול שלו בפרופיל בפייסבוק שמפוזרות בדי הרבה אלבומים, וההורים שלי רוצים שאני אצרוב להם את כולם. השאלה שלי היא אם יש תוכנה שיכולה להוריד לי את כולן בבת אחת, כי רוב הסיכויים שאני אנגח במסך של המחשב עד שאני אנפץ אותו לפני שאני אסיים להוריד את כל הכמה מאות תמונות האלה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו מתאים.. בתודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראה תמונה: ניסיתי לעדכן בWINDOWS UPDATE אבל אי אפשר : יש לציין שבWINAMP הקבצים עובדים (מוזיקה וסרטים) ושבMEDIA PLAYER CLASSIC גם לא עובדים פתאום הקבצים :-X [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם . מצאתי אצלי בבית דיסק ישן שיש עליו את הסרט bad boys הראשון . עכשיו לפי מצב הדיסק הבנתי שיש לי את הסרט ממיזמן אבל לא הבנתי למה לא ראיתי אותו . עכשיו כשהפעלתי אותו וראיתי אין כתוביות הבנתי למה לא ראיתי אותו כי לא ידעתי טוב אנגלית . עכשיו אני בערך יודע אנגלית אבל יש קטעים שהם מדברים מהר או שחלש וקשה להבין את מה שהם אומרים . הסרט בשני חלקים , ניסיתי להוריד תרגום ב2 חלקים ושמתי את התרגום באותה התקייה ושיניתי את השם של התרגום לשם של הסרט Bad Boys_By_issac_part 1 ובסוף הוספתי SUB התרגום עבד אבל שכעשיתי את אותו הדבר בחלק השני התרגום לא מתחיל לעבוד בזמן אלה רק אחרי 5 דקות בערך . מישהו יודע אין אני יכול לשים תירגום נומאלי ? כי זה די מבאס ראיתי רק את החלק הראשון . ת…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה, אני מודע לזה שאין פתרונות קסם בעניין, אבל בגלל שאני לא מכיר את התחום בכלל אולי יש איזו תוכנה שכן תצליח לנפות רעשים סטטים מהקלטות. אני צריך לתמלל מספר הקלטות, שבהן משתתפים בין השאר אדם זקן שמדבר חלש ולא נשמע טוב (בלשון המעטה) בהקלטה. מישהו יודע על תוכנה שתוכל לעזור בעניין? חינמית או לא, לא משנה. תודה, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מצורפת תמונה של הקבצים... ושאני מוחק אותם...הוא חוזר לי כאילו שאני משתמש בדפדפן פעם ראשונה.... זה נראה לי בגלל שהוא נתקע פעם אחת ואמר לי לבחור משתמש ובחרתי משתמש שלא הגדרתי טוב... מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
התוכנה הזאת מעטה לי את המחשב,לא רק שהיא תופסת כמעט שליש מהיכולת של המחשב אלא גם לא יעילה מספיק. ניסיתי כמה פעמים למחוק אותה ואחרי שהתקנתי אנטי-וירוס אחר וכל הזמן הוא נתקע,ניסיתי כל מני אנטי-וירוסים (כולם עדיפים על נורטון) וכולם תקעו לי את המחשב שאני מסיר את התוכנה אני לוחץ על ALL שזה שואל אותי כמה להסיר,גם אני מוחק את הדברים שלו מכונן C וזה לא עוזר...האם יש כלי או מדריך כבר להסיר את האנטי-וירוס הזה? כי זה ממש מעצבן ,וכל הזמן הטכנאי שלי שם לי נורטון ואני אומר לו שלא ישים בכלל אנטי-וירוס (כדי שאשים אנטי-וירוס אחר) בקיצור איך להסיר אותו ולחיות עם מחשב מהיר בלי הנורטון? :-\
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תוכנה תהיה התוכנה הכי טובה בשביל לראות טלוויזיה עם הכרטיס טלוויזיה שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום... הורדתי את התוכנה fraps .. מי שלא יודע מה זה התוכנה הזאת אז , זה תוכנה שמקליטה משחקי מחשב... שיחקתי ב דום3 והקלטתי את עצמי משחק במשך 15 שניות...הקובץ יצא 180מגה בייט שיניתי שם כמה דברים ועכשיו הקלטתי שוב 15 שניות וזה יצא 100 מגה בייט... זה עדיין מלא...! שמעתי שיש דרכים להוריד את כמות הקובץ.... אז אתם יודעים אולי מה הדרכים האלו? זה ממש חשוב לי.... או שיש לכם תוכנה אחרת יותר טובה להמליץ לי עליה? או שיש תוכנות יותר טובות להקלטת משחקי מחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי חיפוש בפורום ובגוגל, הגעתי כבר בעצמי לתשובה שכל המידע שמור בקבצי PST, אבל! רציתי להיות בטוח בוודאות מה מכילים קבצי הPST האם הם מכילים: קונטקטים לוח שנה "פתקיות" מדובר על מחשב על בעל עסק, עם אלפי קונטקטים, ומאות פתקיות עם מידע חשוב מאד. אמנם הקובץ PST שגיביתי הוא 1.7GB (!) רציתי להיות בטוח שבאמת כל המידע המבוקש נמצא בקובץ הזה, ובנוסף, ע"מ להיות בטוח ב100% עשיתי חיפוש לכל הקבצים עם סיומת PST וגיביתי את כולם (היו איזה ארבעה) ורציתי לשאול האם ישנם עוד קבצים שעליי לגבות? תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאח שלי יש בעיה כרגע במחשב שאני לא מצליח לפתור, אתמול השתלטה לו תוכנת ריגול על המחשב ושינתה לו את הרקע בDESKTOP היא כל הזמן מקפיצה הודעות של SYSTEM SECURITY ומציעה להוריד אנטי וירוס. על המחשב היה מותקן NOD32 מעודכן, כשניסינו להוריד AD-AWARE התוכנה העוינת חסמה אותנו ומנעה את ההתקנה. יש משהו נוסף שאני יכול לנסות ולסדר את הבעיה מבלי לפרמט? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתכין לי Logs או בכלל רשימה, שתכלול איזה קבצים נפתחו במחשב, או נגשו אליהם על מתי הדליקו את המחשב ונכנסו לווינדוס ואם יש עוד אופציות, מה טוב אני דיי בטוח שקיימת תוכנה שכזאת, אז אם מישהו נתקל, או למישהו יש הצעה, בבקשה ממכם
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ומה זה ה- ID Protection שבא עם האנטי וירוס הזה,למה זה נועד?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
לא google ולא driverguide מישהו יכול להציל אותי ולמצוא לי דריבר שעובד ל XP?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
כרגע שמתי את ה 0.60 אז אני לא יכול לתת דעות (בשביל זה צריך לחכות לבוקר) בין הדברים החדשים: הצגה מוקדמת של קבצי וידיאו לא גמורים (אני מעדיך VLC) הצפנה של הפרוטוקול (נגד ספקים שלא אוהבים BT ) ועוד כל הפרטים והורדה ב:http://www.bitcomet.com/
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש תוכנה כמו בורסה גרף או Money Time וכו' אבל הן עולות כסף, והרבה. מישהו מכיר דבר דומה בחינם? ניסיתי FXG וזה לא ממש זה ( זה יותר ניתוח טכני). אשמח לתשובות, דור.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה מממש ממש ממש אין לי מושג איפה לשים את זה אבל החלטתי פה בכול מיקרה השאלה היא ככה קניתי דיסק של חצי גיגה ואז חשבתי שבתור מישו שמתעסק הרבה עם פוטושופ יכול להיות ממש ממש טוב אם יהיה לי אותו על הדיסק בדקתי ואיך שהוא יצא שהפוטושופ הוא 300 מגה +- אז רציתי לדעת אם אני מתקין אותו על הדיסק אם הוא יעבוד לי על כול מחשב שאני ישים אותו?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן.. לוגו לפורטל ספורט (טאצ'דאון): http://artista67.deviantart.com/art/touchdown-130950079 עיצוב אתר אחסון: http://artista67.deviantart.com/art/SprintServ-131220137
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני פורמט למחשב שלי עשיתי יצוא לקובץ אוטלוק 2007 אנגלית התקנתי ווינדוס ואוטלוק 2007 עיברית עד כאן הכל בסדר גמור הבאתי את הקובץ לאוטלוק תוך כדי שהקובץ נכנס והמיילים נכנסים לאוטלוק הפסקתי את הכניסה באמצע והיבוא נפסק ניסיתי לייבא שוב את הקובץ ופתאום אין מיילים מה שאני רק רואה זה שנכנס רק CONTACTS ויומן פגישות 1) ניסיתי למחוק פרופיל ולעשות חדש כולל מחיקה ידנית של קבצי PST בספריית התקנה של אוטלוק - לא עזר 2) ניסיתי להחליף אוטלוק עיברית לאנגלית - לא עזר 3) ניסיתי SCANPST - לא עזר 4) פורמט והתקנה של הכל מחדש - לא עזר מה שאפשר לייבא זה אך ורק CONTACTS ויומן פגישות - אין כל זכר למיילים שהיו למרות שביבוא הראשוני היו האימיילים ושוב כל זה התחיל בגלל שהפסקתי ייבוא של PST ב…
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-