עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הנה השאלה: יש לי חבר שרוצה לצבור ריטו טוב בtorrentleech עכשיו הוא ביקש ממני להלעות לו כי יש לי מהירות העלאה יותר טובה http://i28.photobucket.com/albums/c243/J0HNi3/taimors.jpg עכשיו כבר דרך החשבון שלי הורדתי קבצים הכל אבל השאלה האם אני יכול להעלולת את הקבצים שכבר הורדתי מהחשבון שלי פשוט להלעות אבל שזה ירשם בTL בחשבון שלו? או שאני צריך להוריד קובצים דרך החשבון שלו ולהעלות דרך החשבון שלו? תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by Tommy,

שאני במשחק אז לפעמים הקספרסקי פותח חלון של התראה שמישהו פרץ ואז זה ממעזר לי אוטומטית את המשחק... אחרי זה שאני חוזר אליו אני שומע יריות הכל אבל לא רואה תמונה...פעם זה היה עובד סבבה פתאום הפסיק נראה לי שזה קשור לדרייברים מה עושים?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  3. חברים אני מחפש FIRE WALL טוב אחרי שהתיאשתי מ NORTON אני פונה אליכם בבקשת עזרה תודה ויום טוב...

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  4. היש דבר כזה? אם כן אשמח להמלצות והפניות.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by sk8,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתתן לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by Omerole,

לא מצאתי בגוגל...היה שמה זיבולים על אופניים בכל הכמה עמודים הראשונים.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. אם איזה תוכנה אני יכול לדעת איזה חלקים יש לי במחשב. אני רוצה תוכנה מדויקת.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by evman007,

ככה זה בפתאומיות נהיה .בשום תוכנה שום סרט לא עובד,מחקתי והתקנתי מחדש מקודדים גם לא עוזר ???

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by 013shaul,

שלום אני חדש בפרום הזה ויש לי בעיה בבקשה אם תוכלו לעזור לי בזה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת בהפעלת מספר תוכנות ומשחקים RUN-TIME ERROR [80040111] 2147221231 AUTOMATION ERROR CLASSFACTORY CANNOT SUPPLY REQUESTED CLASS הסרתי ושוב התקנתי את המשחק את התוכנות שבהם קיבלתי את ההודעה ודבר לא עזר ניסתי לשחזר את הקבצים של הWINDOWS אולי נפגמו גם לא עזר עשיתי שיחזור מערכת .הפעלתי אתחול סלקטיבי אולי איזה תוכנה מתנגשת גם לא עזר אני ממש מיואש ומתוסכל האין לזה פיתרון ? מותקנת במחשב המערכת : WINDOWS XP SP2 בגירסה העברית WINDOWS MEDIA PLAYER 10 בגירסה העברית K-LITE CODEC PACK 2.47 FULL חומרה : PENTIUM 4 3.00 GBZ זיכרון 512 mb כרטיס מסך :RADEOM 9200 SE AGP לוח אם VIA CHIPSET הודה לכם …

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by nim901,

פעם הייתה לי תוכנה בשם דומה ל soslec מישהו יודע מה השם האמיתי? כי אני מחפש את התוכנה, תדוה לעזורים

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

Where can i get encoder for changing windows movie maker file for divx support file in order to play in an external dvd player ? Thnx a lot !

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by exXxTreAm,

ניסיתי לשחזר ת'סיסמא של הסטים וזה רשם לי ככה Your password has been sent to the address registered in your account profile. If you do not receive it shortly, please contact us directly for assistance in accessing your account. כתוב שזה שהססמא שלי נשלחה למייל שלי.....הבעייה היא שבמייל אין כלום! לא נשלח אליו כלום! יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? אחרת אני לא יכול לשחזר את הסיסמא

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. היי , היו לי כמה וירוסים בהרד דיסק הישן 90 אחוז מהם היו w32.jeefo בכל מקרה , עשיתי לו פורמט משום מה , בהרד דיסק החדש , שמערכת ההפעלה עליו , עשיתי סריקה ,וזה מצא מעל 100 וירוסים מאיפה הם הגיעו !?!? פתאום , כל שניה קופץ לי הנורטון הזה עם עוד קובץ שנדבק ב w32.jeefo כל שניה קובץ אחר , זה לא נגמר. שאני עושה סריקה של וירוסים , הוא נעצר באמצע. הוא לא נתקע או משהו , פשוט מתעקב על איזה ספריה ולא ממשיך. (ספריה שלא תופסת יותר ממגה! ניסיתי לעשות לו pause , למחוק את הספריה ידנית ואולי הוא ימשיך , אבל הוא תקוע בשלו. מה עושים ? ומה נסגר עם הג'פו הזה מה הקשר שכל המחשב שלי מפוצץ בזה עכשיו? זה וירוס מסוכן? help! עריכה : נ.ב - לדעתי זה יותר מתאים לתמיכה טכנית , מאש…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. בחבילת ה K-Lite מה ההבדל בין הגירסה הרגילה ( full ) לבין הגירסה של ה Mega ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by dorh21,

ש לי צורב DVD ואני צורב איזה 6 קבצי DIVX לדיסק עכשיו יש סרטים אם AC3 אם 2 דיסקים לדוגמא XXX.CD1 XXX.CD2 אני רוצה לאחד אותם על מנת לראות את זה רצוף בקיצר שיצא לי קובץ אחד של 1400 מגה. ניסתי לאחד אם 2 תוכנות Movie Joiner של MovieToolBox ו AVI JOINER בשניהם התוצאה הסופית במחשב היא סבבה אבל שאני שם את זה ב DVD ב APEX 2400 הוא שומע בלי סאונד ורואה את התמונה ובדיודי של METZ הוא בכלל רושם שאני מעלה את הסרט שהוא לא מסוגל להפעיל אותו. לפי דעתי גיגה וחצי קצת כבד אל המעבד של ה DVD כי היה סרט אחד שהקול גימגם. ?(לשאר כמו שאמרתי לא היה סאונד בכלל) למישהו יש פה עוד תאוריות

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני עושה שלא יהיה את הדבר הזה שמסומן בעיגול זה מציק רצח, נגיד אני משחק מישחק ONLINE פיתאום זה מופיע לי באמצע ומציק לי או כמו שאתם רואים זה מפריע לי בסודוקו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by idanmal,

DVDSHRINK איך מישתמשים בתוכנה הזאת ומה אפשר לעשות איתה האם זה נכון שאפשר להכניס 8 ג'יגה לתוך מדיה של 4.5 ג'יגה ???

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by Green,

שלום אני גר במעונות של מכללה ויש פה רשת אלחוטית שאני מתחבר לאימיול אני מקבל LOW ID ורציתי לדעת אם יש משהו לעשות בשביל לקבל HI ID תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  20. יש באינטרנט סרטים שאם לוחצים עליהם, המדיה פלייר נפתח ומנגן אותם אבל מאז שהתקנתי K-LITE CLASSIC PLAYER אני חייב לעשות שמירה בשם איך מחזירים את זה למצב הקודם ? תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by warsfear,

ממצב כולם? שמעו כשאני מחבר משהו למחשב סוס שלי זה לא מוסיף אותם ליד הכוננים פתאום אז אני לא יכול לשנות דברים ככה ב mp3 או ב disk on key שלי תודה רבה אם תעזרו

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. Started by עמיר שחר,

שלום רב אני מעוניין לפרמט מחשב אך כאשר אני מגיעה לביוס על מנת לומר למחשב לעשות BOOT מה CD אני צריך סיסמה אשר בעלי המחשב וגם אני לא יודעים אותו. הבנתי שעלי הוא להשתמש בתוכנה KILL BIOS או להוציא איזה שהוא ג'מפ באזור של הסוללה על הלוח אם. הבעיה היא שאין לי מושג איפו בדיוק הג'מפ (מדובר בלוח ASUS - P4533). ומה גם אני לי מושג מאיפו אני משיג את התוכנה KILL BIOS ואני בדיוק אני משתמש בא. הודה לכם אם תוכלו לעזור לי חג שמח עמיר

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by bobby323,

שווה משהו,רואים הבדל, תומך ב powerdDvd ו MP2player

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by Wood-Elf,

האם יש לו תמיכה ב-WinXP? ייש לכם איזשהו מקור? (בין אם הוא תומך או לא)

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by meniadin,

יש לי office 2010 גרסת נסיון, וכשרוצים להדפיס ב publisher מסמך בצורה של חוברת בעברית, יש בעיה. הסבר: למשל אני רוצה חוברת של ארבעה עמודים בעברית - אז אמור לצאת לי דף A4 אחד באופן הבא: צד א': בצד ימין עמוד 4 ובצד שמאל עמוד 1. צד ב': בצד ימין עמוד 2 ובצד שמאל עמוד 3. בשלב העריכה של המסמך הכל בסדר - כל העמודים מוצגים בצורה הנכונה. הבעיה מתחילה כשרוצים להדפיס: כשאני עובר ללשונית 'הדפס' רואים תצוגה מקדימה בצורה של חוברת באנגלית! כלומר: צד א': בצד ימין עמוד 1 ובצד שמאל עמוד 4. צד ב': בצד ימין עמוד 3 ובצד שמאל עמוד 2. גם בהדפסה עצמה הבעיה נשארת והחוברת מודפסת כמו חוברת באנגלית. יש לציין שהבעיה לא קיימת ב- publisher 2003 - שם העמודים מוצגים בצורה הנכונה בתצוגה לפני ההדפסה וגם בהדפ…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים