תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא יודע למה,היום כשאני פותח את הexplorer ומנסה להכנס לאתרים,כמו Youtube למשל,זה מה שאני רואה: אז חשבתי הבעיה היא בכך שחסר flash,אז נכנסתי לadobe וזה מה שאני רואה: עכשיו,בFireFox האתרים עובדים,וגם הורתי Internet Explorer 8 beta וחשבתי זה יפתר את הבעיה,אבל זה עדיין קיים + גיליתי מלא באגים בזה,אבל זה כבר סיפור אחר.. למישהו יש מושג איך אני מסדר את הExlporer שלי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי את Bittorrent ואת הexperimental client. חיפשתי שם של קובץ באיזה אתר והעסק עובד מצויין. כמה שאלות - אין בclient שום מקום לסמן בו share directory - אני אמור לפתוח חלון נפרד לכל קובץ שאני רוצה לחלוק עם אחרים? לא ממש הבנתי איך זה עובד... אם יש לי קובץ DAT של הורדה בקזאה ואני רוצה להוריד את אותו הקובץ בBT, אני יכול פשוט לשנות לו את השם (בהנחה שאני בטוח שאותו קובץ ישנו בBT) לפתוח אות עם הclient והוא ירד בBT? בכלל - התוכנה הזו בטוחה או שיש חורי אבטחה שצריך לדעת עליהם?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה. כשאני בוחר advance לצריבה וכו' זה לא עושה כלום. במצב רגיל (לא advance ) זה עובד בסדר. עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מבצעים סריקת וירוסים וסוסיפ טרויאנים למינהם בכל המחשב ומוחקים אותם ואיך ניתן לקבוע תדירות של סריקת וירוסים מדי יום ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מורה לתקשורת ועורך סרטי וידאו לבית הספר שלי באמצעות תוכנת פרימייר אולם אתמול שניסיתי לערוך סרט הופיעה לי הודעת השגיאה : Xerces Panic error' והוציאה אותי מהתוכנה...מישהו יכול לעזור??? סוף שנה מתקרב ועליי לערוך סרטוני סוף שנה תודה! מצ"ב תצלום מסך
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום , ישנם היום פתרונות מסחריים למגוון בעיות של Data Mining כגון הפתרונות של חברת SAS או SPSS. הבעיה היא שהם מאוד יקרים - עשרות אלפי דולרים. האם מישהו מכם מכיר תוכנה חופשית או אלגוריתמים ברמה גבוה המסוגלים לנתח מידע טקסטואלי ו/או טבלאי ולמצוא בינהם קשרים ואפשרות לבצע חיזוי? משהו המבוסס על Clustering, Association וכדומה. . .
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני חדש בעניין ומעוניין להכיר איזה כלים (תוכנות) למחשב בייתי מאפשרות עריכת אודיו, טיפול והוספת אפקטים ויצירת מיקס. כל מידע או קישור יתקבל בברכה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הבעייה שלי היא כזו: ניסיתי להעתיק דיסק די וי די בעזרת Magic DVD Copier ולא הצלחתי. ניסיתי ליצור קובץ ISO מהדיסק וגם לא הצלחתי. מכיוון שאני יודע שבדיסק די וי די המידע נמצא בקבצי ה-VOB העתקתי את קבצי ה-VOB להרד דיסק כשהמטרה הסופית שלי היא ליצור דיסק די וי די. ניסיתי בעזרת תוכנת Easy DVD Creator ליצור דיסק די וי די אולם התוכנה הזו לא תומכת בקבצי VOB. ניסיתי להמיר את הקבצים לקבצי AVI (מכיוון ש- Easy DVD Creator תומכת בקבצים מסוג זה) בעזרת Xilisoft 3GP Video Converter 3 (שמומלצת בסטיקי) אבל משום מה הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן יותר מאשר הקובץ המקורי. הקובץ המקורי נמרח ע"פ מסך שלם ואילו הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן מאוד על המסך. למישהו יש מושג למה?[br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בש…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, מבין גירסאות הפוטושופ, מהי הגיסרא הכי מעודכנת שתומכת בפונטים עבריים? לא משנה לי הכתיבה ההפוכה. זתומרת שבשיל לרשום "שלום" אז בפועל אני אצטרך לרשום "םולש" בתודה,
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היום ניגשתי למחשב בבוקר, ולהפתעתי הרבה נעלמה לי תיקיית הMy pictures, כנראה שאחד הילדדוס שהסתובב פה, לא אהב אותה כ"כ ומצא לנכון למחוק אותה, או שהיא נעלמה מעצמה, אבל ההסבר הקודם נשמע יותר הגיוני. ניסיתי את כל התכונות בסטיקי ולא עזר, יש למישהו עוד רעיון?? [br]פורסם בתאריך: 16 דצמבר 2007, 18:25:12 עזרה?? ???
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש תכנה שבה אני אכניס רשימה של סרטים ואת הכתוביות המתאימות להם ואנגן אותם אחד אחרי השני מבלי להתעסק עם התכנה. תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, לאחר שכשלו ניסיונותיי ללכוד וידיאו באמצעות soby vegas pro החלטתי לעבור לתוכנה אחרת אשמח לקבל המלצות לתוכנת לכידת וידיאו. תודה !
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי office 2010 גרסת נסיון, וכשרוצים להדפיס ב publisher מסמך בצורה של חוברת בעברית, יש בעיה. הסבר: למשל אני רוצה חוברת של ארבעה עמודים בעברית - אז אמור לצאת לי דף A4 אחד באופן הבא: צד א': בצד ימין עמוד 4 ובצד שמאל עמוד 1. צד ב': בצד ימין עמוד 2 ובצד שמאל עמוד 3. בשלב העריכה של המסמך הכל בסדר - כל העמודים מוצגים בצורה הנכונה. הבעיה מתחילה כשרוצים להדפיס: כשאני עובר ללשונית 'הדפס' רואים תצוגה מקדימה בצורה של חוברת באנגלית! כלומר: צד א': בצד ימין עמוד 1 ובצד שמאל עמוד 4. צד ב': בצד ימין עמוד 3 ובצד שמאל עמוד 2. גם בהדפסה עצמה הבעיה נשארת והחוברת מודפסת כמו חוברת באנגלית. יש לציין שהבעיה לא קיימת ב- publisher 2003 - שם העמודים מוצגים בצורה הנכונה בתצוגה לפני ההדפסה וגם בהדפ…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה מה שאומר לי האקספלורר שאני נכנס לראות דברים באינטרנט..יש לכם מושג במה מדובר ? הנה לינק לתמונה של השגיאה.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.kaspersky.com/trials?chapter=196728020 מאיפו כדאי להוריד את ה TRIAL? מ HTTP אן FTP?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של חבר אחרי ההתקנה כל התקני החומרה זוהו מלבד התקן שמוכר לי מהמחשב שלי בשם ATK גם אצלי אחרי פורמט הוא היה לא מזוהה דיי בעייתי. הדגם המדובר הוא HP500 מבוסס 915GM.בתוך הנתונים של ההתקן כתוב acpi.למיטב ידעתי זה תקן או אירגון עולמי מסויים. אני מנסה למצוא את הדרייבר להתקן הזה אבל באתר של HP אין שום איזכור לרכיב חומרה זה.למרות שהמחשב עובד יפה מאד עדיין הייתי רוצה להחזיר אותו עובד כמו שצריך בלי סימני שאלה\קריאה במנהל התקנים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כאשר פותחים תיקייה יש אפשרות להציג אותה בכל מיני אפשרויות: סמלים גדולים, סמלים בינוניים, רשימה , פרטים וכו' וכו'. אני רוצה שכל תיקייה שאפתח במחשב (עם מערכת הפעלה וינדוס 7)תיפתח בצורה של רשימה ולא בשום צורה אחרת. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי , אני מחפש תוכנה אשר מראה את מה שנעשה במחשב לפחות ביומיים האחרונים , משהו יותר מקצועי מ"התחל ->מסמכים" אשר מראה רק 10 +- קבצים אחרונים שנפתחו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב הישן שלי כרגע Windows 7 דנדש, אבל אחרי שהתקנתי Catalyst 9.11 Legacy (דרייבר לRadeon 9800), אחרי הפעלה מחדש חלונות עולה וכל המסך מטושטש לגמרי ורואים רק עיוותים. לציין שאין שום בעיה בכרטיס מסך מכיוון שהשאראתי גם את הXP ושם אין בעיה ומשחקים עובדים מצויין, גם עם הדריבר WDDM שמגיע עם Win7אין בעיה. יש למישהו רעיון? מישהו אולי מכיר דרייבר ישן יותר שאמור לעבוד בWin7?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקנתי אי סי קיו 2003 ואני לא מצליח לשמור את ההיסטורי....
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם! הורדתי אתמול דפדפן של AVANT, באמת דפדפן מעולה ולי באופן אישי הרבה יותר נוח מפיירפוקס ואני חושב שהוא גם יותר מהיר ואין לו בעיית התאמות. אבל יש לי רק בעיה אחת איתו, אני רגיל ללחוץ ctrl+enter ולקבל http://www..co.il/ רק שעכשיו אני מקבל http://www..com מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל לקבל http://www..co.il/ ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר שבוע שאני לא יכול לשחק CRYSIS (מקורי כמובן) ואני מקבל את ההודעה מויסטה שקרייסיס הפיסק לפעול. שאני מנסה להריץ את המשחק, הוא מראה לי את הודעת השגיאה הזאת. כבר התקנתי את המשחק מהתחלה, מחקתי את הדריוורים והתקנתי אותם שוב, אני אובד עצות, למישהו יש פיתרון? אור כהן
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הרבה פעמים שיש כתבה טובה או משהו מענין באינטרנט אני מגבה את כל הדף אינטרנט עי scrapbook אם אני פשוט יעתיק את הלינק של האתר,האם יכול להווצר מצב שעוד שנתיים שאני ארשום את הלינק התוכן לא יהיה זמין?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב! הורדתי את הגירסה הכי עדכנית של Utorrent . וכשאני נכנס לתוכנה שום דבר לא יורד. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אני מחפש מדריך הכי מפורט שאם אפשר גם כולל פתיחת פורטים ואיך להגדי הכל צעד צעד ואם אפשר בעיברית זה יהייה ממש טוב תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-