תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש אפשרות כזאת בתוכנה שאתה רושם את מהירות האינטרנט והתוכנה גורמת לכך שתגלוש בצורה הטובה ביותר. עכשיו אם יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והוא אלחוטי יש עוד מחשב בבית. איזה מהירות אני צריך לסמן? אני לא מבין את הקטעים האלה עם הmbit תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר של המדפסת All in one officejet 6110 אני מקבל את ההודעה הבאה מה עושים ?? :'( :'( אשמח אם תעזרו לי כל טוב ושבת שלום !
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קודם כל ננעל לי האופיס אז אני מעוניין להסיר אותו מהמחשב אבל כשאני בא להסיר הוא רושם את הדבר הבא .... (וגם להתקין אותו מחדש אי אפשר!!!)
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
משהו פה קרא את הת'רד שלי על הבעיות עם המסנג'ר? הקיצר, מסתבר שזה לא רק במסנג'ר אלא בעוד תוכנות דומת כגון יאהו מסנג'ר. למי שעוד לא בעניינים, אז הבעיה שלי היא כזאת: התוכנות הללו דורשות איזשהו ID\פספורט מסויים שאליו אתה צריך להרשם באתר כדי לקבל ת שירותיו. הבעיה היא, שאצלי - למרות שיש לי כבר את הפספורט\ID הזה - אז התוכנה מסרבת להתחבר. גם לאחר שאני לוחץ על הכפתור של קבלת ID חדש, אז האשף לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הגדרות האינטרנט - והם בסדר בדקתי פיירוול - והוא כבוי אני כבר נואש ואני לא יודע מה יכול לגרום לזה. ה-ICQ לדוגמא פועל מצויין! עוד דבר שגיליתי, הוא שלאחרונה אני לא יכול להכנס לחשבון שלי בהוטמייל או לפתוח חדש (גם ב-com. וגם ב-co.il.). זה מפנה אותי לדף הלבן המעצבן …
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק ריק לצורב ומנסה להיכנס לכונן הוא נותן לי את השגיאה הבאה: f:\ is not accessible incorrect function ואם כבר אני פותח ת'ראד ,אני רוצה לצרוב עם דיסק של 800 יש לי דיסק כזה ונרו 6 אולטרה אפשר הוראות? ;D תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האקספלורר וmaxthon לא מצליחים לכתוב בחלק של גוף ההודעה בדואר של וואלה חוץ מזה, הם גם מראים כל אתר בענק. מה לעשות? בטעות פתחתי שני ת'רדים... יש דרך שאני יכול למחוק את השני?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
או שהוא ככה נקרא תמיד 0אקספרס) אבל העצוב שלו אחר !! ולא נוח לי ככה... בגירסא 2003 זה לא היה ככה ואדז פתום נהיה ככה וב2004 זה רק ככה . איך אני משנה ?
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
DVDSHRINK איך מישתמשים בתוכנה הזאת ומה אפשר לעשות איתה האם זה נכון שאפשר להכניס 8 ג'יגה לתוך מדיה של 4.5 ג'יגה ???
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבדיקת שגיאות בHDD בבקשה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מורה לתקשורת ועורך סרטי וידאו לבית הספר שלי באמצעות תוכנת פרימייר אולם אתמול שניסיתי לערוך סרט הופיעה לי הודעת השגיאה : Xerces Panic error' והוציאה אותי מהתוכנה...מישהו יכול לעזור??? סוף שנה מתקרב ועליי לערוך סרטוני סוף שנה תודה! מצ"ב תצלום מסך
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעלות איזה משחק ישן שמופעלת דרך הcmd הזה ששכחתי איך קוראים לזה כבר, זה נכנס למשחק ואז פשוט ממזער אותו וחוזר לי לשולחן עבודה כשהמשחק עדיין פתוח ... אין דרך להשאיר את זה תקוע בתוך המשחק בלי שזה ימזער לי אותו? |:
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרט שהוא ב AVI במדיה פלייר אז יש רק סאונד ואין תמונה ולפעמים אני מפעיל סרטים וכתוב במדיה פלייר שזה צריך אישור משרת קודק או משהו כזה ואי אפשר לראות את הסרט. מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך תוכנה שמאפשרת המרת קבצים מדיסק ל-MP3 ושתהיה פשוטה ונוחה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
יש לי maxtor 80 GB sata ABIT AN7 guru יש באתר של אביט את הדריברים אבל יש שם כל מיני איזה מהם אני אמור להוריד?? קישור לדריברים באתר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN7&fMTYPE=Socket%20A&pPRODINFO=Driver תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הדפדפן מחסיר דברים חיוניים כמו למשל בלינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2865852,00.html באקספלורר רואים את התגובות של אנשים למטה ובמוזילה לא ... או סתם עוד בעיה מעצבנת : לא ניתן לגרור פייבוריט למעלה\למטה רק על ידי כניסה לFAVORITE ORGINIZER איך ניתן לתקן בעיות אילו או איזו תוכנה חלופית יש לגלישה שהכי דומה ל IE6 ? כי כרגע יש לי איתה בעיות (כל הזמן נסגרת בלי שום סיבה גם אחרי התקנה מחדש של הדפדפן)
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני בניתי תוכנה משלי בבית כדי שהתוכנה תעבוד באופן תקין אני צריך להתקין מספר תוכנות בנוסף כמו OFFICE ,ACROBAT REDER וכו כל פעם שאני מעתיק את התוכנה למחשב חדש אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש וזה מיאש האם יש כלי של microsoft או כל חברה אחרת אשר באזרתה אני יכול לקחת את כל התוכנות שאני רוצה להתקין ולאגד אוןתם תחת קובץ .EXE סטנדרתי של windows כך שיהיה לי קובץ התקנה שמכיל את כל התוכנות שאני צריך להתקין פלוס התוכנה שכתבתי ובלחציה על התקנה כל התוכנות שלי יותקנו באופן אותומטי והתוכנה שלי תועתק למקום יעודי בדיסק הקשיח ואפילו תיצור לי קיצור דרך על ה DESKTOP אני רוצה להפוך את כל התוכנות לקובץ התקנה בודד על דיסק משהו מכיר כלי שיכול לעזור לי ליצור קובץ כזה תודה רבה מראש ski farm
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ברשותי נורטון GHOST איתה עבדתי שנים רבות. בנתיים יש בעיות תאימות עם WIN 7 איזו תוכנת גיבוי טובה תוכל להחליף את ה GHOST שתיצור אימאג' של כל המערכת ההפעלה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש אתר ישראלי ואני רוצה להוריד את כל האתר (לא כולל קבצים להורדה) כולל הלינקים הפנימיים שלו, האם קיימת תוכנה או כל משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור את המועדפים שלי ככה שמחשב הבא אני אוכל להעיבר אותם?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה מה שאומר לי האקספלורר שאני נכנס לראות דברים באינטרנט..יש לכם מושג במה מדובר ? הנה לינק לתמונה של השגיאה.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי קובץ שהוא trp אני לא מצליח לשמוע, רק לראות כי אין לי את הקודקים הנדרשים. עכשיו השאלה היא כזאת, ( שאלה של ידע כללי יותר גם ) אם אני ימיר את הקובץ מtrp לavi למשל אני כן יוכל לשמוע..?או שאני אצטרך את אותם קודקים שהייתי צריך שהוא היה קובץ trp? ואם אני עדיין אצטרך את אותם קודקים, האם יש דרך להמיר את הקודקים הדרושים לקודקדים סטנדרטיים (שיש בכל מחשב)? למשל יש לי סרט שהוא דורש קודק מיוחד, עכשיו אצלי במחשב אני כן יוכל לראות את הסרט טוב אבל אם אשלח אותו לחבר הוא יצטרך להתקין את הקודק המיוחד האם יש דרך להמיר את הקודק לקודק פשוט שכל אחד יוכל לראות בלי שיצטרך להתקין את הקודק הספציפי הזה? או שמא זה טבוע כבר בקובץ וידאו שיש לי..?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שניתן בעזרתה לצרוב דיסקים מוגנים היא נקראת קולון,מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
חברים אני מחפש FIRE WALL טוב אחרי שהתיאשתי מ NORTON אני פונה אליכם בבקשת עזרה תודה ויום טוב...
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-