תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא ידעתי לאן לשייך את האשכול הזה אז אשמח אם המנהלים יעבירו ובמידה וטעיתי במקום. יש לי מסך Samsung SW2233 ומשום מה הבחנתי לאחרונה בבעיות בצבעים של המסך. אני רואה תמונות מסוימות אצלי והן נראות דיי חסרות צבע בעוד שבמחשב אחר הבחנתי שהן נראות הרבה יותר "חיות". לא נראה לי שיש תקלה במסך עצמו. נראה לי שהבעיה היא בהגדרות שלו. חששתי שהmagictune הרס לי פה כמה דברים אבל הסרתי אותו וזה עדיין נראה אותו דבר. שמתי לב שכששיחקתי בהגדרות של המג'יק טיון היה שינוי ברור בצבעים של המסך. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה (:
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מישהו יודע מה יכול לגרום לבעית שידור של וידאו? מופיע לי מסך שחור במקום תמונה. בנט מיטינג זה עובד מצויין.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קיימת? אם כן, אשמח ללינק. אני מתכוון לתוכנה שתחקה צעדים שאני יקבע לך מראש, איכשהוא... לדומגא: קליק ימני במיקום מסויים, כתיבה משהו, עוד קליק וחוזר... אם זה לא הפורום בבקשה להעביר. תודה מראש, אליאב.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום חברה.... יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל כאשר אני ממיר קובץ DOC ל PDF מהתוכנה אני מקבל את השגיאה הבאה: missing PDFmaker files. do you want to run the installer in repair mode? וברגע כשאני עושה "כן" הוא מריץ סוג של התקנה אבל בסוף הוא לא מראה שום הודעה שהצליח או לא, וכשאני פותח מחדש את התוכנה ומנסה לעשות שוב את אותה הפעולה, אני מקבל שוב את אותה השגיאה. ניסיתי גם להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה אך גם זה לא עזר. למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כמו האיסיקיווהמסנגר ושלל התוכנות שעולות עם עליית המחשב.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה נאי לא מצליח להתקין זה הבעיה שזה עושה! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להביא סקינים למירנדה ליט 3 תודה מראש אדיר
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היה צריך להיות לי במחשב ביחד עם לוח אם GA GA31M SL2 בחבילת התקנה את ה NORTON INRTRENET SECURTIY אבל הטכנאי שלי לא התקין לי את זה אבל הוא כן התקין לי את אנרטי וירוס NOD32 ויש לי ויש לי עוד מסירי רוגלות במחשב אז אני שואל ה- NORTON INRTRENET SECURTIY הוא אמרו להיות אנטי וירוס או שהוא גם בתוסף למוחק רוגלות וכאלו ואם אני צודק מה יותר חזק ה NOD32 או ה-NORTON INRTRENET SECURTIY מחכה תשובה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי KAZAA LITE 2.4.3 אני מפעיל את התוכנה, ואחרי חמש דקות בערך אני מקבל הודעת ששגיאה על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ואחרי זה היא נסגרת. זה מאוד מעצבן. מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה? ואני לא מוריד תוכן לא חוקי, אני מוריד תמונות ופונטים (זקוק להם למשהו) , אז בבקשה אל תנעלו את התרד.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חייב דריבר ללוח אם intel d850mv די ישן אבל צריך אין לדוד שלי מחשב עד שאני משיג לו את זה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודש בערך הורדתי גירסה חדשה של tweak-xp pro וכדי להתקין אותה הייתי צריך להסיר את הגירסה הקודמת שהייתה מותקנת לי. הסרתי את התוכנה בצורה מסודרת מ"add\remove programs..." אבל כשבאתי להתקין את הגירסה החדשה קיבלת הודעה שיש עדיין גירסה ישנה יותר וההתקנה החדשה לא יכולה להמשיך בתהליך. ניסיתי להיף כל מה שקשור בתוכנה הזאת מהרג'סטריי ועדיין אני מקבל הודעה שיש תוכנה כזאת, אני ממש רוצה להתקין גירסה חדשה זה ממש שיפר לי את הביצועים. בבקשה ממכם מישהו יכול לתת לי עצה איך להעיף את הגירסה הישנה של התוכנה ??? תודה לכל העוזרים מראש, דודי הסטלן.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצא או איך נקרא קובץ המידע שמכיל את כל הרשימת קשר וכו' של האאוטלוק אקספרס?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כל סרטון או משחק זה מראה לי את הFPS במסך בצד למרות שזה לא מותקן אצלי מזה יכול להיות
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקיי,אז לפני שאני אתחיל לקבל תשובות בסגנון "קונים אותה",תנו לי להסביר את השאלה שלי. הורדתי מהאינטרנט גרסאת נסיון(4.0.3),וכשאני פותח את התוכנה אני מקבל הודעת "זו גרסאת נסיון ל 14 יום,כדי לקבל גישה מעבר לזה תקנו את התוכנה".כמו כן ישנו כפתור שרשום עליו "תקנו אותי".כשאני לוחץ על הכפתור,אני ישר מועבר לאתר שבו אני אמור לרשום את הפרטים שלי. מה שאני רוצה לדעת זה אמור לקרות הלאה,אני אמור לקבל מספר סידורי להזנה? או שאני מקבל מעין "קישור לתוכנה"(כמו קראק) שתפעל בצורה רגילה? חיפשתי בכל מקום שאני יכול לחפש בתוך התוכנה ולא מצאתי שום מקום שבו ניתן להזין שום מספר. איך אתם קיבלתם(למי שיש) גישה לתוכנה המלאה? אם זה משהו לא חוקי תרשמו לי בפרטי. ד"א כמו שציינתי יש לי גרסא 4.0.3 .ניסיתי …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי שלום אשמח אם יש למישהו הצעה לרעיון לפרוייקט בשבילי סוף כיתה י"ד הרעיון צריך להיות בעל אלגוריתם ובסדר גודל בינוני עד גדול אשמח לקבל רעיונות תודהה!!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום , כשאני מבצע חיפוש באחד הפורומים כאן , אני מגיע לתוצאות החיפוש ונכנס לאחד הקישורים בעמוד התוצאות , אך כשאני מבצע BACK בדפדפן ע"מ לחזור לתצוגת תוצאות החיפוש , אני מקבל דף ריק ורק לאחר שאני עושה REFRESH לדף , אזי מתקבלות התוצאות חיפןש..ממש מוזר ומעיק . מישהו נתקל בתופעה ..אגב זה לא רק באתר אן אלה גם בפורומים אחרים ברשת . בפיירפוקס אין אגב את הבעיה הזו .. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שמעתי שהיא עובדת בשיטה של PEER TO PEER או משהו כזה. מה זו השיטה הזו והאם גם ה-Kazaa Lite הקודמת עבדה באותה השיטה?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי יש לי נוקייה N95 שמיסתנכרן עם האוטלוק שלי באמצעות Pcsuite ביום שישי האחרון שידרגתי את תוכנת הסנכרון > לגירסה חדשה והיום (עם או בלי קשר) הלוז שלי בנייד - קפץ קדימה בשעה.... ??? מעבר לזה מפתח הזמן - בטלפון הוא ירושליים + 3 ....בימקום ירושלים + 2 ....שצריך להיות - לא? מה קורה כאן ? הבעייה בטלפון ? או במחשב ? ואיך פותרים את הבעיה לדעתכם? תודה!
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כזאת תוכנה נגד "גנבים ופורצים" כל פעם שהמצלמה תזהה תנועה היא תתחיל לצלם... להפוך את מצלמת האינטרנט לסוג של מצלמת אבטחה כזאת... תודה לעוזרים מראש נ"ב לא משנה אם זה חינמי או לא....
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני צורב קיליפים שאני מוריד kazaa ושאני מפעיל את הדיסק ב דיוידי זה קופץ כאילו הדיסק דפוק. אני צורב אם NERO ישר לפורמט VCD אני לא ממש יודע איך עובדים אם זה אז בבקשה כול מי שיכול לתת לי מידע על VCD וSVCD זה מאוד יעזור לי ובאיזה תוכנות להישתמש. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיודעת להקליט סרט שמנוגן באתר באינטרנט או לחילופין תוכנה שיודעת להקליט את הדסקטופ כולל סאונד שמנוגן במחשב לסרט
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איזה תוכנות יש לעיצוב תמונות כמו: FHOTISHOP . PAINT SHOP PRO . FREEHAND ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בבעייה לא ברורה: אני מוסיף אובייקטים (תמונות בפורמט jpg) ע"י הוספה->תמונה מקובץ וכו'. הכל טוב ויפה, אלא שכאשר אני סוגר את הקובץ ופותח אותו שוב, במקום התמונות אני מקבל מלבן לבן עם X אדום. כל התמונות נמצאות על המחשב שלי, ובנוסף ידוע לי ש powerpoint אמור לבצע הטמעה של גרפיקה במצגת (פרט לקטעי וידאו) כך שלא ברור לי מה בדיוק הבעייה. בתודה מראש, יואב
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התוכנה מאפשרת לבחור בין כמה עמודי שער שונים, או ליצור עמוד שער אישי. מה שמוזר זה, שאין אפשרות לשלוח פקס ללא עמוד שער. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה? איך שולחים פקס ללא עמוד שער? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לארחונה התקנתי וינדוס ויסטה והתוכנה lock my pc לא עובד היא מתאימה רק לוינדוס xp ומטה אין אפשרות להתקין את התוכנה lock my pc על ויסטה?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-