תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את המשחק Full Spectum Warior היית בעיה במשחק אז מחקתי אותו והתקנתי אותו מחדש כדי שיעבוד ככה כמה פעמים ועדיין הוא לא עובד וכשאני עושה UINSTALL המשחק נמחק והמקום הפנוי על ה-HD לא משתנה עכשיו איבדתי 10GB ואין לי יותר מקום מה אני צריך לעשות כדי "למחוק סופית" את המשחק אאהה אני גם ניסיתי למחוק אותו ידנית והוא אומר לי שגודל התקייה שלו הוא פחות ממגה אז אין סיכוי שמשהו שם....... תוד רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://news.xinhuanet.com/english/2007-05/20/content_6125876.htm :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? כי כל פעם שאני נכנס לאתר זה מראה לי את זה ואני לא יודע איך להיפתר מזה וזה ממש מעצבן! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ. מערכת הפעלה win xp sp3. כל אנטי וירוס שאני מוריד לא מצליח לבצע עידכונים (kaspersky,avira,norton,trend micro)כנ"ל אנטי ספייוור (spyware doctor, adaware) היחיד שמצליח להוריד עידכונים זה NOD32 . אין בעיה בגלישה לאינטרנט והחיבור הוא חיבור ביתי ADSL ללא קונפיגורציה מעבר לנורמל. בכל אופן זה קורה בכל רשת שאני מתחבר אליה. לפי דעתי התיישב לי איזה MALWARE או וירוס שחוסם. אם למישהו יש פתרון או רעיון אחר אשמח לשמוע. תודה
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן נזכרתי במשחק הישן Mortal Kombat, אבל אי אפשר להריץ אותו בגלל שהוא בדוס. האם יש איזה דרך להריץ את המשחק באיזה שהיא דרך על המחשב שלי? ווינדוס ויסטה. בתודה מראש Mystery.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבדוק את הדואר שלי (שנמצא בשרת של בזק בינלאומי) כאשר אני נמצא בחו"ל, ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורף הקובץ) אני עובד ב-OUTLOOK 2003 והגדרתי את כל ההגדרות שצריך אך עדיין. לפי ההודעה רשום שאני כאילו משתמש בתוכנה אחרת אך זה לא כך מישהו יכול לעזור לי? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי לאחרונה יש לי בעייה מוזרה. המערכת לא נותנת לי (מייד) לסגור את הדפדפן אם נפתח לפני שניה וכן צריך הרבה הקלקות עד שכותב בשדה כתובת אינטרנט. כבר שבועיים או יותר שחלונות אקספלורר (6 או 7) עפים לי סתם כך - כולם בבת אחת. יש לי את SPYWARE DOCTOR ואת SPYBOT ואני מעדכן ומנקה ללא הועיל. רעיונות יתקבלו בתודה!! יהודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת ניווט הכי טובה ונוחה שקיימת בעברית עם מפות של כבישי הארץ, התוכנה צריכה להתאים למחשב נייד PC ועדיף שתהיה מיועדת לTABLET מסך מגע וחייבת להיות בעלת הנחייה קולית! והאם IGO מתאימה למחשב נייד ולא רק לPOCKET PC?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לדעת את ה- IP של השרתים החדשים של "משתמשי זהב", כמו כן איזה פורטים יש לפתוח עבורם. משום מה, לא מוצא את כתובת השרת הישן, וכמובן לא את החדשים, וזאת לאחר הודעת השידרוג שרתים שבאתר LioNetwork . האם רק בהתקנת הגירסה "המגוירת" ניתן להגיע לכתובת ה- IP ?? תודה מראש למשיבים ושבת שלום רענן
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני פחות או יותר שבוע, לאחר ריסט תמים, המחשב נכנס לווינדוס ופשוט ז-ח-ל. פתיחת תיקייה לקחה קרוב לדקה, סמן העכבר זז בערך בפריים לכמה שניות וכולי. מבט מהיר ב Task Manager הראה שה CPU Usage הוא על 100%, למרות שהכל סגור. מסיבה שלא ממש מובנת לי, התחברות לאינטרנט די פתרה את העניין, ה CPU Usage ירד לרמות נורמאליות ואני המשכתי בשיגרת חיי. מידי פעם שוב הייתי צריך לרסט, ואז הייתי מפנה לי 5 דקות איטיות לחלוטין שבהן לוקח למחשב להתחבר ואז הוא מסדר. לאחר כמה ימים המצב הורע בצורה משמעותית. אני אנסה למנות מספר בעיות בולטות שכרגע קיימות - ctrl-v / ctrl-c לא עובד. כניסה ללינק שמובא צורת כתובת לא עובדת. כפתור ימני על לינק ובחירה באפשרות open a new window לא עובדת. בדיקת אי-מיילים …
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מאילותים כאלה ואחרים עד עכשיו המודם שלי מחובר דרך USB למחשב. עכשיו עם השדרוג ל 4 ג'יגה ראם התחלתי לחפש עבור דרייבר לדבר הזה למערכת של 64 ביט, למרבה הפלא לא מצאתי כלום, ובתמיכה של הוט בכלל התפלאו לשמוע שיש חיה כזו בכלל. יש מישו שיש לו \ יודע מאיפה אפשר להוריד? או שאין ברירה וצריך כבל רשת?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפני חודש בערך הורדתי גירסה חדשה של tweak-xp pro וכדי להתקין אותה הייתי צריך להסיר את הגירסה הקודמת שהייתה מותקנת לי. הסרתי את התוכנה בצורה מסודרת מ"add\remove programs..." אבל כשבאתי להתקין את הגירסה החדשה קיבלת הודעה שיש עדיין גירסה ישנה יותר וההתקנה החדשה לא יכולה להמשיך בתהליך. ניסיתי להיף כל מה שקשור בתוכנה הזאת מהרג'סטריי ועדיין אני מקבל הודעה שיש תוכנה כזאת, אני ממש רוצה להתקין גירסה חדשה זה ממש שיפר לי את הביצועים. בבקשה ממכם מישהו יכול לתת לי עצה איך להעיף את הגירסה הישנה של התוכנה ??? תודה לכל העוזרים מראש, דודי הסטלן.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
להורים שלי יש explorer 8 יש להם חשבון בHOTMAIL.ברגע שרוצים להעלות תמונות ולוחצים העלה תמונות זה מראה את הפס הצהוב של activex אבל לא נותן להתקין אותו,בכל מחשב אחר שניסיתי יש אפשרות להתקין אותו רק במחשב הזה ספציפית אין אפשרות להתקין וכך נמנעת אפשרות העלאה של התמונות ושלוח אותן. מדוע אין לי את האפשרות לאשר ולהתקין את התוסף הזה כי לחיצה ימנית על הפס הצהוב לא מראה אופצית התקנה כמו בכל מחשב אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה פשוטה - איך אני קובע מהם הפורטים הטובים ביותר (יש דבר כזה?) עבור התוכנות - Emule ו- bitcomet? תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לינק: http://www.neowin.net/news/software/09/10/22/free-1-year-anti-virus-subscriptions-for-your-windows-7-pc IObit Security 360™ PRO Panda Internet Security 2010 Kapersky Internet Security 2010
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קיים בחלק מהאתרים, רובם מחו"ל. לא קיימים רוגלות ווירוסים למיניהם במחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הסתכלתי על כל מני אתרים שאפשר להוריד מהם עיצובים וראיתי כאלו דברים http://www.customize.org/details/34334 שימו לב להתחל שם ... איך הם עושים את זה? אני הורדתי את הסקין וההתחל לא כמו שם ... גם בסקינים של לוגהורן השעון הזה עובד רק כשאני שם את ההתחל באחד הצדדים. אבל פה אני לא הצלחתי שההתחל יראה ככה מישהו יודע איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב לחבר סרט שהוא XVID עם כתוביות שהוא יוכל לראות את זה בדיוידי שלו שלא תומך ב DIVX אז אני עושה בנרו VIDEO IMAGE אבל לאן אני מכניס את ה SUBTITLES ?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התקנתי VD וכשאני מנסה לפתוח קובץ וידאו שצילמתי בפלאפון (פורמט MPG, קודק S263) הוא אומר לי שהקובץ פגום או לא נתמך. התקנתי ffdshow שאמור לתמוך וזה לא עובד. מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מקווה שתהנו 100% פוטושופ. http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunset-at-the-Moon-83665114
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לארחונה התקנתי וינדוס ויסטה והתוכנה lock my pc לא עובד היא מתאימה רק לוינדוס xp ומטה אין אפשרות להתקין את התוכנה lock my pc על ויסטה?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אח שלי התקין פיירפוקס ועכשיו הקיצורים שהיו לי על המקלדת שהפנו לאתרי אינטרנט לא עובדים כבר אז נמאס לי מזה ולכן מחקתי את פיירפוקס, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל קיצור לאתר אינטרנט/ כותב כתובת של אתר במקום כמו Run (בstart menu ואז run) אז הוא נותן לי הודעת שגיאה: www.***.com The specified path does not exist. Check the path, and then try again. [/left ואז אני לוחץ על OK ולא קורה עוד שום דבר עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לתקן את זה כך שזה יפעיל כבררת מחדל את IE האמת אני רוצה להתקין פיירפוקס ואז לעשות שIE יהיה ברירת מחדל, אז איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ניסיתי דרך tools->clear private data וגם דרך tools->options->privacy->clear now וגם דרך התוכנה cc cleaner. אני מדבר על ה drop-down menu שמראה כתובות אתרים שהוקלדו לאחרונה.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-