עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היום עדכנתי את Messenger Plus 3 ובטעות לחצתי להתקין את "תוכנת החסות" עכשיו ,מייד הגיע איזה טולבר מעצבן (ולא כל כך פשוט) שנותן לי לחפש מוסיקה.. משחקים.. וגם תכנים לא ראויים. כל שניה קופצים לי אלפי פרסומות והעמודים משתנים למשהו אחר.. עשיתי מהר הסרה לתוכנת החסות ולמסן' פלוס 3 וזה לא עזר. הלכתי,סרקתי ספיילרים (עם Ad-aware),זה מצא 31,חיסל אותם . עשיתי ריסט והטולבר עדיין נשאר. הוא יצר לי המון תיקיות ב "מעודפים" וכשאני בא לעשות מקש ימני ולמחוק,זה לא נותן.. רק על דברים אחרים ברשימה. הלכתי לתיקית מועדפים שבקבצי Windows,ושם התיקיות מוסתרות.. מה לעשות? זה יוצר לי המון קיצורי דרך על שולחן עבודה.. ובקיצור הורס לי את המחשב..

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by Snufkin,

אני לא יודע אם זה המקום לשאלה אבל איפה אני יכול למצא סרטונים לDVD כמו שבכל DVD שקונים יש?? ואיזה תוכנה תאפשר לי ליצור תפריט (וגם תתי תפריטים) עם עצמים זזים? כלומר לחצנים מסתובבים וכד'? המטרה שלי בסוף זה שהDVD יראה מקצועי כמה שיותר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שמעתי שהנורטון 2004 ממש מעצבן וכבד מה אתם אומרים על: Panda Titanium 2004 v3.0

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

מה הוא עושה? על מה הוא מגן בעצם ? ולמה הוא מתמלא פתאום כשבעצם לא מחקתי שום דבר? והאם אני יכול להוריד את הPROTECT מהסל מיחזור, אם זה כדאי בכלל? תודה!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by Loren,

שלום הסרתי את ההתקנה של אנטיוירוס NOD32 מהמחשב כי הוא הפסיק להתעדכן, וכשרציתי להתקין מחדש זה לא נותן כי כנראה נשארו עקבות של התוכנה איפושהו. כשאני מנסה להתקין זה מתחיל, מבטל ואז כותב: your system has not been modified איך אני יכולה להסיר את העקבות של התוכנה מהמחשב? אני עם מערכת הפעלה Win7 64 bit תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. קיים אצלי process בשם avp.exe האם זה trojan או וירוס? אם כן, איך מתפטרים ממנו ? המון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הכוונה שהתוכנה תוכל לוודא אם החשבון קיים או לא. כרגע הדרך היחידה היא לשלוח מייל ולראות אם אתה מקבל BOUCNE BACK. עברתי על כמה תוצאות בגוגל, אבל מה שמצאתי שם היה די מעפן. אם למישהו יש המלצה לתוכנה שהוא מכיר זה יהיה הכי טוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by red4ever,

עד לפני יומיים הכל היה בסדר. מאז, כל פעם שאני נכנס לספידטסט אין לי את המסך הזה שמתחיל את הבדיקה. לצורך העניין, באינטרנט אקספלורר אני כן יכול לבצע את הבדיקה. מה קרה בכרום? איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. שלום,לאחרונה קיבלתי מחשב חדש עם צורב של סוני 230 (לא זוכר את השם המלא רק שהמספר הוא 230 ),עד עכשיו לא התעסקתי עם הצורב יותר מידי ולפני כמה ימים רציתי לגבות מידע עם הצורב,מיכוון שלא הייתה לי את תוכנה הצריבה של הצורב השתמשתי בתוכנה של הצורב של אח שלי 225 לעניין (תוכנה בשם BS GOLD שבא יחד איתו),טוב התקנתי ואני בא לצרוב אבל ללא פשרות,כזכור לי מהמחשב הישן לא הייתה בעניה לצרוב רק שפה הכפתור של רקורד וכל אפשרויות הצריבה לא ניתנים ללחיצה... מה הבעניה בעניין? יש בעיה עם הצורב עצמו?עדיף לי כבר לחבר את הצורב הישן שלי מקום ולקוות שזה יעבוד איתו? עם התראד יותר מתאים לתמיכה תכנית אבקש מהאחראי להעביר... תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by galCool,

שמעתי שstyle xp תופסת הרבה משאבים והיא לא הכי טובה.. יש איזה תוכנה טובה במקום?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by killbill,

שלום לפני שאני ארשום הודעה..יצא לי בחיפוש למצוא את ההודעה(הנושא) שרציתי משום מה יש שמה את השאלה בלי התגובות ככה שזה לא עזר לי..לכן אני ארשום שוב. מישהו יודע במקרה איך טוענים את הקובץ BAK בחזרה ל OE..פשוט הכל נמחק לי עכשיו בלי קשר לזה ויש לי את הקובץ הזה במחשב מלפני כמה זמן תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by mikko,

http://www.downloadsquad.com/2007/10/04/microsoft-download-ie7-without-wga-validation/ חחחחחחחח כנראה הם ממש נואשים אני נשאר עם FF בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש תוכנה לא משנה איזה שתהיה פשוטה לעבודה שאני יכול ישר לשים תמונות ולעשות סרטון אם קובץ מוזיקה ןלשמור אותו מישהו מכיר כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by huber,

כמו שרובנו חווינו על בשרנו - עיברית קשה שפה... כל פעם שמנסים להעתיק דף בעיברית ויזואלית לתוך מסמך, אי מייל או כל דבר אחר, הכתב מוצג הפוך. פה מוסבר למה: http://www.pcphobia.co.il/hebcomp/ אז אני יודע למה זה קורה - אבל השאלה היא איך הופכים את זה בחזרה? פעם היה אתר שנקרא הפוך. היה בו תיבה שבה היית מזין את הכתב ההפוך והוא היה מיישר אותו! לאחרונה אין זכר לאתר הזה לצערי ואני מחפש בנירות (וגם באינטרנט) תחליף. מישהו? כבר ניסיתי פה: http://www.evrit.co.il/center.htm לא עובד ב XP וגם התוכנה הזו לא עובדת: http://rconvert.hypermart.net/drop/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה להפריד מילים משיר,אני צריך רק את המילים,אז אם תוכלו להביא תוכנה טובה(אפשר גם תוכנה לא חינמית) שעושה זאת,אני ישמח מאוד!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי בעיה בקבלת הקבצים מאז התקנת ראוטר אלחוטי של EDIMAX. המחשב שלי הוא זה שמחובר ישר לראוטר. הקטע הוא, שלא כתוב לי כלום כשמנסים לשלוח, פשוט את ההודעה של השליחת קובץ אבל שום דבר לא זז! מה עושים? צריך לפתוח פורט בראוטר? להגדיר משהו אחר בטאבים של ההגדרות איסיקיו? (ד"א עשיתי כבר חיפוש בפורומים ולא מצאתי פתרון ). עכשיו, ההגדרות באיסיקיו מוגדרות כך: http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/Stuff/icq-connections1.png

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by Posford,

איך אני יכול להוריד את התקן הג'אווה המלא ולא מהשרת שלהם כדי להתקין? יש לי בעיה עם ההתקנה ONLINE.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים ברשת בראוטר, לאחרונה החלפנו את אחד המחשבים באחד חדש, התקנתי עליו מסנג'ר אבל הוא פשוט לא רוצה להתחבר בטענה שיש חומת אש שמפריעה לו, מיותר לציין כי ביטלתי את החומת אש של הווינדואס. במחשבים האחרים המסנג'ר עובד.... מישהו יודע מה הבעיה?(במחשב הישן שהיה לפניו המסנג'ר התחבר בלי בעיה) יש אולי איזה פורטים שצריך לפתוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס קול שלי... sis 7012 הורדתי מהאתר של החברה את הדריבר ועכשיו שאנ מנסה להתקין אותו אז הוא מביא לי שגיאה באמצע ההתקנה.. זאת השגיאה מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה פה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by StorM FighteR,

אני מחפש מדריך לפוטו שופ 8 בעברית שיסביר לי קצת על התוכנה ואיך להשתמש בה.. תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  21. שלום לכולם!!! אני רוצה לצרוה סרט בפורמט avi לvcd או svcd לא יודע מה ההבדל אבל לא משנה עכשיו איך אני יכול להוסיף כתוביות שאני צורב יש לי את הכתוביות בפורמט sub אפשר לשים אותם איכשהו או שצריך להדביק אותם לסרט לפני אם צריך משהו יכול להסביר לי איך? ואם לא צריך גם אם מישה יכול להסביר לי איך? תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. שלום לכולם, ובכן - השאלה בכותרת. אני רק אפרט מה אני רוצה לעשות ומה ניסיתי כבר: יש לי סרטון בפורמט AVI, והייתי מעוניין להפריד ממנו את את הסאונד ולשמור אותו כקובץ אודיו (WAV/MP3 וכד') ניסיתי לעשות את זה ב-Movie Maker של ה-Windows, והצלחתי. הבעיה היחידה היא, כשאני מפעיל את הקובץ - התדרים הגבוהים(/Treble אם אתם רוצים) בסאונד בולטים בצורה חדה מדיי וזה ממש נשמע צורם באוזן. ניסיתי "לשחק" בין האיכויות השונות לשמירת הקובץ, אך ללא הועיל. אם יש לכם איזה תוכנה מומלצת שתעשה את זה, ובצורה טובה - אני אשמח אם תמליצו על אחת (עם עדיפות שתהיה חינמית, אבל אם אין חיה כזאת - זה גם בסדר) או לחילופין - אם יש לכם דרך כלשהיא לתקן את הבעיה ב-WMM: עוד יותר טוב תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מחקתי אותו מ-Add/Remove, וכשאני מנסה להתקין את WMP10 הוא אומר לי ש-11 כבר מותקן על המחשב,מחקתי תתקיה של 11 אבל הוא עדיין לא נותן לי להתקין אותו! יו תעזרו לי הוא הרס לי אתה המחשב איזה טעות זו היתה להתקין אותו יאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  24. Started by amir-16,

אם אפשר לינק או משהו...? תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. נעלם לי הסטאטוסבר שנמצא בדרך כלל בתחתית עמוד של הפיירפוקר, איך אני מחזיר אותו. ראוי לציין שלא התקנתי שום תוסף\עידכנתי את התוכנה לאחרונה והוא פשוט נעלם לי היום. תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.