עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kfirr1,

בס"ד שלום! אני מעוניין להפעיל את הרשמקול של win דרך מתזמן המשימות השאלה איזה פרמטר אני צריך להוסיף כדי שהרשמקול לא רק יפתח אלא גם יתחיל להקליט ועוד שאלה איך אני יודע איזה פרמטרים אפשר להוסיף לכל הפעלה של תוכנה נסיתי דרך ה cmd %SystemRoot%\system32\SoundRecorder.exe /help וניסיתי --help וניסיתי -he וניסיתי /? ושום דבר לא נותן לי את רשימת הפרמטרים האפשריים אז השאלה איך אני יודע איזה פרמטרים יש או שפשוט אין כאלה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by BURTON,

פתחתי את הפיירפוקס ונפתח לי תפריט שאף פעם לא ראיתי כלומר ראיתי אותו אבל במוזילה הרגילה לא בפיירפוקס בקיצור הוא שאל איזה יוזר אני רוצה להפעיל והחלטתי בשביל הנסיון ליצור יוזר חדש יצרתי ועכשיו אני כבר לא יכול להיכנס ליוזר הישן הוא לא נותן לי יותר את הבחירה הזאת אלא תמיד נכנס ליוזר החדש והיוזר הישן עם כל ההגדרות הלך(מקווה שלא) מה עושים?

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by urich,

יש לי פרוסס בשם alg שעולה ל500 מגה לא הגיוני נכון בגוגל קראתי שהוא חלק ממערכת ההפעלה חלק מהפיירול אבל עדיין הוא גדול מדי. חוץ מזה תגידו לי אם יש תהליכים שלא צריכים לפעול או לא מוקרים. תראו את התמונה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by גינגית,

יש מישהו שמבין בתוכנה הזאת? נתקלתי בבעיה והגרסה שלי לא נתמכת ע"י החברה

5. יש לי מחשב פה של בן אדם ששכח את הסיסמא שלו, אז אני צריך לאפס לו את הסיסמאת אדמיין (כי אין לי מה לעשות עם היוזר המוגבל). איפה עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. תודה...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by lazy-bones,

שלום. אני משתמש בכרטיס קול מסוג AC97 זה שבא עם הלוח אם שלי. איתו קיבלתי את התוכנה SOUNDMAX. אני רוצה לדעת איך אני יכול לגרום לתוכנה הזאת לזהות את החיבור סיב אופטי שלי, כדי שאני יוכל לשמוע ב 5.1 כשאני מחבר את חיבור הסיב האופטי, אני יכול לשמוע במערכת, אבל אין לי שום שליטה על הסאונד דרך המחשב. והמיקסר לא מזהה את החיבור כסיב אופטי אלא כאילו חיברתי בחיבורים הרגילים. 0 -- רמקולים קידמיים 0 --- רמקולים אחוריים 0-------- סנטר וסאב יעני שלוש חיבורים לסראונד. מה שמונע ממני שליטה אמיתית על הסאונד. השאלה שלי היא אם יש מיקסר יותר טוב מזה של SOUNDMAX (אני מאמין שיש) ואם מומלץ להשאר עם הסאונדמקס, אז איך אני מטפל בבעיה? תודה רבה אם משהו לא מובן תשאלו אני יענה בשמחה, רק בבקשה…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  8. שלום. כשאני בא לנגן סרט מסויים בכל תוכנה ולא משנה איזו התצוגה הפוכה. זה מראה הפוך. Can fix it? תודה. אגב, זה בכל הסרטים ככה. ------אפשר למחוק תיקנתי את הבעייה--------

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  9. התקנתי את העדכון לתוכנת הפיירוול ZONE ALARM PRO, עשיתי UPDATE להתקנה הקיימת כי אין לי כוח להגדיר אותה מההתחלה על התקנה נקייה. ושמתי לב שיש משהו מוזר מאוד. התוכנה עבדה כבר חצי שנה על המחשב והנתונים לגבי הניסיוניות לתקיפה היו כאלה: Blocked Intrusions: 520 Intrusions have been blocked since install 10 of those have been high-rated. שזה נראה סביר לדעתי. אחרי התקנת העדכון היום 19.11 המצב השתנה המון בשעתיים האחרונות: Blocked Intrusions: 3386 Intrusions have been blocked since install 69 of those have been high-rated. שזה מצביע על משהו מוזר או בעיה כלשהי. המספרים עולים כל שנייה בערך. האם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עליי לעשות? ממה נובעת בעיה זאת?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by oldgandalf,

ברשותי דרייבר לכרטיס הרשת מסוג SiS 900 PCI Fast Ethernet Adapter. עקב תווך גרוע ו-Collisions רבים, שימוש ב-Ethernet (המגביל תעבורה ל-10MB) מאפשר מהירות גלישה מהירה יותר מ-Fast Ethernet (המגביל ל-100MB) במחשב שלי. הצלחתי לקנפג את ה-Ubuntu Boot שלי לפעול ב-Ethernet, אך אני לא יודע איך אוכל לעשות זאת גם ב-Windows. איך לשנמך ל-Ethernet driver? פשוט להתקין דרייבר אחר (ישן מאוד) של אותה חברה? תודה!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  11. נגיד כשעושים מאפיינים ושינוי סמל זה יראה לך מלא מלא אפשרויות עם מלא תמונות אבל אם אני עושה עיון ובוחר את התקייה עם האייקונים שהורדתי זה מראה לי כל תמונה בנפרד וכל פעם צריך לבחור מחדש השאלה איך לסדר את זה שזה יהיה נורמלי וירא הלי את כל התמונות שיש בתיקייה ביחד.. (כמו באייקונים של ווינדוס) כאילו ואז כל תמונה שאני מוסיף אני יוכל לראות אותה ביחד עם כל התמונות האחרות שהוספתי ולא בנפרד

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by oded6188,

כשאני פותח אתר אזהוא מופיע בצורה מבולגנת.... שום דבר לא במקום.... העברית כתובה הפוך.... מה זה יכול להיות.?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by bezangeloo,

אחרי שיחזור (שעבר בהצלחה) קבצים מהרד-דיסק הקבצים ``דפוקים``. קבצי תמונה נפתחים, אבל לא רואים את התמונה, קבצי וורד נפתחים, אבל רואים תווים מוזרים במקום החומר שהיה אמור להיות עליהם. האם יש תוכנות לתיקון הקבצים? תודה, בז`נגלו

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. ניסיתי להשתמש ב-TVTool אבל התוכנה נתנה לי הודעת שגיאה שהתוכנה עובדת רק על כרטיסים מבוססים על טכנולוגיה של nVidia ואני ממש לא רוצה להשתמש ב-Utlity שמגיע עם הדרייבר. בתודה, --Vega.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! יש ברשותי את התוכנה NERO START SMART של צריבת דיסקים... וכאשר אני רוצה למחוק איזשהו דיסק שאני לא מוצא בו שימוש כלשהו אז הוא עושה לי בעיות ולא רוצה למחוק אותו... מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת למחוק את הדיסקים שלא בשימוש??? תודה רבה לעונים...

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by Styx,

בתוכנה יש אפשרות לכתוב את מה שאני רוצה בתכנה(לקוח פרטים מיילל פרטים עם משרה וכו') ואז בליחצת כפתור אפשר להעביר את למייל הבעייה שכל פעם שאני מנסה לעשות את הפעולה מופיעה השגיאה הבאה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by redead,

אני עושה MOUNT לסרט והוא מזוהה בMY COMPUTER ואפשר לפתוח אותו ולצפות והכול אבל אם אני רוצה להשתמש בתוכנה DVD Decrypter כדי לערוך את הסרט היא לא מזהה את הכונן , גם התוכנה ANYDVD לא מזהה שיש את הכונן הזה.. נורא מוזר .. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. אני צריך את הדפדפן והאנטי וירוס הכי קלים שאפשר ככה שכמעט ולא יעמיסו ויהיו הכי פשוטים שאפשר למחשב של אמא שלי שהוא נורא ישן P-3 866 ASUS TUV4X 256 SDRAM GF 4MX חשבתי על FF 1.5 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by DuDeAss,

אתמול בלילה פרמטתי את המחשב והכל היה סבבה סוף סוף בקיצור התחילה לי בעיה ראשונה עכשיו איך שאני מפעיל את המחשב האקספלורר תקוע ואני צריך לסגור אותו ואז לעשות לו פתיחה מחדש דרך הtask manager למה לעזאזל זה קורה? יש נגישות או משהו?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  20. שלום אני יקריר ורציתי לבקש עזרה בנוגע לוירוס מוזר שנכנס לי למחשב לפני שבוע וחצי בערך... אני חושב שזה מהאייסיקיו שאחותי הוסיפה איזה משתמש שהביא לנו את הוירוס הזה הוירוס עצמו הוא הודעת "שלח,אל תשלח" שמופיעה כל הזמן כרבע שעה עד 25 דקות אחרי זמן הפתיחה של המחשב או בעת הכניסה לאייסיקיו שאומרת לי שהתהלעך Services and Controller app נתקל בבעיה ועליו להיסגר...מדובר בתהליך services.exe כנראה שאני עושה כל מיני פעולות רגילות שגורמות לזה להיפתח...מה שבטוח שזה וירוס אני משתמש בנוד 32 ולא הצלחתי לאתר את זה זה פשוט מופיע כל פעם מחדש וכאשר אני לוחץ על "שלח דוח שגיאות" או "אל תשלח" או "אתר באגים" זה עושה לי כיבוי אוטומטי תוך דקה אני יכול להתעלם מההודעה הזאת אבל זה מעצבן מאוד שזה תקו…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by Yaniv2oo4,

אני חייב עזרהההה... כל הסרטים הקליפים שאני פותח כל הסיומות... אני לא מצליח לראות, הסרט רץ, ויש סאונד אבל המסך נשאר שחור... כרטיס מסך ישןןן.... ATI XPERT98 8MB... ווינדווס אקס פי... אם מישו יודע איך אני יכול לסדר את זה..... תגידו לי אני חייבבב...

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  22. תמונה אחת כל פעם? התקנתי פיקאסה במחשב שלי וזה משום מה לא מוריד תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. Started by 3d7,

אני צריך את הגירסה האחרונה של Java Runtime Environment לWindows XP SP3. הגעתי לקישור הזה, ואין לי מושג איזו גירסה אני צריך (אני צריך JRE, לא JDK). מישהו יכול לתת לי, בבקשה, קישור ישיר להורדה? נ.ב. האם יש בעיות תאימות אם אני מתקין JRE, ומתישהו יותר מאוחר אני מתקין JDK בלי לעשות הסרה? הם מותקנים בתיקיות שונות, נכון?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by eran131,

שלום לכם כשאני רוצה להפעיל כל קובץ התקנה(.exe) זה רושם לי את ה Error הבא- בבקשה תעזרו לי ערן

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה שתוכל להציג תמונות כמו מצגת בdvd , הכוונה שתריץ את תמונות אחת אחרי השנייה ברצף . בנוסף יש צורך בתפריטים ,לדוגמא שעל המסך אני אראה : ניו יורק , לוס אנג'לס , סן פרנסיסקו כל אחת מאלו תייצג תיקייה וכאשר אני אלחץ עליה התמונות שבאותה תיקייה יופיעו כSlide Show .

• 1 תגובה
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.