עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי ספיי מזה חודש, וכל תוכנה שניסיתי (כן כל תוכנה שהייתה בסטיקי גם) לא מורידה אותו פשוט.. הספיי מקפיץ לי חלונות והודעות אזהרה משורת המשימות כל כמה שניות. פתחתי תארד אחד כבר בנושא, אף אחד לא עזר , אז אני נאלץ לפנות אליכם שוב בנוגע לעזרה.. מה עושים ? תודה

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  2. יש לי סרט. ואני רוצה לחבר אליו כתוביות. אז יש תוכנה לחבר כתוביות ? כי אני רוצה לראות את הסרט ב DVD שלי

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by gshhar,

כשאני סוגר את האימיול אחרי שאני מוריד דברים המחשב עדיין תקוע ובקושי זז(אני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הווינדוס) וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה ריסטרט. יש לי WIN XP PRO SP1,בארטון 2500 זיכרון 512 ורדאון 9600 פרו ככה שהמחשב שלי טוב(הוא חדש). מה יכולה להיות הבעיה כי זה ממש תקוע הכל.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. יש לי 2 מחשבים שנמצאים ב-2 רשתות שונות, הייתי רוצה לפתוח על אחד מהם FTP SERVER ועל המחשב השני FTP CLIENT כאשר מה שאני רוצה לעשות זה להעלות ולהוריד קבצים מהמחשב עליו יושב ה- FTP SERVER. איך אני יכול לעשות את זה ? (אני מחפש משהו חינמי וטוב)

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. Started by מוקיון1,

היה צריך להיות לי במחשב ביחד עם לוח אם GA GA31M SL2 בחבילת התקנה את ה NORTON INRTRENET SECURTIY אבל הטכנאי שלי לא התקין לי את זה אבל הוא כן התקין לי את אנרטי וירוס NOD32 ויש לי ויש לי עוד מסירי רוגלות במחשב אז אני שואל ה- NORTON INRTRENET SECURTIY הוא אמרו להיות אנטי וירוס או שהוא גם בתוסף למוחק רוגלות וכאלו ואם אני צודק מה יותר חזק ה NOD32 או ה-NORTON INRTRENET SECURTIY מחכה תשובה

6. השאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by elad000,

כשאני מנסה לפתוח את ה WORD, הוא נתקע בשלב הפתיחה (כשרואים מסך קטן עם כיתוב WORD). אחרי שאני סוגר את התוכנית בעזרת מנהל המשימות, ופותח שוב, אפשר לפתוח ב- SAFE MODE. גם אז, כשאני מנסה לפתוח מסמך הוא נתקע בשלב סריקת הווירוסים. מדובר במחשב נייד עם XP, ו OFFICE 2003. אני משתמש בתוכנת האבטחה של CA, במידה וזה קשור.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. איך עושים bookmarks בתוכנה windows media player 12?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום יש לי קטע וידיאו HD ואני מעונין בערוץ הסאונד שלו. כלומר, אני רוצה לקחת רק את הסואנד שלו בתור קובץ מוזיקה רגיל. איך אפשר לעשות את זה וגם לשמור על איכות הסאונד המקורית? מדובר בקובץ וידיאו mpg תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by slim_shady,

כשאני מתקין את האזוראוס הוא נותן לי פורט -6881 ולא מוריד בכלל, אז כנראה שהפורט חסום..... אז סתם חירבשתי פורט אחר שהוא התחיל לעשוב בדיקה וכשהוא סיים אותה אז ב טרקר הוא אומר לי שיש ארור... למישהוא יש פורט נכון? (הגירסא הכי חדשה...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

^שמציגה בכל משחק אחוזי מעבד וראמ פנוי,לא יזיק גם טמפרטורות נורא יעזור אם היא תוכל לתת צליל במקרים מסויימים! נועד לבידקה למסכים הכחולים ה(#&*% שמפריעים לי בWOW (אכן ).

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by nbav,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424203.new#new בדיון הבא מופיעה לי בהודעה הראשונה הדפדפן Firefox 3.5.2 ובהודעה השניה שלי Firefox 3.5.2.NETCLR3.5.30729 יש למישהו מושג מדוע הגרסה של הדפדפן שלי השתנתה ומה ההבדלים בניהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by aka_katz,

כל סרטון או משחק זה מראה לי את הFPS במסך בצד למרות שזה לא מותקן אצלי מזה יכול להיות

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  14. יש באינטרנט סרטים שאם לוחצים עליהם, המדיה פלייר נפתח ומנגן אותם אבל מאז שהתקנתי K-LITE CLASSIC PLAYER אני חייב לעשות שמירה בשם איך מחזירים את זה למצב הקודם ? תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  15. היי. אז ככה, 1: מזה כמה ימים שחלק ניכר מהורדות שאני עושה מרפידשר(דרך FDM, שככל הנראה הוא לא הבעיה): או שיורדים לי קבצים מלאים אך פגומים (corrupted rars) ,או שפשוט הדפדפן מוריד קובץ ריק(כ-47KB), גם כן פגום(כנראה הודעת שגיאה מRS). 2: בנוסף לזה שמתי לב שכל כמה שעות/ימים(כנראה כל סשן חדש)- אתרים שאני שומר Cookies שלהן (הן בכרום והן ב IE8) נמחקות, ואני נאלץ להכניס את השם משתמש והססמה מחדש בכל האתרים הדורשים זאת. מה ככה"נ לא גורם לזה- וירוס או רוגלה(המחשב נסרק באופן שוטף). אשמח לעזרה בנושא. נ.ב- 3: עוד משהו בנושא אחר שגם אשמח לקבל עזרה - בכרום התקנתי בזמנו "אד בלוקר" ו "אד סוויפ". אחרי שראיתי שקשה עד אי אפשר לקנפג את ההגדרות הרצויות החלטתי להסיר את שתיהן "ולסבול". הקטע הוא שהכר…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. גיליתי שהבעיה היא לא בדפדפן (ניסיתי ב IE ופיירפוקס) אלא משהו במחשב שלי. כל פעם שאני BROWSE מ"התמונות שלי" הדפדפן קורס, וכשאני נכנס לתיקייה הזאת רגיל - היא לא קורסת ואני יכול להסתכל על קבצים..... איך אני מוצא את הבעיה שם?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by HwareNewb,

שלום, למישהו יש מושג מתי זה אמור לצאת? כי באתר של MACROMEDIA יש כבר הרבה פרטים , אבל אי אפשר עוד להוריד TRIAL. תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

אני פשוט נכנס אליו והוא פשוט לא מגיב. ניסיתי להתקין מחדש.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  19. שלום לכולם. בניסיון לתקן איזה באג מעצבן סגרתי את כל הבארים של הFF (כתובות, תפריט ובוקמארקס), ועכשו אני לא יודע איך להחזיר אותם :-[ לאתר הגעתי עכשו בעקבות ביטול סגירה של טאב יש איזה קיצור דרך במקשים שאני יכול לפתוח איתו תפריט כלשהו שיהייה לי איפה ללחוץ על עכבר ימני? תודה לעוזרים! נ.ב. הבאג המעצבן שהזכרתי זה שהשורה של התפריטים (file. help וכו') לא נסגרת כשאני מבטל אותה- ובמקום זה נסגרים לי הבוקמארקים... אני משתמש בתוסף שמאחד את כל התפריטים האלה בכפתור אחד כדי לחסוך מקום במסך... מישהו מכיר את זה?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  20. עדכון שהוציאה חברת האנטי וירוס קספרסקי לתוכנת Kaspersky Anti-Virus Personal Pro חוסם בפני המשתמשים את הגישה לאינטרנט. החברה: הבעיה תיפתר בקרוב. העדכון האחרון שהוציאה חברת האנטי וירוס קספרסקי לחבילת האבטחה Kaspersky Anti-Virus Personal Pro חוסם בפני המשתמשים את הגלישה ברשת. תגובת פאוור תקשורת, המייצגת את קספרסקי בישראל: "מדובר בתקלה נקודתית הנוגעת לחלק מהמשתמשים הפרטיים, כתוצאה מהורדת העדכון האחרון קספרסקי פרסונל 5. מה עושים? הפתרון: יש לפתוח את תוכנת קספרסקי, לגשת ל-Settings, משם ל-Configure real time protection, ולבחור ב-Troubleshooting. במסך זה יש לסמן V על Disable Protection against network attack וללחוץ על אישור. הסרת החסימה מבטלת את העדכון הבעייתי ומעדכנת מחדש את …

21. טוב ככה יש לי מחשב דיי חדש אבל בזמן האחרון הוא מפשל משהו רציני ובכבדות היתר !!!! עכשיו אני חשבתי שיכול להיות זה בעיה אל משהו רציני מעפנה כזאת אז עשיתי את הטיפול הרגיל שלי עשיתי בדיקת וירוס +עדכונים בשבילו עשיתי עידכון לוידנוס עושה בדיקות עם התוכנה Ad-aware 6.0 עושה לו ניקוי דיסק עושה לו איחוי דיסק מחיקות של תוכנות שאני חושב שמזיקות למחשב(כמובן מחיקות נכונות ונקיות) אבל עדיין הבעיה לא נפתרת אז נכנסתי לאיזה אתר באינטרנט שעושה בדיקה במחשב אז הוא אמר לי שהכול בסדר בכול מיני נתונים שהוא עושה בדיקה אבל היה לי בעיה עם erorim הוא שלח אותי לתוכנה הזאת Registry First Aid v.3.3 אבל אני לא יודע להישתמש בה וזה סתם עוד יותר דופק לי את המחשב אז עכשיו הבקשה שלי שתארגנו…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by hidday,

החלפתי מחשב ובהתקנת ה-נורטון אנטי וירוס דורשים את ה-product key ,שלי בן 29 ספרות ולא מתקבל- מפנים אותי לתמיכה שם אני מקבל קוד של 30 ספרות שלא מפעיל את התוכנה- ואז דורשים לבצע קנייה חוזרת-מה עושים??? ???

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  23. שלום. כשאני בא לנגן סרט מסויים בכל תוכנה ולא משנה איזו התצוגה הפוכה. זה מראה הפוך. Can fix it? תודה. אגב, זה בכל הסרטים ככה. ------אפשר למחוק תיקנתי את הבעייה--------

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by oldgandalf,

ברשותי דרייבר לכרטיס הרשת מסוג SiS 900 PCI Fast Ethernet Adapter. עקב תווך גרוע ו-Collisions רבים, שימוש ב-Ethernet (המגביל תעבורה ל-10MB) מאפשר מהירות גלישה מהירה יותר מ-Fast Ethernet (המגביל ל-100MB) במחשב שלי. הצלחתי לקנפג את ה-Ubuntu Boot שלי לפעול ב-Ethernet, אך אני לא יודע איך אוכל לעשות זאת גם ב-Windows. איך לשנמך ל-Ethernet driver? פשוט להתקין דרייבר אחר (ישן מאוד) של אותה חברה? תודה!

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  25. 1. אם יש לי 2 תוכנות אנטי וירוס כמו avg and ewido האם זה לא מתנגש אחד בשני. 2. האם כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה אני צריך להעלות את המחשב ב סייפ מוד? ולבטל את הסיסטם ריסטור? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים