עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GAI2003,

שלום חברים. לאחרונה אני מדריך בפרוייקט פר"ח, אני מטפל בילד נפלא בעל פיגור שמאוד אוהב מחשבים. לצערי הילדון מתקשה מאוד עם כל תנועת העכבר והמקלדת, שמעתי שישנה תוכנה שאתה מקליט בה פקודות קול וכאשר הפקודה נקלטת דרך המיקרופון אז היישום נפתח. לדוגמא: מתי שהוא יגיד אינטרנט את האקספלורר יפתח... או איסיקיו ואז זה יפתח... השאלה היא האם קיימת באמת תוכנה כזאת והיכן ניתן למצוא כזאת ? אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על תוכנה עברו שתהיה חינמית כי לא אני ובטח שלא הוריו יכולים לרכוש אחת כזאת. אנא עזרו ל לעזור לילד קצת מוגבל להנות מהחיים כי המחשב זה כל עולמו. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  2. יש את התוכנה הזו: http://www.guerillasoft.co.uk/encspot/ שבודקת קבצי Mp3 ו"מנחשת" איזה קובץ באיכות גרועה/בינונית/טובה היא עושה את העבודה טוב אבל היא לא נוחה כלל, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה אך נוחה יותר.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by zglazer,

שלום לכולם. אני משתמש חדש באימיול המהירות של ההורדה איטית ביותר זה החיסרון היתרון שאני מוצא זהו המבחר הגדול ומושקע שעושים האתרים הישראליים בנושא. רציתי לשאול אותכם מנסיונכם על איזה תוכנות לשיתוף קבצים אתם ממליצים הן מבחינת אבטחה(וירוסים וכו')והן מבחינת מהירות. עיקר ההורדות אצלי הן סרטים עם תרגום,ומשחקים. אנא תציינו איזה גירסת תוכנה עדיפה התוכנות ששמעתי עליהם: [1-ביטורנט 2-sabbadc+ 3-קאזה תודה צביקה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by RanN19,

יש תוכנה שמגבירה את הרמקולים ב-v6!! פעם היית לי אותה ועכשיו אני לא מוצא אתץ זה בשום מקום... משהו יכול להביא לי את התוכנה עם הסבר

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. יש לי את הnorton internet security ובגלל זה אני לא יכול להכנס לכמה שרתי FTPת אז איך אני יכול בכל זאת להיכנס אליהם בלי לכבות את הפייר וול?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה לעריכת סרטים אז תנו.. תודה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. אני עדכנתי את הIE לגרסה האחרונה 9 . מאז מופיע בחלק מהאתרים (כולל זה ) דבר מוזר של כיתוב על כיתוב . כלומר בלאגן קל אבל די מעצבן בחלק מהאתר. אני מוסיף תמונות לדוגמה. אודה לכם אם תעזרו לי לסדר את הבעיה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by Green,

שלום יש לי מחשב נייד של LG מדגם LW60 אני לא מצליח להתקין את כרטיס הקול בכל דרך שניסית אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו ויודע מה לעשות במחשב הזה או דומים אם צריך עוד פרטים תגידו תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by k22,

לארחונה התקנתי ויסטה ועושה לי הרבה צרות... אני מנסה להתקין את התוכנה demon tools ולא מצליח וגם את התוכנהSpyware Doctor שאני מנסה חהפעיל אותו רשום (Error while unpacking program, code LP5. Please report to author.) ואז רשום שגיאת ישום איך אפשר להתקין את שתי התוכנות האלה (לא יודע אם שייך יש לי מעבדE6400+2gigaזיכרון והוינדוס הוא ויסאה אולטמיט 32)

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. שלום רב, נאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה שוב במחשב שלי, ולאחר ההתקנה מופיעות לי עדיין 2 הודעות על תקלות ב"מערכת" של המחשב ("חלונות XP"). מצרף 2 תצלומי מסך בנושא. פניתי לחנות ממנה קניתי את המחשב וקיבלתי את הקישור המצורף בדוא"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=269 ההודעות המופיעות הן על בקר וידיאו - ואני לא יודע איזה עלי להוריד, ועל בקר הוידאו. אשמח עזרתכם, והמון תודות על האתר הזה! בהחלט ניתן ללמוד ממנו הרבה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by Croopy,

אז ככה בבעלותי Ati Radeon 9600Xt 256ram וכאשר נכנסתי לאתר של Ati נתקלתי בשנייי סוגים דברייברים להורדה אחד של הCatalist והשני Ati Multimedia Center איזה מהם כדאי להוריד? הנה ציטוט מן האתר Knowledge Base ATI Customer Care > Drivers and Software > Windows XP > RADEON > RADEON Display Drivers and Software for RADEON Products CATALYST 5.6 Windows XP - Driver Download ATI Multimedia Center 9.08 HYDRAVISION - For RADEON and Mobile ATI Products CATALYST CREW Feedback

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. נתחיל בשאלה: בזמנו צילמתי FRAPS והוא צילם לי עם סאוונד... ועכשיו כשאני מצלם סירטון הוא לא מקליט את הסאוונד... ואני סימנתי את האפשרות של להקליט קולות מהמשחק... חשבתי שזה הכרטיס קול, עשיתי עידכון וזה עדיין לא עבד.... למשהו יש רעיון? בקשה- אני צריך תוכנה פשוטה שאוכל לערוך איתה סאוונד. בעיקרון אני צריך להגביר שיר מסויים. הקלטתי אותו. ההקלטה הייתה טובה אבל חלשה...יש דרך להגביר אותה עם איזה שהוא תוכנה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  13. יש אפשרות לעשות הערות במצב 3 מצגות בעמוד, אבל זה נותן מעט מידי מקום. אם אני עושה הערות רק עם מצגת אחת לעמוד אין שורות לכתיבה. איך אפשר לעשות שורות?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by BHXHO2,

היה לי פעם הגדרה של תצוגה שמה שאני רואה במסך במחשב אני רואה בטלויזיה ניסיתי לסדר והצלחתי אבל יש איזה מצב שהיה לי פעם שכשאני רואה סרט אז זה נפרס אוטומטי על כל המסך בטלויזיה איך שאני מפעיל את המדיה פלייר אפילו שני מקפל אותו זה עדין נשאר רק עם אני סוגר אותו אז זה יוצא חזרה ואז אני רואה כפול את המסך של המחשב אותו דבר עם הטלויזיה מקווה שהבנתם למה התכוונתי בתודה ניסים

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו כאן עבד עם shotcut ויכול לספר על זה קצת? בנוסף האם ההורדה של התוכנה החינמית הזאת בטוחה?

16. Started by shy_thebar,

שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה ששולטת ברוחב-פס שכל תוכנה משתמשת בו באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

שלום...יש לי סרט בפורמט דיוידי במחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו...אני הבנתי ממישהו שאני צריך לשנות את השמות של הקבצים...מישהו יודע מה בדיוק אני צריך לשנות ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

18. אני רוצה ליבא קובץ וידאו לפלאש הבעיה היא שהוידאו ותנגן ותחילתו ועד סופו ואז חוזר להתחלה. אך ניתן לעצור אותו באמצע הניגון? יש לציין שאני לא רוצה להשתמש בנגן, אני פשוט רוצה שהקובץ יתנגן ויעצור אומטית באמצע.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by omri_ro,

איפה הוא מחביא אותה? יש לי PERSONAL PRO תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. יש לי בעיה מתי שאני מנסה לפתוח דואר אלקטרוני בצירוף עם מסמכים הוא רושם לי שזה בלתי אפשרי ואין אפשרות לפתוח את זה איך אני יכול לפתוח אותם? ??? (אגב תוכנת הדואר אלקטרוני היא של אופיס XP)

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by idofr,

היייייייי שלום כולם ושבוע טוב תקשיבו בזמן האחרון קיבלתי חשק עצבני ל"כוכב כחול" אבל הבעיה היא שכבר על הXP אי אפשר ממש היה להריץ אותו אבל לפי מה ששמעתי על הויסטה זה איכשהוא לפעמים עובד... אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לגרום לקלאסיקה הזאת בבקשה לפעוחל אני מאוד מאוד ישמח בתודה מראש עידו

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by אלעד6,

שאלה, אם יש לי עיצוב שהכנתי לאתר והוא על PSD יש כאן מישהו שיודע להפוך את זה לסקין לphpnuke?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  23. שלום חברים אני צריך באנר לאתר שלי , אני הולך להחליף באנרים עם אתר אחר ואין לי באנר לאתר . אני צריך משהו פשוט ביותר עם כיתוב ותמונה מתחלפת מי שיכול לעזור לי שיפנה בבקשה לאייס שלי ואני יעדכן אותו בידיוק מה צריך לעשות 114508534 בברכה דן

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. איך אני מוחק את כל הטורים ומשאיר רק את C או D ? דוגמא Column A. . . . . Column B. . . . . . . . . . .Column C. . . . . Column D. . . . .Column E . . . . . .Column F http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=19.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=24.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=62.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=16.0 http://............hwzone.co.il/.............co…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.