עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. CCleaner לא עושה את זה. תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by yarl,

אהלן פירמטתי את המחשב אח'כ התקנתי את האימיול מחדש ומשהו לא בסדר כל הזמן המחשב תוקע את האימיול שולח הודעה נוט ריספונגינג מה עליי לעשות ? לא פעם ראשונה שאני מפרמט ומתקין הכל כולל האימיול ופעם הזאת זה עושה בעיות בבקשה עזרה תודה מראש עריכת המודר: כותרות כאלו לא מקובלות בפורום. חכה בסבלנות, זה לא צ'אט.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by itsik,

שלום לכולם לאחר נסיון כושל עם מספר תוכנות להוספת תרגום לסרטים לצמיתות רציתי לשאול אתכם אם יש מישהו שמכיר תוכנה שעושה זאת. תודה מראש איציק

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. היש דבר כזה? אם כן אשמח להמלצות והפניות.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  5. לא מוצא בשום מקום =/ .. בבקשה זה לאבא שלי .. או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by 3pac,

http://img529.imageshack.us/img529/7394/bscap0000i.jpg בכמעט כל קבצי וידאו יש את הפסים המעצבנים האלו ,מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. Started by coil,

שלום אני מחפש codec שהוא יחסית טוב אבל בחינם, אני רוצה לקודד סרטי AVI. רציתי להשתמש ב Divx, 3ivX אבל שניהם בתשלום Xvid הוא codec ללא תשלום אבל כשהורדתי לא היה סיומות לקבצים אז אני לא יכול להשתמש בזה (במחשב שלי מוגדר שיראה סיומות)

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by Rafi921,

שלום שאני רואה סרט mkv יש "רעש" בסרט איך אני פותר את הביעה? פרטים: קידוד סרט: x264 720p תוכנה: windows madia player 11 תוכנת htpc media portal חבילת קודקים: k-lite codec pack מערכת בפעלה: windows xp מעבד: amd e4050 כרטיס מסך: hd3650 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. Started by elior021,

היי יש אפשרות לשנות את הצבע ברקע של הדפדפן google chrome ? שהורדתי אותו על וינדוס xp הרקע שלו היה כחול ועל וינדוס 7 הוא היה כסוף על אובונטו זה היה חום אין לי מושג אם זה קשור אבל אני רוצה מאוד לדעת איך משנים את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by gonecrazy,

ההורים שלי תפסו על המחשב שלהם וירוס, כשהם מנסים להכנס לאתרים מסויימים כמו גוגל הרוסי/ COM, פייסבוק ואתרים נוספים, מופיע העמוד שהוספתי בתמונה המצורפת. הבעיה היא גם ב IE וגם בפיירפוקס. ניסיתי להריץ AVIRA, אבל הוא לא פתר את הבעיה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by Reze,

מישהו יכול ללת לי שם של ספר טוב שמלמד איך להשתמש בphotoshop cs2 אני צריך שהספר יהיה בעברית ..... תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. יש אותו סרטון להורדה ב-Windows Media Player וב-QuickTime הסרטון באותו אורך ואותם מיימדים רק גודל שונה מה יותר איכותי ?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by pringles,

אני מחפש קובץ בשם: [sv]andrew.reynolds'.wonderful.life.drew.wmv פעם הורדתי את זה ממירק אבל מאז לא מצאתי את זה יותר האם יש דרך לחפש קובץ ברחבי הרשת כאילו לעשות סריקה בהכל ftp mirc http האם יש איזושהי דרך?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by Nahum2,

יש לי וורד 2003 אנגלי ואני צריך SPELL CHECK בעברית מישהו יודע היכן ניתן להשיג DICTIONERY PACK מתאים?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by Croopy,

אז ככה בבעלותי Ati Radeon 9600Xt 256ram וכאשר נכנסתי לאתר של Ati נתקלתי בשנייי סוגים דברייברים להורדה אחד של הCatalist והשני Ati Multimedia Center איזה מהם כדאי להוריד? הנה ציטוט מן האתר Knowledge Base ATI Customer Care > Drivers and Software > Windows XP > RADEON > RADEON Display Drivers and Software for RADEON Products CATALYST 5.6 Windows XP - Driver Download ATI Multimedia Center 9.08 HYDRAVISION - For RADEON and Mobile ATI Products CATALYST CREW Feedback

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  16. לפני יומיים התחלף לי homepage בדפדפן לאתר אחר שמציע אפשרויות חיפוש ובמקביל קופצים לי הרבה חלונות עם הצעות לתוכנות וכו'. ניסיתי להיפטר מהhomepage אך לא הצלחה. ביצעתי system restore. סריקה מלאה עם norton antivirus2005, ad aware se אך ללא תוצאות, איך אני מחזיר את דף הבית?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. שלום לכולם נתקלתי בבעיה של צפייה בקובץ וידאו מקודד DIVX בתוכנת DivX Player וב VIRTUALDUB אני רואה מסך מרצד עם ההודעה של BROKEN B-FRAME , ואחרי מספר שניות התוכנה עפה אם זאת בעייה בקובץ, האם אפשר לתקן זאת?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by er0101,

אני מנסה להתחבר ממחשב אחד עם ויסטה אולטימייט לאחר עם ויסטה אולטימייט ברשת הביתית שלי (ראוטר). אני מקבל שגיאה Remote Desktop cannot find the remote computer. היוזרים מוגדרים תקין, Netbios פעיל בהגדרות TCP/IP במחשב אליו אני מתחבר. גם אם אני מקליד את כתובת הIP השגיאה דומה. אין שום firewall (גם של ווינדוס מבוטל). זה לא עובד גם בsafe mode with networking. אפילו ביטלתי את הservice של האנטיוירוס ליתר בטחון (pc tools free). לא קשור, אבל אפילו היוזר שאני מקליד הוא Administrator במחשב אליו אני מתחבר. בVNC אני מצליח להתחבר (אני רוצה רק remote desktop). יש פינג מהמחשב לקוח למחשב אליו אני מתחבר. נגמרו לי הרעיונות :s05:

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום. אז ככה, לפני איזה חודש התקנתי איזה Theme של Vista, עכשיו כשאני בא למחוק אותו אני מוחק והכל טוב ויפה, אבל הכניסה של ה"Welcome" נשארה אותו הדבר, והסקין שלי הוא דיפולט, ואני לא יכול לשנות סקינים, הוא עושה לי את השגיאה הבאה: "לא הייתה אפשרות להחיל את הסגנונות החזותיים. הגישה נדחתה" מישהו אולי יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by Cryptonite,

שלום,יש לי כמה בעיות בעריכת אודיו בעיה ראשונה היא שיש לי קובץ אודיו עם ווליום נמוך ואז ווליום גבוה,המטרה היא לאזן ביניהם כדי שגם הווליום הנמוך יהיה קצת יותר גבוהה והווליום הגבוה שיירד קצת..יש לי תוכנות אבל אני לא יודע איפה למצוא את האפשרויות בעיה שניה היא קולות של קליקים רעשניים (יש בתוכנות אפשרות למחוק את זה אבל זה לא ממש פותר את הבעיה) בעיה נוספת היא שהקובץ הוא בKBPS נמוך וMONO,רציתי לדעת אם אפשרי לשפר אותו (גם הHz נמוך) ואם פורמט WAV הוא הכי טוב אני אשמח לקבל עזרה והצעות לתוכנות של עריכה תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by icebreak,

אם שמתם לב שיש לכם הרבה COOKIES ב FIREFOX/MOZILLA מאתרים שבכלל אף פעם לא ביקרתם בהם, זה כנראה בגלל אופציה חדשה שנוספה ל GOOGLE לאחרונה, שכאשר אתם מחפשים משהו, הוא מתחיל ישר בלי שביקשתם להוריד את ה 10 עמודים הראשונים בתוצאות (כביכול בשביל לתת לכם אפשרות גלישה מהירה יותר), בפועל, אתם מקבלים גם הרבה COOKIES ושטויות.... אני ביטלתי את האופציה הזו כך: מעצבן קצת... עכשיו אני מבין מאיפה כל ה COOKIES האלו... http://www.google.com/intl/en/help/features.html#prefetch http://www.mozilla.org/projects/netlib/Link_Prefetching_FAQ.html

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by Einav,

שלום רב, במסגרת העבודה שלי נדרשתי לקחת, באישור בעלי זכויות היוצרים על המסמך, קטלוגים בפורמט PDF של חברה שאנחנו מייצגים בארץ - ולהוסיף להם את פרטי הקשר של החברה בה אני עובד (הנציגות הישראלית לצורך העניין). מדובר במספר קטלוגים באורך של 68 עמודים כל אחד בערך ואני צריך להוסיף לכל אחד מהם footer זהה חוץ מכמה עמודים עם מבנה שונה שבהם אעשה שינוי פרטני או לא בכלל. מישהו מכיר דרך/תוכנה לעשות את זה? אודה מאוד על עזרה בנושא!! (אני אחרי הרבה חיפושים בגוגל.... )

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. שלום הורידו לי סרט הפועל בקודק divx. בכל מקרה כשאני מפעיל אותו דרך wmp הוא אומר איזה ארור אבל מפעיל את הסרט ללא פס קול. אז החלטתי להפעיל דרך divx player ושם הוא אומר לי שהוא לא תומך בקודק של הסרט הזה. אז חיפסתי לפי מה שרשום על הקובץ השם הוא: xxx.2002.DVDrip.DivX.cd1.poxtX.co.il.avi ניסיתי לחפש dvdrip אבל מצאתי רק קבצים ללא התקנה שאין לי מוסג איך להפעיל. אני חושב שהקובץ הורד מאימיול . תעזרו לי בקשה ! אני מת לראות!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מדליק את אמיול (יש לי גירסה פרוצה בשם:eMule v0.26d SC) וכאשר אני מדליק אותה ואני ניכנס לאקספלורר ואני כותב את הכתובת של האתר ואני לוחץ אנטר וכלום לא קורא הוא פשוט לא זז (כאילו קופא אבל המחשב עדיין זז) וכאשר אני מכבה את האמיול אז הכל בסדר. תעזרו לי בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  25. לפעמים גם סרטי hd בלו ריי וכדומה.. תודה מראש!!

דיונים חדשים בפורומים