עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by desert,

שלום יש לי IPAQ HX2000 והברית הפוכה ,איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. מישהו יודע מה זה? כי כל פעם שאני נכנס לאתר זה מראה לי את זה ואני לא יודע איך להיפתר מזה וזה ממש מעצבן! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by orengore,

שלום לכולם אני מנסה לעשות בנרו Overbure לDVD של 8 ג'יגה ואני לא מצליח מישהו יודע איך לעשות את זה? האם יש פונקציה לדיסק כזה או רק לרגיל של 4 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by Raz20,

אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי ISO ו- ORG במקום לצרוב אותם ואז להפעיל .

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. Started by LockOn,

שלום אנשים, אני מחפש דריבר ללוח אם מהדגם הזה: Dell Precision WorkStation 360 ולכרטיס קול מהדגם הזה: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by EITANPP0,

האנטיוירוס kaspersky טוב לשימוש? הוא יעיל ואיכותי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by תימני אסלי,

הבעייה שלי היא כזו: ניסיתי להעתיק דיסק די וי די בעזרת Magic DVD Copier ולא הצלחתי. ניסיתי ליצור קובץ ISO מהדיסק וגם לא הצלחתי. מכיוון שאני יודע שבדיסק די וי די המידע נמצא בקבצי ה-VOB העתקתי את קבצי ה-VOB להרד דיסק כשהמטרה הסופית שלי היא ליצור דיסק די וי די. ניסיתי בעזרת תוכנת Easy DVD Creator ליצור דיסק די וי די אולם התוכנה הזו לא תומכת בקבצי VOB. ניסיתי להמיר את הקבצים לקבצי AVI (מכיוון ש- Easy DVD Creator תומכת בקבצים מסוג זה) בעזרת Xilisoft 3GP Video Converter 3 (שמומלצת בסטיקי) אבל משום מה הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן יותר מאשר הקובץ המקורי. הקובץ המקורי נמרח ע"פ מסך שלם ואילו הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן מאוד על המסך. למישהו יש מושג למה?[br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בש…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by purple-hey,

שלום הבעיה המוכרת של הCRCDISK.SYS שתוקע את העלאה של המחשב לכחצי שעה. המחשב, אחרי ריסטרט או כיבוי עולה במשך כחצי שעה, הקובץ שאותו הוא מנסה לקרוא הוא CRCDISK. הבנתי שזו בעיה מוכרת בVISTA, לצערי נתקלתי בה גם בוינדוס שלי. כרגע בלי פיתרון. דברים שניסיתי: 1: העלאה בSAFE MODE 2: העלאה בLAST GOOD CONFIG 3: עדכון של הוינדוס 4: מחיקה של *pcmcia*.* על ספרית הוינדוס 5: מחיקה של *1394*.* על ספרית הוינדוס 6: ניסיתי לעשות עדכון של הדריורים מתוך דיסק ההתקנה, ללא הצלחה. לא מוצא דרייברים על הדיסק(??) 7: CHKDSK 8: ניתוק התקנים חיצוניים(LAN וUSB) 9: חיפשתי דיסק RESCUE של וידוס סרבר 2008 בגרסת ה64 ביט. כרגע לא מצאתי. 10: בטח היו עוד דברים שלא עולים לי לזכרון((- כרגע. ממש א…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

10. Started by eladh16,

שלום יש לי קטע וידיאו HD ואני מעונין בערוץ הסאונד שלו. כלומר, אני רוצה לקחת רק את הסואנד שלו בתור קובץ מוזיקה רגיל. איך אפשר לעשות את זה וגם לשמור על איכות הסאונד המקורית? מדובר בקובץ וידיאו mpg תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. שלום לכולם. בניסיון לתקן איזה באג מעצבן סגרתי את כל הבארים של הFF (כתובות, תפריט ובוקמארקס), ועכשו אני לא יודע איך להחזיר אותם :-[ לאתר הגעתי עכשו בעקבות ביטול סגירה של טאב יש איזה קיצור דרך במקשים שאני יכול לפתוח איתו תפריט כלשהו שיהייה לי איפה ללחוץ על עכבר ימני? תודה לעוזרים! נ.ב. הבאג המעצבן שהזכרתי זה שהשורה של התפריטים (file. help וכו') לא נסגרת כשאני מבטל אותה- ובמקום זה נסגרים לי הבוקמארקים... אני משתמש בתוסף שמאחד את כל התפריטים האלה בכפתור אחד כדי לחסוך מקום במסך... מישהו מכיר את זה?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. אני מניח שאיזשהו Malware גורם לזה כיוון שזה קורה במספר רב של אתרים. להלן לינק שכרגע הופניתי אליו (מאתר Serethd אם זה עוזר): http://www.blabbers.com/app/portal/facebook/campaigns/ipad/ipad_comp.jsp גיגלתי, וראיתי שממליצים על תוכנה בשם Hitman pro. הורדתי אותה, סרקתי, ועדיין זה נמשך. עצות?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by gringo,

בוקר טוב לכם! נתקלתי בבעיה מוזה ב word 2007. לאחר משחקים של אשתי בתוכנה לשם הוספה של נוסחא הגעתנו למצב שבו כל לחיצה על מקש רווח גורמת ל הופעה של נקודה (middle dot). לא מצליחים למצוא כיצד לבטל את המצב. מחקתי את hnormal אבל ללא הואיל. מחפש כוונים לפתרון

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by CASIOMAN,

אני רוצה להוסיף תוכנית כלשהי לרשימה (של הווינדוס) למשל speedfan יצרתי קובץ uha עם התיקיה של הקבצים, ערכתי סקריפט כלשהו של ghost למשל שיריץ את speedfan.exe מתוך הuha כשאני לוחץ דאבל קליק על ה speedfan.uha זה פורס הכל לתיקיה זמנית ומריץ לי את התוכית. עד כאן הכל טוב, ערכתי את hbcdmenu.csv והוספתי לקטגוריה Testing את הSpeedFan אך כשאני נכנס לתפריט של ההיירן ולוחץ על הspeedfan זה סתם פותח לי את התיקיה files.. השתגעתי כבר, וגוגל לא מניב תוצאות, יש מישהו שיודע איך עושים את זה? אפשרי בטוח שזה אפשרי יש ברשותי גרסא של העבודה שערוכה במקצת עריכה: - הצלחתתי בסוף לבד, צריך להוסיף בטבלה ב hbcdmenu.csv גם speedfan ובעמודה אחת למטה יש להוסיף speedfan.cmd

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אני צריך להתקין מחדש את התונת JD 1. איזה קבצים אני צריך להעתיק כדי שהקישורים לקבצים בתוכנה שעדיין יורדים ימשיכו לרדת- פעם כבר עשיתי את זה יש 2 קבצים מקודדים שאני צריך להעתיק אני לא זוכר איזה ? 2. האם יש איזו שיטה להעתיק את כל ה-CONFIG של התוכנה ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by AmitDanan,

האים התוכנות הנל עובדות במצב של boot ? MHDD S&M PRIME95 OCCT אפשר להריץ אותם מהמחשב?

17. היי, סופסוף השתדרגתי ועברתי לכרום+הגדרתי אותו,כדפדפן ברירת המחדל שלי,ואת האמת - חבל,שלא עשיתי זאת הרבה מאוד זמן קודם.! גירסאת הכרום,אשר התקנתי:23.0.1246.0 יש לי 3 שאלות: 1.למרות,שכרום מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי - עמוד חשבון הGmail שלי,מוצג עדיין בIE9,שזה מוזר - איך מסדרים בהגדרות של הGmail ובהגדרות של הכרום (בגירסא שלו,שכבר התקנתי:23.0.1246.0),שיוצג בכרום,ולא ע"י תוסף,אלא ע"י דאבל קליק על אייקון המעטפה של Gmail Notifier? 2.איך לסדר,שכל כותרות תוצאות החיפוש באנגלית יתורגמו אוטומאטית לעברית (בכל חיפוש)? - אני יודע בוודאות,שזה אפשרי. 3.מתוך רשימת התוספים,התקנתי את התוסף "(ישומון) Yahoo Mail Widget" - הבעיה:חיכיתי יותר מ5 דקות,והוא לא מעביר אותי ישירות לתיבת הדואר הנכ…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. כאשר פותחים תיקייה יש אפשרות להציג אותה בכל מיני אפשרויות: סמלים גדולים, סמלים בינוניים, רשימה , פרטים וכו' וכו'. אני רוצה שכל תיקייה שאפתח במחשב (עם מערכת הפעלה וינדוס 7)תיפתח בצורה של רשימה ולא בשום צורה אחרת. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. יש לי מקלדת MX100 אל-חוטית ועכבר G5. מאז שיש לי את העכבר המקלדת עושה לי בעיות. אי אפשר להקליד בה אבל אפשר להשתמש בכפתורים הנוספים כמו מחשבון, ו-HOMEPAGE. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by ניר.,

מישהו יודע כיצד ניתן להסיר לחלוטין את windows media player ?

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by design-my-dreams,

שלום לכולם! אשמח אם תוכלו לעזור לי ואפילו בקצת. לפני כמה שנים למדתי ``עיצוב גרפי`` במכללה קטנה ומפגרת, לאחר מכן הבנתי שלמדתי גרפיקה ממוחשבת. הזנחתי את התחום לתקופה של 3 שנים בערך,אך החלטתי לנסות את מזלי שוב. אז ככה,למדתי פריהנד ופוטושופ ואפילו לימדתי כמה חודשים את התוכנות. יש לי תיק עבודה חלקי(2 עבודות,היתה עוד אחת מושקעת מאוד שהלכה לעולמה)הבנוי מ: 1.יצירת לוגו לחברה ונייר מכתבים 2.פרסומת A4 לאגודה כלשהיא כמובן שהחברות דימיוניות לחלוטין. מניסיונכם, מהי הדרך המהירה ביותר לחזור לתלם,להזכר בתוכנות ולהצית את חוש העיצוב החבוי? איזה תוכנות עוד רצוי שאלמד(האם פלאש חשוב? עיצוב אתרים-באיזה תוכנה?)? האם יש אתרים שמלמדים את התוכנות או נותנים תרגילים? מה עליי לכלול בתיק העבודות(עי…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  22. זה לא משנה עם זה עם DIVX REAL PLAYER או כול נגן אחר, לפעמים הסרטונים מופיעים לי בצבע ורוד (למרות שלפני זה הם עבדו מצויין). למה זה? איך אני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by Anonymous1,

נתקלתי בבעיה שלא רואים וידאו דרך אתרי אינטרנט אלא רק שומעים את הקול, מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. ראיתי תוכנה שפותחת תצוגה מקדימה לעמוד הראשון של תוצאות חיפושים בגוגל ואולי גם בדפדפנים אחרים. מישהו מכיר ? יודע מה שמע? איפה מורידים?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  25. אם מישהו מכיר, אני אשמח גם להכיר. לא אכפת לי שהיא תקח משאבים, אבל שתהיה ברקע. תודה מראש. emailya לא בודקת POP3 של YAHOO אז זה לא משהו.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים