תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לפני יומיים התחלף לי homepage בדפדפן לאתר אחר שמציע אפשרויות חיפוש ובמקביל קופצים לי הרבה חלונות עם הצעות לתוכנות וכו'. ניסיתי להיפטר מהhomepage אך לא הצלחה. ביצעתי system restore. סריקה מלאה עם norton antivirus2005, ad aware se אך ללא תוצאות, איך אני מחזיר את דף הבית?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להוריד קבצים מאתרים שיש להם באנר כזה כמו שיש ב"צור אשכול חדש" או בחיפוש בגוגל. קיצרר הריבוע האפור הזה.. תודה לעוזרים נ.ב ניסיתי להוריד עם פיירפוקס , אקפלורר 7 ו slimbrowser[br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 19:53:48 העלתי תמונה כדי להמחיש : http://img105.imageshack.us/img105/7603/asasasfj3.jpg נ.ב ניסיתי להתקין ג'אווה ופלאש וזה לא עזר
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב הישן שלי כרגע Windows 7 דנדש, אבל אחרי שהתקנתי Catalyst 9.11 Legacy (דרייבר לRadeon 9800), אחרי הפעלה מחדש חלונות עולה וכל המסך מטושטש לגמרי ורואים רק עיוותים. לציין שאין שום בעיה בכרטיס מסך מכיוון שהשאראתי גם את הXP ושם אין בעיה ומשחקים עובדים מצויין, גם עם הדריבר WDDM שמגיע עם Win7אין בעיה. יש למישהו רעיון? מישהו אולי מכיר דרייבר ישן יותר שאמור לעבוד בWin7?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כותרת
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היה לי פעם הגדרה של תצוגה שמה שאני רואה במסך במחשב אני רואה בטלויזיה ניסיתי לסדר והצלחתי אבל יש איזה מצב שהיה לי פעם שכשאני רואה סרט אז זה נפרס אוטומטי על כל המסך בטלויזיה איך שאני מפעיל את המדיה פלייר אפילו שני מקפל אותו זה עדין נשאר רק עם אני סוגר אותו אז זה יוצא חזרה ואז אני רואה כפול את המסך של המחשב אותו דבר עם הטלויזיה מקווה שהבנתם למה התכוונתי בתודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם ביטקומט אני חושב..מאז שאני משתמש בה נראה לי שהמחשב פועל יותר לאט...וכשהיא פתוחה אז כשאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים דרך הפיירפוקס הוא לא פותח לי אותם ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהדפדפן יועיל לעלות אותם...לעוד משיהו זה קורה?..האם עדיף להשתמש בutorrent?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי יש לי תכרטיס מסך 4870 512 מגה ביט אני יודע שכל הדריבירם כרגע של ATI לכרטיס שלי הם חרא אבל מה בינתיים הכי טוב איזה גירסה של דריברים להתקין על מנת שיעבוד הכי טוב לעת עתה עד שיצאאו דריברים באמת טובים ?!?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
אני חדש בפורום... יש לי בעיה בתוכנת אנטי וירוס (Symantec AntiVirus) משהו מכם יודע איך להוריד את סמלי "אזהרה"?? משהו מכם יודע איך לטפל בזה? אגב מה זה? תודה לכול עוזרים בברכה שלומי
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בפיירפוקס אבל יצאה גירסא 9 של אופרה שתומכת בעברית והכל, השאלה האם היא יותר טובה מפיירפוקס?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני צריך לינק ל .NET Framework 1.1, כבר שעה אני באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי תודה מראש, אנוכי
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לתכונת VirtualDub. יש לי סרטון קצר, איך אני מוסיף לו תמונה? אשמח לקבל הסבר (עדיף מצולם). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
סתם תוכנה שתאמץ את המעבד עד צאת נשמתו. אני רוצה למדוד חום במאמץ תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
2 שאלות איך אני קבוע למה לקבוע יותר מהירות העלאה ב AZUREUS ו2 איך אני לוקח רק קול מקטע AVI
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בזמן צפייה בסרט ב-WMP, השומר מסך מבוטל באופן זמני אוטומאטית. איך אפשר לבטל את השומר מסך זמנית באופן אוטומאטי, בזמן צפייה בסרט ב-VLC?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אוקיי הורדתי אינטרנט אקספלורר 8 לפני כמה ימים ויש לי בעיות בכניסה לאתרים ספציפיים. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאינטרנט עולה הודעה שאומרת שהאינטרנט נאלץ להיסגר. ניסיתי להתקין את האינטרנט מחדש וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי 120 ממ שאני רוצה להאיט כי הוא עושה הרבה רעש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, הגדרתי ברירת מחדל לכתיבה בעברית מימין לשמאל - לחצתי על כפתור ברירת המחדל ואח"כ לחצתי לאישור השינוי. התוכנה לא שמרה את השינוי וברירת המחדל חזרה להיות אנגלית משמאל לימין. האם מישהו יכול לעזור? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
תוכנה מעצבנת שמהבהבת לך בסרגל התוכנות הפעילות[איפה שאיי סי וכו] ומתריאה שהמחשב שלך יכול להיות נגוע בספייוור +לפעמים שהוא נגוע וזה מהבהב באדום. סרקתי אד אוור הכל וזה נעלם נדמה לי,עכשיו בבוקר אני קם ואני רואה תוכנה\אתר פתוח[ה] של הפיאס גארד הזה. אולי אחים שלי פתחו אין לי מושג,הם טיפשים. קיצר מישהו רואה לי אותה בלוג חוץ מזה שברור מאליו שזה לא עוזר... ? C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\Soun…
-
-
אני משתמש חדש בדפדפן הזה ונתקלתי בבעיה שאינה מצליח להסדירה למרות נסיון של חיפוש בתוסף כזה או אחר איני מצליח להיכנס לצ'טים או לבלוגים דוגמת "תפוז". אני אחדד את דברי לגבי הבעיה שאני ניתקל בה אני יכול להיכנס לאתר אך לא להישתתף בשיחות אין לי אפשרות בכלל ליכתוב האם זו בעיה בדפדפן שצריך להוסיף לו תוסף מיוחד או פשוט האתר אינו תומך בדפדפן זה?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קבעתי את גודל הכתוביות בBSPLAYER על 55, אבל כמעט כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מחדש גודל הכתוביות משתנה בצורה רנדומלית למספר אחר. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של התוכנה, אינספור גרסאות ואפילו בדקתי במחשב אחר, והבעיה נשארת. האם מדובר בבאג ידוע או שמדובר במקרה פרטי? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום וברכה! לאחרונה התקנתי Windows XP ולאחריו דרייבר לכרטיס הקול המובנה על לוח האם (ASUS P5LD2 SE). שמתי לב שבעת השמעת מוזיקה (קובצי MP3) קיימים לעיתים קפיצות קלות בשיר (הנגן הוא Windows Media Player, אותו הורדתי ישירות מאתר Microsoft). את הדרייבר לכרטיס הקול הורדתי מכאן. החשד הראשון שעלה לי הוא כמובן הדרייבר. בקישור הנ"ל יש שני קובצי הורדה ל-Audio, הורדתי רק את הראשון (SoundMax AD1986A Audio Driver V5.10.01.4160), האם השני (ADI Audio Driver V5.10.1.4150) נחוץ? האם יכול להיות שנחיצותו היא הגורם לבעיה? האם יש למישהו מושג מה יכול לגרום לקפיצות אלה ומה ניתן לעשות במצב כזה? מה כדאי לבדוק? תודה רבה לכל מי שמגיב לאשכול זה! כל עזרה תתקבל בברכה. *עריכה. אפשר לפסול לגמרי את רעיון …
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הורדתי כבר לא מזמן את התוכנה והייתה לי בעיה אז עכשיו רציתי להתקין מחדש וזמן גירסת הניסיון אזל וכדי לפתוח השתמשתי בקיגן עכשיו הבעיה שאין אפשרות לגשת לתוכנה בגלל הניסיון נגמר מה אני יכול לעשות לשנות תאריכים להזיז את הזמן במחשב אחרוה כדי שאני יוכל להתקין שוב עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין גירסה חדשה של messenger אני צריך קודם להסיר את הקודמת או פשוט להתקין עליה?? ואם כן צריך להסיר אז איך עושים את זה כי לא ראיתי אפשרות לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-