תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת ניווט הכי טובה ונוחה שקיימת בעברית עם מפות של כבישי הארץ, התוכנה צריכה להתאים למחשב נייד PC ועדיף שתהיה מיועדת לTABLET מסך מגע וחייבת להיות בעלת הנחייה קולית! והאם IGO מתאימה למחשב נייד ולא רק לPOCKET PC?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח את ה WORD, הוא נתקע בשלב הפתיחה (כשרואים מסך קטן עם כיתוב WORD). אחרי שאני סוגר את התוכנית בעזרת מנהל המשימות, ופותח שוב, אפשר לפתוח ב- SAFE MODE. גם אז, כשאני מנסה לפתוח מסמך הוא נתקע בשלב סריקת הווירוסים. מדובר במחשב נייד עם XP, ו OFFICE 2003. אני משתמש בתוכנת האבטחה של CA, במידה וזה קשור.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח קובץ של סרט ב Windows Media Palyer ושאוטומטית ה Player יפתח במצב של Full Screen מבלי ללחוץ על Alt+Enter. מצאתי דרך לעשות את זה רק דרך שורת קוד: start wmplayer.exe /play /fullscreen "c:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\budweiser-wave.wmv" אם אני משתמש בשורת הקוד הזו אני צריך כל פעם לשנות את השם של הקובץ. זה לא מה שאני רוצה. אני רוצה שברירת המחדל תהיה זו שהנגן יפתח אוטומטית במצב של Full Screen
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי קטע וידיאו HD ואני מעונין בערוץ הסאונד שלו. כלומר, אני רוצה לקחת רק את הסואנד שלו בתור קובץ מוזיקה רגיל. איך אפשר לעשות את זה וגם לשמור על איכות הסאונד המקורית? מדובר בקובץ וידיאו mpg תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצא או איך נקרא קובץ המידע שמכיל את כל הרשימת קשר וכו' של האאוטלוק אקספרס?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יהיה באנגלית ולא בעיברית. ???
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום , כשאני מבצע חיפוש באחד הפורומים כאן , אני מגיע לתוצאות החיפוש ונכנס לאחד הקישורים בעמוד התוצאות , אך כשאני מבצע BACK בדפדפן ע"מ לחזור לתצוגת תוצאות החיפוש , אני מקבל דף ריק ורק לאחר שאני עושה REFRESH לדף , אזי מתקבלות התוצאות חיפןש..ממש מוזר ומעיק . מישהו נתקל בתופעה ..אגב זה לא רק באתר אן אלה גם בפורומים אחרים ברשת . בפיירפוקס אין אגב את הבעיה הזו .. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מצלמה, הכוונה, אני רוצה לפי כתובת איי פי להתחבר ולשלוט על מספר מצלמות שנמצאות בצד השני של הרשת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
Ive downloaded KASPERSKY 6 and when Im trying to active he trail key:lisence key creation date is invaild pleas check ???system date settings
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הרסו את הBSPLAYER ודחפו לו את התוכנת SAVE הזאת אני לא יודע מה היא עושה בדיוק אבל אני מעדיף לא להתעסק איתה יש לכם אולי הצעה לתחליף לתוכנה המעולה הזאת במקרה?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
what is WDFMGR from local settings something like that this is an virus?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בבעייה לא ברורה: אני מוסיף אובייקטים (תמונות בפורמט jpg) ע"י הוספה->תמונה מקובץ וכו'. הכל טוב ויפה, אלא שכאשר אני סוגר את הקובץ ופותח אותו שוב, במקום התמונות אני מקבל מלבן לבן עם X אדום. כל התמונות נמצאות על המחשב שלי, ובנוסף ידוע לי ש powerpoint אמור לבצע הטמעה של גרפיקה במצגת (פרט לקטעי וידאו) כך שלא ברור לי מה בדיוק הבעייה. בתודה מראש, יואב
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התקנתי VD וכשאני מנסה לפתוח קובץ וידאו שצילמתי בפלאפון (פורמט MPG, קודק S263) הוא אומר לי שהקובץ פגום או לא נתמך. התקנתי ffdshow שאמור לתמוך וזה לא עובד. מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי היום סורק HP 3570. התוכנה שבאה איתו די מעצבנת, הייתי שמח לעבוד עם תוכנה אחרת. אנא עיזרו לי למצוא תוכנה אחרת לצורך סריקה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הורדתי משחק בשני קבצי BIN אני רוצה להפוף אותם לשמישים אבל לא לCD שישאר על המחשב
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
DVDSHRINK איך מישתמשים בתוכנה הזאת ומה אפשר לעשות איתה האם זה נכון שאפשר להכניס 8 ג'יגה לתוך מדיה של 4.5 ג'יגה ???
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום , ישנם היום פתרונות מסחריים למגוון בעיות של Data Mining כגון הפתרונות של חברת SAS או SPSS. הבעיה היא שהם מאוד יקרים - עשרות אלפי דולרים. האם מישהו מכם מכיר תוכנה חופשית או אלגוריתמים ברמה גבוה המסוגלים לנתח מידע טקסטואלי ו/או טבלאי ולמצוא בינהם קשרים ואפשרות לבצע חיזוי? משהו המבוסס על Clustering, Association וכדומה. . .
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ברשותי דרייבר לכרטיס הרשת מסוג SiS 900 PCI Fast Ethernet Adapter. עקב תווך גרוע ו-Collisions רבים, שימוש ב-Ethernet (המגביל תעבורה ל-10MB) מאפשר מהירות גלישה מהירה יותר מ-Fast Ethernet (המגביל ל-100MB) במחשב שלי. הצלחתי לקנפג את ה-Ubuntu Boot שלי לפעול ב-Ethernet, אך אני לא יודע איך אוכל לעשות זאת גם ב-Windows. איך לשנמך ל-Ethernet driver? פשוט להתקין דרייבר אחר (ישן מאוד) של אותה חברה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מודע היטב לחסרונותיו הרבים של הדפדפן מבית מיקרוסופט. אני מחפש אלטרנטיבה ראויה ,אולם חסרים לי בדפדפנים אחרים מספר אפשרויות שהתרגלתי אליהם ב-EXPLORER כגון : כפתור זום שניתן להקליק עליו עם העכבר בקלות (חיוני ביותר עבור כאלו שיושבים רחוק מהמסך) אפשרות סיור בין המועדפים(favorites (,כמו שמסיירים בין תיקיות בדיסק הקשיח אפשרות למשהו דמוי LINKS ,לגישה מהירה לאתרים שמבקרים בהם לעיתים קרובות. הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך את הדפדפן והאנטי וירוס הכי קלים שאפשר ככה שכמעט ולא יעמיסו ויהיו הכי פשוטים שאפשר למחשב של אמא שלי שהוא נורא ישן P-3 866 ASUS TUV4X 256 SDRAM GF 4MX חשבתי על FF 1.5 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש את התוכנה הזו: http://www.guerillasoft.co.uk/encspot/ שבודקת קבצי Mp3 ו"מנחשת" איזה קובץ באיכות גרועה/בינונית/טובה היא עושה את העבודה טוב אבל היא לא נוחה כלל, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה אך נוחה יותר.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך אני פותר זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור את המועדפים שלי ככה שמחשב הבא אני אוכל להעיבר אותם?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-