עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי דיסק שירים ואני רוצה לעביר אותם למחשב בקבצי MP3 איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. באקספלורר 7 לא מוצא פתרון

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by Black Knight,

מאיפה אני יכול להוריד דרייבר לכרטיס רשת של לוח אם Asus M2N-E? זה דחוף.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. http://img516.imageshack.us/my.php?image=clipboard01bb9.jpg חוץ ממני, מישהו רואה משהו מוזר בתמונה הזאת?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. תודה ד"א סופסוף יצא tabmixplus ל FF2

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה משהו בסיגנון emulator או כל כלי אחר שניתן להריץ תוכנות של PDA

7. Started by chenrp,

אני רואה חלק מהסרטים בשחור לבן או חצי צבעוני וחצי צבעים מוזרים. אני מציין כי הסרתי והתקנתי את ה MEDIA PLAYER שוב ושוב ואת הקודקים (KLITE CODEC PACK) והתקנתי MEDIA PLAYER 11 היום ועדיין זה לא עבר. בתכנות אחרות כמו BSPLAYER או WINAMP אני רואה טוב. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום האם יש תחליף לרובופורם שיעבוד טוב על firefox יש לי רובופורם אבל זה מוגבל במס הרישומים

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. אני חושב שנכנס לי וירוס שמנתק תאינטרנט (שמעתי שיש וירוס כזה חדש) אז אם מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. קראתי את הסטיקי עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מצליח לפתור את הבעיה המעפנה הזאת!!! דבר ראשון אני לא קיבלתי את הווירוס לא הורדתי אותו ואני לא מבין מה קרה לאייסיקיו בדקתי ברג'יסטרי וזה הולך ככה עשיתי חיפוש ICQ וכל שורה זה שאני עושה נקסט: icquser application/x-icq D:\Program Files\ICQ\ICQLRun.exe %1 D:\Program Files\ICQLite\LiteUtil.dll Apartment ICQ Event History Dialog D:\Program Files\ICQLite\MISB.dll זה נראה לי חשוד זה נמצא בתקיה בשם INPROCSERVER32 וזה הרג'יסטרי שלו D:\PROGRA~1\ICQLite\ICQDEV~1.OCX יש גם את זה בתיקיית RUNONCE D:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -trayboot הורדתי את טרייבוט וזה חוזר למרות שאין שינוי עדיין האייסיקיו נתקע!! בקיצור הפסקתי לבדוק את הרג'סטרי למישהו…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  11. חפש תוכנה להגבלת מהירות כמו netlimiter, netpeeker. האם יש עוד תוכנה? והאים יש אחת חינמית?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. Started by alice in chains,

היי יש לי כמה קבצי AVI ואני רוצה לצרוב את כל הקבצים בדיסק DVD ,לאיזה פורמט כדי להמיר אותם כך שDVD יוכל לקרוא

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  13. שלום. לאבא שלי יש עסק של צילום אירועים, ובטעות הוא הקליט על אירוע מסויים אירוע אחר. הקלטת שעליה הוא הקליט היא קלטת של סוני, קלטת dv, במצלמת DVcam. המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור DVI ו/או firewire, ע"י קונסולה של חברת pinnacle. רציתי לדעת האם יש תוכנה מסויימת שאפשר בעזרתה לשחזר את המידע שיש על הקלטת. בנוסף, רציתי לדעת אם יש תוכנה מסויימת שמשחזרת מידע מכרטיסי זיכרון של מצלמה דיגיטלית, במקרה הזה, כרטיסי CF. אם למישהו יש המלצה בשבילי אני יעריך אותה מאוד. בתודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by gator_play12,

?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by s_b54,

התקנתי נרו שקיבלתי עם הצורב התקנתי גם את המדיה פלייר של הנרו ומאז שהתקנתי אותו התחילו לי בעיות כשאני מנסה להפעיל סרט (כשאני רק לוחץ עליו פעם אחת אפילו לפני שאני מפעיל את הסרט) הוא כותב שלי שגיאה שקובץ ה advrcntr2.dll לא נמצאה מה לעשות הורדתי את הקובץ ושמתי אותו וזה עדיין לא עבד התקנתי מחדש וזה לא עבד הסרתי את הנרו לגמרי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

וכשחוזר המחשב אחרי איתחול, עקב מה זה קרוה? זה לא קרה בעבר.... לא מזמן התקנתי אי מיול חדש.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  17. היי חברה!! אני מעוניין לחבר את הוידאו למחשב על מנת להעביר חומר מקלטות וידאו ישנות ולצרוב אותם על דיסק בפורמט AVI. איך אני מחבר את הוידאו למחשב? האם אני צריך כרטיס עריכת וידאו (ואיזה מומלץ)? ובאיזה תוכנה אני משתמש... תודה רבה רבה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שתבצע עבורי את הפעולה המתוארת.. אשמח אם מישהו ימליץ לי על תוכנה שמסוגלת לעשות את זה, מרוב התוכנות בשוק אני לא יודע מהי התוכנה האופטימלית, ולא רוצה לקנות סתם תוכנה ולאחר מכן לגלות שהיא עושה רק "חצי" עבודה... תודה רבה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by yosef_yaniv,

הורדתי כתוביות בעברית לסרט שהורדתי. אני מנגן את הסרט ואת הכתוביות ב-BS PLAYER, אבל משום מה הכתוביות נראות בג'יבריש ולא בעברית. יש פתרון למישהו?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. איך אני עושה את זה דרך NEW MESSAGE ב OUTLOOK EXPRESS ? יש לי ":TO" שפה זה למי אני שולח (כתובת אי מייל) יש לי נושא ויש לי את תוכן ההודעה אני צריך לשלוח את אותו תוכן הודעה ואותו נושא רק לכמה אי מיילים שונים (כתובות שונות) איך אני עושה את זה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 14.2k צפיות
  21. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לסנכרן ספריות (MY DOCUMENTS), לסנכרן EMAILS של OUTLOOK 2003? אני מחפש תוכנה שמאפשרת לעשות את הכל ביחד. תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. הדגם של המחשב הוא מסוג intel d102ggc2 מצאתי את כל הדריברים חוץ משני דריברים: 1) כתוב שלא מזוהה הדריבר של pci אני חושב שזה השם המלא אבל לא בטוח: pci express* x16 2)הוא לא מוצא את הדריבר של ה usb ואני לא יודע מאיזה סוג הוא. הבקשה שלי אם תוכלו למצוא לי את הדריברים האלו להורדה זה יעזור לי מאוד, תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  23. יש לך FF2 (כמובן) והתקנתי אותו בכונן D (יש לי HD אחד שמחולק לשניים),עד לפה הכל טוב ויפה. שמתי לב שהמקום ב-C יורד ויורד ובדקתי,וראיתי שיש 150MB של מטמון של ה-FF שמשום מה יושבים ב-local setting בתיקית documents&setting בכונן C. למה זה ככה? ואיך אני יגול לגרום לך שה-FF יעזוב את כונן C בשקט וילך לכונן D כולל המטמון

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. Started by shlomom,

שלום , ישנם היום פתרונות מסחריים למגוון בעיות של Data Mining כגון הפתרונות של חברת SAS או SPSS. הבעיה היא שהם מאוד יקרים - עשרות אלפי דולרים. האם מישהו מכם מכיר תוכנה חופשית או אלגוריתמים ברמה גבוה המסוגלים לנתח מידע טקסטואלי ו/או טבלאי ולמצוא בינהם קשרים ואפשרות לבצע חיזוי? משהו המבוסס על Clustering, Association וכדומה. . .

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by X-BLADE,

משהו מכיר תוכנה לכיווץ MP3 ???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים