תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא מצטער לבן דוד שלי יש בעיה כשהוא נכנס לאינטרנט אקספלורר מופיע לו ההודעה הזאת ואם הוא ממשיך לגלוש תוך כמה שניות הוא חוזר אוטומטית לאתר הבית מדובר בוינדוס XP חוקי כמובן והדפדפן הוא של IE פעולות שעשיתי 1 איפסתי את הדפדפן 2 ניקיתי temp וקוקיז 3 הרצתי אנטי וירוס במצב בטוח 4 עשיתי שחזור מערכת 5 הורדתי את סרגלים בadd ons אני חושד שזה איזשהי תוכנה שהוא התקין במחשב אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כשניסיתי היום להתחבר הוא עשה לי "שלח" ו "אל תשלח" כמה פעמים, עשיתי ריסט ולא עזר. אז הסרתי אותו ועשיו שאני מתקין הוא פשוט לא מתקדם, הוא נשאר בקו למעלה 0% ולמטה 1% וככה איזה חצי שעה וגם פה הריסט לא עזר, מה לעשות? (ד"א זה ה-PRO B 2003)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת התירגום Subtitles Translator ver. 1.72 שאני מפעיל את התוכנה אני מקבל שתי הודעות אחת אחרי השניה והיא ניסגרת 1.access violation at address 00427d3a in mudule 'translator.exe'read of address 000002f4 2.המחלקה לא רשומה ניסיתי גם גירסאות קודמות וזה גם ניסגר מה אפשר לעשות????? בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
-
משום מה המערכת הפעלה לא תמיד עולה. רק כשאני מנתק את המחשב מהחשמל ומפעיל מחדש הוא עובד טוב. כשהמחשב נדלק הוא משמיע צפצוף ארוך שנפסק באמצע כזה. התקנתי ווידווס ויסטה אולטימייט מחדש וזה לא עוזר. מישהו?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כשאני מוריד איזשהו סרטון או תוכנה כלשהי מהאינטרנט, ואני לוחץ על פתח ולא על שמור. האם זה משאיר עקבות כל שהם על המחשב לאחר שאני סוגר את האפליקציה שאותה הוא פתח, לדוגמה ווינדוס מדיה פלייר או התקנה של תוכנה כלשהי? ואם כן, האם אני יכול להגיע אל העקבות האלה ולראות שוב את הסרטון הספציפי? או להתקין שוב את התוכנה? איך אני עושה זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להסתרת תיקיות . אני זוכר שבתוכנית techtv הזכירו תוכנה שמבצעת הסתרה. אודה לכם על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להעברת נתונים מהמירס למחשב בתודה מראש למוצאים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כאשני מפעיל את הסרט אני רואה את הסרט נע והכל....אבל אין קול אבל מוזיקה אני כן שומע במחשב אז אני יודע שיש קול הקול לא עובד לי רק כשאני מפעיל סרטים יש עצות לפתרון? (:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה הולכת ככה.. מה קורה כשהורגים את explorer.exe? 1. נסגר הInternet Explorer 2. הControl Panel נסגר. 3. כל התכניות שרצות במחשב נסגרות. 4. כל התשובות נכונות. מה התשובה הנכונה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רכשתי היום מעבד Q9650, והתקנתי אותו על לוח P56-DQ6 של ג'יגהבייט. מבעוד מועד, עדכנתי את הביוס לגרסת F7, אך כשעלתה מערכת ההפעלה, הויסטה לא זיהתה את המעבד. שיטוט קצר ברשת העלה שעדכון הדרייברים של הצ'יפסט יפתור את הבעיה. הורדתי את הדרייברים האחרונים מבית אינטל, התקנתי, "הסרתי" את המעבד ועשיתי ריסט. הבעיה לא נפתרה, והמעבד עדיין מוצג כ"unknown device". האם למישהו יש רעיון מה עלי לעשות? אני כבר אובד עצות... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שלפני בערך יומיים התחילה אצלי הבעיה הכי הזויה שראיתי בחיים שלי - המחשב לא מאפשר לתוכנות להתחבר לרשת, למעט ממירק ופיירפוקס. זה התחיל כששמתי לב שסטים לא מתחבר לי, וחשבתי שזו בעיה נקודתית אצלו. זה המשיך כאשר ניסיתי לעדכן את הDirectX והופיעה לי ההודעה שהשרת לא נמצא. כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, ניטרלתי את האנטיוירוס, שום דבר לא עזר. יש לציין שאני יודע שזו בעיה במחשב שלי ספציפית ולא ברשת מכיוון שגם כאשר התחברתי לרשת אחרת הבעיה נמשכה. כמו כן, לכל הבעיות יש את המאפיין של "שרת לא מגיב", או בפועל בעצם חוסר יכולת לגשת לשרת ולרשת בכלל. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי שמתי לב שוורד לפעמים עושה לי מסמך נוסף זהה לקודם. למשל יש לי מסמך עבודה ואז באותה תיקיה שנמצא המסמך מופיע עוד מסמך זהה שקוראים לו עבודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה "צצה" פתאום בעייה במחשב שלי, שזה לא מפסיק להודיע לי על זה שיש לי spyware במחשב ומיד אחרי שבאה ההודעה, האינטרנט נפתח ואני רואה שם איזה תוכנה שמסירה ספייוורים, לפי מה הבנתי, יש לי ספייוורים, אז התקנתי כל מיני תוכנות כמו Spyware Doctor\Removal ו-Adaware עדיין, זה מצא ספייוורים, מחק אותם אבל עדיין יש בעייה, קודם כל יש לי כל הזמן ב"מנהל משימות" ב"תהליכים" קובץ שנקרא "IEXPLORE.exe" , הinternet explorer וכל פעם שאני לוחץ עליו "סיים משימה" זה עדיין חוזר, ניסיתי להסיר אותו במצב בטוח, ניסיתי הרבה מאוד דרכים להסיר והקובץ לא רוצה לרדת.. כל פעם שאני מפעיל את המחשב אולי 5 פעמים מופיע לי "Explorer ביצע פעולה לא חוקית" או משהו ואז "תשלח" או "אל תשלח" וזה חוזר איזה 5 פעמים ע…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לפני התקנת המשחק The Godfather עולה לי הודעה שה-directx לא מעודכן אז עידכנתי לאחרון שיצא (directx_jun2008_redist) ועדיין היא עולה מה אפשר לעשות ? והאם ניתן לשים כל תוכנה ב-Tray גם באלו שאין את האפשרות הזאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הורדתי מדיה פלייר 10, וזה לא עוזר :-( אני מנסה לצפות בשידורים של nana.co.il, ולא מצליח לראות כלום... אפילו הכפתור PLAY לא מופיע לי מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות סרט או לשמוע מוסיקה הכול עובד אבל שאני נכנס ליוטיוב אני לא שומע כלום
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי חברה , בוקר טוב , יש לי בעיה כזו , אני עובד עם מערכת ג'ומלה אז כאשר אני לוחץ על עורך הHTML זה לא עולה , לעומת הINTERNET EXPLORER שזה פועל נפלא . זה גם בגירסה 2 וגם בגירסה החדשה 3 הנה תמונה ממה שקורה : זה מטריף אותי ומעצבן [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי דרך הרשת את PINNACLE HD14 היום התקנתי אותה על ה וינ7 וזה פשוט לט זז התוכנה עולה במהירות בזק אבל הוספת אפקטים ורינדור שלהם לוח דקות ארוכות ומייגעות אני עם E8400 המהרתי אותו ל 3.6 קירור AC 4 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4780 לא עגלה והתוכנה פשוט לא זזה. לעומת זאת הורדתי את קורל PRO X3 לגרסת נסיוןוזה פשוט עולם אחר איך שאני שם את האפקט ונותן פליי זה מתחיל לרוץ האם נדפקתי???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני דין, אני חדש פה, מקווה לעזור ולהעזר פה (: אז ככה, אבא נעל לי את המחשב מכיוון שקיבלתי ציון לא משהו במתמ', והתחלתי ללמוד. אין לי שמץ איך הוא נעל את המחשב, אבל הנעילה מתבטאת ככה: 1. פתיחת המחשב 2.עליית וויסטה 3. כניסה למשתמש שלי- הוא אדמין 4. הודעה קופצת (מתורגם מאנגלית) - "בעוד פחות מדקה המחשב יכבה" ויש לי איזה כמה שניות לפני שהמחשב נכבה חח. אז, מה עושים? איך מבטלים את התזמון הזה? חבר הביא לי פקודה שמפסיקה תהליך כיבוי, SHUTDOWN -A , אבל אני צריך משהו קבוע כדי שאוכל להשתמש באופן נורמלי בגלל שההודעה חוזרת אחרי כמה דקות.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי: hp pavilion dm4 1065dx אז ככה לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב והתקנתי עליו windows 7 x64. התקנתי את כל הדרייברים חוץ מהבקר רשת ועוד דרייבר לא ידוע, הלא ידוע לא חשוב לי כרגע כי אני חייב שיהיה לי תקשורת אלחוטית ואני לא מצליח להתקין את בקר הרשת אין לי את הדיסקים של הדרייברים כמובן והורדתי את כל הדרייבים שיש באתר של HP אבל כולם לא עובד למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! ישלי מסכים כחולים כבר המון זמן במחשב ושום דבר לא עוזר... שאלתי היא האם יש תוכנה מומלצת שיכולה לפתור מסכים כחולים בנוסף האם יש תוכנה שבודקת ומאבחנת מסכים כחולים ויכולה לתת דו"ח מהי הבעיה?אם כן אשמח שתתנו לי שמות של כמה תוכנות מומלצות ופופאריות ושאני יוכל למצוא להם מדריכים ברשת.... ועוד משהוא אחרון האם יש תוכנה שהיא מתקנת דיסק קשיח, אם במקרה שהדיסק קשיח נפגם ברמה קלה יש תוכנה שיכולה לתקן את זה? בנוסף תוכנה לתיקון שגיאות?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אני עובדת עם כמה תוכניתנים עצלנים, ויש לי הפצת תוכנה לעשות. אני צריכה לכתוב קוד שימלא אוטומטית את השדות שבתהליכי ההסרה וההתקנה, שלא אצטרך ללחוץ כל פעם next next.. באיזו שפה הכי פשוט לכתוב כזה דבר, ום אפשרי בכלל לעשות אתזה בלי להכנס לקוד של התוכנה? תודה! אופס.. טעות בפורום.. צטערת
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, נכון יש את הסמל הזה של החמור אחרי שממזערים את האימיול (זה שליד השעון למטה..) אז איך אני יכול לשנות את הסמל הזה לסמל אחר? תודה רבה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי קטע מוזר עם הטאבים: כשאני פותח טאב חדש מתוך החלון הנוכחי (לדוגמא כתבה בYNET כשאני בעמוד הראשי), הטאב החדש נפתח צמוד לטאב שאני צופה בו. לא שיניתי שום הגדרה ווידאתי שהאופציה של פתיחת טאב צמוד לנוכחי לא מסומנת בהגדרות של FF וגם לא בTMP. יש מצב שהדבקתי אותו בשפעת או משהו כזה? איזה עוד אפשרויות יש כדי לסדר את זה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-