תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות לעשות הערות במצב 3 מצגות בעמוד, אבל זה נותן מעט מידי מקום. אם אני עושה הערות רק עם מצגת אחת לעמוד אין שורות לכתיבה. איך אפשר לעשות שורות?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! בכל פעם שאני מפעיל כל קובץ אופיס 2003. קופצת לי הערת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לבצע כיוון שקיימת תיבת דו-שיח פתוחה. לחץ על אישור ולאחר מכן סגור את תיבות דו-שיח פתוחות כדי להמשיך ". הערה הזאת קופצת כבר המון זמן ומאטה את זמן הפעולה של אופיס בעת ההפעלה . אני רוצה לציין שכבר קיבלתי תגובה שהיא (" אני מניח שאתה רגיל לפתוח קבצי 'אופיס' בהקלקה כפולה עליהם ולא דרך 'קובץ' > 'פתיחה...' בכל מקרה - נסה כך: 1. סגור את תוכנת "WORD". 2. חפש, במחשבך, תיקייה [אולי יש יותר מאחת] בשם STARTUP ושנה את סיומות כל הקבצים, שבה, ל-OLD. 3. אתחל את המחשב ובדוק... תודה ".... .) בהמשך למה שכתבו לי אני עונה ש :"אצלי בתקייות בשם STARTUP ."לא נמצא אף קובץ. אני מצרף צילום מסך של הערה תודה .... מ…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות או יודע על תוכנות שעברו אופטימיזציה לפנטיום 4?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
איך אני מוציא מה adobe premiere סרט בפורמט divx וכשהקול ב mp3???
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, ישלי בעיה מוזרה בICQ : יש לי WIN XP SP 2 אני מתקין את ה ICQ ומקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאות להתקין את התוכנה בגלל שאני לא הADMINISTRATOR (למרות שאני כן). חשבתי וחשבתי מה לעשות וניסיתי להתקין את התוכנה כאשר ה WIN במצב "בטוח" ושם הוא כן נותן לי להתקין אבל כשאני מעלה את ה WIN במצב רגיל ואני מנסה להפעיל את התוכנה (כבר לאחר שהתקנתי אותה במצב "בטוח") הוא מנסה לחפש את הקובץ הרצה של ה ICQ. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי היום את 3dmark06 , וכשאני מנסה להפעילת אותה זה כותב לי : This application has failed to start because OpenAL32.dll was not found למרות שזה כן התקין OpenAL כחלק מההתקנה של 3dmark. מערכת ההפעלה שלי היא 64ביט , אולי יש איזשהו קשר?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התקנתי את NERO 6 וכאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעה לי הודעה שאומרת שחבילת השפה אינה תומכת בשלי וזה סוגר את הNERO מה אפשר לעשות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל הנה הבעיה יש אתרים ותוכנות שלא נראים טוב, הם לא מציגים תמונות למשל האתר שלכם-HWZone: או נורטון אינטרנט סקויריטי(לא יודע איזה גרסה או 2005 או 2006) אני לא יודע לתאר איזה בעיה זאת, זה בנייד של חבר הוא אמר שזה התחיל אחרי שהוא התקין תוכנה מסוימת לפני הרבה זמן אני אשמח אם תוכלו לזהות את הבעיה ולהציע פתרון. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בפיירפוקס אבל יצאה גירסא 9 של אופרה שתומכת בעברית והכל, השאלה האם היא יותר טובה מפיירפוקס?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אלו הם תמונות מפוברקות של אנשי רויטרס ווסינגטון פוסט וכל החברה הטובים שאוהבים אותנו החלטתי דווקא לשים את הלינק פה כי אין כמו פוטושופ! http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מכין מצגת כחלק מפרויקט בקורס בצבא ורציתי לדעת אם יש אפקט starwars בPP 2003 או אם אפשר ליצור אותו אני לא יכול להוריד תוספות או כל דבר כי זה מחשב צבאי
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ראיתי תוכנה שפותחת תצוגה מקדימה לעמוד הראשון של תוצאות חיפושים בגוגל ואולי גם בדפדפנים אחרים. מישהו מכיר ? יודע מה שמע? איפה מורידים?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
ברשותי רמקולים X-530 וכרטיס קול CREATIVE X-FI. לאחר שניסיתי להתקין משחק מסויים על המחשב, כרטיס הקול שלי שבק משום מה והייתי צריך להתקין דרייברים מהתחלה. לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר של קרייאטיב ,התקנתי אותם ועשיתי RR למחשב, הסאונד חזר אבל עם קול של ססססססססססס..... מלווה ברקע. (מה שלא היה קודם כמובן) , איך זה קרה ואיך אני פותר את זה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קיימת? אם כן, אשמח ללינק. אני מתכוון לתוכנה שתחקה צעדים שאני יקבע לך מראש, איכשהוא... לדומגא: קליק ימני במיקום מסויים, כתיבה משהו, עוד קליק וחוזר... אם זה לא הפורום בבקשה להעביר. תודה מראש, אליאב.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום חברה.... יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל כאשר אני ממיר קובץ DOC ל PDF מהתוכנה אני מקבל את השגיאה הבאה: missing PDFmaker files. do you want to run the installer in repair mode? וברגע כשאני עושה "כן" הוא מריץ סוג של התקנה אבל בסוף הוא לא מראה שום הודעה שהצליח או לא, וכשאני פותח מחדש את התוכנה ומנסה לעשות שוב את אותה הפעולה, אני מקבל שוב את אותה השגיאה. ניסיתי גם להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה אך גם זה לא עזר. למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
how can I cancel the auto comlete in IE? so when I search for thing I wan't see what I have searched befor...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני שמעתי פעם על דרך של לחפש את המשתמשים בחיפוש הזה של האייסיקיו אבל זה לא עובד.... אז אם מישהו מכיר דרך או תוכנה שעושה את זה בבקשה שיגיד לי.... תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הורדתי כבר לא מזמן את התוכנה והייתה לי בעיה אז עכשיו רציתי להתקין מחדש וזמן גירסת הניסיון אזל וכדי לפתוח השתמשתי בקיגן עכשיו הבעיה שאין אפשרות לגשת לתוכנה בגלל הניסיון נגמר מה אני יכול לעשות לשנות תאריכים להזיז את הזמן במחשב אחרוה כדי שאני יוכל להתקין שוב עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב amd 2600 ram 512 windows xp service pack 2 לאחר המלצות רבות הורדתי את הדפדפן החדש mozila firefox ומכיוון שיש בו פחות בעיות בטיחותיות החלטתי להשתמש בו ורק בו ואיניני מצליח להסיר את ה internet exploer כל פעם שאני מוחק אותו הוא חוזר בחזרה , בעיה זו לא מפריעה לי כל כך אבל הבעיה שמופיעים באנרים וקופצים לי חלונות ב IE ולמרות שוהרדתי antispyware למיניהם הם לא מורידים את הכל ולכן שאלתי היא כיצד אני מסיר לחלוטין את ה IE שמותקן במחשבי תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ. מערכת הפעלה win xp sp3. כל אנטי וירוס שאני מוריד לא מצליח לבצע עידכונים (kaspersky,avira,norton,trend micro)כנ"ל אנטי ספייוור (spyware doctor, adaware) היחיד שמצליח להוריד עידכונים זה NOD32 . אין בעיה בגלישה לאינטרנט והחיבור הוא חיבור ביתי ADSL ללא קונפיגורציה מעבר לנורמל. בכל אופן זה קורה בכל רשת שאני מתחבר אליה. לפי דעתי התיישב לי איזה MALWARE או וירוס שחוסם. אם למישהו יש פתרון או רעיון אחר אשמח לשמוע. תודה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי סרט. ואני רוצה לחבר אליו כתוביות. אז יש תוכנה לחבר כתוביות ? כי אני רוצה לראות את הסרט ב DVD שלי
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בימים האחרונים האימיול שלי פשוט לא מוריד. אפילו שירים שהיה לוקח לו כמה דקות [או לפעמים שעות, אבל לא יותר מידי], הוא בכלל לא מוריד... כל ההורדות שלי נמצאות כבר כמה ימים על 0%. רציתי לשאול, מה יכול לגרום לזה? אם זה עוזר אז יש לחמור את הכיסוי עיניים.. איך מורידים אותו? תודה ;D טל.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול של 7.1 שהיה מותקן עד עכשיו במחשב הישן והיום העברתי את הכרטיס למחשב החדש. חיברתי אותו למקום והתקנתי את הדרייברים מהדיסק אבל משו מה הוא עדיין לא פועל. מצורפת תמונת מסך שעליה אני אסביר: העיגול האדום זה איפה שאמורים לבחור את התקן הקול. בחרתי הוא רושם שהוא פועל והוא מוגדר כזמין אך משןם מה לא עובד. העיגול הכחול למטה משמאל זה הסמל של העוצמה וזה מה שהוא מראה לי למרות שזה לא על מושתק וכאשר לוחצים על לחצן ימני ובוחרים ב "פתח מערבל עוצמה" מה שמתקבל זה העיגול הסגול. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי! תודה רבה ושבוע טוב, יוני.
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תהיתי אם עדיין לא יצא תיקון כי כבר עבר הרבה זמן או שפיספסתי עידכון?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-