תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לגולשים שולם, בשבוע האחרון אני מקבל עשרות קישורים, לא לקובץ exe כמו שהיה עד עכשיו. המשתמשים שלכאורה שולחים לי את הקישורים טוענים שלא הם שולחים לי והם לא יודעים על מה מדובר, אנשים שולחים לי גם אם הם לא ברשימה שלי. לא לחצתי על הקישור, האם זה וירוס והאם מי ששלח לי את זה כבר נגוע? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה שדפי האינטרנט לא זוכרים לי סיסמאות לאחר הכניסה למרות שאני מסמן את שמור סיסמה או זכור דף זה חשוב לציין שזה ב2 דפדפנים גם ב chromplus וגם ב IE. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לשנינו יש רשת ואני לא פתחתי שום פורטים מסויימים והתוכנה אומרת שאין לו אפשרות לשחק ולשנינו יש את אותה הגירסה 6.2 מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צריך המלצה לכונן וירטואלי חינמי שפועל כמו DAEMON Tools. הDAEMON Tools החדש שמעתי שיש לו הרבה בעיות ולא כדאי להתקין אותו. צריך תוכנה תחלופית לדמון טולס או קישור להורדה של הדמון טולס הישן. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נכון כשלוחצים על הדסקטופ קליק ימני יוצא חלון כזה עם אפשרויות.. אז הייתי רוצה תוכנה שתכין כאלה חלונות.. שנגיד אני אלחץ על הגלגלת ויצא לי תפריט כזה עם טאבים והכל כמו שאני מגדיר.. הבנתם? תודה =] מקווה שיש כזה עריכה: תראו.. ניראה לי זה לינוסק ושתבינו את העיקרון... http://img376.imageshack.us/img376/5879/screenshot2007041305594sa6.png רואים בתמונה יש דבר כזה שנקרא fluxbox .. אז כזה בערך שכשאני אלחץ על כפתור כשלהו שאני אגדיר יפתח כזה.. יש? =][br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 13:37:58 אין תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
איזה קונפה אחת מהשכבה שלי הגיעה לאייסי שלי אז כמובן איך שגיליתי את זה הכנסתי אותה לאינביזיבל ליסט פיתאום היא שולחת לי את ההודעה הזאת "אינויזאבל ליסט.....פשששש...." איך היא גילתה??
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שיכולה לגרום לכך שפלייליסטים ב-2 מחשבים המחוברים ביניהם ברשת מקומית יתעדכנו בו זמנית? למשל, הוספתי שיר מסויים לרשימת ההשמעה במחשב מס' 1 אז התוכנה יכולה לגרום לכך שבאמצעות הרשת המקומית ( + אינטרנט אם יש צורך כמובן) הרשימה במחשב השני (שמן הסתם גם עליו תותקן אותה התוכנה) תתעדכן אוטומטית וכך יוצגו בדיוק אותן רשימות השמעה ב-2 המחשב. נ.ב. יש כונן משותף כמובן בי המחשבים שמכיל את השירים המבוקשים. בנוסף, האם ישנה תוכנה שיכולה לגרום לכך שבאותו רגע ששיר מסויים סיים את ההורדה שלו (באימיול או ליימוויר או בכלל..) הרשימה מקבלת אותו אליה?? ואם יש תוכנה שמקיימת את 2 השאלות ששאלתי זה בכלל יהיה מצויין. בשילוב של שני השאלות הללו אגיע למצב מושלם שבו שיר שמסיים את הה…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התקנתי VD וכשאני מנסה לפתוח קובץ וידאו שצילמתי בפלאפון (פורמט MPG, קודק S263) הוא אומר לי שהקובץ פגום או לא נתמך. התקנתי ffdshow שאמור לתמוך וזה לא עובד. מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש מושג מתי זה אמור לצאת? כי באתר של MACROMEDIA יש כבר הרבה פרטים , אבל אי אפשר עוד להוריד TRIAL. תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום משהו יודע מתי צריכה לצאת הגסה הסופית של kaspersky 8??
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ומה יותר עדיף K-Lite 2.52 full - 11MB K-Lite 1.36 MEGA - 22MB ???
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ניסיתי דרך tools->clear private data וגם דרך tools->options->privacy->clear now וגם דרך התוכנה cc cleaner. אני מדבר על ה drop-down menu שמראה כתובות אתרים שהוקלדו לאחרונה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קודם כל ננעל לי האופיס אז אני מעוניין להסיר אותו מהמחשב אבל כשאני בא להסיר הוא רושם את הדבר הבא .... (וגם להתקין אותו מחדש אי אפשר!!!)
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
כל כמה דקות מופיע לי חלון כזה http://www.uploadfileyou.com/files/49bmeto02ztpg3ncsl9l.jpg מישהו יודע מה זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
הוא לא מתקין לי את הגרסא החדשה הוא בעיקרון מזהה שזה כבר קיים במחשב ולא קיים שום מסנג'ר במחשב גם היישן לא מה עושים ? שימו לב בתמונה הוא בעצם מזהה שכבר קיים שום מהרגיסטרי ששם עוד לא נגעתי אין שום זכר לשום מסנג'ר במחשב ! [br]פורסם בתאריך: 18.02.2010 בשעה 11:50:30 או קיי נפתרה הבעיה תודות לתוכנת ה "ZapMessenger.exe" [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מודע היטב לחסרונותיו הרבים של הדפדפן מבית מיקרוסופט. אני מחפש אלטרנטיבה ראויה ,אולם חסרים לי בדפדפנים אחרים מספר אפשרויות שהתרגלתי אליהם ב-EXPLORER כגון : כפתור זום שניתן להקליק עליו עם העכבר בקלות (חיוני ביותר עבור כאלו שיושבים רחוק מהמסך) אפשרות סיור בין המועדפים(favorites (,כמו שמסיירים בין תיקיות בדיסק הקשיח אפשרות למשהו דמוי LINKS ,לגישה מהירה לאתרים שמבקרים בהם לעיתים קרובות. הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדרך כלל מקפיד על הכותרת, אבל הפעם זה באמת דחוף לי! אני צריך המלצה לתוכנה שתכבה את המחשב לאחר זמן קצוב. תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בICQ הכל רשום בג'יבריש , פרמטתי את המחשב ועכשיו שהפעלתי את ההתקנה היא הייתה בג'יבריש, הבעיה שגם אחרי ההתקנה כל התוכנה בג'יבריש הורדתי את הקובץ התקנה מחדש, ועדיין אין שינוי *הICQ בעברית אוקיי הסתדרתי פשוט שחכתי להגדיר משהו של העברית בווינדווס
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של גיגהבייט את הדרייבר ללוח הנ"ל. אבל בהתקנה , כתוב שהדרייבר מיועד לצ'יפ סט X38 ו X48 . כאשר הצ'יפ סט שלי הוא P35 . מה עליי לעשות, להתקין בכל זאת?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אנשים ,אני די מתחיל בפוטושופ ועוד לא בקיא ברזי התוכנה, אמנם כל העת בודק מדריכים וסרטונים שמראים איך לעבוד איתה אבל עדין לא מצליח כל כך ליישם בצורה יעילה. בכל מקרה אני צריך עזרה קטנה בתוכנה, אני רוצה להכין תבנית של טקסט(לשם העניין: "האירוע של עדי ולירון") ועליו כל פעם תודבק תמונה אחרת כדי שהוא יישלח להדפסה, די הסתבכתי עם כל השכבות בתוכנה ורציתי לדעת אם יש דרך קלה,פשוטה ובעיקר מהירה לעשות את זה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס דיסק ומפעיל עם נירו 7 הוא כותב לי SCSI command aborted לא צורב כלום... עם החלונות 7 הוא צורב אבל במהירות של 1מג"ש (לא ברור למה) למה הנירו לא צורב? אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
I am looking for a program,that shows my temperature in the pc
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-