עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by c5123,

hi i have problem with norton i cant seem to run it i am looking for the best next thing in anti virus can same1 giv me a name of a good 1 plez thx

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by BURTON,

פתחתי את הפיירפוקס ונפתח לי תפריט שאף פעם לא ראיתי כלומר ראיתי אותו אבל במוזילה הרגילה לא בפיירפוקס בקיצור הוא שאל איזה יוזר אני רוצה להפעיל והחלטתי בשביל הנסיון ליצור יוזר חדש יצרתי ועכשיו אני כבר לא יכול להיכנס ליוזר הישן הוא לא נותן לי יותר את הבחירה הזאת אלא תמיד נכנס ליוזר החדש והיוזר הישן עם כל ההגדרות הלך(מקווה שלא) מה עושים?

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by ofir626,

לא סנדרה!!!!!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  4. התקנתי את הזון אלרם החדש... פרו 3.5 אני רואה שהמחשב השני מנסה לפעול ואז אני מאשר אבל לא עובד שם האינטרנט

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. Started by silver moon,

בבקשה תנו לי אתרי כתוביות תודה מראש חיפשתי בכול האתרים אני מחפש כתוביות לסרט כנופיות ניו יורק בעברית

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

מישהו שמע על האנטי וירוס הזה (מישהו אמר אייסיקיו?!) הוא שווה משהו בכלל?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by the_saint,

איך אני מוציא מה adobe premiere סרט בפורמט divx וכשהקול ב mp3???

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. במוצלחת אני מתכוון לאחת שתחרוג מסגנון ההקראה עם האיכות המחשבית שהורגלתי אליו בעבר. יש לי מחשב חזק כרגע שיוכל לטפל, אני מקווה, בחידושים האחרונים בתחום. המלצות?

9. Started by nim901,

אני צריך לינק ל .NET Framework 1.1, כבר שעה אני באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי תודה מראש, אנוכי

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. מקרה שהיה כך היה ,לאחר חיפוש מעמיק בפורומים החלטתי להחליף את תוכנת האנטיוירוס שברשותי ( Avast Pro ) לתוכנה יותר טובה ...Kaspersky .התוכנה באמת כבר בסריקה הראשונה מצאה לי וירוס ושלושה טרווינים דבר שקצת היה תמוה ,איך ה Avast Pro שדיי אהבתי אותה לא הצליחה לעלות לי על זה. תוכנת ה Kaspersky האטה לי בצורה מטורפת את המחשב ולא היה ניתן כמעט לבצע אפילו פעולות בסיסיות מבלי שהמחשב יתקע כל פעם...החלטתי להסיר גם אותה והתקנתי במקומה את Mcafee 9.0 ,לאחר העדכון הראשון שלה היא מצאה לי שלושה וירוסים ושני טרווינים. איך איך לעזאזל הלא לפנייה הייתה מותקנת תוכנה שלרוב הדעות דיי טובה בהגנה מפני וירוסים אז איך זה שעכשיו תוכנה אחרת ( אולי פחות טובה ממנה ) מוצאת דברים שתוכנה לפנייה לא מצאה. לאחר ב…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. הורדתי סרט DIVX כפומט AVI ואני פותח את זה בכול תוכנה אפשרית יש כאלה שלא פותחים ויש כאלה שפותחים רק לא מראים את המסך או מראים מסך בלי הסרט!!! דיייי אני משתגע פה הורדתי כול תוכנה אפשרית בבקשה אני מתכנן לעזרה!!! אני גם צריך מקודד ואין לי ולמשל התוכנה Divx Player אין באפשרות לפתוח תרדום.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by wow,

יש לי שורה אחת בתרגום שהיא הפוכה איך אני מתקן את זה?(עם איזה תוכנה ואיך)

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by Shadowman,

ניתקלתי בווירוס הזה היום ושמתי לב שהוא מאיט לי את האינטרנט ופתיחת הדפים.... בכל מיקרה האנטיווירוס לא מצליח להסיר אותו..... מה אני עושה...???? משהוא מכיר איזה פאטש או משהו מהסוג שמסיר את הדבר הזה...???? תודה...!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  14. איך שחבר שלי מתחבר לאינטרנט אתרים פורנוגרפים משתלטים לו על המחשב. מרוב ההצפה על האתרים המחשב נתקע. הוא הריץ אנטי וירוס אבל הוא לא מצא כלום. זה בטח אזשהו תולעת. יש אזשהו תוכנה שיכולה לתקן את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by udi,

התקנתי את NERO 6 וכאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעה לי הודעה שאומרת שחבילת השפה אינה תומכת בשלי וזה סוגר את הNERO מה אפשר לעשות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by idoyi,

משחקים היו עושים לי בעיות אז מחקתי את הדרייבר היששן של הכרטיס מסך ושמתי חדש. עכשיו נראה לי שנפתרו ללי הבעיות אבל ה-Control Center לא עולה אז אין לי עכשיו אפרות לשלוט על החיבורים לטלויזיה ... ואני לא רוצה לחזור לדרייבר הישן מה עושים??? ד.א. באתר יש דף שמסביר על ה-Control Center והתקנתי את שני הדברים ששם ומשהו לא מסתדר לי וזה עדיין לא עובד תודה.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  17. אילו פורטים צריך לפתוח באימיול v.0.45b ואיך אני בדיוק פותח? יש לי ראוטר של Dynamode, לא יודע איזה מודל. יש לי גם מודם של alcatel. עשיתי חיפוש כללי ולא עזר תודה מיוחדת מאוד מאוד לעוזרים

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by shmoolm,

מישהו מכיר תוכנה טובה שמראה את הטמפ' של המעבד.. אבל אני צריך שהיא תראה אותה בצורה קבועה.. כאילו ב tray או משהו כזה ...

19. Started by avk,

שלום,לא ידעתי אם לרשום את זה כאן או במקום אחר.מנהלים,אם אתם חושבים שהבעיה הזו קשורה לפורום אחר,תעבירו אותה לפורום המתאים. אז ככה,בזמן האחרון אני ניתקל באי הצלחת כיבוי המחשב.אני מכבה את המחשב בצורה שצריך(התחל-כיבוי..) זה כותב לי שהוא שומר נתונים ואז נתקע ולא נכבה.זה קורה בד"כ שהמחשב דלוק הרבה זמן .יש לי מעבד אטלון 64,3200Mhz (אם זה משנה). בעיה שניה,האינטרנט לא מתנתק לי.לפעמים שהאינטרנט מחובר למשך יותר משעתיים(פחות או יותר)שאני לוחץ על "התנתק" החייגן נתקע ומופיע לי מין שעון חול שכזה(העכבר),והמחשב לא מגיב עד שאני עושה ריסטארט.מישהו יודע מה מקור הבעיה? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by Rhx,

שלום לכולם. אז ככה,בסוף כל המרה של סרט מאקסויד לדיוידי הוא צורב לי ישר,רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הצריבה,ושזה ישמור לי אותו כקובץ באיזשהו תיקיה במחשב(שקבעתי כבר),ולאחר מכן אני אצרוב בנרו? בנוסף,אשמח לדעת מה אתם חושבים על התוכנה הזאת,לדעתי היא טובה ואפשר להוסיף לה כתוביות.(והאיכות נשארת אותו דבר)

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  21. הכל בכותרת

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. שלום לכם, תהיתי אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על תוכנה טובה לחיפוש אחר מחרוזות של מידע בתוך קבצים בוינדוס. אני מחפש תוכנה שתדע לבנות אינדקס מתאים, ולאחזר את המידע במהירות (בשונה מהחיפוש של וינדוס עצמו שפשוט סורק את כל הקבצים במערכת בכל פעם מחדש) תודה לממליצים, מקסים.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by stone cold,

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by gal atedgi,

יש לי ידידה ושאני שולח לה הודעה היא לא רואה אותה רק אם היא שולחת לי הודעה אז היא כן רואה תהודעות שאני שולח לה למה זה? ואצל מי הבעיה?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by Kenny,

משהו מאוד מוזר קורה לי לאחרונה. האיסיקיו\מסנגר , פתאום מתנתקים לי , וחוזרים לחיבור אחרי שניה. הפרח של האיסיקיו , הופך לצהוב דהוי כזה (מנותק) ואחרי כמה שניות , עד חצי דקה , מתחבר שנית. חשבתי שזה אולי כל האינטרנט מתנתק , אבל האתרים , והורדות ששמתי ברגע שיורידו , לא נעצרו אפילו לשניה כשהאיסיקיו התנתק. עשיתי uninstall מלא , והתקנתי מחדש , לא עזר. עשיתי system restore לזמן לפני שהתחילה הבעיה , לא עזר. ביטלתי את האנטיוירוס\פייר וול , לא עזר. סרקתי וירוסים\ספיי\וסתם בעיות במערכת הפעלה , מצא כמה בעיות , אבל זה לא עזר לבעיה של הניתוקים.. למישהו יש איזה רעיון? פשוט חבל לי להתקין מחדש מערכת הפעלה בגלל בעיה קטנה ומציקה כל כך.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים