עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן, יש לי בעיה של פונט מכוער בעברית בפיירפוקס בטאבים ובמועדפים, איך אפשר לשנות זאת? http://img706.imageshack.us/img706/6733/gsagasgasgasg.jpg ניסיתי לשחק עם ההגדרות במאפיינים ולנסות לשנות שם פונטים הוא פשוט לא קולט שם שום דבר ולא משנה כלום, אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. Started by YemeniteCamel,

אבא שלי מנסה להפעיל סרט AVI אבל הוא לא מקבל כלום והCPU USAGE מתחרפן. מה הבעיה והפתרון? (המחשב של אבא שלי זה P4 עם פחות מ2 ג'יגההרץ, 768MB ראם וג'יפורס 6200).

3. Started by Internal,

אני אוהב את התוכנה הזאת ותמיד משתמש בא אבל אני לא יודע בדיוק מי איזה גירסה זה התחיל אבל היא עושה לי יותר מידי בעיות עם קבצי *.wmv בכללי אני משתמש ב קודקים שך K-LITE בדקתי עם ווינאמפ והסירטונים עובדים מושלם אבל אני לא אוהב שאותה תוכנה גם למוזיקה וגם לסרטים אז מחפש אלטרנטיבה או מקסימום תיקון אם מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  4. מי שמכיר והתנסה עם האתר למד ללימוד תאוריה ויש לו מושג מה הבעיה עם הסרטונים שם ויכול לעזור אני אשמח.. בעזרה של האתר הם ממליצים להשתמש בFF אבל משום מה הנגן שלהם מראה רק תמונה שכאילו אפשר לשמור במחשב ולא מראה סרט, דרך IE ישן מדי פעם עובד לי סרטון אבל גם לא תמיד ויש לי את הגרסא החדשה ביותר של פלאש (אין בעיות בשום אתר אחר..) מישהו יכול לעזור אולי? תודה

5. הדרישות: שתהיה אפשרות להוסיף הד (echo) לקול, ושלא יהיה עיכוב כלשהו בין הדיבור ובין העיבוד דרך התוכנה, כלומר שהעיבוד דרך התוכנה יעשה בצורה שקופה בעת הדיבור אם יש משהו כזה אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  6. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

*לדעתי זה קשור יותר לתוכנה מאשר לכללי או משהו, בגלל זה רשמתי את זה פה* 'DVD Jon' Breaks Google Video Lock http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/zd/20050628/tc_zd/155004

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  8. תקשיבו מה שלא הורדתי לכרטיס מסך זה לא עובד ... נכון שעושים לחצן ימיני בדסקטופ אז זה צריך להביא שם כזה סימן של ati של הדרייברים אז אין לי שם כלום מה לא הורדתי מה לא נישיתי כלום לא טוב וגם התיקיות שאני עושה בגלגלת למטה כזה זה זז לאט כזה ... למה? משהו יכל להביא לי דרייברים טובים לכרטיס שלי אבל טוב שהוא בדק אותם שיש לו אותם וחדשים בבקשה יש לי כרטיס Radeon x800 xl pci-e 256mb מאוד תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by Gliding,

הגרסא שמופיעה באתר היא לדעתי די ישנה...לא? הורדתי אותה ואין שם אפשרות לבחור את המעבד שלי...אז אני לא יודע כמה התוצאות שלה יהיו נכונות אני יודע שקיימות גרסאות חדשות יותר, רק לא מצליח למצוא אותן...

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. במנהל התקנים רשום לי שחסר לי בקר RAID מה זה בכלל?

11. Started by TZuKi,

יש לי microsoft office 2000, וכל פעם שמפעילים את ה WORD בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיאה כזאתי: WORD גרם לשגיאה ב VBE6.DLL . אם הבעיה נמשכת נסה להפעיל את המחשב מהתחלה. לא עוזר. שיחזור מערכת לא עזר. זה די דחוף... יש עצות?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by mikeyco,

חייב דריבר ללוח אם intel d850mv די ישן אבל צריך אין לדוד שלי מחשב עד שאני משיג לו את זה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול איך אני מייבא ידנית מעודפים מה- ie8 ל- firefox. בתייקייה של המעודפים של ה- ie8 אני יודע איפה היא נמצאת ,אבל את ה- firefox אין לי מושג איפה התיקייה של המעודפים (סימניות) נמצא?? בתודה מראש בר לוי

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  14. Started by okpimp,

כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו יש לי הודעה "אירעה שגיאה פנימית ביישום" ואני גם לא מצליח לראות סרטים באינטרנט....

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  15. בעיקר עטיפות דיוידי...

16. Started by moshe_ha,

תסתכלו ותראו לבד... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled121212.JPG

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by zolder,

באיזה אפשרות אני אמור לבחור בנרו ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. אני מנסה ולא מצליח.. מישהו יודע איך אפשר להוריד בכל זאת ? ולמה בכלל אי אפשר ? תודה.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by Alina,

הבעיה בכותרת. תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. שלום PC P4 + מצלמת אינטרנט ו-ADSL רוצה לקבל לעבודה תמונות של הביית, אולי אפילו 2 מצלמות בדואר אלאק או כל שיטה אחרת תודה, יהודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. Started by jacobgan,

שלום רב. אני משתמש בדפדפן CHROME שיש תיבות דו שיח בטפסים שיש למלא פרטים אישיים אז בתיבת המייל אף פעם לא מופיע המייל הקבוע שלי שאותו אני מכניס ואני כל פעם צריך להקליד אותו ידנית. בפיירפוקס למשל מספיק שפעם אחת הקלדתי את המייל שלי באיזה טופס, הוא כל הזמן יקפיץ לי אותו בטפסים חדשים בלי שאני אצטרך להקליד מחדש את המייל. איך גורמים לכרום גם לשמור את המייל שלי? אני משתמש בתוכנה ROBOFORM לשמירה ומילוי סיסמאות בדפדפנים. האם יש התנגשות בין התוכנה ל-CHROME ?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by ryu,

יש לו ימבה פרוססים מה העניין? אני מדבר על F-SECURE ANTI VIRUS CLIENT SECURITY V5.52 אם אתם רואים את התמונה חצויה במקום של השמות אז תורידו אותה... (אני מניח שכבר ידעתם את זה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  23. קניתי היום סורק HP 3570. התוכנה שבאה איתו די מעצבנת, הייתי שמח לעבוד עם תוכנה אחרת. אנא עיזרו לי למצוא תוכנה אחרת לצורך סריקה. תודה.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by alm80,

האם יש למישהו ניסיון עם האנטי וירוס הזה? רכשתי אותו בגלל הגרסה 2009 שלדעתי הייתה מוצלחת מאד. אך למרות ש-2009 הייתה מוצלחת, מ-2010 התאכזבתי. לדעתי תוכנה כבדה מאד, מאטה את הגלישה בצורה משמעותית, בעקר הורדה מאתרים כמו ראפידשר. צריכים לחכות הרבה זמן עד שהמחשב מתחיל להוריד. שמתי לב שהאתרים נטענים באטיות ובאותו זמן האייקון של קספרסקי מהבהב. האם זה איזשהו צירוף מקרים או התוכנה באמת לא מוצלחת?

25. שלום רב. שתי שאלות בנוגע לדפדפן של גוגל. א) האםהורדת קבצים דרך הדפדפן אמינה? כלומר הקבצים יורדים עד הסוף ולא פתאום מופסקים באמצע או יורדים כביכול ובסוף מסתבר שאלה חצי קבצים. ב) שמתי לב שקבצים שהשמות שלהם בעברית, יורדים לי ומוצגים כך: _______________ האם זו בעיה נפוצה / יש משהו לעשות איתה? באקספלורר זה לא היה קורה, תודה!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים