עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש אופצייה של שליטה על המחשב דרך שלט כרטיס הטלוויזיה? ברשותי כרטיס של Leadtek פשוט. האם יש תוכנה מיוחדת, שמיועדת לשם מטרה זו? תודה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by FatallChill,

טוב אני משתמש בתוכנה הזאת להוספת כתוביות לסרטים אז אני פשוט לוקח סרט אחד ועושה output format שהיה AVI אבל הסרט במקום 700 מגבייט יוצא 30G איך אני יכול לעשות שהסרט לא ישנה כל כך את הגודל שלו ?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by jfkk,

שלום הורדתי את התוכנה spss 22 64bit זו צריכה להיות תוכנה נסיון אני מקבל את הודעות השגיאה אני צריך את תוכנה למספר ימיים תודה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. צריך תוכנה שמקליטה את שולחן העבודה.. גם את המשחקים,התוכנות,הכל.. (עם קול) מישהו מכיר אחת?

5. Started by Scofieild,

אני ממש מקווה שתעזרו לי, כי בכל מקום ששאלתי לא הצליחו לפתור לי את הבעיה. לתוכן. כל פעם שאני מנסה לשנות את התמונה שלי באיי סי קיו, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img370.imageshack.us/img370/3055/61782104sb9.jpg מיותר לציין שמחקתי והתקנתי עשרות גרסאות שונות, כולל את האיי סי קיו החדש (6) ועדיין מופיעה לי אותה הבעיה. לא משנה אם אני לוחץ כן או לא, אי אפשר לשנות את התמונה. אני חושב שזה אולי בגלל הג'אבה סקריפט, אבל מותקן אצלי הכל וגם כשאני סוגר את הקאספרסקי, ההודעה עדיין מוצגת. למישהו הפיתרון..? ???

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ברור ש NOD יותר טובה אבל בכל זאת גם AVG היא תוכנת הגנה אז מה עושים במקרה כזה? שאני סורק עם NOD הכל בסדר שאני סורק עם AVG יש כמה וירוסים...

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  7. היי, אני צריך בבקשה דרייבר שמתאים לוויסטה 32ביט לג'ויסטיק הזה: sidewinder precision 2 joystick חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מקווה שתמצאו לי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by Aviv C,

לפני כמה זמן התקנתי תוכנה ולאחר מכן רציתי להסיר אותה אבל לא הצלחתי. ניסיתי את כל האפשרויות: דרך הוספה או הסרה של תוכניות, דרך קובץ ה- uninstall של התוכנה, במצב בטוח את שתי האפשרויות שהזכרתי מקודם, עשיתי repair לתוכנה (כמו התקנה מחדש). שום דבר לא עזר. כל פעם באה לי הודעה כמו בקובץ המצורף. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את התוכנה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  9. Started by Alex89,

אחרי שאני דליק אותו ונילק לי אתר כל שהוא אני לא יכול ללחוץ על כלום באתר בשביל שאני יוכל ללחוץ אני צריך למזער ואז להחזיר ורק אז אני יכול ללחוץ וכך זה קורה אחרי כל לחיצה על משהוא בתןך אתר כל שהוא יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  10. יש לי נייד של העבודה ונייח פרטי ואני רוצה לסנכרן את ה calender בשניהם. כאמור, outlook 2007. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by אריאל26,

מקבל דחיה וההתקנה מתבטלת. הסרתי את כל הרכיבים וניסיתי להתקין מחדש ואותה הבעיה http://www.upf.co.il/preview/371493759/0e6c4ea16d93767dfd9a52d050fe8132.html מערכת הפעלה xp מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה לפעמים האנטי וירוס שלי מתחיל להציף אותי בהודעות שהוא חסם אי פי וחסם וירוסים ודברים כאלו אני כמעט בטוח שזה כל הסיפור של התולעת! השאלה שלי היא: אם כל עוד האנטי וירוס פועל! אין סיכוי שהיא תיכנס? כאילו אם אני באינטרנט והאנטי וירוס פועל אני לא צריך לחשוש? מצטער על השאלה הכל כך מפגרת.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by GIGATAK,

יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים שההורדה לא מתחילה ואיטית, מה אני צריך לעשות? (יש לי WIX XP PRO)

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  14. חברה אני בצרות יש להגיש עבודה ענקית במנהל.עכשיו עשיתי את העבודה שמרתי והכל יפה .אני בא לפתוח פתאום כתוב לי שוורד לא יכול לפתוח קובץ כי הוא פגום(CORRUPT).מה לעשות?ניסיתי לפתוח דרך וורד (וורד 2007) לא עוזר.פליז אני חייב עזרה כי אני לא אספיק פשוט לשכתב את העבודה מחדש,זה עבודה ענקית. תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by e.t,

(תמונה זה לא בעיה לסובב, אבל סרט..) אני מחפש תוכנה לסיבוב (ב-90 מעלות) סרט (קובץ AVI). ניסיתי עם Windows Movie Maker 2 - אבל אי אפשר לסובב שם. ניסיתי גם תוכנת-בת של ACDSEE (לא זוכר את שמה), גם שם לא מצאתי אופציה לסובב את הסרט. זהו. מישהו מכיר תוכנה כזו?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם, חג שמח ושבת שלום. לפני כמה ימים הדפדפן של האינטרנט אקספלורר 7 שלי הפסיק לעבוד. פתאום זה קרה בלי שום סיבה. שאני פותח את הדפדפן זה מביא אותי ל: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005 וזה לא מעלה לי שום דף באינטרנט הוא רושם: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information העניין הוא שעם פיירפוקס הדפדפן כן עובד והאינטרנט טוב והכל מצויין. פשוט אין לי כוח לפיירפוקס לא אוהב אותו אני רוצה לחזור לאינטרנט אקספלורר אבל לא יכול. למישהו יש רעיון מה אפשר …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

ניסיתי להשתמש בדריברים של NVIDIA ל VIVO שלי, ולא הצלחתי(הורדתי מהאתר של NVIDIA והתקנתי). יש שם כנראה בעיות בהגדרות. איזה שיטת שידור אני צריך לבחור? יש שם PAL_B, PAL_M, PAL_N וכו'. יש עוד 2 אפשרויות: 1) "קלט וידאו" שאותו אני לא יכול לבחור. 2) "אפשר פלט" שאותו אני יכול לבחור. האם אני צריך לסמן את השני? תודה! עריכה: כשאני מחבר את מקור הקלט לטלויזיה הכל עובד. אם אני מחבר מכשיר אחר למחשב, זה עדיין לא עובד, כלומר, הבעיה היא במחשב ולא במקור קלט. לא משנה, הסתדרתי. הורדתי את הדריברים של WDM בגירסה 4.05 של NVIDIA מהאתר של MSI. משום מה, באתר של NVIDIA יש רק דריברים ישנים(או שאני פשוט לא מצאתי את החדשים יותר).

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by shahar07,

לפני כמה זמן התקנתי את הדפדפן של firefox ות'אמת שהוא מאוד נוח ומהיר רק שיש לי איתו כמה בעיות אפילו לאחר שעשיתי את כל העידכונים הנדרשים 1. איני מצליח להפעיל קישור דרך האוטלוק, זו ההודעה שאנ י מקבל "the system canot find the file specified" 2. באתר של YNET כאשר יש סרטון אני רואה הודעה מסוימת שמבקשת ממני להתקין active x plug in, עשיתי את זה אין ספור פעמים וגם קיבלתי הודעה שההתקנה עברה בצלחה ועדיין זה לא מסתדדר 3. לפעמים אני לא רואה תמונה מסוימת (זה קורה לי באתר של ONE בדף הראשי) ולפעמים תמונה נמצאת לא במקום שלה מאוד הייתי רוצה להמשיך להשתמש בדפדפן, איך פותרים את זה ?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by han98,

שלום, לאחרונה אני מקבל בעיה בזיהוי המצלמה המובנית במחשב הנייד שלי. אז ככה: לפעמים המצלמה מזוהה ולפעמים לא. זה קורה בד"כ בסגירת ופתיחת המכסה או בעלייה של המערכת. לפעמים,כשאני פותח את המכסה ממצב סגור או כשהמחשב עולה קופצת הודעה למטה: ראה צילום מס' 1, ואני נכנס למנהל ההתקנים ואני רואה "unknown device" עם משולש צהוב תחת התקני USB:ראה צילום מס' 2. כשזה קורה (ההודעות הללו) המצלמה לא עובדת. כמו שאמרתי הבעיה מתרחשת לפעמים וכשהמצלמה כן מזוהה ועובדת, במקום unknown device יש USB composite device ראה צילום מס' 3, וזוהי בוודאות המצלמה כי כשאני עושה לו "הפוך ללא זמין" המצלמה לא עובדת (רק בגלל שבדקתי שזו המצלמה). ניסיתי: להסיר,להפעיל מחדש ולתת ל-windows להתקין. לעשות קליק ימני ו"עדכון …

20. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP בעברית. ויש לי ICQ 6 בעברית. השארתי ICQ שלי מחובר לתמיד. ופתאום תוך שנייה קופצת לי הודעה. וליבחור "אל תישלח" או "תישלח" בסוף לחצתי "אל תישלח" אני הסרתי לגמרי ICQ לגמרי הסרה מלאה. והיתקנתי שוב ICQ מחדש. ועכשיו בסדר גמור אחרי 5 דקות שוב אני מקבל אותו הודעה שגיאה "אל תישלח" או "תישלח" שוב היתקנתי מחדש ICQ ושוב חוזרת על הבעיה הזאת אותו דבר. אני צריך קובץ של ICQ הסרה נקייה ויסודי. יש דבר כזה? אפשר לקבל כתובת האתר להוריד קובץ ICQ תוכנה הסרה ניקייה ויסודי... מיכאל

21. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בזמן האחרון. פתאום , ללא כל התראה נסגרים לי כל מסכי האקספלורר הפתוחים או נתקעים (הסמן מופיע כמו שעון חול כל הזמן). ההודה אומרת שרכיב ה פלאש 10A.OCX אחראי למצב. מה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  22. Started by gshhar,

אני עורך הרבה סרטים עלמנת לצפות בהם ב-DVD ורציתי לדעת שני דברים: 1 האם אפשר למקם את התרגום על השוליים השחורים ולא על הסרט עצמו? 2 האם אפשר למתוח כמה שיותר את הסרט עלמנת להקטין ככל שניתן את השוליים השחורים?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by AliceInChains,

האם ניתן להמיר XPS לPDF או WORD2007 [tt]בעברית[/tt] בהצלחה? ניסיתי איזה תוכנה זמינה שהביאה לי חרבושים בסינית...

• 8 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. יש לי NEO4 PLAT השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.