עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaithebest,

שלום חברים אנשי קשר שלי במסנג'ר מתלוננים על זה שאני שולח להם לינקים לפרסומות אינטרנט שהם וירוסים אני לא מתחבר בכלל והם אומרים שהם מקבלים ב4 בבוקר וירוסים ממני איך יכול להיות שיש לי סוס טרויני או תוכנות ריגול?? יש לי פאקין קספרסקי הרוסי המעצבן הזה טעות שרכשתי אותו וגם לפני שבוע פירמטטי את המחשב לא יכול להיות שיש לי תוכנות ריגול אני עושה סריקות עם תוכנה טובה ADAWARE איך מתקנים את זה ככה שהוא לא ישלח יותר פרסומות לאנשי קשר שלי במסנג'ר? תודה וכל הכבוד לצה"ל

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. אין לכם מושג כמה אני .......... :'( :'( :'( :'([ :behead: :behead: פתאום!פתאום! יש את המסך הכחול הזה של הWIN הוא עושה RESTAR ושהמחשב עולה נמחקו לי כל המועדפים! פתאום! לא עשיתי כלום! :'( :'( :'( כל החיים שלי היו במעדיפים! היו לי שם איזה 150 אתרים! חשובים לי! ואני כמו טמפל לא גיביתי! ניסתי לעשות שחזור מערכת אבל המWIN לא מצליח לשחזר! :'( :'( :'( :'( :'( HELP ME

3. שלום לכולם. פעם הייתי חבר קבוע בפורום הזה אבל עם הזמן נהייתי עסוק ולא מצאתי זמן להיות חבר בקהילה. לאחרונה אני מחפש המון זמן תוכנה ואני לא מוצא. היום פתאום נזכרתי שאולי פה (איפה שנמצאים האנשים שמבינים בתחום) אני ימצא מישהו שיוכל לעזור לי למצוא אותה. מה שאני מחפש בדיוק זה תוכנה שתוכל להעתיק לי דיסקים למחשב למרות שיש בדיסקים שריטות. אני יודע שזה לא הגיוני, אבל מה שאני מחפש זו אפשרות להעתיק את הקבצים לדיסק הקשיח למרות שחלקם לא ניתן לקריאה. את החלק התקין של הקובץ אני רוצה להוציא מהדיסק ואת החלק הבלתי תקין אין לי בעיה שהוא יועתק כנתונים חסרי משמעות. את מה שאני רוצה לעשות לא ניתן לעשות בלי תוכנה מיוחדת שכן בהעתקה רגילה אם יש בעיה בקריאה של קבצים מהדיסק אז כל ההעתקה נפסקת. יש מיש…

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by moshen1169,

יש לי פיירפוקס 10.0.2 שמותקנים עליו התוספים של קספרסקי : URL ADVISOR VIRTUAL KEYBORD הם לא תואמים לגירסה הנוכחית של פיירפוקס וגורמים לו לקרוס הרבה פעמים איך אני מסיר אותם מפיירפוקס אין אפשרות להסיר אותם בדרך הרגילה תודה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  5. שלום רב ברשותי מדפסות קנון להדפת דיסקים מהדגם הקודם IP4950 כאשר מקלידים לתכנת הדפסת הדיסקים מלל עברית הוא נכתב הפוך ויש צורך תכנת הפוך על הפוך על מנת לסדר את זה. השבוע לאחר שהמחשב הישן הזדקן לגמרי רכשתי מחשב חדש, תכנת ההפעלה שבחרתי הינה ווינדוס 7, במקום ווינדוס XP שהיתה במחשב הקודם. מסתבר שתכנת לנג-אובר לא מגיבה כאשר אני עובד על תכנת סידי-לבל, כאשר על מסמכי וורד היא מגיבה כרגיל. אם למישהו יש מידע בענין, אודה על תשובה.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by michael_brosh,

אני מנסה להתחבר ב EMULE והוא אומר לי שיש לי LOWID ושאני אבדוק את ה NETWORK CONFIG שלי! הוא לא מתחבר לי לשום שרת!!! מה אני צריך לעשות??? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. יש לי 36 עמודות של מספרים כשבכל עמודה יש בין 500 ל-1200 מספרים. אני רוצה למצוא מגמות כלשהן בין כל שני עמודות למשל כשמספרים בעמודה X עולים בערכם, כך גם מספרים בעמודה Y (לא משנה אם תלות לינארית, אקספוננציאלית וכו') יש דרך יותר קצרה מלסמן כל פעם שני עמודות, לשרטט גרף נקודות ולחזור על כך 36! פעמים?

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. שמתי לב שבזמן האחרון האייסי מתנתק לי מדי פעם , זה יכול לקרות אחרי 5 דקות וזה יכול גם לקרות אחרי שעה. רציתי לשאול אם גם אצלכם הבעיה מופיעה והאם הבעיה היא אצלהם בשרתים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by p_q,

יש לי דיסק (CD ROM) עם BOOT של WIN98 שאני רוצה לכווץ לקובץ ISO... ואם אפשר אז גם קבצי BOOT מהכונן 1.44"... איך אפשר לכווץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by solo53,

גירסה אחרונה ל VLC http://www.videolan.org/vlc/

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Or ei,

אני מחפש תוכנה להצגה של קבצים בפורמט XVID ניסיתי DIVX הכי חדש הMMC 7 של ATI WINAMO מדיה פלייר 9 ועוד כל מיני תוכנות אחרות.. ותוכנה שתומכת בצריבת XVID כVCD הנרו הכי מעודכנת לא צורבת את הפורמט הזה תודה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by HellBoY,

שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה כזאת: error loading. c:\progra~1\newdot~1\newdot~1.dll מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by Nurit2005,

איך מעלים קובץ ico לאינטרנט נסתיי בחברות אחסון תמונות אבל הם לא מאפשרות את זה איפה אפשר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GNR,

היי, אני משתמש בחבילת קודקים של K-Lite בשביל לראות סרטים לפני זמן מה הכל עבד כראוי והpreview הראה פריים מהאמצע של כל סרט/קליפ בערך. עכשיו זה בכלל לא עובד ומראה את הפריים הראשון של כל סרט: יש דרך לתקן את זה? כי ככה זה דיי משעמם לראות תקיות ככה :-X תודה (:

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. האם מישהו יוכל לפרסם מדריך או הסבר קצר על איך צורבים סרטי divx עם צורב דיוידי... אגב המכשיר דיוידי לא קורא DIVX

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by chenrp,

שלום, אני מפתח בימים הקרובים אפליקציה לפייסבוק. איזו אפליקציה הכי הייתם רוצים שתהיה? ד.א. שילחו לי את ההודעה בפרטי בבקשה. בי..

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by EITANPP0,

האנטיוירוס kaspersky טוב לשימוש? הוא יעיל ואיכותי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Shadowman,

ניסיתי לישלוח לחבר שלי קובץ באיציק אבל אי אפשר.... אני כיביתי את האנטי וירוס וגם הוא...!!!! בכל מקרה ניראה לי שהבעיה אצלו... כי לאנשים אחרים אני מצליח לישלוח!!!! השאלה שלי למה אליוי אני לא מצליח מה הבעיה אצלו????

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

מה יכולה להיות הבעיה? *הערה: ניסיתי ב WMP WINAMP VLC...כלום

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by IlanF,

חשבתי בהתחלה שזה קורה בגלל שחברים שלי עברו לICQ 6, אבל דיברתי עם אחד שיש לו עדיין את 5 וזה לא מציג עברית צריך עזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by idofr,

הייייייייייייי ממצב?! חג שמייח לכולם אז ככה סבא שלי מחפש תוכנה לניהול כספים וחשבונות בייתיים צריך משו פשוט וידידותי למשתמש ו..............זהו אז המלצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. יש לי קבצי X FLV - ותהיתי אם מישהו מכיר תוכנה טובה וזריזה להמרת הקבצים לMP3. תודה רבה, ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה שכאשר אני אכניס דיסק עם mp3 תפעיל אוטומטית את אחד הנגנים בלי לשאול ותפעיל את השיר מישהוא מכיר משהוא?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by sharmeiri,

הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם

25. Started by Stingray,

שיהיה 3D עם אפקטים טובים,ולא את השומר מסך של הדגים\אקווריום הנפוץ הזה,נמאס לי ממנו. עדיף אחד שיאמץ לי את הכ.מ (6600GT) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.