עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iakovl,

אני צריך לדעת אם MotherBoard Monitor תעבוד על לוח MSI MS-6198

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by idan1836,

פרמטתי את המחשב שלי אתמול, ועכשיו האינטרנט אקפלורר עושה לי קצת בעיות. הוא רושם בחלק מן האתרים שיש שגיאה וצריך לעשות איתור באגים או משהו, מישהו מוכן להסביר לי איך לסדר את זה/להתעלם מזה ?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by CRT,

שלום רב לכולם! רציתי לברר איך אפשר לראות בו זמנית מספר קריאות של טמפ' בTASKBAR ע"י תוכנת SPEEDFAN. ראיתי באיזה סרטון ביוטוב את SPEEDFAN עם ארבעה קריאות שונות וצבעים שונים ולא מצאתי איך להגדיר זאת. בתודה מראש. נ.ב גרסאת תוכנה 4.41.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  4. Started by NISAN,

שלום. אני מחפש תוכנה טובה שתשלוט בכניסת טלויזיה של הכרטיס מסך (ge force ti 4200) שלי. הצעות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  5. יש לי סרט בודד שאני צריך את הפסקול שלו, הסרט בכלל לא מעניין. אני צריך משהו שימיר אותו ל mp3

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  6. שלום חברים, שאלה פשוטה - איך אני קובע מהם הפורטים הטובים ביותר (יש דבר כזה?) עבור התוכנות - Emule ו- bitcomet? תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. אני צריך להתקין מחדש את התונת JD 1. איזה קבצים אני צריך להעתיק כדי שהקישורים לקבצים בתוכנה שעדיין יורדים ימשיכו לרדת- פעם כבר עשיתי את זה יש 2 קבצים מקודדים שאני צריך להעתיק אני לא זוכר איזה ? 2. האם יש איזו שיטה להעתיק את כל ה-CONFIG של התוכנה ?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by Little_Nigger,

כרגע יש לי נוד32 ו AD-AWARE לא מספיק לי.... איזה מהאנטי ווירוס הבאים הכי עדיף??.. AVG Anti-Virus v7 5 472-DVT Symantec AntiVirus Corporate v10 1 6 6000-ZWTiSO Kaspersky Anti-Virus v7 0 0 125 WinAll-DEC0DE Kaspersky Anti-Virus v6 0 1 411 WinAll-TWK אין לי מושג ואני חייב עזרה!!!!!!!!!!!! :kopfpatsch: תודה מראש.......

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  9. היי! אני מחפש תוכנה למסגר בעזרתה תמנות . תודה!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by JHONLEV,

אהה אני מתלבט אם להתקין ויסטה בגלל שיש הרבה תוכנות שאני מפחד שלא יעבדו ... כמו תוכנות צריבה , MSN , איך אני יודע אם הן יתאימו?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  11. נכון כשלוחצים על הדסקטופ קליק ימני יוצא חלון כזה עם אפשרויות.. אז הייתי רוצה תוכנה שתכין כאלה חלונות.. שנגיד אני אלחץ על הגלגלת ויצא לי תפריט כזה עם טאבים והכל כמו שאני מגדיר.. הבנתם? תודה =] מקווה שיש כזה עריכה: תראו.. ניראה לי זה לינוסק ושתבינו את העיקרון... http://img376.imageshack.us/img376/5879/screenshot2007041305594sa6.png רואים בתמונה יש דבר כזה שנקרא fluxbox .. אז כזה בערך שכשאני אלחץ על כפתור כשלהו שאני אגדיר יפתח כזה.. יש? =][br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 13:37:58 אין תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. Started by T-Flash,

בפוטושופ יש חלום ACTIONS ( ב WINDOWS-ACTIONS) מה הוא עושה? תודה :-*

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. יש לי כמה חשבונות מייל בוואלה , YAHOO וכו'. האם יש תוכנה שתעבוד ברקע בשורות המשימות ותבדוק מדי פעם האם יש מייל חדש בחשבונות האלה (מאחר וחשבונות מבוססי WEB אינם יכולים לעבוד בתוכנות דואר רגילות כמו OUTLOOK EXPRESS)

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  14. Started by zvi123,

היה לי תוכנת סינון אתרים (מסננת) של netvision . מאחר ולא היה אפשר להחליף סיסמא שלחו לי מסננת אתרים עם קוד מוצר חדש להתקנה . נסיון ההתקנה לא הצליח והודיע general error . דהיינו ההתקנה לא הושלמה. משום מה -אחרי ההדלקה של המחשב הופיע למטה סימן צהוב עגול של puresight שחוסם את כל האתרים ומביא דף של 012 שמפנה לתמיכנ שלהם. - דברתי איתם והם אמרו שהדרך היחידה היא להוריד את התוכנה ולהתקין מחדש ואז לעשות הסרה. - נסיתי זאת וגם כאן ההתקנה לא מסתיימת בגלל general error . כמבן שהתוכנה לא נמצאת בלוח הבקרה ( בהסרת תוכניות ) . אני כרגע תקוע ??.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  15. בחלק מהסרטים שהם בפורמט mpeg Media Player מראה לי כאילו הסרט הוא 0.30 דקות אבל הוא בעצם 5 וכאשר הוא מגיע ל 0.30 הוא ממשיך להראות את הסרט אבל מראה בשורת הזמן שהוא בעצם נגמר. יש לי את הגירסה האחרונה ביותר של media player. וכאשר ניסיתי להפעיל את אותו סרט ב power dvd זה היה בסדר גמור. למישהו מוכר הבעיה ? ואיך ניתן להסיר את Media Player (אולי התקנה מחדש תפתור את העניין) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by {oblivion},

שבת שלום לכולם התקנתי OFFICE2007 באנגלית אך לאחר לחצי פיזי מתון מהמשפחה התבקשתי להתקין גרסא בעברית, העניין הוא שאני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה: the language of this installation package is not supported by your system גם לאחר הסרה של הגרסא האנגלית - אותה הודעת שגיאה, ולא הצלחתי למצוא פתרון ממשי. אודה לעזרתכם עד מאוד obli

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. ישנה תוכנה שנקראת "חשיבה מילונית" ללימוד מילים לפסיכומטרי. התוכנה פועלת במחשב הביתי, אך במחשב שבבסיס תחת Windows 2000 היא לא פועלת. הודעת השגיאה היא : Runtime Error 7: Out of memory כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

משהו פה קרא את הת'רד שלי על הבעיות עם המסנג'ר? הקיצר, מסתבר שזה לא רק במסנג'ר אלא בעוד תוכנות דומת כגון יאהו מסנג'ר. למי שעוד לא בעניינים, אז הבעיה שלי היא כזאת: התוכנות הללו דורשות איזשהו ID\פספורט מסויים שאליו אתה צריך להרשם באתר כדי לקבל ת שירותיו. הבעיה היא, שאצלי - למרות שיש לי כבר את הפספורט\ID הזה - אז התוכנה מסרבת להתחבר. גם לאחר שאני לוחץ על הכפתור של קבלת ID חדש, אז האשף לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הגדרות האינטרנט - והם בסדר בדקתי פיירוול - והוא כבוי אני כבר נואש ואני לא יודע מה יכול לגרום לזה. ה-ICQ לדוגמא פועל מצויין! עוד דבר שגיליתי, הוא שלאחרונה אני לא יכול להכנס לחשבון שלי בהוטמייל או לפתוח חדש (גם ב-com. וגם ב-co.il.). זה מפנה אותי לדף הלבן המעצבן …

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  19. אהלן, בחודשיים האחרונים המחשב שלי (בן שנה, מפרט בצד) נתקע מספר פעמים ביום.. כפיתרון אני עושה ריסט עד התקיעה הבאה.. המחשב נתקע בדרך כלל כאשר אני פותח אקספלורר (סתם פותח אקספלורר, או עובר בין חלונות או לוחץ על המקש השמאלי..) ניתן להזיז את העכבר אבל לא ניתן להיכנס לכלום.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלפרמט ולוותר על הויסטה) אשמח לעצות! תודה..

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by denzel12,

שלום אנשים, קודם כל מקווה שהגעתי למקום הנכון לשאלתי. בכל מקרה, האם ידוע לכם מדוע כשאני רואה קטע וידאו ב- streaming דרך האינטרנט איני שומע קול. יש לציין שאין בעייה עם הרמקולים או עם הכרטיס קול. אודה לתשובתכם.

21. Started by jambo7,

יש לי סיפריה של מעל 1300 קבצים קטנים אני משתמש בערך ב 200 קבצים 1 אני זקוק לתוכנה שאתן לה רשימת קבצים [ עם שמות שונים אבל עם אותה סיומת ] התוכנה תאתר לי את הקבצים שברשימה ואז אני אמחק את המיותרים 2 דבר שני שאני צריך זה לעשות השוואה בין 2 ספריות ולראות אם יש קובץ שמופיע פעמים

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  22. שמעתי שיש תוכנה ששומרת על הדריבריים לפני פירמוט,למי שאבד הדיסקים שלהם.מכירים?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by 114508534,

בניתי מקלט , תיכנתתי אותו שהוא יקבל אותות מהשלט והוא עובד אבל אני לא יודע עכשיו באיזה תוכנות אפשר לשמש את זה , יש איזה פלאגינים או משהו ?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by לימי,

שלום רב, כמעט וסיימתי לערוך סרט קצר (15 דקות) בפינקל סטודיו אולטימייט ולפתע, כאשר אני מנסה לעדכן חלק מהכותרות, מופיעה הודעת ERROR על המסך+ סימן קריאה כחול גדול על רקע שחור. בנוסף, בעת פתיחת הקובץ של הסרט, הופיע חלון שכותרתו FIND MEDIA , לחפש בתוך : TEMPORARY FILES, ובתוך החלון מופיעים ארבעה ריבועים- שניים בכחול עם האות A ושניים בכתום עם האות B. כל אחד מהריבועים מוגדר ב"סוג פריט" כ"תמונת מסך סיביות" . הנה שם של אחד מהם : RTSOURCE@!PLAYER_TRANSITION_A_4X3.bmp!@ אני מניחה שהוא אינו מוצא את קבצים אלו. האם הנחתי נכון? אם כן, איך מאתרים את הקבצים הללו? ואם הבעיה אחרת, אז איך ניתן לפתור אותה בדחיפות? (הסרט אמור להיות מוכן תוך שבוע!!) תודה רבה! לימי

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by kobibo,

האם ישנה איזשהי תוכנה שתוכל לבדוק במקומי כל זמן מה האם הגיע אלי מייל לתיבה ב Yahoo ולפתוח לי איזה Popup ( כמו שיש ב Gmail ובעוד תוכנות ). בדקתי באתר של Yahoo ולא מצאתי דבר.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים