תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו כל כך עצבני בא לי לקחת עכשיו פטיש ולפרק לחתיכות את המחשב השני ברשת. אני משחק במשחק רשת, כל היום אני מחכה למשהו, וכשאני משיג את זה פתאום אני מרגיש שהמשחק זז איזה שניה אחת ואז משהו כמו 20 שניות לאג!! ישר חשבתי שזה קשור למחשב של אחותי ברשת. אבל אז שמתי לב שהאינטרנט התנתק. אז חשבתי שזו בעיה באינטרנט. הפעלתי מחדש את המחשב,מודם והתחברתי מחדש. חזרתי למחשב כעבור 5 דקות ואני שם לב שהמחשב עוד פעם לא זז. הבנתי שזה בגלל המחשב השני, גם כשהסתקלתי על חלון החיבור רשום שם שמאז שהתחברתי שלחתי יותר מידע מאשר קיבלתי!! ישר הבנתי שזה בגלל המחשב השני שבטח שולח משהו חשבתי בטח בגלל שאחותי מדברת במצלמת רשת אז זה הרי זה שולח מידע. ומיד אחרי איזה 5 דקות אני שומע צליל מהמחשב של אחותי, את…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יכול ללת לי שם של ספר טוב שמלמד איך להשתמש בphotoshop cs2 אני צריך שהספר יהיה בעברית ..... תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני חייב דרייבר למדפסת הזאת לווינדוס 64BIT בבקשה חרשתי את האינטרנט...!!! תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מקרה שהיה כך היה ,לאחר חיפוש מעמיק בפורומים החלטתי להחליף את תוכנת האנטיוירוס שברשותי ( Avast Pro ) לתוכנה יותר טובה ...Kaspersky .התוכנה באמת כבר בסריקה הראשונה מצאה לי וירוס ושלושה טרווינים דבר שקצת היה תמוה ,איך ה Avast Pro שדיי אהבתי אותה לא הצליחה לעלות לי על זה. תוכנת ה Kaspersky האטה לי בצורה מטורפת את המחשב ולא היה ניתן כמעט לבצע אפילו פעולות בסיסיות מבלי שהמחשב יתקע כל פעם...החלטתי להסיר גם אותה והתקנתי במקומה את Mcafee 9.0 ,לאחר העדכון הראשון שלה היא מצאה לי שלושה וירוסים ושני טרווינים. איך איך לעזאזל הלא לפנייה הייתה מותקנת תוכנה שלרוב הדעות דיי טובה בהגנה מפני וירוסים אז איך זה שעכשיו תוכנה אחרת ( אולי פחות טובה ממנה ) מוצאת דברים שתוכנה לפנייה לא מצאה. לאחר ב…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך דוס לא דיסקט איתחול של וינדוס...תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller תודה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
לארחונה התקנתי ויסטה ועושה לי הרבה צרות... אני מנסה להתקין את התוכנה demon tools ולא מצליח וגם את התוכנהSpyware Doctor שאני מנסה חהפעיל אותו רשום (Error while unpacking program, code LP5. Please report to author.) ואז רשום שגיאת ישום איך אפשר להתקין את שתי התוכנות האלה (לא יודע אם שייך יש לי מעבדE6400+2gigaזיכרון והוינדוס הוא ויסאה אולטמיט 32)
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
או במילים אחרות- האם הוא מחובר ללוח אם?
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה: בזמנו צילמתי FRAPS והוא צילם לי עם סאוונד... ועכשיו כשאני מצלם סירטון הוא לא מקליט את הסאוונד... ואני סימנתי את האפשרות של להקליט קולות מהמשחק... חשבתי שזה הכרטיס קול, עשיתי עידכון וזה עדיין לא עבד.... למשהו יש רעיון? בקשה- אני צריך תוכנה פשוטה שאוכל לערוך איתה סאוונד. בעיקרון אני צריך להגביר שיר מסויים. הקלטתי אותו. ההקלטה הייתה טובה אבל חלשה...יש דרך להגביר אותה עם איזה שהוא תוכנה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה דחופה ביותר: לפני מספר ימים אבא שלי יצא לחול עם מחשב שמתקן עליו Remote administrator בשביל שאני יעזור לו מהארץ. המחשב מחובר לLAN עם שתוכנה Remote administrator, אני לא יכול להתחבר אליו כי אין לו אי פי משלו, אני יודע שאפשר להגדיר לשרת שינתב את הפורט של התוכנה ישר לאיפי הפנימי שלו ברשת, אבל מנהל הרשת לא זמין..... מה שאני צריך זה למצוא איזה דרך לשלוט על המחשב הזה, עדיף למצוא פיתרון לחיבור על ידי Remote administrator שיעקוף את הבעיה ברשת, או תוכנה דומה שתעקוף את הבעיה ברשת או כאשר אין ברירה תוכנה שתתקשר דרך מודם של טלפון (עדיין משתמשים בזה). מי שיכול לעזור, בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( תודה
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות הערות במצב 3 מצגות בעמוד, אבל זה נותן מעט מידי מקום. אם אני עושה הערות רק עם מצגת אחת לעמוד אין שורות לכתיבה. איך אפשר לעשות שורות?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! בכל פעם שאני מפעיל כל קובץ אופיס 2003. קופצת לי הערת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לבצע כיוון שקיימת תיבת דו-שיח פתוחה. לחץ על אישור ולאחר מכן סגור את תיבות דו-שיח פתוחות כדי להמשיך ". הערה הזאת קופצת כבר המון זמן ומאטה את זמן הפעולה של אופיס בעת ההפעלה . אני רוצה לציין שכבר קיבלתי תגובה שהיא (" אני מניח שאתה רגיל לפתוח קבצי 'אופיס' בהקלקה כפולה עליהם ולא דרך 'קובץ' > 'פתיחה...' בכל מקרה - נסה כך: 1. סגור את תוכנת "WORD". 2. חפש, במחשבך, תיקייה [אולי יש יותר מאחת] בשם STARTUP ושנה את סיומות כל הקבצים, שבה, ל-OLD. 3. אתחל את המחשב ובדוק... תודה ".... .) בהמשך למה שכתבו לי אני עונה ש :"אצלי בתקייות בשם STARTUP ."לא נמצא אף קובץ. אני מצרף צילום מסך של הערה תודה .... מ…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אתם משתמשים לעריכת DVD? אני משתמש ב DVDMAESTRO - הישנה - אבל מאוד מרוצה ממנה. חשבתי לחפש תוכנה חדשה. אני מחפש תמיכה בכתוביות, AC3 סטריאו ו 5.1, הכנסת CHAPTERS אוטומטית כל מספר דקות, PREVIEW שעובד. כמו כן היה נחמד אם התוכנה היתה מכניסה את ה - CHAPTERS כך שהם לא נופלים על כתוביות ונמצאים בתחילת GOP חדש כמו שצריך. ניסתי את DVDLAB PRO - אבל לא אהבתי את איך שהיא עושה כתוביות ולא הצלחתי להפעיל את ה - PREVIEW עם קול. ניסיתי את SONIC DVD PRODUCER 5 וגם לא אהבתי. הצעות?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
נקווה שזה המקום הנכון אז ככה חטפתי את הוירוס הזה שמתחיל להפיץ קישורים במסנג'ר (אל תשאלו בבקשה איך זה קרה i fail) ואני לא מצליח להוריד אותו סרקתי תמחשב אם ad aware ו spybot אני מחר בבוקר יעשה גם סריקה אם avg מעבר לזה מישהו יכול לעזור לי ולתת עצה איך להוריד את הוירוס הזה?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
צריך את הדרייברים למעבד הזה.. אפילו אין תמיכה שם למודם אז אני בכלל לא יכול להתחבר לאינטרנט משם. זאת אומרת אני צריך גם את הקבצים לתמיכה בבקר איטרנט
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות פריימיר פרו של ADOBE. התחלתי להשתמש במסך ירוק, יצא לי לראות בסרטונים של אנשים שיש להם ירוק מאחוריהם שלא בהכרח מכסה את כל הרקע שמאחוריהם אלא רק אותם. אז כאשר אני מעלים את הגרין עדין נשאר לי רקע אחר.. נגיד של קיר לבן ברקע.. איך גם אותו אני מעלים לאחר מכן?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
התקנתי על אחד מהמחשבים שלי את XP, וחוץ ממנה (ומדרייברים) אני מתכוון להשתמש בתוכניות חינמיות או חופשיות בלבד, עדיף חופשיות. הייתי שמח אם מישהו מכיר עוד תוכנות שפיספסתי והן בשלות וטובות מספיק. (הבהרה: זה לא מתוך איזה עיקרון כלשהו, רק ניסוי או הוכחת יכולת. חוץ מזה, למה לגנוב אם אפשר לא לעשות את זה ובאותו זמן להנות מתוכנות טובות) התוכנות המותקנות לי כרגע הן: eMule Morph FireFox ThunderBird TightVNC CDBurnerXP Pro 7-Zip Bittorent all-in-1 Codec Pack Gaim OpenOffice PDFCreator VideoLan MediaPlayer Classic כאטיוירוס אני כרגע משתמש בClamWin למרות שזו תוכנה מאד לא בשלה עדיין, רק בגלל שאני לא סובל את AVG ו-AVAST. פיירוול של וינדוס, לא מצאתי אחד חופשי נורמלי. אני עדיין מתלבט אם להתק…
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי OUTLOOK2007 ושלחו לי כרטיס של איש קשר שהוקלד ב- OUTLOOK2003, העברית מתקבל כג'יבריש. היכן למצוא קוד לתאימות? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
האם יש אזשהי דרך לשליחת בקשת אישור קריאה רק לחלק מרשימת התפוצה? ז"א שאם אני שולח ל-5 נמענים שישלח רק לאחרון "אישור קריאה"
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש אתרים שהפרסומות שלהם מפעילים סאונד אוטומטית ואני ממש ממש שונא את זה ואני בטח לא היחיד... איך עושים כדי לא לשמוע אותן.. או בכלל טוב לא לראות אותן (אבל רק את הפרסומות).
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר ופג התוקף של הסיסמא הישנה שלי ושיניתי אותה (עכשיו אני גם לא זוכר את הסיסמה החדשה אבל לא משנה ) ניסיתי אחרי פעם אחת לעשות את המערכת לאיפוס סיסמאות ולשלוח לאימייל וזה לא שלח... ניסיתי שוב אחרי 4 שעות וזה עדיין לא שולח מכתב לאימייל....... חוץ מזה שזה אידיוטי.... מה אני עושה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ברשותי אוזנייה של מוטורולה. H350 הצלחתי לחבר אות למחשב הנייד IBM X60 בשביל SKYPE אבל הסאונד יוצא רק מהרמקול ולא מהאוזנייה יש דרך שבא צליל יעבור רק דרך האוזנייה ולא ישמעו דרך המחשב ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כמו שבאקספלורר הולכים ל tools internt options clear history תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברה.... יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל כאשר אני ממיר קובץ DOC ל PDF מהתוכנה אני מקבל את השגיאה הבאה: missing PDFmaker files. do you want to run the installer in repair mode? וברגע כשאני עושה "כן" הוא מריץ סוג של התקנה אבל בסוף הוא לא מראה שום הודעה שהצליח או לא, וכשאני פותח מחדש את התוכנה ומנסה לעשות שוב את אותה הפעולה, אני מקבל שוב את אותה השגיאה. ניסיתי גם להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה אך גם זה לא עזר. למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-