עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dddani123,

אני כבר כמה שבועות מסנה למצוא תוכנה שתתאים לצרכים שלי, בעקרון אני צריך תוכנה שתאפשר לי לשחק עם האובייקט התלת מיימדי בצורה פשוטה. פעם ראיתי תכונה דומה שעושה את זה עם "רשתות" אתה יכול לקמר את הרשת ולקער אותה וכל מיני שטויות כאלה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי את השם אני אשמח. תודה..

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by roeesnir,

האם מותר מבחינה חוקית, להתקין אופיס גירסת סטודנטים על מחשב במשרד? האם מותר להתקין מערכת הפעלה Win 7 Home Premium על מחשב במשרד? או שצריך Pro? תודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  3. יש אתרים מסויימים שבהם החלון הזה קופץ לי (תמונה מצורפת למטה). אני מניח שזה בעיה של הגדרות ב-IE. מה צריך לשנות ואיפה? המערכת שלי: Win XP Pro SP2 IE6 ver. 6.0.2900 SP2 תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by desert,

שלום יש לי IPAQ HX2000 והברית הפוכה ,איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. במנהל התקנים רשום לי שחסר לי בקר RAID מה זה בכלל?

6. Started by Bose,

יש לי בעיה עם הווינאמפ, אני מנסה לפתוח אותו ואת התוצאה אתם יכולים לראות בפרינטסקרין. שלחתי דו"ח שגיאות כמה פעמים ולא עזר בינתיים, סגרתי תוכנות, הורדתי את הגרסה האחרונה ועדיין הווינאמפ מסרב להפתח. למישהו יש פיתרון? בבקשה, אני נואש, אני נאלץ להשתמש במדיה פלייר :-[ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. שלום, אני מחפש תוכנה שתכין לי Logs או בכלל רשימה, שתכלול איזה קבצים נפתחו במחשב, או נגשו אליהם על מתי הדליקו את המחשב ונכנסו לווינדוס ואם יש עוד אופציות, מה טוב אני דיי בטוח שקיימת תוכנה שכזאת, אז אם מישהו נתקל, או למישהו יש הצעה, בבקשה ממכם

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by aka_katz,

כל סרטון או משחק זה מראה לי את הFPS במסך בצד למרות שזה לא מותקן אצלי מזה יכול להיות

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by RONEN1N,

יש לי אוזניות Sony MDR-1AB שאני גם משחק איתם ולא שומעים איתם כלכך טוב צעדים יש אפשרות אולי עם תוכנה להתאים את הסאונד?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. כמו שרשום בכותרת , יש לי קובץ MP3 ( ניתן להפוך אותו בקלות לקובץ WAV או כל קובץ מוזיקה אחר ) ברקע של השיר נאמרים דברים לא ברורים אני מעוניין להגביר את רעשי הרקע הספציפיים האלה ( רק את אלה ולבודד אותם ) ולשמוע את מה שאומרים. יש תוכנה שעושה את זה ? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  11. קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון,אני פשוט לא בטוח למה זה יותר מתאים. יש לי תוכנה ללימוד פוטושופ cs2 בשם טוטאל טרייניג מאסטר. שאני מנסה להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הנ"ל, אני מצליח להעלות אותה דרל הדיוידי אבל לא דרך המחשב,זה חשוב משום שאני צריך להתקים קבצים לתרגול. תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4087&sdi=diphetrof

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by omry3000,

יש לי משתמש ב RS ועד לפני כיומיים הורדתי ללא בעיות ב RS Manager . יש לי בעיה ,כל איזה שעה בערך הRSM נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. למישהו יש מושג איך לסדר את הבעיה הזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה להעלות תמונות ב FACEBOOK וכל פעם הוא אומר לי שאין לי activex controller. כל פעם שנפתחת לי הלשונית מעל הדפדפן אני לוחץ עליה ומעדכן אבל עדיין הוא רושם שאין לי את ה - activex controller להעלאת תמונות. מישהו יכול לעזור? גיל

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by moshe20,

http://img261.imageshack.us/my.php?image=16447831tx0.jpg זה קורה לי כל הזמן, נסיתי לפרק את הכרטיס מסך וחבר, להדק אותו לא עבד עדכנתי דריברים גם לא עבד מה לעשות כדי שהבעיה תפסיק?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. היי יש לי נוקייה N95 שמיסתנכרן עם האוטלוק שלי באמצעות Pcsuite ביום שישי האחרון שידרגתי את תוכנת הסנכרון > לגירסה חדשה והיום (עם או בלי קשר) הלוז שלי בנייד - קפץ קדימה בשעה.... ??? מעבר לזה מפתח הזמן - בטלפון הוא ירושליים + 3 ....בימקום ירושלים + 2 ....שצריך להיות - לא? מה קורה כאן ? הבעייה בטלפון ? או במחשב ? ואיך פותרים את הבעיה לדעתכם? תודה!

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by YinnoN,

אני פותח את הווינאמפ ומה שנפתח לי זה החלון של האקיולייזר והוויאמפ גם לא מופיע לי כשאני עושה ctrl alt del. מה עושים ? ניסיתי להתקין את הווינאמפ שוב וזה לא עזר ... תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  17. נכון כשלוחצים על הדסקטופ קליק ימני יוצא חלון כזה עם אפשרויות.. אז הייתי רוצה תוכנה שתכין כאלה חלונות.. שנגיד אני אלחץ על הגלגלת ויצא לי תפריט כזה עם טאבים והכל כמו שאני מגדיר.. הבנתם? תודה =] מקווה שיש כזה עריכה: תראו.. ניראה לי זה לינוסק ושתבינו את העיקרון... http://img376.imageshack.us/img376/5879/screenshot2007041305594sa6.png רואים בתמונה יש דבר כזה שנקרא fluxbox .. אז כזה בערך שכשאני אלחץ על כפתור כשלהו שאני אגדיר יפתח כזה.. יש? =][br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 13:37:58 אין תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי כמה בעיות ואשמח אם תעזרו 1)יש לי מישהו שאני רשום אצלו במסנג'ר אבל הוא לא רשום אצלי עכשיו כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר הוא רואה אותי ואני לא רואה אותו בעצם..איך אני יכול לחסום אותו מהמחשב שלי? 2)יש לי אנטי וירוס NOD 32 והתקנתי אותו במחשב אחר שאין לו אינטרנט עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להוריד למחשב השני את המסד נתונים המעודכן של האנטי וירוס? 3)יש לי עידכון לIE 7 ואני מעדכן דרך האתר של WINDOWS והעידכון נכשל..ודרך העידכונים אוטומטיים גם.. מה עושים בנידון הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  19. וגם: איך אני מונע ממשתמש כלשהו להסיר את הנוד32 מרשימת התוכניות העולות באיתחול? (ב-MSCONFIG הייתה שורה של נוד32 אבל מישהו מחק אותה והוא לא זוכר איך. כנראה דרך תוכנה לניקוי זבל)

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by Arik44,

שלום , מחשב P4 עם מערכת הפעלה XP . מותקן אופיס 2000 . הבעיה היא עם הוורד , התוכנה עולה ואחרי כמה שניות מתנתקת ללא הודעת תקלה . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - ללא הצלחה . ניסיתי להתקין את אופיס XP - אותה תקלה בדיוק , גם שם הוורד עולה ואחרי זמן קצר נעלם . מבקש עזרה ממי שיודע מה עליי לעשות בנושא . תודה .

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by waizman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html תהנו

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by HwareNewb,

שלום, למישהו יש מושג מתי זה אמור לצאת? כי באתר של MACROMEDIA יש כבר הרבה פרטים , אבל אי אפשר עוד להוריד TRIAL. תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by k22,

לארחונה התקנתי וינדוס ויסטה והתוכנה lock my pc לא עובד היא מתאימה רק לוינדוס xp ומטה אין אפשרות להתקין את התוכנה lock my pc על ויסטה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  24. מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by slimshady21,

שלום. אני צריך דרייבר לעכבר שלי. הוא של GPT, ואני לא בטוח איזה דגם זה, אבל מתחת לעכבר יש סיריאל נמבר (S/N) הנה: 047010883 בקשה מי שיכול למצוא לי דרייבר לעכבר הזה אני אודה לו מאוד. ויש לי עוד בעיה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש שם התקן לא מזוהה (עם סימן שאלה צהוב) : PCI to micro channel bridge מישהו יודע מה זה ההתקן הזה בכלל? ואיך אני מוצא דרייבר מתאים? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.