תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי סרטון בפורמט asx אבל ניסיתי הרבה תוכנות והם לא זיהו את הקובץ אשמח אם תביאו לי תוכנה פשוטה אבל שיודעת להמיר קובץ וידאו מסוג כזה בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת עם win xp pro שעבדה כמו שצריך, אך היום המחשב הפסיק לעלות. גם במצב safe mode הוא לא עולה. נתקע. לא הותקנה שום חומרה חדשה ושום תוכנה חדשה. הרצתי hiren boot cd בדיקה על הדיסק הקשיח, הדיסק תקין, לא נמצאה תקלה. מה יכול להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה מבלי להתקין מערכת מחדש תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום! השוואה שערכתי בין 12 תוכנות ההגנה המוכרות הנתונים מעודכנים למאי 2013 הנתונים נאספו מהאתר המ צויין av-comparatives.org תהנו!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם מותר מבחינה חוקית, להתקין אופיס גירסת סטודנטים על מחשב במשרד? האם מותר להתקין מערכת הפעלה Win 7 Home Premium על מחשב במשרד? או שצריך Pro? תודה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני לא יודע האם הנושא מתאים לפורום הזה, אז אני אפרסם אותו פה: נכון לעכשיו, קורא הכרטיסים שלי שבק חיים ואני מחכה שאבא שלי יקנה לי קורא כרטיסים חדש, כך שבינתיים אני צריך להעביר את התמונות מהמצלמה למחשב דרך כבל USB. ויש עם השיטה הזאת בעייה אחת: כאשר אני מעביר קבצים ישירות מהמצלמה שלי (Canon SX150 IS) דרך כבל USB, מערכת ההפעלה (Windows 7) משנה את תאריך ושעת הקבצים של התמונות והסירטונים, מהזמן של הצילום, לזה של המערכת, כך ששעת הצילום של התמונות והסירטונים שצילמתי הולכת לאיבוד. איך אפשר להתגבר על הבעייה הזאת בלי קורא כרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
שלום עבדתי על פרויקט בMOVIE MAKER בWIN XP וייבאתי את כולו כולל סרטים שירים הכל! למחשב עם WIN 7 כשאני נכנס לפרויקט כתוב לי שגיאה שהקובץ פגום או לא ניתן לפתיחה ובאתר של מיקרוסופט אני מקבל את השגיאה הבאה ERROR c9450025 איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום וערב טוב פורום תמיכה יש לי office 2003 באנגלית ואני לא ממש מבין את התוכניות באנגלית אני רגיל לעברית האם יש אפשרות להפוך האופיס לעברית אם איזה פאץ' או איזה קובץ או איזה משו שעושים מבפנים אם כן אשמח לקבל או לישמוע..=] תודה מראש לכול מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
צריך תוכנה לבדיקת חום של הכרטיס מסך בבקשה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 14:44:45, on 12/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לוח n4 ultra dfi lanparty האם יש לתוכנה הזו גם יכולת תמיכה בwindows xp 64 bit כי אני ניסיתי וזה לא הלך
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של LG מדגם LW60 אני לא מצליח להתקין את כרטיס הקול בכל דרך שניסית אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו ויודע מה לעשות במחשב הזה או דומים אם צריך עוד פרטים תגידו תודה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
שלום כולם רציתי לדעת איך אני יודע מה למחוק מה ה hijickthis הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:17:24, on 02/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\NVIDIA\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe …
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אין לי מושג אם זו בעיה ממש .. יש לי תהליך System מוזר במנהל המשימות ב - Windows XP .. הוא פשוט לוקח המון משאבי מערכת ומאט את המחשב בצורה רצינית .. המחשב עצמו עובד רגיל, פשוט הזמן תגובה לכל פעולה איטי מאוד .. רק אחרי ריסטרט המחשב חוזר לעצמו ועובד בצורה חלקה .. אין לי שום בעיה של וירוסים / Spyware / Trojan וכד' .. אני משתמש באנטי וירוס Symantec AntiVirus Corporate Edition 9.0 בפיירוול Zone Alarm ובפיירוול המובנה של Windows XP TDS-3 נגד טרויאנים ממה הבעיה נובעת ? איך אפשר לסדר את זה ? אין לי מושג אפילו למה קשור התהליך הזה .. אם הוא באמת קשור ל - System או לא .. התהליך שעליו אני מדבר נקרא "vsmon.exe" כמו בתמונה : תודה רבה מראש ..
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצא או איך נקרא קובץ המידע שמכיל את כל הרשימת קשר וכו' של האאוטלוק אקספרס?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה/פלאגין שמסוגלת לגזור דמות מסרטון עם רקע שמשתנה (למשל, הליכה ברחוב ויש דמות מקדימה - והרקע זז כי אני הולך - ואני רוצה לגזור את הדמות מקדימה שהולכת מקדמת המצלמה) הכוונה בלגזור זה סרטון רק עם הדמות , ועם ערוץ אלפא מקסימלי במקום בו אמור להיות הרקע. וגם, האם יש תוכנה/פלאגין שמסוגלת לגזור דמות מסרטון עם רקע שרועד? (למשל רעידת אדמה) ולכן הדמות מטושטשת , ביחד עם הרקע, מהרעידות - ואני רוצה גזירה עם ערוץ אלפא כך שהטשטוש יועבר אל ערוץ האלפא (כך שהתוכנה תהיה מסוגלת לזהות שהטשטוש שייך לדמות) תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של גיגהבייט את הדרייבר ללוח הנ"ל. אבל בהתקנה , כתוב שהדרייבר מיועד לצ'יפ סט X38 ו X48 . כאשר הצ'יפ סט שלי הוא P35 . מה עליי לעשות, להתקין בכל זאת?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי Firefox בעל ממשק בעברית. איך אני משנה אותו שיהיה עם ממשק אנגלית? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אולי שנתיים בערך לא נגעתי בפוטושופ. אז מה דעתכם? לא להגיב על הלבן ברקע בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
התוכנה מסרבת להפתח ודורשת שאני ירכוש אותה הבעיה שאפילו 30 יום היא לא נותנת לי בשביל שאני לפחות יכול לבדוק תמקלט שלי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות פריימיר פרו של ADOBE. התחלתי להשתמש במסך ירוק, יצא לי לראות בסרטונים של אנשים שיש להם ירוק מאחוריהם שלא בהכרח מכסה את כל הרקע שמאחוריהם אלא רק אותם. אז כאשר אני מעלים את הגרין עדין נשאר לי רקע אחר.. נגיד של קיר לבן ברקע.. איך גם אותו אני מעלים לאחר מכן?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש חיה כזו? בדיוק חזרתי הביתה וחשבתי איזה מגניב זה יהיה אם הייתי מוחא כף והוינאמפ היה מתחיל לנגן, יש תוכנה לזה?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך את הגירסה האחרונה של Java Runtime Environment לWindows XP SP3. הגעתי לקישור הזה, ואין לי מושג איזו גירסה אני צריך (אני צריך JRE, לא JDK). מישהו יכול לתת לי, בבקשה, קישור ישיר להורדה? נ.ב. האם יש בעיות תאימות אם אני מתקין JRE, ומתישהו יותר מאוחר אני מתקין JDK בלי לעשות הסרה? הם מותקנים בתיקיות שונות, נכון?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-