תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי משחק בשני קבצי BIN אני רוצה להפוף אותם לשמישים אבל לא לCD שישאר על המחשב
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום . כל פעם שאני פותח את התוכנה קופצת לי הודעה שסקריפט כל שהוא הפסיק להגיב ואני צריך לבחור אם לעצור את הסקריפט ואז הפיירפוקס לא טוען לי את הטאבים או לנסות שוב ואז זה מסתדר. ניסיתי לבדוק מאיזה אתר זה מגיע אך ללא הצלחה .הפיירפוקס נפתח עם בערך 10 טאבים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזור לי יש לי בעיה עם NOD32 , הוא רושם לי " NOD32.exe אינו חוקי ביישום win32 " ניסתי להתקין מחדש ועדין זה רושם לי... מה לעשות ??? תודה רבה זאביק
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה..!
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי לכל העוזרים ראיתי פתאום שהתמונה ששמתי פה באתר בפרופיל שלי לא עובדת (X אדום) ואחרי חיפוש קטן שמתי לב שה-KASPERSKY חוסם לי את האתר שבו שמורה לי התמונה http://img99.imageshack.us/ ואז בגלל זה אני לא מצליחה להיכנס לאתר כמו שצריך וגם להשתמש בלינקים משם. ניסיתי להוסיף את האתר לTRUSTED SITES ב-IE7 אבל זה לא עזר... שניסיתי לבטל לרגע את האבטחה של הKASPERSKY על האינטרנט - פתאום האתר עלה נורמלי וגם התמונה שלי בפרופיל באתר הזה. מצורפת תמונה של האתר בגלל החסימה והודעה למטה של ה-KASPERSKY איפה אני יכולה לבטל את זה? תודה רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף תוכנית כלשהי לרשימה (של הווינדוס) למשל speedfan יצרתי קובץ uha עם התיקיה של הקבצים, ערכתי סקריפט כלשהו של ghost למשל שיריץ את speedfan.exe מתוך הuha כשאני לוחץ דאבל קליק על ה speedfan.uha זה פורס הכל לתיקיה זמנית ומריץ לי את התוכית. עד כאן הכל טוב, ערכתי את hbcdmenu.csv והוספתי לקטגוריה Testing את הSpeedFan אך כשאני נכנס לתפריט של ההיירן ולוחץ על הspeedfan זה סתם פותח לי את התיקיה files.. השתגעתי כבר, וגוגל לא מניב תוצאות, יש מישהו שיודע איך עושים את זה? אפשרי בטוח שזה אפשרי יש ברשותי גרסא של העבודה שערוכה במקצת עריכה: - הצלחתתי בסוף לבד, צריך להוסיף בטבלה ב hbcdmenu.csv גם speedfan ובעמודה אחת למטה יש להוסיף speedfan.cmd
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להסיר את הדרייבר (או להתקין חדש, מאז שנסיתי להסיר) קופץ לי חלון: NVUNINST.EXE ביצע פעולה לא חוקית ועליו להסגר איך אני מסדר את זה? תודע מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב דואל קור 1.83 גיגה הרץ זיכרון של 1 גיגה שעובד על וינ אקס פי sp3 לאחר ההדלקה לוקח לו די הרבה זמן לעלות ולאחר לחיצה על הדפדפן לוקח לו זמן נוסף. יש אפשרות לזרז את העלאה שלו? אולי להוריד תוכנות שלא אמורות לעלות בעת ההדלקה? ואם כן איך אפשר להוריד אותן. ארצה להוסיף ולציין שאני גולש עם ראוטר של בזק 1025 w במהירות חבילה של 2.5 מגה וגם שהאנטיוירוס שלי לא עדכני אני עשיתי סריקות לגילוי חוגלות דרך כמה תוכנות והכל היה נקי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מזה כחודשיים שמופיעה לי הודעת שגיאה כאשר אני מפעיל את המחשב, גם לאחר פירמוט המחשב ההודעה ממשיכה להופיע. ייתכן וההודעה קשורה לזה שהחלפתי כרטיס מסך מ 6600gt ל hd4550, לפני מספר חודשים. להלן ההודעה שמופיעה http://yfrog.com/0p52440696j תודה מראש, יגאל
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אני פותר זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי אמיול מסוג (מצ"ב קובץ) ו- WINXP הכל עבד תקין עד שהתקנתי פיירוול של SYGATE PRO ומעתה, גם כשהפיירוול לא עובד, אז מספיק שתוכנת האימיול עובדת, אז אני מקבל המון דפי שגיאה ש"לא ניתן למצוא שרת" וגם לחיצה על F5 לא תמיד עוזרת. מדוע זה? האם יש קשר למה שתיארתי? (ללא הפעלת אימיול ועם הפעלת SYGATE - הכל תקין) ואם יש לו (לאמיול) סרט שחור על העיניים (גם כשהפיירוול לא עובד) אז הכל תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך דוס לא דיסקט איתחול של וינדוס...תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי הרבהת מונות במחשב ואני צופה בהם לפעמים אני רוצה משהו שיקל עליי יש תוכנה \? כזו חוץ מה מציג תמונות של windwos תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את Live! ware 3 ל XP?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
hi i have problem with norton i cant seem to run it i am looking for the best next thing in anti virus can same1 giv me a name of a good 1 plez thx
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אם שמתם לב שיש לכם הרבה COOKIES ב FIREFOX/MOZILLA מאתרים שבכלל אף פעם לא ביקרתם בהם, זה כנראה בגלל אופציה חדשה שנוספה ל GOOGLE לאחרונה, שכאשר אתם מחפשים משהו, הוא מתחיל ישר בלי שביקשתם להוריד את ה 10 עמודים הראשונים בתוצאות (כביכול בשביל לתת לכם אפשרות גלישה מהירה יותר), בפועל, אתם מקבלים גם הרבה COOKIES ושטויות.... אני ביטלתי את האופציה הזו כך: מעצבן קצת... עכשיו אני מבין מאיפה כל ה COOKIES האלו... http://www.google.com/intl/en/help/features.html#prefetch http://www.mozilla.org/projects/netlib/Link_Prefetching_FAQ.html
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות או יודע על תוכנות שעברו אופטימיזציה לפנטיום 4?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב, ורציתי להתקין את babylon, ההתקנה עבדה "חלק" אבל ברגע שניסיתי לפעול את התוכנ העצמה קיבלתי את השגיאה :"babylon content server - initialization error (-3" לא הבנתי בכללל מה הבעיה.....ניסיתי כמה גירסאות, והבעיה חוזרת בכולם.... תודה מראש install (למי שלא הבין את השגיאה אז הינה תמונה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי יש לי תכרטיס מסך 4870 512 מגה ביט אני יודע שכל הדריבירם כרגע של ATI לכרטיס שלי הם חרא אבל מה בינתיים הכי טוב איזה גירסה של דריברים להתקין על מנת שיעבוד הכי טוב לעת עתה עד שיצאאו דריברים באמת טובים ?!?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם אני יכול לראות סרט SVCD אם SUBS? ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב חברים לפני כמה ימים הספק שלי הלך לעולמו ועברתי להשתמש במחשב הנייד של IBM שיש לי בבית אני צריך לעשות כל מיני שיעורים בג'אווה וכו וכל מיני אתרים שאני צריך להכנס לא עובדים וגם אתרים רגילים לא יודע התקנתי ג'אווה ולא בא לי לעבוד...אני יעלה תמונות שימו לב שאני לוחץ על קבצים נוספים בשביל להעלות תמונות נוספות זה לא מגיב יש לי את JRE 1.56 אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בפיירפוקס אבל יצאה גירסא 9 של אופרה שתומכת בעברית והכל, השאלה האם היא יותר טובה מפיירפוקס?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה בבקשה נרו פריומיום 7 / Nero Premium v7.10.1.0 להורדה בתודה מתן
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות פריימיר פרו של ADOBE. התחלתי להשתמש במסך ירוק, יצא לי לראות בסרטונים של אנשים שיש להם ירוק מאחוריהם שלא בהכרח מכסה את כל הרקע שמאחוריהם אלא רק אותם. אז כאשר אני מעלים את הגרין עדין נשאר לי רקע אחר.. נגיד של קיר לבן ברקע.. איך גם אותו אני מעלים לאחר מכן?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-