עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הורדתי lineage 2 [חוקי כמובן] ואני רוצה לעשות ממנו קובץ ISO ואז לפצל וליצרוב [לפצל אני יודע אבל איך ליצור קובץ ISO אני לא.] הנה תמונה של הקבצים: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 14.5k צפיות
  2. כל נסיון ללחוץ על קישור לכל קובץ כלשהו, גורם לקריסה וסגירה של הטאב. גם נסיון שמירה של תמונה ע"י קליק ימני ו-SAVE AS גורר סגירה של הדפדפן. נתקלתי בתופעה במחשב נייד של חבר עם VISTA ועכשיו אני נתקל באותה התופע ב-WIN7. פתרונים למישהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי תוכנה פריהנד 9 מקורי רק עכשיו היתחלתי להתקין במחשב שלי. אני היתקנתי אותה במחשב. ומשהו מוזר פעם אני פותח תוכנה פריהנד עובד בסדר. ופעם שנייה שוב פותח תוכנה פריהנד ואז זורק לי 2 הודעות חלון שגיאה שקשור לזיכרון נמוך משהו כזה. אני לא הבנתי למה זה קורה לי תופעה מוזרה. אני דיברתי עם חברה adobe תמיכה קוויסופט, והם אמרו לי לא מטפלים בנושא תמיכה פריהנד 9. איך פותרים את הבעיה הזאת? אנא הושיעו לי עזרה בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Aviv,

שלום אם יש מישהו שמכיר את התכונה multisim בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין pro\power pro

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  5. אני צריך תוכנה שבוקת אם משהו מרגל או שם לי keystroke logger במחשב שלי לבדיקת מה אני מקליד .. תודה רבה לעוזרים .

6. פשוט נראה לי מוזר , הדפדפן הזה ברמה מעולה ! וזה נראה לי מוזר שהוא לא מסוגל לקרוא מפות תמונה באתרים , אני משתמש קבוע במפות תמונה באתרים וזה דיי מפריע לי , מה שאומר שוב שאין תחליף לאקפלורר , והייתי נוטש אותו בשמחה לטובת מוזילה !! כמו כן שמתי לב שגם אין "מרקי" טקסט נגלל למטה או למעלה , ומניויים ב ג'אווה סקריפט נפתחים בצורה מוזרה משהו? (באתר סימפלטק - לדוגמא) - לא פירסומת.. כמה חבל , מלבד הדברים שציינתי מוזילה מעולה . נקווה שבגירסה הבאה או במהלך הפיתוח יתוקנו הדברים ..

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by kaitel,

אני רוצה תוכנת אנט יוירוס טובה עם סיסמא עם אפשר לקבל כמו קספרסקי אפילו 2004 סתם דוגמא עם אפשר תודה לכם!!!!??

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by motogt,

אני מחפש קודק שיפעיל סרטי mov. תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by גוגומגוג,

שלום במחזב הקודם שלי היה לי כרטיס TV מסוג FLYVIDEO אך שהחלפתי מחשב לפני כשנה ועברתי איתו לXP לא מצאתי דרייבר לכרטיס טלוויזיה עכשיו אני רוצה להשתמש בו ואני מנסה למצוא בשבילו דרייבר , אך ללא הצלחה!!! הגיוני שאין לו דרייבר לXP ? לא נישמע לי הגיוני .... תוכלו לעזור לי למצוא בשבילו דרייבר ? תודה רבה מצורפת תמונה של הכרטיס.... [attachment deleted by admin]

10. כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שמשתיקה תוכנות שרצות ברקע, למשל אם יש לי ווינאמפ ברקע אז להשתיק אותו אבל לא דרך WIN ולא דרכו, דרך תוכנת צד שלישי. [אני מודע לאפשרות להשתיק דרך WIN, היא לא עוזרת במקרה שלי]

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by Dvich,

רצוי חינמיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. Started by Lioriii,

איפה אני יכול להוריד אינטרנט אקספלורר בעיברית<??? אני צריך את זה כדי שיהפוך לי את כל התפריטים למעלה לעברית!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. המסנג'ר שלי עבד חופשי בלי דאגות הרבה מאוד זמן... בזמן האחרון כל הזמן קפצה הודעה שיש לשדרג אותו לגירסא חדשה יותר, בסוף יום אחד התעצבנתי והחלטתי שאני לוחץ על זה.. התקנתי את הגירסא החדשה ומאז המסנג'ר הרבה יותר איטי.. לעיתים בקושי זז ומספר פעמים גם נתקע לגמרי. הרשימה שלי במסנג'ר דיי ארוכה ועמוסה ואפילו לעבור ברשימה לוקח לאט.. יש פיתרונות מיוחדים?? ולא משהו כמו להסיר ולהתקין מחדש... כל ההסטוריה תימחק וכל זה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Psy,

תוכנה חינמית מעודכנת וטובה שמתאימה למחשב (הכי חשוב שלא תעמיס עליו)

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by alonf29,

שלום אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה או חומרה. הבעיה היא שכל יום המחשב רושם לי על פעולה שאני מנסה לעשות (כמו העתקת קבצים מכונן לכונן, או פעולה עם תוכנות וכו'...) הודעות שאין מספיק זיכרון כדי לבצע את הפעולה שאני רוצה. עכשיו מבחינת הארד דיסק, אצלי הוא נחולק ל2 חלק אחד של המערכת הפעלה וכו' שבו נשאר בסביבות ה100 ג'יגה פנוי וחלק שני בו נשאר בסביבות ה250 ג'יגה. מבחינת זיכרון פנימי יש לי 2 כרטיסים של 2 GB כל אחד. המחשב די חדש (נקנה לפני חודשיים) יש למישהו מוזג מה הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  16. איך מנקים את המטמון של אופיס 2007 (קבצים שנפתחו לאחרונה בוורד ואקסל למשל) באופן ידני, בלי צורך בתוכנות כמו - CCleaner וכ"ו? זה חשוב לי למשל אם אני רוצה לשנות את שמה של תיקיית המסמכים שלי, מבלי שכל המטמון ייהפך לזבל בלתי נגיש שייצור בלגאן. ותוכנות כמו - CCleaner מסוגלות לבצע פעולות שיכולות גם לגרום לאובדן מידע שחיוני בשבילי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

מדובר על הדרייברים של NFORCE4 ל AMD, על וינדוס XP. המליצו לי לפני בערך שנה, לבטל את הסימון מ-STORAGE ולהסתפק בדרייבר המקורי שבא עם ה-XP. האם עדיין ההמלצה הזאת תקפה, או שהדרייבר שופר בגירסאות החדשות? רב תודות.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. זה הולך ככה "מה נשנע" "נשמע מה" לא בדיוק מראה אבל הפוך כזה,כמו שרשמתי

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  19. Started by Davidmag1,

אני רוצה לחבר את הLCD שלי שיהיה לי עוד מסך חוץ מהמסך של המחשב, ואני לא יודע איך עושים את זה בויסטה 64BIT. תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by yos1978,

אחים שלי, יש לי קבצי MDF + MDS תואמים ואני רוצה לצרוב אותם ניסיתי דרך NERO 6 ואני לא מצליח, שאלתי למה זה לא מצליח ואמרו לי שאלו קבצים של התוכנה ALCOHOL אז הורדתי ALCOHOL אבל אני לא יודע ממש איך להשתמש בתוכנה. בבקשה תתנו לי הסבר או מדריך איך לצרוב את הקבצים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by yaniv1,

יש לי מחשב דיי ישן (פנטיום 2 לייתר דיוק) והתקנתי עליו את תוכנת נורטון אנטי וירוס 2003. לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב ובזמן העלאת ה- WINDOWS98 האנטי וירוס גילה לי וירוס בקובץ הקרא LOADPE.COM שיושב איפושהו ב- SYSTEM של ה- WINDOWS. מתברר שקובץ זה משפיע על כל יישום שאני רוצה להטעין וכעת חוץ מהנט אני דיי מושבת.למרות חיפושים קדחתניים גם בדיסק ההפעלה וגם בנט באתר של MICROSOFT לא מצאתי את הקובץ הזה. מבקש את עזרתכם הדחופה.... תודה.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by aviman,

שלום לא מזמן חבר הביא לי מארה"ב מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני המצלמה היא קלטות אבל היא דיגיטלית ויש לה חיבור למחשב התקנתי אותה למחשב הפעלתי אותה בווינדוס MOVIE MAKER הבנתי פחות או יותר אבל התוכנה לא שווה גרוש אתם יכולים לתת לי שמות של תוכמות טובות ? אני לא צריך עריכת סרטים לקולנוע אלא להעביר מהמצלמה למחשב באיכות טובה ובגדול תודה על העזרה אבי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי!!! אני טכנאי מחשבים , ונתקלתי בהרבה מחשבים בלי הדריבר של הכרטיס קול. הייתי רוצה להוריד דרייברים של כרטיסי קול. השאלה שלי היא כזאת: תוכלו לתת לי רשימה של הכרטיסי קול on-board הנפוצים שיש קיום במחשבים ? בתודה מראש בר לוי!!!

24. יש תוכנה או אתר כזה ?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  25. משהו מכיר תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים לפלאפון (נוקיה 6230) דרך הכבל שיש לי??

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.