תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אני צורב קובץ iso האם אפשר בנרו? אם כן אז איך?? אם לא אז מה לעשות?? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קיבלטי כמה הודעות ב-icq ממשהיא שלא נימצאת אצלי ברשימה! אבל האח המפגר שללי סגר את זה מבלי שיחולטי להוסיף אותה לרשימה ואני שואל איך אני יכול להוציא את ההודעות הללו?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את התוכנה הזאת והיסתבכתי. כל אתר שאני נכנס הוא מקפיץ הודעה שאני צריך לאשר לו להיכנס לאתר,אפילו לאתרים דוגמאת ynet,walla,tapuz... ובכלל איך מגדירים את הפיירוול בצורה האופטימלית ביותר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מאיפה אפשר להוריד את הפאטש (PATCH), של אופיס אקס פי שיהיה בעברית.. תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני חייב את זה דחוף, בבקשה תעזרו! אני צריך פקודה לכפתור שבה כשאני שם את העכבר מעליו הוא מדליק את הסאונד בכל הסרטון, וכשאני מוריד את העכבר הוא משתיק את הסאונד בכל הסרטון! זה לא אמור להיות קשה, אני פשוט לא מכיר את הפקודה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מחפש דרייברים לכרטיס מסך nvidia הדרייברים הכי חדשים
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרטון ביוטיוב, הוא לא נותן לי. מופיע "an error has occurred, please try again later" וכלום ניסיתי להתקין פלאש מחדש, FIREFOX מחדש, ג'אווה... כלום לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, מזה מספר ימים יש לי שגיאה 8004210A בשליחה/קבלה של מיילים, ניסיתי לחפש בגוגל (לא במחשב הזה כי הוא לא מאפשר לי גישה לאתרים מסוימים כמו GMAIL לדוגמא) פתרונות אבל לא מצאתי דבר שנותן לזה פתרון. כמו שציינתי הבעיה מלווה בבעיה בגישה לאתרים מסוימים. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לבעיה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד דוס 6.22 בחינם??? (יש וזה חוקי,אני זוכר שהיה אתר לזה...איפהשהו) ועוד משהו,אין לי פלופי..אפשרי לעשות בוט ולהתקין את זה דרך CD?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להעביר קובץ AVI ל-MPEG על מנת שאוכל לצרוב ל-VCD. אני משתמש בתוכנת TMPGENC. בחלק הראשון של הסרט אין בעיה, אבל כשאני מנסה להעביר את החלק השני, אני מקבל delay בין הקול לתמונה ??? אם למישהו יש הצעות...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשרטוט דו מימדי מדויק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט בודד שאני צריך את הפסקול שלו, הסרט בכלל לא מעניין. אני צריך משהו שימיר אותו ל mp3
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני עובד עם מסך רחב 32 אינץ' ויש משחקים שלא נפתחים לי ברזולוציה המתאימה למסך שלי 1366X768... האם יש תוכנה שיכולה לכפות על המשחק להפתח ברזולוציה שאני בוחר? אני מכיר את הטריק של לנסות להוסיף לשורת הפקודה: =resy= -resx- אבל זה לא ממש עובד.... תודה!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן יש לי כמה קבצים שאני רוצה לפתוח אותם בלי לצרוב אני רוצה לדעת אם יש תוכנה חוץ מדיימון טולס שאפשר להשמתמש? עדיף חינמית פשוט את הדיימון טולס לא עובד על המחשב שלי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך תוכנה שהופכת קבצי קויקטים לקבצי מדיה פלייר! יש לי מצלמה שאני מסריט איתה ואני מעביר את זה למחשב אז זה קובץ קויק-טים , עכשיו הבעיה " אני רוצה לערוך את הסירטון אבל התוכנה קוראת רק קיבצי מדיה פלייר? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים, 80, 40, כשאני מעביר דרך כבל DV מהמצלמה למחשב, אני נתקל בהודעת שגיאה שקוראת רק באחד הכוננים, ה-80 GB וכשאני מנסה להעביר לכונן ה-40 GB אין שום בעייה והכול הולך פיקס. הודעת שגיאה מצורפת, בתודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש לי מלא תוכנות שעולות כשאני מדליק את המחשב וזה מאט את המחשב, עכשיו ניכנסתי לMSCONFIG ובטלתי כמה תוכנות והמחשב עדיים איטי, עכשיו נשאר עוד הרבה תוכנות ואני לא יודע איזה תוכנות למחוק, כדי לא לפגוע במערכת הפעלה או משהו כזה. צלמתי את התוכנות שמופעלות במחשב כמדליקים אותו, תגידו לי מה לימחוק כי אני לא מבין בזה כלום, הנה: חלק 1: http://img488.imageshack.us/img488/9595/startup5ha6.jpg חלק 2: http://img146.imageshack.us/img146/2988/startup6rx6.jpg תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לחסימת אתרים ואפשרויות במחשב, כמו windows steady state רק שתעבוד גם על ווינדווס 7 בתודה מראש, גל
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אולי זה חדשות של אתמול כבר, אבל משהו יודע אם בגרסה החדשה 5.5 תיקנו את הפרצה שדיברו עליה לפני שבוע בערך?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את התוכנה EJAY DANCE 7 ויש שם קולות של בחור ובחורה מישהו יודע מאיפה יש תוספים של קולות לייבא לתוכנה ? תודה מראש והמשך יום קסום לכולם
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, אני כבר מלא זמן רוצה לשמור אתרים עם מידע חשוב אצלי במחשב...שבמידה ואם יום אחד הם פשוט יעלמו אז כל המידע החשוב לא יעלם גם איתם... בשביל זה אני מחפש תכנה שיכולה לשמור דפים/אתרים שלמים במחשב כך שניתן יהיה לצפות בהם במצב אופליין בדיוק כמו במצב אונליין... חשוב: אני מחפש תכנה חזקה שתוכל להתמודד גם עם הורדה ושמירת מערכות שלמות של פורומים (כגון PhPBB, vBulltein וכ'ו) תודה לכולם מראש...
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חבר'ה צריך תוכנה מיוחדת בשביל סרטי בלו-ריי, הקבצים עם סיומת BDMV תודה
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי ווינדוס 7 היה לי XP. ואין לי קול במחשב יש לי מחשב של ASUS. מפרט: מעבד: Asus P5VD2-VM RAM GB2 Dual Core Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי הרבה בעיות באקספלורר בזמן האחרון ורציתי לדעת אם אפשר לעשות reinstall לאקספלורר?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ניסיתי בוינדוס מדיה פלייר אבל הוא רושם שהוא צריך להוריד מקודד ואז שהוא מנסה להתחבר הוא רושם שגיאה בהורדת מקודד השאלה שלי מאיפה אני יכול להוריד את זה והכוונה היא לא למקודד דיויקס כי יש לי את האחרון 5.02 אם אני לא טועה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-