תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש המלצות איפה לחפש? ובבקשה אל תפנו אותי לגוגל כי חרשתי עליו ולא ממש מצאתי
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי .. סרקתי דף ברזולוציה די גבוהה ויצא שכל הלבן בדף בהדפסה - בין המילים והגרפיקה יצאו טיפה אפור (עם נקודות אפורות) אולי בגלל דהייה של הדף או לכלוך ... כלומר גוון הדף היה קצת אפור לכן המדפסת ניסתה לעשות זאת ע"י הוספת הנקודות האפורות איך אני יכול להלבין את הרקע הלבן לגמרי בלי לפגוע הרבה בשאר הטקסט ... ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
למה שאני מקליד בפייסבוק משפט ואז סימנים כמו @#$%? הסימנים עוברים לתחילת הטקסט? לדוגמא !@#$%^גגגגגגגככככככככבהנ במקום מה שאני רוצה גגגגגגגככככככככבהנ !@#$%^ איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח סרט שהורדתי מהאינטרנט ! הורדתי איזה 5 סרטים עכשיו אחד עובד וכל השאר שאני פותח זה כותב לי Cannot Open File אני משתמש ב BSplayer ניסיתי גם בתוכנה DIVX PLAYER וזה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול gigabyte realtek Audio Device on High Definition Audio Bus ומאז שקניתי את המחשב ( לפני כ-4 ימים מהיום ) אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שלו, לא זה שקיבלתי בתוך הדיסק ולא הדרייבר של ג'יגבייט מהאינטרנט ו\או של ריילטק. ההתקנה מתחילה להתקין אבל לאחר שהיא מתחילה להתקדם הוא מראה לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קובץ עם סיומת DAA והשני UIF אני מניח שזה סוג של אימג' כי זה מה שניסיתי להוריד... מישהו מכיר תוכנה שפותחת את הקבצים האלה??
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני מודניג. אני קונה Silverstone TEMJIN SST-TJ04B, ''ומשדרג'' אותו. (כל מני דברים עם פלטות אלומיניום), כל השירטוטים שלי לחיתוך נמצאים על דפים, ואני צריך אותם על המחשב בשביל ליצור ''שבלונות''. כבר יומיים שאני מנסה לסרטט עם SketchUp,אבל היא פשוט בלתי נסבלת. הסירטוטים הם ממש מובנים וקשים לסירטוט עם SketchUp. אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על תוכנת סירטוטים טובה, בין אם היא מיועדת למתחילים,ובין אם ל''מקצוענים''. בתודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הורדתי סרטון אנימציה ןשאני בא לפתוח אותו אף תוכנה לא מצליחה. לא ב- BSPLAYER ולא MEDIA PLAYER ואפילו שאני מנסה לטעון אותו לתוך GSPOT הוא לא מזהה קודקים או שום דבר. שם הקובץ הוא : x-men_evolution_-_1x01_-_strategy_x_[vpc].avi ניסיתי לחפש בגוגל - VPC וכול מה שקיבלתי הוא " VIRTUAL P.C " מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לדחוס קבצי מוסיקה, כלומר שיכולה להקטין את גודל הקובץ תודה למי שיעזור StorM FighteR
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחר שלבסוף התקנתי את הוינדוס מדי פלייר 9 התחילה לי בעיה חדשה כל פעם שאני עובר עם הסמן על קובץ שמשויך למדייה פלייר 9 האקספלורר קורס (אני משתמש בW2K) מה אפשר לעשות? אם אין שום דבר אחר לעשות איך אני מעיף את המדיה פלייר 9?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי קובץ שמחקתי מפלאפון משהו כמו לפני 5 שנים הפלאפון בשנים האחרונות לא היה בשימוש (שנתיים - 3) רצוי שהתוכנה תהיה חינמית.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני לא יכול לכתוב בהודעה , זה נחסם איכשהו פתאום , לפני שזה קרה הכל היה פסדר, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיכל לגרום לזה, מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש איזה תוכנה/כלי שיפעילו עומס על המעבד, כדי לראות מה הטמפרטורה שלו במאמץ. אם אין דבר כזה, אשמח להמלצה מה כדאי להריץ כדי לבדוק את זה בצורה הכי טובה. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי. ככתוב, מבקש המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק, עם כמה שפחות תקיעות (היחידה שאני מכיר היא ה RDP של win) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, מזה כשבוע וחצי בערך אני חווה בעייה מציקה ביותר.. המחשב נכבה לי כל כמה זמן בלי התראה מוקדמת, בהתחלה לא הבנתי למה או מתי זה קורה אבל בסופו של דבר הבחנתי שזה קורה תמיד או כשאני רואה וידאו ביוטיוב או כשאני משחק משחקי FLASH בפייסבוק.. אם אני לא משחק במשחקים האלה או לא צופה ביוטיוב זה לא קורה והמחשב נישאר דולק ולפעמים גם כשאני משחק או צופה בוידאו הוא לא נכבה לכן קצת קשה להגיד כל כמה זמן זה קורה אבל מה שבטוח שזה קורה הרבה. מיד לאחר שהוא נכבה הוא לא מסכים להידלק ואם אני מנסה להדליק אותו הוא נופל בעליית הווינדוס, אבל לאחר 5 דקות בערך הוא מסכים לעלות שוב, וככה אני בעצם סובל כבר במשך כמה זמן. כשהמחשב עולה אין שום ארור.. יכול להיות שזה קשור לטמפרטורה? עכשיו בדקתי בSPEEDFAN ובאמ…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שמעתי פעם על תוכנה כזאת, אבל אין לי מושג מה השם שלה ואיך להשיג אותה. אני מאוד יודה למי שיוכל לעזור לי, זה די חשוב. (יש לי הרגשה שבצורה כלשהיא זה ספאם, אם כן תגידו לי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכל קהילת HW. אני מחפש תוכנה ליצירת התקנות, לא משהו מסובך מדיי, אבל שיכיל את הפונקציה של ה Features ואני אסביר: נניח אני מכניס כמה סוגים של דברים לאותה ההתקנה, עכשיו יכול להיות שלאותו משתמש יהיו כבר חלק מן הדברים, ולכן הוא יוכל להוריד אותם מרשימת ההתקנות. נו אתם בטח מכירים שמסמנים V על DX9 או על איזו תוכנה למשחק ברשת... אני צריך אופציה כזו דומה. ניסיתי בעבר ליצור התקנה עם InstallShield, אבל זה סיפור מההפטרה בעיקר בגלל הקטע שיש שפת תכנות שנקראת InstallScript שצריך להשתמש בה ואני לא מבין בזה בגרוש. אני אשמח לקבל מכם המלצות, לתוכנות חינמיות או בתשלום אפילו אם אין אופציה אחרת. תודה, Daglas.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי דיסק שירים ואני רוצה לעביר אותם למחשב בקבצי MP3 איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם יש תוכנה או אתר שבו אני מקליד את הid של רכיב חומרה (device manager) והיא מוצאת לי את השם של הרכיב? גוגל יש, אבל זה לוקח הרבה זמן לחפור בכל מני אתרים שגוגל מוצא כדי למצוא קישור לדרייב לחומרה ישנה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למשל מה שיש לי בחתימה? אני מדבר על להוריד פיקסלים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך להתקין אייטיונס ויש לי בעיה מוזרה. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך ללא הצלחה! באמצע ההתקנה זה כותב לי : could not open key: hkey_local_machine32\software\apple inc.\apple application support. verify that you have sufficient access to that key, or contact your support personnal.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי PHOTOSHOP 8.0 ואני משתמש בפונטים שבאים איתו (פונטים ממש פשוטים) אז מאיפה אני יכול להוריד פפונטים חדשים? ואם מי שהוא יודע איפה יש מדריך לפוטושופ (בעיברית)? תודה לכל העוזרים Install
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירמטתי את כונן C ובכל D היה את ה PROGRAM FILES של כל המשחקים היו בטח קיצורי דרך ב C וכל זה ועכשיו חלק לא פועלים מישהו יודע למה זה ככה אם התקנתי על כונן אחר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שקוראת לי התקלה הזו, פשוט רק עכשיו נזכרתי לפרסם בתקווה לקבל תשובה. כאשר אני מוריד קובץ, במקום לראות כל אייקון לפי הסוג שלו (שיר: תמונה של קובץ MP3, קובץ ראר: התמונה של הספרים עם הרצועה וכו'..) אני רואה כל אייקון זהה בצורת תיקיית מחשב. אני יודע שזה לא קריטי אבל בעין זה די מציק לי, אודה לכם אם תוכלו לפתור לי את הבעיה. *ניסיתי התקנה מחדש. *ניסיתי הסרה טוטאלית והתקנה מחדש. *הגירסא שלי היא האחרונה ביותר. (3.5.4) תמונה להדגמת המצב: תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בזמן שאני פותח קובץ PDF מופיע לי באמצע השורות כתוביות אדומות גדולות: "www.ebook-converter.com kindle pc converter demo version" וזה מופיע פשוט בכל עמוד ומפריע לקרוא איזה 2 שורות לפחות :\ אשמח אם מישהו יודע איך נפטרים מזה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-