תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לקודד סרט MPEG ל Xvid עם תוכנה כמו VirtualDub ? ניסיתי וזה נתן שגיאה שאין תמיכה ב MPEG...יש איזה פלאג שאפשר להוריד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות סרטון על מסע שעשינו. אני החלטתי לעשות אותו בMOVIE MAKER כי אני מכיר אותו מפעמים קודמות. הסרטון הולך ככה: כמה תמונות, קטע וידאו, כמה תמונות, קטע וידאו. עכשיו אני רוצה לשים מוזיקת רקע אבל אני לא רוצה שהיא תהיה בזמן הקטעים אלא רק בזמן התמונות. יש דרך לעשות את זה בתוכנה הזאת או אי אפשר? אם אי אפשר אז איך אני יכול לעשות את זה? אני מתכוון שהקטע וידאו יהיה כמו PAUSE בשביל השיר ולאחר שהקטע יסתייים ימשיך השיר מאיפה שהפסיק תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאני מקודד סרט מסויים בסוף הוא יוצא בלי תרגום אבל הוספתי לו את התרגום כמו שצריך. גם במסך שהוא מראה את הקידוד התרגום לא נמצא שם. אבל במשימות של הקידוד שלו אתה רואה בעצם שהוא מוסיף את התרגום. יש לי את הגירסא האחרונה. מישהו יכול להסביר לי איך הוא מוסיף תרגום?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ביוטוררנט בגירסא החדשה, יש לי מקום פנוי ב2 כוננים בכל כונן 10 גיג'ה פנוי. אני שם להורדה קוסץ של 4 ג'יגה והם רושמים לי שאין מקום פנוי בכונן. למה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלוקחת עשרות/מאות/אלפי קיבצי MP3 ומוחקת כל זכר ל-ID3 מהם בבת-אחת, יש כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור קובץ PST ביצוא ואח"כ לייבא אותו למחשב החדש אבל הוא לא הצליח לפתוח את הקובץ? יש שיטה יותר פשוטה פשוט על ידי העתקה מהתיקייה במחשב אחד והעברה לשני?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך לזהות את הפונט ב"עופר ומירי מתחתנים" מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מעוניין לצייר / לבנות מודל אשר חלקיו יוכלו לנוע - כמו מן סרטון הדרכה . איזו תוכנה הייתם ממליצים לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפוטושופ 9 cs2 באנגלית ,האם ישנה אפשרות להפוך אותה לעברית? ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנת פיירוול שאני יוכל לשים בה חוק/אקסס ליסט שבה אני יוכל לאפשר גישה למחשב שלי בפורט מסויים רק לכתובות IP ספציפיות... מישהו מכיר ? ד"א אני צריך שהיא לא תיהיה כבדה מידי. את bit defender המחשב שלי לא סוחב... תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כשאני מנסה לכתוב טקסט כחלק מסרט מה שקורה זה שעצמים כמו נקודות בסוף משפט הולכות לתחילת הכתוב ולא לסופו. דבר דומה קורה גם עם נקודותיים או סימני שאלה: :מה המצב .הכל טוב ?הלו מה אפשר לעשות?. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערוך בה וידאו, למשל - להוסיף לוידאו שיהיה עליו למשך כל הזמן משהו רשום למשל כתובת של אתר.. או שאני אוכל לחתוך קטעים מהוידאו, מהאמצע גם.. או שאני אוכל לרשום מדי פעם משהו בוידאו.. אני גם מחפש תוכנה לעריכת DVD, למשל יש לי דיסק של חתונה ואני רוצה לערוך לשים רק קטעים ממנו, ושיהיו כאלה אפקטים של מעבר.. אם אפשר שמות אני אשמח, תודה.
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אחרי שהסרתי אותה, היא עדיין מופיע, הוינדוס לא נותן לי למחוק אותה למרות שהיא לא מופיע בTASK Manager לא הצלחתי למצוא אותה ברג אדיט .... ואין לי מושג איך להפטר ממנה ... כל איזה כמה זמן כשהיא עובדת היא תוקעת לי את המחשב ...
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזוב את האימיול שלי ולעבור ל µTorrent ,הכל הלך טוב ויפה....כל כך טוב ויפה שאפילו האינטרנט לא ניתקע ואני לא מרגיש שום האטה כשµTorrent עובד ברקע .התחלתי להוריד 2 קבצים שיורדים לחבר שלי במהירות גבוהה ולשתינו יש 1.5MB...חשבתי לתת לו קצת זמן,אחרי שעתיים בדקתי מה המצב-המהירות לא עולה מעל 40kb התחלתי לחפש מדרכים בכל מקום אפשרי אבל שום דבר לא שינה את המהירות לטובה...בדקתי פה בפורום ואפילו ביקשתי עזרה מכמה אנשים בפרטי אבל שום דבר. התוכנה בקושי מורידה....וזה לא בגלל שה TORRENT לא טוב....אצל חבר שלי זה טס. העלתי פה תמונות של ההגדרות שלי....בבקשה בבקשה!תעזרו לי,מצדי שהתוכנה תיתפוס את כל הפס ותעמיס על המחשב רק שתזוז מהר יותר. אם זה חשוב אז אני ב 012 ומתחב…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לייצר מסמר PDF ואין שום מושג איך. האם יש תוכנה/תוכנות בשביל זה (אם יש, אז אחת שיהיה קל לעבוד איתה לפחות) המסמך שאני רוצה לייצר זה נוסחאון לפיסיקה, אז יהיו בה הרבה נוסחות מתמטיות (יש לי את MATHTYPE) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
תראו, אימיול כל הזמן עבד לי בזמן האחרון ולא היו בעיות, אך פתאום אני מנסה להכנס ויש לי הודעת שגיאה, תראו: עזרה, בבקשה...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי מסנג'ר 8 , מישהו יודע איך אפשר להגדיר את המספר נייד?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי nero 6.6.0.13 , והבנתי שיש את אפשרות לקודד סרטים לפורמט (MPEG-4 (XviD/DivX. שמחקתי עם תוכנה , ולא מצאתי את אופציה, משהו יודע איך עושים את זה? האם הוא כבר יוצר את הקובץ של כתוביות? {פשוט קיבלתי סרט DVD מתנה ואין לי DVD אני רוצה להמיר אותו אצל חבר לראות אותו במחשב בבית} במידה והנרו לא תומך אז יהיה נחמד אם תמליצו לי מהי התוכנה הטובה ביותר להמרה של DVD ל divx או xvid. וגם את ליצירת קובץ כתוביות מכתוביות של ה DVD. בנתים אני מחפש אלטנטיבות לבד , שמעתי על VirtualDub איך היא ? והאם יש יותר טובות? ןמה עם 1st DVD ripper ? {לכתוביות בעברית לא מצאתי} יום טוב ותודה, טל
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש דרייבר למצלמת רשת של GPT דגם dc4110 חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא? יזהר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום.. יש לי 2 שאלות לגבי פיירפוקס.. 1. האם יש דרך למחוק את אחת הלשוניות (לשונית bookmarks) כיוון שאני משתמש בתוסף שמסנכרן את הפיירפוקס והאקספלורר, התווספה לי לשונית favorites ולכן אני לא צריך את הלשונית bookmarks. 2. עשיתי גיבוי של כל הפרופיל שלי דרך התוסף של FEBE (ולא השתמשתי בו) ועכשיו משום מה בכל אתר שבו אני רשום, במקום שכשאני מעלה את האתר אני אהיה כבר מחובר עם השם משתמש שלי בצורה אוטומטית אני צריך ללחוץ על התחבר (השם משתמש וססמא נשמרים אוטומטית) ובחלק מהאתרים אני צריך אפילו למלא את הזיהוי מילים (captcha) ורק אז אני יכול להתחבר.. איך אני יכול להחזיר את זה למצב הקודם.. תודה לעוזרים מקווה שהייתי מספיק ברור..
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לשדר במצלמת אינטנט נגיד לאזשהוא אתר ואני אביא לינק לכל מי שארצה כדי שהם יוכלו לראות אותי בלי חיבור ישיר בני לבינהם. איך אני יכול לעשות זאת? יש שירות כזה (בחינם)?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
הד. קשיח שלי מחולק כרגע לפרטישיונים אני רוצה לחבר כמה מהם בלי למחוק את המידע שעליהם יש דרך לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הציון הזה שקיבלתי ב 3d mark 2005 הוא הגיוני למפרט.... תוצאה: 2437 מפרט Amd 64 3000 939 k8ns ultra 939 512 ddr 400 Ati Radeon 9800 pro אם צריך עוד משהו תגידו...
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, תעזרו לי בבקשה, אני רוצה לשנות סיסמא במסנג'ר, ולהגדיר לו שכל פעם שאני מתחבר שיבקש ממני את הסיסמא. בתודה רבה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של HP , כל הדרייברים הכי עדכניים, WINDWOS XP מעודכן, ויש בעיה מציקה ביותר. כשאני מדפיס מסמך לדוגמא והוא נתקע באמצע, או סתם כשאני מבטל מסמך הוא לפעמים לא מתבטל ונתקע שם ברשימה של ההדפסות ונמצא במצב של מחיקת הדפסה, רק שהוא נשאר ככה כל הזמן, גם אחרי ריסטארט, אני מנסה לבטל וכלום לא עוזר, רק אחרי כמה ימים הוא נעלם משם, ובניתיים אי אפשר להדפיס כלום. איך אפשר להתמודד עם הבעיה? זה ממש מטרד.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-