תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש עם AD AWARE SE. האם כדאי לעבור ל Windows Defender ? האם היא טובה יותר? יש למישהו נסיון איתה? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, יש ערוצים שונים, שאפשר דרכם לקבל סיסמאות לכל מיני אתרים (מי שמבין יודע איזה סוג של אתרים ) בזמן האחרון, שזה הרבה זמן, הקישורים לא מצליחים לעבוד עם ה-IE, ואני מקבל הודעת שגיאה שאני לוחץ על הקישור, ה-IE נפתח, הכתובת רשומה עם השם משתמש והסיסמא למעלה, אבל עדיין יש הודעת שגיאה והוא לא נכנס לאתר... שיניתי את ה-DEFAULT כדי שהוא יפתח עם מוזילה...וזה כן עובד...אבל בכל מקרה אני מעדיף את ה-IE מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעייה הזו? תודה נ.ב מקווה שהכנסתי את הת'רד במקום הנכון...מקווה שלא טעיתי
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן אני שואל את עצמי, מה הקשר בין הביטרייט לגודל הקובץ בMP3 . איך מתקשר ביטרייט של 128 KBPS(זה Bit או Byte?) לגודל של בערך מגה לדקה? יש לי גם בעיה בנרו: היא לא מצליחה לעשות Data Verification אחרי הצריבה למרות שהדיסק עובד בסדר גמור, היא כותבת שאין שום קבצים בדיסק. האם משהו יכול לעזור לי? בתודה מראש, הרכיב.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי Matlab 6.5. עם עליית המחשב עולה משהו בשם 'Matlab server' שתופס איזה 30 מגה זיכרון. אני לא מוצא אפשרות בתוכנה עצמה לנטרל את העלייה הזו. מישהו יודע איך?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם ומקווה שתפתרו לי את הבעיה-אני עובד עם התוכנה VIRTUAL DJ ויש לה בעיה עם עברית(מראה ג'יבריש);אז הורדתי מהאתר של החברה קובץ תיקון שמכיל 4 קבצים(שתי תמונות-כל אחת לרזולוציה שונה, ושני קבצי XML).שאלתי היא מה אני אמור לעשות עם קובץ התיקון הזה כדי שהבעיה של הגי'בריש תיפתר? בתודה מראש ZIK
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לראות מה הדפיסו דרך המחשב שלי לאחרונה, בזמן האחרון, בכלליות אפילו.. או איך אני יכול לגרום לזה שאני יוכל לראות בעתיד מה שלחו להדפסה דרך המחשב שלי.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי win-xp , ואני משתמש בתוכנה outlook express של ה- windows. השאלה שלי זה כמה קבצים אני יכול להעמיס בתוכנה הזאת , הכוונה שלי זה כמה קבצים אני יכול לעמיס בכל התיקיות שיש בתוכנה. לדוגמא: דואר נכנס , דואר יוצא וכו'. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי רשת קטנה של מחשב שולחני ועוד אחד נייד שמחוברים לראוטר שמחובר למודם בכבלים איך אני מגדיר במירק כדי שאני אוכל להתחבר? אני מבין שזה קשור לפרוקסי אבל כל מה שניסיתי לא עוזר לא יודע אם זה משנה אבל אני בארה"ב והראוטר מחובר אלחוטית לנייד
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי קובץ בפורמט MKV עם 5.1 ערוצי סאונד שאני מעוניין לצרוב ל DVD כדי לראות אותו במערכת קולנוע ביתית ולכן אני מעוניין לשמור על הסראונד. יש לי DVD ישן שלא קורא DIVX וכאלה (אבל הוא כן קורא צרובים). אשמח לקבל הכוונה בנושא או המלצה לתוכנה מסויימת שתעזור לי בזה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה באקספלורר ולכן התקנתי אותו מחדש. מאז לינקים באאוטלוק אקספרס (6) לא עובדים. הם מסומנים כלינקים אבל כשאני לוחץ לא קורה כלום. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קיבלתי מספר אימיילים בג'ימייל שהעברית מופיעה לי כג'יבריש למשל : "îçëéí ìúùåáä îîê òì äöòú îçéø ùåøù îåèé" מה לעשות? איך אני ממיר את זה לעברית? תודה... עריכה : מה זה? כל המספרים האלה?! שמתי טקסט ג'יבריש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שמעו חברים אני פתאום נכנס לff ואחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה "אל שלח" מחקתי פרופילים מחקתי תff כלום לא עוזר מה אני יכול לעשות כדי שזה יעזור ? וכדי שלא יצטרך להיות בie ???
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איזה תוכנה נחשבת למומלצת? אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי בחיבור Fireware ורציתי לדעת איך אני מעביר את התוכן על ה-MINI-DV למחשב... בעזרת איזה תוכנה מומלץ לעשות זאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לי את PINNACLE STUDIO PLUS 10, יש אפשרות בעזרת התוכנה לעשות את הפעולה הזאת? אם כן, יש איזשהו מדריך, או שזה קל?
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום. היום בבוקר ניסיתי להפעיל את המירנדה וקבילתי את ההודעה הזו : http://img161.imageshack.us/my.php?image=11jk2.jpg בהתחלה חשבתי שזו בעיה אולי בשרת של מירנדה אבל שהתברר לי שלא , החלטתי לשאול אתכם אולי אתם יודעים מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה , תודה על העזרה. נ.ב יש לציין : ניסיתי ריסטארט עשיתי ניקוי רוגלות, לא עזר
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הורדתי אתמול קובץ התקנה של דיסק ההצלה Avira AntiVir Rescue System, וצרבתי את התוכן שלו על תקליטור DVD-RW, באמצעותו. כאשר אתחלתי את המחשב שלי דרך הדיסק, כאשר רציתי לעדכן את הגדרות הוירוסים של סורק הוירוסים בדיסק ההצלה לפני ביצוע סריקת וירוסים, הסורק התריע כי אין חיבור אינטרנט זמין, ועל כן, לא הצלחתי לעדכן את הגדרות הוירוסים. וזאת למרות שאני מחובר דרך מודם של בזק ונתב שקניתי בעצמי, אשר אמורים לאפשר חיבור רצוף. בנוסף, כאשר ניסיתי לעדכן את הגדרות הוירוסים של סורק הוירוסים שבדיסק ההצלה של Avira דרך מערכת ההפעלה, קיבלתי את השגיאה הבאה: (ראו תמונה מצורפת). איך פותרים את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחר אני קונה את התוכנה קיובייס 5 ,ולי במחשב יש ויסטה 32 . חקרתי על הנושא קצת, אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית,האם הקיובייס 5 יעבוד כמו שצריך על הויסטה 32. אם יש מישהו שניסה את התוכנה 5 על ויסטה 32 ,או מישהו שיודע בוודאות את התשובה ויוכל לעזור אני מאד אשמח, פשוט אני רוצה לדעת האם לקנות התוכנה או לא. תודה רבה אנשים!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד את התוכנה RockMelt זה כותב לי הודעה: אם אני לא טועה זה קרה לי גם בעוד תוכנות שניסיתי להוריד.. מערכת הפעלה:Windown 7-32 Bit תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי מקווה שמותר ליפתוח 2דיונים ולא להיסתבך עם ההנהלה.. בכל מיקרה ליפני כמה רגיעם גיליתי שהתמונות האהובות עליי הן בפורמט של 128*128 וגם 179*96 שזה קטן מידיי בישביל לחסות את כל המסך שלי בפלפון אני בטוח שמי שיצר את התמונות לא צייר הכל מחדש אלה בסך הכל שינה רזולוציה בדרך זו או אחרת אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על תוכנה שתוכל לשנות לרזולוציה של 240*320 ולא PS כי הוא משנה את הרוחב לפי האורך ולא נותן לי ליקבוע איזה רזולוציה שאני רוצה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי OUTLOOK והוא התחבר ל חשבון GMAIL שלי, ועשיתי כו כמה פעמים RECEIVE, אבל הוא לא מוריד הוגעות ישנות
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
צריך תוכנה לניהול סריקות עם דגש על ease of use. זה מיועד לאחותי שמחשבים זה לא הצד החזק שלה. עדיף חינמית אם אפשר. היא משתמשת בסורק עם פידר של HP ואין לי יותר מידי דברים טובים להגיד על התוכנה/דרייבר שמגיע מHP. ממש הפתיע אותי שHP הוציאו כזאת תוכנה non-user friendly.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לצרוב דיסק (CD) עם פורמט VCD שיעבוד בתוך הDVD אבל אני רוצה שזה יעבוד בDVD עם כתוביות, איך אני עושה את זה? בלי להצמיד את הכתוביות לסרט לפני הצריבה... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאיץ לי את האינטרנט כמה שאפשר שזה כולל הורדות בתוכנות שיתוף כמו אימיול וכדומה. אישית אני עבדתי עם הרבה תוכנות כאלה והרוב זה בולשיט... אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי ורק מי שיודע בבקשה וגם שהדפדפן וההורדה מהאפטיפי שלו יהיו מהירים. אני מקווה שיש כזאתי תוכנה טובה. תעזרו בבקשה, תודה, אפק
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
הורדתי את התוכנה והאבתי אבל יש לי שאלה אחת אני אוהב שהפונטים שלי הם TAHOMA למשהו יש מושג איך משנים את זה תודה <עריכה>: הכותרת שונתה מכיוון שלא הייתה עיניינית מספיק.
-
אני רוצה שהוא יכתוב לכונן מידע חדש כל חצי מגה(נניח), איך אני עושה את זה? ב FLASHGET אפשר. האם באימיול אי איפשר? האם יש מוד שעושה את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-