עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי קובץ ISO כלשהו שאני רוצה להוסיף לתוכו איזה תיקיה. עכשיו אני בכלל לא מצליח לפתוח אותו עם WINISO.. מה עושים? אני חייב לציין שהקובץ עצמו טוב כי הוא נפתח לי בDEAMON TOOLS..

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  2. אם מישהו מכיר כזאת תוכנה שיכולה לעבוד רק עם שלט?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. שלום! אני מחפש תוכנה, שתראה לי בדיוק איזה מחשב יש לי... שלא תראה רק AMD ATHLON 4400+ אלא את כל ה 64bit, x2 (2200X2), ואת כל שמות החברות כמו למשל Leadtek לכ. מסך ונגיד OCZ לזכרון... ושתכלול את כל המספרים / נתונים / וכיוצ"ב, את שם הדגם, חברה, קיצור הכל... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  4. שלום לכם!! לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי, אם זה לא הפורום הרגיל אז אני מצטער על הבורות. רציתי לשאול מספר שאלות על תוכנת גוסט. 1. איזו גירסה הכי חדשה יש לתוכנה הזאת קיום? 2. מה זה בעצם דיסק image, איך אני יוצר אותו? (ולמה הוא משמש אותנו). 3. ואיך אני עושה העתקת ארד דיסק אחד לארד דיסק שני? 4.ואם יש לכם לינק להביא לי שעונה לי על כל השאלות , אני אשמח מאוד. (רצוי בעברית). בתודה מראש בר לוי!!!

5. Started by RotemS,

ברשותי מצלמת רשת ישנה יחסית creative webcam vista pd1100. המצלמה עבדה נהדר בווינדוס XP. אך כאשר קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP 64 ביט הדרייברים לא התאימו וגם כך כאשר אני עובד על מערכת ווינדוס 7. אני מחפש נואשות באינטרנט אחרי דרייבר שמתאים למצלמה ולווינדוס 7 אך ללא הצלחה בינתיים. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. רותם.

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

אוקיי הכותרת אומרת הכל ושתהיה חינמית אם אפשר אם אין אז גם לא חינמית תתאים תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by QQQ,

אני מחפש תוכנה שיכולה לחפש קבצים בWIN XP, שעוברת ממש על כל קובץ וקובץ אני מתאר לעצמי שכבר המציאו כזה דבר, מנוע החיפוש של WIN XP ממש גרוע, ניסיתי לחפש משהו וראיתי שהוא מדלג על המון קבצים. לא, אני לא רוצה הורדה, רק את השם אם מישהו מכיר...

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  8. שלום לכל המומחים! התקנתי על המחשב החדש שלי zone alarm 4.5 וכאשר ה-windows עולה וה-zone alarm מנסה לעלות, המחשב מבצע restart או שמופיע מסך כחול. אני עובד עם windows XP SP2. מישהו מכיר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  9. לכדתי סרטון דרך הכרטיס מסך שלי (geforce 4 ti4200 winfast) והוא יצא ממש ממש גדול.איזו תוכנה יכולה לדחוס אותו לנפח קטן יותר ?

10. Started by th£»Light,

אז ככה יש לי בעיה מצעבנת עם המכלדת... שאת חלכ מהאותיות הוא לא ושם.... הנה האותיות שהוא כן ושם: אבגדהוזחטיכלמנסעפצשת abcdfghijklmnopstuvxyz מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by creek,

ה-Norton AntiVirus הוא ב-SystemWorks הוא כמו ה-Antivirus הרגיל שלהם?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by yoni206,

שלום, עשיתי פירמוט למחשב וכמובן ששכחתי לשמור את הדיסק שקיבלתי עם מצלמת האינטרנט שלי.. וגם את החוברת.. וגם את האריזה. בקיצור - יש לי מצלמת אינטרנט לבנה עם כחול בצדדים (היתה תקופה שמכרו אותה בהמון חנויות במבצע - היא די מוכרת). אני לא יודע את החברה, הדגם, ואין לי דרייבר. מה אני יכול לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  13. אבל אחת שתתמוך בכל סוגי הפורמטים.

• 23 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. הבעיה היא כזאת אני מתקין את הדיסק אבל שום דבר לא משתנה הוא עדיין לא מזהה את רוסית או עיברית אני רואה שטויות במקום אותיות יש לי xp pro sp2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. משהו כמו חצי מעלה? עדיף בוורד או תוכנה סטנדרתית אחרת...

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by Sponge Bob,

אני משתמש באימיול 0.47C עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA. אני מוריד סרטים, אני רואה אותם ב SHARED FILES, אבל לפתוח אותם אני יכול רק דרך הלשונית SHARED FILES באימיול אני לא מצליח למצוא את הקבצים אלה בדיסק הקשיח, ב C:\PROGRAM FILES\EMULE אין את התיקיה INCOMING וכל התיקיה של אי מיול לוקחת כולה 10 MB.אז אני לא יכול לצרוב את הסרטים ולא להעביר אותם למקום אחר. מה עושים??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה ממכם בקשר לוידאו באינטרנט טוב אז ככה נגיד שיש איזה וידאו באינטרנט ואי אפשר להוריד הוא למחשב אז אולי יש איזה תוכנה קישור משהוא בשביל שאני יוריד את הוידאו למחשב?? תודה מראשש לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by assaf990,

מה ההבדל בינה לבין הורדה רגילה (שנעשית על ידי התוכנה)? BT

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, בעיה מוזרה ובינתיים ללא פתרון. מחשב נייד חדש של טושיבה מזהה התקני USB ללא שום בעיה - עכברים, מצלמות וכו'. ברגע שאני מחבר נגן MP4 של סתם חברה, הויסטה מזהה אותו ישר ואף מציע לתקן אותו ... אבל חיבור זיכרון נייד (אחד של קינגסטון, אחד U3 של סאנדיסק) מעלה שגיאה אחרי כחצי דקה, לא מזהה אותם בכלל ולא מוצא להם דרייברים. (כמובן שב-XP הם מזוהים ישירות ללא בעיה....) התקלה זהה ב-2 יציאות USB שונות. עידכנתי דרייברים של טושיבה + של אינטל (צ'יפסט) ועדיין אין תגובה. מישהו נתקל במשהו דומה ? פתרון ? אני חוזר - עידכנתי כל דרייבר שצאתי, התקנים אחרים עובדים תקין, כל החיבורים האחרים בנייד עובדים תקין (כולל קורא כרטיסים), ובינתיים אין כוונה לעבור ל-XP. תודה מראש.....

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  20. כשמורידים מהמצלמה (ניקון 4100) למחשב את הסרטון ווידאו זה מגיע כקובץ MOVIE ואין אפשרות לפתוח את זה בWINDOW MOVIE MAKER או בWINDOWS MEDIA PLAYER איך אפשר להוריד את זה למחשב? האם צריך תוכנה אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. מאתמול הוא לא טוען כמעט מקורות ולא מצליח כמעט להתחבר. יש לי IDHIGH ועד אתמול לא היו לי בעיות.

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. הנה תמונה: ההודעה הזאת הופיע הפעם הראשונה לאחר שמחקתי את האנטי וירוס: AVG, והתקנתי אנטיוירוס חדש: kaspersky תודה מראש, אני מקווה שהכותרת תיקנה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by tovtov,

אני מתבייש לשאול....... יש לי קובץ ISO , מה עושים איתו ? כלומר איך צורבים אותו ב NERO כדי שיהפוך ל CD פועל תודה מראש, יוסי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Hitman_47,

כמו ששוב אמרתי פה פעם בפורום יש לי בעייה אם הצורב והתכונה נרו הוא ניתקע לי כשאני בוחר דיסק או מנסה ליצרוב כל דבר עם התוכנה צירבה של ה XP ואללה אני צורב טוב הורדתי גם מלא גירסאות של 5 והוא לא מזה את הצורב שלי כרגע אני מישתמש בגרסה הכי חדשה של הנרו פירקתי את האמא של המחשב (יכול להיות שזה הכבל של ההרדיס והצורב) סידרתי הכל ניקיתי את האמא של המחשב (עם לחץ אוייר) ועדין הבעייה חזרה מי יכול לעזור לי בבקשה ...

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by wow,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה קובץ AVI,DIVX,XVID ומה ההבדלים בניהם.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.