עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by compman112,

מה יותר כדאי מומלץ מכל הבחינות... תודה

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  2. שלום לכולם... הורדתי משחק ששוקל 712 מגה. השאלה שלי היא איך לחלק אותו שבהתקנה שלו ידרש הדיסק השני ? אני חושב שפעם ראיתי מישהו עושה את זה, אבל עם התקנה של InstallShiled (ששמה כמו שאני יודע מחלקים את קבצי הCAB לדיסק אחר אם רוצים שההתקנה תבקש דיסק נוסף - אני בספק, כתבו אחרת אם אני טועה !)... כאן זו התקנה מסוג לא מוכר (לי, לפחות) - התקנה של מייקרוסופט כזו... אם תענו לי על השאלה הזו, זה יפתור לי בעיות רבות עם התקנות של תוכנות ומשחקים אחרים... בתודה, נעם בן-שבת.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by Black Knight,

אני צריך עזרה... כיצד לצרוב ISO/BIN/QUE? יש לי Nero Start Smart. אני צריך לצרוב את זה כדי שזה יזהה את זה כמו דיסק מקורי, ויפעיל את זה אוטומטית. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. בסרגל הכלים של הסרט מופיע connecting ואז מפסיק ולא רואים או שומעים שום דבר. צפייה בסרטונים דרך youtube כן עובדת. הכוונה היא לצפייה בvideo streaming. לא בפלאש. דוג': http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4906,00.html ניסיתי בשני הדפדפנים הבאים: Internet Explorer FireFox 2 מותקנת חבילת המקודדים הבאה: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm (גירסת full) יש צורך בהורדת קודק ספציפי או שינוי הגדרות דפדפן? (דרך מחשב אחר באותה רשת כן מצליחים לראות את הסרטים) תודה מראש.

5. כיבתי את המחשב והדלקלתי פתאום אני לא מצליח למצוא רווזלוציה שניראת לי טוב. התשנתה הרווזלוציה או משהו אני לא מבין מה קרה למחשב. בהגדרות תצוגה כתוב generic non-pnp monitor יכול להיות שזה קשור ? ניסיתי למחוק ולהקין מחדש דריברים. חייב עזרה.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by carrot,

מנסה להתקין XP בפעם הראשונה בלוח של MSI 965P NEO ולא מצליח להגיע שה CDROM יזוהה ב-BIOS HD HITACHI 160 SATA DVD וצורב DVD של NEC אני רואה אותם ב POST אבל לא ב -BIOS הלוח דפוק או שאני הזדקנתי ???

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  7. Started by lilian,

מהי הדרך המהירה ביותר לכתוב ביטויים ונוסחאות ב- onenote? לדג': בריבוע, אי שיוויון, גדול קטן וכד'.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by Raziel Elmaliach,

שלום רציתי לדעת אם אחרי שהמחשב סורק את הוירוסים הוא מנקה אותם אוטומטי או שצריך למחוק אותם ידנית,וכמה זמן בערך לוקח זמן הסריקה? בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. Started by Vidati,

המקור: http://www.bestqualitywallpapers.com/Nature/Azalea.jpg ומה שיצא: http://vidati.deviantart.com/art/MG-Forest-68928507

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by The UnKnown,

right now i am using LH-codec Pack which is nice, but allmost all of the moviez that i watching at looks not completely smooth, can someone help me ? Thanks alot!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ashkenazone,

חברה, מישהו מכיר פה פאץ' כזה או איזה תוכנה או משו שגורם לXP להראות כמו windows vista\longhorn?

12. Started by golansa,

שלום לכולם ! אני מבקש להקרין לילדי סרט DVD שיש לי צורך לדלג במהלך ההקרנה על מספר קטעים מפחידים . שאלתי האם ישנה תוכנה שאני יכול לסמן בה את נקודות הזמן אותן אני מבקש לדלג והיא תדלג עליהן אוטומטית במהלך ההקרנה ? תודה לכולם ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  13. Started by shimon_hr,

שלום הייתה לי בעיה בלוח האם ואז החלפתי ופרמטו לי את המחשב ונמחק לי כל הדברים בוונדוס.. איך אני יכול לשחזר אותם יש אולי תוכנה בשביל זה? עם זה לא המקום המתאים תעבירו

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by Mamimo,

שלום, התקנתי לאימי אופן אופיס תוך הבנה שהיא תשרת את צרכיה הבסיסים : 1) צפייה במצגות הנשלחות לה למייל. 2) כתיבה ופתיחת מסמכים ברמה בסיסית. הבעיה היא בצורך הראשון, בעת פתיחת קובץ PPS ב OO הוא ניפתח לעריכה ולא לצפייה כפי שראוי ובנוסף ויותר חמור המוזיקה המצורפת אינה נשמעת בעת ההצגה (לאחר הרצת המצגת כמובן). הפיתרון הזמני שמצאתי הוא להתקין PPviewer, אך האם יש פיתרון איפה שהוא בהגדרות ה OO? חיפשתי וגיגלתי ולא מצאתי. אודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. יש ברשותי קובץ מסוג MKV שזה בעצם סרט, ויש לי כתוביות בעברית לגרסאת הסרט. איזו תוכנה יודעת לנגן את הסרט ואת הכתוביות בצורה הכי טובה? ניסיתי עם Mv2Player Plus אך הקובץ לא נתמך בתוכנה הזו.

16. IE8 עושה ריסט לעצמו (כלומר נתקע) כאשר יש אתר עם עברית בכתובת. יש אתרים שהקישורים בהם הם ככה לדוגמא: http://one.co.il/League/Current/1,1,0,0/ליגת_טוטו אני פשוט לא מבין את האתרים האלו WTF למה לרשום בעברית!?!??! הIE8 נתקע עושה ריסט לעצמו תוך שניה לא מרגישים את זה אבל זה מעצבן. למה זה ככה? כל אלה שיגידו FIREFOX תחסכו ממני את החרא הזה. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. Started by Gal_452,

יש לי בעיה בתוכנה ווינאפ , שאני מפעיל שיר הוא מראה לי שהשיר מתנגן אבל אני לא שומע כלום מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by A.Iniesta,

אחרי הפירמוט (והמעבר לויסטה) החלטתי שאני לא רוצה להתקין חבילת מקודדים מסורבלת, ואני רוצה להתקין ספציפית רק את מה שצריך. אז - חוץ מFDDSHOW, מה עוד מומלץ? (בהתחשב בזה שאני מפעיל את כל סוגי הסרטים, גם SD וגם HD.). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. Started by omnius,

איך אני עושה רקע למסמך וורד (רקע כולל כותרת, תמונה וכו...) שלא ישתנה לא יזוז ויוכל להיות קיים מתחילת המסמך? (כמו תבנית אבל לא\ או תבנית מיוחדת... ???)

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. כל צירוף שאני מנסה לחפש באתר של איסיקיו או דרך האיסיקיו שלי שהוא בעברית הוא פשוט לא מוצא לו כלום מישהו יודע מה קרה? למה איסיקיו החליטו לא לתת לחפש אנשים עם שמות בעברית? :'(

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by apelzig,

ניסיתי להוריד את הדמו של סילברפול דרך גיימספוט, ע"י תוכנת Internet Download Manager 5.0.5, ב- 99.97% החיבור של התוכנה לאתר נותק ומאז אני לא מצליח להמשיך להוריד (זה רושם לי שגיאה כתווצאה מ - Timeout) או, בכלל, להיכנס לאתר שום, ע"מ להוריד מחדש. האם יש אפשרות להחיות את ההורדה או להשתמש בחלקים שהורדו עד עכשיו (צריך לחבר אותם איכשהו)...

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by Fighter,

יש לי בעיה שאם נכנסים לסרטון ביוטיוב הוא בקושי נטען אבל אם עושים רפרש אז פתאום כל ה10 מגה מנוצל ואפילו סרט HD נטען בבום הבעיה זה שאני לא יכול לזרום מזרם לסרט במסך מלא וכל סרטון צריך לעשות רפרש, חוץ מהדבר הזה גם אם אני מעביר לקטע שעדיין לא נטען בזרימה אז הוא יכול להפסיק לטעון ואז בכלל צריך לעשות שוב רפרש לדף ולפעמים הפלאש עושה זום אוטומטי ואין לי גישה לפליי בקיצור בIE8 זה לא קורה וגם אני חייב להודות בניגוד לXP, בוינדוס 7 IE8 הוא די פאקינג מהיר, וזה מעצבן שעד שהתרגלתי ועברתי לצד של מוזילה, עולות לי בעיות שגורמות לי לחשוב לחזור חזרה לIE יש דרך טוויק או משהו שמסדר את זה? זה יתוקן בFF 3.6? מתי הוא בכלל יוצא? לא בא לי להשתמש בבטא עכשיו דרך אגב, FF 3.6 יהיה מחובר כזה לוינדוס 7? …

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. יש קודק שנקרא ac-3 acm codec הורדתי אפילו את הקודק עצמו פעמיים משני מקומות שונים בנוסף לאוסף קודקים שיש לי בKLITE ועדיין לא שומעים את הסאונד בסרטים האלה. יש מלא סרטים כמו "יש לה ביצים" ו"שרק 3" שמשתמשים בקודק הזה ובגלל זה לא מצליחים לשמוע. למרות שהורדתי עדיין לא שומעים, מדוע? מה עושים?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

אני יודע שאפשר לעשות את זה אבל רק בעקיפין וכו' אז אני מחפש מישהו נדיב שאוכל לשלוח לו קובץ MIDI והוא ימיר לי אותו לMP3 או WAVE ויישלח לי בחזרה אם יש פה מישהו כזה שיירשום לי בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.