עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aragon,

???

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by omershak,

שלום אני רוצה לעצב לוגו לחברה שמשכירה אופני הרים למישהו יש רעיון אולי?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  3. שלום אני משתמש בתוכנות פריהנד 9 פוטושופ cs4 אילוסטריטור cs4 אינדיזיין cs4 רציתי לדעת אם התוכנות הללו תומכות ב Intel Core 2 Quad תודה רבה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by gargar,

במקום העבודה שלנו חוסמים את פורט 80. מה שאומר שלא ניתן לגלוש. מה שכן נראה שפורטים אחרים עובדים מכיוון שניתן לעשות פינגים לאתרים. יש דרך לשנות את הפורט של פיירפוקס על מנת לעקוף את החסימה? אגב, אני יכול לעבוד רק בפיירפוקס שם אז לא להציע אקספלורר. תודה!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by refaels2006,

מדובר בגרסת פירפוקס המעודכנת 2.00.13 . יש לי עליה IETAB וכשאני בא להפעיל אותו ,הוא פשוט קורס עם הפירפוקס . מיותר לציין שהאקספלורר האמיתי לא עושה בעיות . כמה שניטרלתי ,הסרתי שוב התקנתי הסרתי ,לא עוזר . בדקתי וירוסים מרגלים ואין שום דבר . מה עושים ? היש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. אני לא מצליח לשדרג את האנטיוירוס הוא בודק אחרי שדרוגים והוא מוצא אבל בשלב של הורדת השדרוגים הוא מפסיק ונותן לי שגיאה מוסימת שיש בעיה... מישהו יכול לעזור לי? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by ShmenTul,

שמתי לב באחרונה (וגם אמרו לי שזה קורה אצלי), שבחלונות שיחה במסנג'ר פתאום נרשמות כל מיני כתובות להיכנס אליהם (וירוס). מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש תוכנה או אתר או כל דבר אחר שיכולה להעתיק לי רשימה של שמות קבצים, לדוגמא אם יש לי רשימה של 500 קבצים שאני אוכל להעתיק רק את השמות של כל קובץ... אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצוא משהו כזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. צריך תוכנה שמפעילה קבצי מוסיקה מסוג RAM ו RM של REAL MEDIA אבל שהתוכנה לא תהיה REAL ONE או REAL PLAYER יש תוכנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  10. הדלקתי עכשיו הורדה בUTORRENT ושמתי לב לקפיצה במהירות ההורדה בכמה שניות ראשונות של ההורדה. אחרי זה המהירות ירדה ל-10-20 KB... (תמונה..) למה זה קורה ואיך אפשר לגרום לUTORRENT להוריד במהירות גבוהה תמיד? כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למדריך טוב להגדרות של UTORRENT. כל מדריך שאני מוצא באינטרנט, משהו טיפה שונה שם ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח אם מישהו ידע להפנות אותי למדריך שעובד הכי טוב.. (כמובן שיהיה נחמד אם הוא יהיה בעברית, אבל גם עם אנגלית אני אסתדר..) תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. עדיפות גבוהה לתוכנה חינמית

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by chinpokomon,

הורדתי סרט ואני שומע שיש לו 2 רצועות אודיו במקביל אחד ביפנית ואחד באנגלית הצלחתי להפריד ביניהם בתוכנת mv2player כשאני רואה את הסרט השאלה אם יש דרך להסיר אחד מערוצי האודיו לתמיד כדי שאוכל לראות את הסרט בצורה נורמלית? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. אתמול קניתי מחשב ואני רוצה לראות אם הביאו לי את החלקים הנכונים ושמעתי שיש תוכנה שמראה את השמות של כול חלק במחשב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איך להעיף את המסנג'ר זה לא מופיע כתוכנה ב-"הוספה והסרה של תוכניות" רציתי לדעת אם יש דרך להעיף אותו מהמחשב

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. יש איזה אתר עם קבצי wma שחייב לשמוע או לראות אותם ברשת, אם עושים שמירה הוא שומר קיצור דרך ששוקל כמה בתים. אני זוכר שהיית לי פעם תוכנה שמאפשר להוריד את הקבוץ כולו, אני רק לא זוכר את שמה. מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. איזו תוכנה הכי פשוטה להמיר סרט DVD ל DIVX עם כתוביות ,והכי פחות הסתבכויות??

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

אני משתמש בתכנה Sub2Srt11 של ratko soft כאשר אני מנסה לעשות convert אז או שאני מקבל קובץ sub ריק של אפס קילו או קובץ של 8 קילו אבל הנגן לצורך הענין bsplayer לא מצליח לקרוא אותו יש תכנה חילופית?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום! לאחרונה צצה לי בעהי רצינית ומעצבנת. ברגע שאני מתחבר למחשב ישנו המצב הבא (מצורפת תמונה): אני מקבל שגיאות כל הזמן מהIPODHE, המסנג'ר והICQ לא מתחברים וקורסים, אני מאבד חלק ממאפייני התצוגה של הXP וכו'. אני סוגר את הIPODHE דרך הTASKMANAGER ואז האזהרות נפסקות. עדיין אני לא יכול לתחבר לתוכנות המסרים המיידיים והם ישר קורסים. מה עושים? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by roeesnir,

דגם הכרטיס - LR138. צ'יפ של סמסונג saa7130hl אני מחפש כבר שלושה ימים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  20. לא מצאתי שום דבר נורמאלי. אם מישהו מכיר אודה לו מאוד. תודה!

21. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי איזו תוכנה שעובדת רק דרך דוס התוכנה עבדה עד כה רק דרך דיסק שמעלה דוס ופונה ישר לתקיה ב -C ה CD הלך לעולמו זהו מחשב ישן עכשיו אני מחפש דרך להעלות את התוכנה דרך דיסקט... הבנתי שדרך דוס עתיק של וינדואס ניתן לעשות זאת... ניסיתי דרך ה MS-DOS יצירת דיסקט של XP לא הלך יש איזה לינק והאם זה אפשרי להוריד בחינם דוס עתיק של WINDOWS...???

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by Adun,

שלום, אני מחפש תוכנה שמציגה בצורה מסודרת את כל מפרט החומרה במחשב ברשימה... פעם הייתה לי תוכנה טובה כזאת אבל אני לא זוכר את השם שלה

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by silky,

ממש כאילו שאופיס סובלת ממנטו. כל פעם שאני מעדכן משהו בקובץ(וורד או אקסל) ובא לשמור אותו התוכנה קופאת, אני ממתין איזה דקה שתיים ואז סוגר, וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן את האופיס דרך Windowsupdate וזה לא תיקן את הבעיה. מישהו נתקל בזה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by shmil_y,

היי מה הדרך המהירה והפשוטה לחתוך קובץ mp3 כדי שישמש כרינגטון?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.