עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rule The Pc,

שלום אני צריך לעשות שיהיה אפשר להשתמש בוורד אך ורק במשתמש אחד מתוך שתיים שיש לי במחשב. איך אני יכול לעשות את זה? (אני מדבר על ווינדוס XP). תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  2. מישהו מכיר SKIN שהופך את ה-IE7 לתצורה של IE6? אני פשוט לא מסוגל לעבוד עם ה-IE7 ככה! הלחצנים קדימה ואחורה קטנים, ה-STOP בקושי נראה, ובכלל אני לא אוהב את הצורה של IE7... לצערי אני חייב להשתמש בו מידי פעם, אלרת אני ב-FF.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by orenmj23,

שלום לכולם ושבוע טוב, אם מישהו יכול לעזור לי אם זה אני אשמח, בכל מקרה יש לי בעיה עם תוכנת חשבשבת לדוס (אני עובד דרך חלונות 98 ומשתמש במסך הדוס שלה). הבעיה התחילה להתרחש לאחר שקיבלתי תקייה של חברות וניסיתי להתקין אותה, כנראה שזה שיבש משהו במערכת. לאחר מחיקה של התקייה התוכנה חזרה לעבוד אבל עדיין יש שגיאות בחלק מהפעולות. השגיאה שאני מקבל היא כזאת: RUNTIME ERROR R6000 STACK ERROR אם למישהו יש ידיעה כיצד לפתור זאת אשמח, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Windows Messenger כל הזמן פועל לי ברקע למרות שאפילו חסמתי לו את הגישה לאינטרנט, הוא צורך משאבים (9 מגה בייט מהזיכרון הפנימי) ואם אני מסיר אותו לגמריי מהמחשב אני לא יכול להפעיל את הסיוע מרחוק דרך הMsn Messenger, הוא כותב שחייב להתקין את הWindows Messenge. אז איך לעזאזאל אני יכול לגרום לא לא לפעול ברקע סתם כשמתחשק לו? ודרך אגב מה שורת הפקודה למחיקתו?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. פתאום כשאני מפעיל את המחשב ולוחץ במסך על היוזר שלי במסך בחירת יוזרים הוא רושם לי windows cannot lode your profile because it may be corrupted. contact your administrator. לאחר מכן אני עושה אוקיי והוא רושם לי שוינדוס לא מוצא את הפרופיל שלי לכן הוא יפעיל פרופיל זמני וכל שינוי שאני יעשה יכול לא להשמר מה יכולה להיות התקלה ואיך ניתן לסדר אותה ? כמובן שאחרי שאני לוחץ אוקיי הוא מעלה לי יוזר נקי [br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 23:02:41 אני חייב לציין שמדובר על וינדוס אקספי ()אני כרגע כותב מהלפטופ

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  6. בס"ד שלום, ברצוני לבטל את זה שכאשר אני מבצע סריקה מלאה באנטי וירוס NOD32 . כאשר הוא מוצא קופץ חשוד, הוא מודיע לי על כל קופץ בנפרד ! ומה שקורה שאם אתה אל לוחץ שם על המשך בחלון שקופץ זה לא ממשיך בסריקה וככה אי אפשר לשים תסריקה שתפעל לבד בלילה או משהו כזה אשמח לדעת כיצד לבטל את זה, שלא יקפוץ החלון הזה כל פעם ופעם .. תודה לכל אלו שמנסים לבוא לעזרתי ! תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. למשל אם אני רוצה לקבל מייל לפני פסח שיהיה כתוב בפנים שצריך לקחת את הרכב לטיפול, כלומר כל מיני הודעות שאני מעדיף לקבל במייל במקום לרשום בכתב ביומן

8. יש לי כרטיס ללכידת וידאו, אני רוצה להעביר מהוידאו שלי את הסרטים למחשב, אחר כך להפוך אותם ל-xvid ושיהיה במשקל{לכל היותר 700 MB} הכרטיס וידאו של הוא: AVerMedia DVD EZMaker USB2.0 הנה לינק למפרט: http://www.aver.com/products/dvm_AVerDVD_ezMaker_usb.shtml תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  9. אני רוצה לבדוק את הביצועים של ה HD (בהתאם לפרמנטציה בכוננים שלו)

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by ido567,

http://img341.imageshack.us/img341/1811/untitledjj6.png חלק מהאייקונים לא עובדים ובדקתי בהגדרות שלהם ועדיין לא עובד... http://img507.imageshack.us/img507/6826/untitled2wd4.png אני לא מצליח לעשות אפדייט לאנטי וירוס מישהוא יכול להגיד לי איך אני מבטל את ההודעת שגיאה הזאת של הוינדואוס של השלח אל תישלח... הIE שלי לא עובד הוא עושה לי בכל אתר את ההודעה של הלא ניתן להציג דף זה אפילו שאני מנסה להיכנס לראוטר זה ככה ניסיתי לימחוק ולהתקין וזה לא עזר...

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by alex188,

שלום, באופן אישי מעולם לא חיבבתי את WINRAR אבל בערך כל העולם משתמש בה אז אני מניח שהתוכנה בסדר, השאלה שלי מה במחשב שלי לא בסדר שמונע מהתוכנה הזו לעבוד חלק איתו. הבעיה היא שכל קובץ מפוצל שאני מוריד (מ2 קבצים ומעלה) כל קובץ כזה.הרבה מאוד זמן לא נתקלתי בקובץ כזה שהורדתי מהאינטרנט וגם הצלחתי לחלץ התקלה שמופיע היא: C:\Documents and Settings\אלכס\שולחן העבודה\fielaname.rar: Packed data CRC failed in fielname.daa. The volume is corrupt עשיתי פירמוט (בלי קשר לבעיה) וזה עדיין חוזר. אני מבין שהברירת מחדל היא "בעיה בקבצים" אבל לא ייתכן שכולם מורידים, אצלהם הכול בסדר וכאשר אני מוריד אני נתקבל בבעיה הזו. העניין היותר בעייתי הוא שלדעתי בפועל אין שום בעיה, מישהו שלח לי קובץ גדול ש…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. הי. התקנתי כרטיס טלויזיה מסוג fly tv 30 של פאנאסוניק. הכל עבד תקין עד שהורדתי עדכון לוידאו מאתר מייקרוסופט: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=14caaf6d-198c-4197-82ad-28251f9c50a5 מאז כל פעם שמפעילים את התוכנה המחשב נכבה. הסרתי תוכנה ואפילו הוצאתי את הכרטיס, הכנסתי לסלוט אחר התקנתי שוב, עבד 6 פעמים ושוב קורס. אין הסרה לזה וגם לא בוצע system restore. עכשיו אין טלוויזיה. p4 512 mb ram xp pro sp2 תודה א

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by arik100,

אהלן יש לי קובץ XL שמוגן באמצעות סיסמא ברגע שאני מכניס את הסיסמא אני יכול לערוך אותו ולראות אותו הבעיה היא שאני רוצה להסיר את ההגנה הזאת של הסיסמא, ואם אני מכניס את אותה סיסמא שהכנסתי בהתחלה הוא לא מקבל אותה ואומר שהסיסמא שגויה אשמח לכיוונים או פתרונות בנושא תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by evy,

תגידו מה זה ה R הזאת שמופיעה ליד מהירות ההורדה שם למטה? מאז מהירות ההורדה היא על הפנים,מקסימום 20-30 ומהירות ההעלאה גם השתבשה..

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. חוץ מאייסיקיו,יש למישהו משהו?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. אהלן, אשמח להמלצות על תוכנות קלילות שירוצו בכיף על הנטבוק שלי(ASUS 1000HE) ולא יכבידו יותר מידי. נגן מוזיקה נגן סרטים אנטי וירוס כיווץ ופריסה מנהל קבצים(כמו TOTAL COMMANDER - יכול להיות שהוא המתאים ביותר?) אם למישהו יש רעיונות לתכונות שלא רשמתי כאן, אשמח. תודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. היי מה עושים? הבנתי שנדבקתי בתולעת או טרוייאן בשם WIN32 HEUR כשאני מנסה להפעיל קבצי EXE של משחקים מסויימים ה AVG מזהה אותם בתור הטרויין הזה. עכשיו מה שנאי חושש שזו תולעת שמעתיקה סיסמאות ואין מנוסה מפורמט? או להפך וירוס יותר גרוע שגם יכול לפגום בחומרת המחשב שלי? מה עושים מפה ומה יכול לעזור לי להעיף את זה? מדובר ב WIN 7. ניסיתי לחפש תכנה בשם STOPzilla! שאמורה להיות טובה אבל בלי סריאל היא לא מוחקת כלום. מה עושים מפה יש למישהו המלצה או תכנה מסויימת? אני ממש לא רוצה לפרמט תודה אשמח לכל עזרה וטיפים :'( :'([br]פורסם בתאריך: 8.03.2011 בשעה 22:54:53 בבקשה עזרה? אני צריך לפרמט או שיש משהו שיציל אותי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by redead,

למרות שאני משתמש רק בWINDOWS MAIL והוא מוגדר כDEFUALT עדיין אם אני ילחץ על קישור לכתובת מייל באיזשהו אתר אינטרנט הוא מתעקש לפתוח לי רק את תוכנת הדואר של אופיס.. מה עושים ? תודה..

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. או במקום אחר? ישנה האפשרות של שמירת הסיסמאות כך שלא צריך להקיש אותן בכל פעם מחדש... עוד צרה מהצרות שצצות מדי פעם (לאחר איבוד מידע), לא תמיד ניתן לשחזר את המידע במלואו. בקיצור, אני בבעיה נורא מעצבנת. המערכת (הקודמת) עם כל המידע (הקודם) שמור בקובץ גוסט ואני רוצה לשלוף את הקובץ הרלבנטי ולשתול אותו במקום המתאים במערכת הקיימת. היכן נמצא הקובץ בו שמורות הסיסמאות השונות שאנחנו מזינים ברחבי הרשת?! תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shimon_hr,

אני מחפש דרייבריים לכרטיס kworld והמספר kw-tv878-fbk

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. שלום, זה ממש מוזר תודה, HaimTS [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. יש לי את האנטי וירוס הזה ולא הצלחתי להבין איך ניתן למחוק את הוירוסים לאחר הסריקה. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by marking,

בבקשה תעזור לי אני חייב תורגמן דחוף הבביליון שלי דפוק (עברה תקופה הניסיון...) שיהיה עברי-אנגלי-עברי (יש לי מבחן קשה...)

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש דרייבר לסורק הדי ישן שלי אך עושה עבודתו נאמנה זהו סורק 1200CU PLUS של מוסטק לא מוצא לו דרייברים לויסטה כולל להוריד דרייבר ל XP עם קומפטביליטי בויסטה ל XP SP2 יש למישהו סורק דומה שהצליח להתגבר על הבעיה??? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by viper_sb,

האם ניתן לשלב בין תוכנות SKYPE וMESSENGER ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.