תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי קולקציית פורנו רחבה ביותר, ועד כמה שהחיפוש החדש של ויסטה נוח הוא כל הזמן מוצא אותה. האם יש דרך נוחה לעשות אותה בלתי ניתנת לאיתור ע"י החיפוש של WINDOWS. ולשים גישה עם סיסמה בלבד?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
האפליקציה טוענת שאחד מקבצי ה-CAB הם corrupt. הקובץ נראה לי תקין למדי המלצות? הצעות? אם עושים ignore מקבלים ארור 2350... תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה DAEMON TOOLS לאחר שאני מתקין את התוכנה הוא לא מצליח לפתוח כונן וירטואלי . הוא כותב לי את ההודעה הבאה Virtual SCSI driver not detected ניסיתי במנהל התקנים לעדכן את החומרה ולא הלך. הנה תמונה אולי יעזור במשהו כל עצה תתקבל בשמחה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעבר היה לי את בבילון 5, כשהייתי רושם דברים מסויימים הם היו מורחבים למשל "בית המקדש", "Peng" "מוצרט" ועוד... זאת אומרת שהיה כתוב עליהם יותר בהרחבה. אם אני לא טועה המידע הגיע מויקיפדיה. משום מה היום שהתקנתי את התוכנה בבילון 6 והוספתי לה את ויקיפדיה, מתי שאני רושם דברים מסויימים הם לא מורחבים ולפעמים גם התוכנה לא מוצאת פירוש למה שרשמתי כמו שהיה בעבר. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חג שמח רציתי לדעת אם יש למישהו פה מדריך לשימוש בתוכנה הזאת, ואם לא אני צריך רק לדעת אם מישהו יודע להישמש בה כדי שאני אוכל לשאול אותו כמה שאלות ספציפיות. תודה, גדי.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כל פעם התראה שיש לי ספיוואר על המחשבצד שמאל למטה) כל פעם הוא מרים לי "SYSTEM ALERT" ,כל הלילה הרצתי סריקות עם אד הוואר,מצא לי הרבה,אבל זה עדיין מופיע,אתם אולי יכולים להביא לי תוכנה שתוריד את זה? תודה רבה לעוזרים! ד"א ,זה גם מוציא אותי ממשחקים.(אני חושב שזה זה,כי אף פעם לא קרה לי שזה יצא לבד ממשחקים). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה לא ממש חדשה שלאחר פירמוט של כונן מסוים היא מתקינה בעצמה את כל התוכנות שהיו מותקנות... אני חושב קוראים לה ghost או משהו כזה... בכל אופן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שבעזרתה ניתן להכתיב הודעות למישהו אחר. מישהו גרם לי לכתוב במסנג'ר דברים שאני לא באמת כותב, עם התוכנה הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל להשיג לי את התוכנה, רק למטרות נקמה כמובן. אם זה לא חוקי נא לנעול את הדיון, CYA.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר תוכנה לחיפוש אלבומי מוזיקה חדשים מתוך רשימת אומנים מוגדרת ? למשל - אם יש לי כבר אלבומים של בערך 100 אומנים אני רוצה לדעת כאשר אחד מהם מוציא אלבום שאין לי אותו (למשל ע"י התחברות ל-DB של מוזיקה כמו allmusic וכו'). תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חברה צריך עזרה דחוף אני מנסה להסיר את PANDA 2007 ולא מצליח גם להתקין אני לא מצליח אני לא מצליח למחוק את הספריה של PANDA ניסתי כמה תוכנות לא מצליח כולל שיחזור מערכת לא ניתתן למחוק - " מה עושים ????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
^ אני לוחץ על קישור שיש במייל מסוים והדף לא עולה בפיירפוקס שמוגדר ברירת המחדל ולא באקספלורר :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במה עדיפה CCleaner על disk clean up המובנה ב- windows xp?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מבזק החדשות הרץ של ynet לא עובד לי... מה צריך להתקין?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
איך אני קובע שיוכלו לראות את השירים שאני שומע בווינאמפ במסנג'ר?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היי, אני צריך להפוך סרט של windowa movie maker לפורמט כזה שאני אוכל לנגן אותו בDVD.. איך עושים את זה??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בוואלה למשל..יש כותרת וכתוביות מתחת לסרטון אבל אין את הסרטון עצמו. אני יכול לראות סרטים רק בYOUTUBE
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שבוע טוב. התקנתי את הpowerdvd 6 אצלי במחשב וניסיתי לצפות בסרט (מודה שהורד מהאינטרנט).הבעיה היא שהתוכנה מריצה את הסרט בהילוך איטי משום מה. יש לי את כל המקודדים ובשאר הנגנים (winamp,media player)זה עובד מעולה. אבל אני רוצה להשתמש בpowerdvd ולא בתוכנות האלה. ועוד שאלה,האם יש אפשרות בתוכנה להריץ סרט או קובץ אודיו באמצעות כפתור קדימה/אחורה בכמה שניות ? זה לא הכי נוח עם העיגול הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי שני 7800GT של LEADTEK מחוברים בחיבור SLI. נייסיתי להוריד מהאתר של NVIDIA דרייברים אבל לא מופיעה לי האופציה של הפעלת הSLI. אז ניסיתי להיכנס לאתר של LEADTEK אבל בשביל להוריד את הדרייבר הנכון אינ צריך לדעת אם הכרטיס שלי הוא AGP, PCI,PCI EXPRESS. איך אני בודק את זה ואיזה מהם הוא הנכון?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמוחקת כל קובץ שאני מבקש... אפילו אם הוא נמצא בשימוש (יש לי קבצים ותקיות שאי אפשר למחוק, מופיעה לי שגיאה שהקובץ בשימוש)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך הטעינה של כל הPLUGINS וBRUSHES וכל השאר לא עולה לי, בגלל זה גם פוטושופ לא עולה :'( (המסך כמו בתמונה http://whimsplucky.com/spacemonkey.png רק של פוטושופ CS3) נ.ב. מצטער על התמונה הלא קשורה, אבל זה מסך הטעינה היחיד שמצאתי של ADOBE...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש ברשותי אימיול גירסא 7.1 איזה שרתים טובים יש שההורדות יירדו לי במהירות? והאם יש דרך כלשהי להגביר את מהירות ההורדה באימיול?
-
- 1 תגובה
- 19k צפיות
-
-
השאלה למעלה (אסור לשלוח הודעה ללא תוכן אתם יודעים...)
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
התקנתי - ghost 2003 על המחשב החדש ורציתי לעשות גיבוי לכונן הראשי. אחרי שהGHOST אתחל את המחשב הוא הגיע למסך שלו - אבל לא עשה כל גיבוי ונתקע. אחרי RESET למחשב הוא עולה DOS ומבקש להחור בין חזרה לWINDOWS או להמשיך עם הGHOST אבל...הוא לא מצליח לחוזר ךWINDOWS בשום אופן ונתקע. איך אפשר לעקוף את הפקודה של הGHOST שיחזור רגיל ךWUINDOWS קראתי שצריך להכניס את הדיסק המקורי של הWIN ולעשות REPAIR אבל אז אצטרך הלתקין את כל העדכונים מחדש. ולא בא לי..... :-( והאם GHOST 2003 לא עובד עם XP? תודה!
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התחילת השבוע שעבר האי מיול שלי שהעביר קבצים במהירות סבירה עובד לאט לאט למה? מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-