עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שתיים מתוך 4 הגרסאות של התוכנות החדשות של אדובי מושקות היום. Creative Suite 3 Design + Creative Suite 3 Web נמכרות מהיום, בזמן שגרסת Creative Suite 3 video תגיע בקרוב. (יש גם גרסת אוליטימט שעוד לא נמכרת) לפרטים על תוכן החבילות: http://www.adobe.com/creativelicense/ http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092897 סוף סוף, כמה חיכיתי לPS CS3 (וגם כמובן לפלאש ולDW )

2. לגולשים שולם, בשבוע האחרון אני מקבל עשרות קישורים, לא לקובץ exe כמו שהיה עד עכשיו. המשתמשים שלכאורה שולחים לי את הקישורים טוענים שלא הם שולחים לי והם לא יודעים על מה מדובר, אנשים שולחים לי גם אם הם לא ברשימה שלי. לא לחצתי על הקישור, האם זה וירוס והאם מי ששלח לי את זה כבר נגוע? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  3. השאלה ברורה בכותרת תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by benib,

יש לי כרגע xp pro באנגלית על המחשב (לא מקורי) קניתי דיסק מקורי xp pro בעברית אני רוצה להתקין אותו על המחשב אבל שכל החומר שקיים על המחשב ישאר איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  5. מה עושים, כשאני מדליק את פוטושופ עוד לפני תחילת העבודה הוא כבר מנצל את כל המעבד, מזל שיש לי פנטיום D אז זה יוצא רק 50 אחוז. אבל מה עושים? בדקתי רולות ווירוסים, ולא מצאתי כלום. לפעמים הוא עומד על 20 אחוז ולפעמים על 50 אחוז. נתקלתם בזה פעם? איתחול לא עוזר התקנה מחדש של פוטושופ לא עוזרת.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by IlanF,

איך פותחים את הקובץ הזה? (בשביל לראות מה הוא מכיל ליצירת סקין לICQ) ואיך בדיוק יוצרים סקין לICQ? יש איזה תוכנה בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום יש לי תמונה (שחור לבן אבל אני יכול להסיג גם צבעוני ) של פנים שאני צריך לצייר ניסתי לצייר אותה במשך כמה זמן ללא הצלחה אז חשבתי אם יש תוכנה או משהו שאפשר לסדר את התמונה שתיראה כמו ציור או לפחות שישארו רק הקווים של הפנים כאילו כמו ציור לצביעה האם אפשר לעשות את זה בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת אם זה מסובך וצריך ניסיום בשביל לעשות את זה אז בבקשה תעזרו לי אם לא אכפת לכם תודה רבה לעזורים...!!!!

• 1 תגובה
    • 9.7k צפיות
  8. שלום, אני מחפש תוכנה/אתר לבידקת מהירות האינטרנט.. שתיהיה טובה ושלא "תשקר" במה שהיא כותבת חח תודה לעוזרים, דניאל.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  9. איך סוגרים את זה?? זה חוסם לי כמעט כול אתר שאני מנסה להיכנס אליו!!!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by 00000,

מהי מטרתו מלבד כפתורים לאתרי אינטרנט ב-ImageReady?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by AdamS,

מישהו יודע על איזה תוכנת צריבה חדשה שיצאה ל-Vista? תודה למגיבים...

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by Godmoney,

אני משתמש בתוכנת Power DVD Ripper כדי להפוך את ה DVD שהקלטנו של המשפחה לקבצים שאני אוכל לערוך על המחשב. אני מעתיק את כל תקיית TS_VIDEO למחשב ואז הופך אותם לקובץ AVI. הבעיה היא שברגע שהקובץ מגיע ל 4 ג'יגה ההמרה נתקעת ועוצרת ואני לא מצליח לסיים. 1. מישהו מכיר תוכנה חלופית שאני יכול להשתמש בו או יש רעיון למה התוכנה נתקעת לי ככה? 2. לאיזה פורמט כדאי להמיר כדי להגיע לאיכות הטובה ביותר? AVI או MPEG?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by yuvalchen20,

איך אני בודק איזה דרייבים אני אצטרך להתקנת המחשב לאחר פירמוט? ומאיפה אני אוכל להוריד אותם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  14. Started by RayZ,

אני מנסה להקליט משהו עם התוכנה Fraps, אני מנסה להקליט ממשחק קטע כלשהו שמצריך הקלטה של הסאונד, אבל התוכנה (Fraps) פשוט מקליטה רק את הוידיאו. מישהו יודע למה?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  15. Started by Asafalfa,

היי אנשים אני צריך עזרה במציאת תוכנה לעריכת וידיאו שיהיה אפשריות מגוונות לכל מיניי אפקטים הכנסת תמונה מוזיקה וקליפים בקיצור תוכנה לעריכה טובה .. אתם יודעים אולי מה תיהיה הכי מומלצת ?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. עשיתי סרט עם התוכנה POWER DIRECTOR ,וזה שמר לי את זה בקובץ PDS ,איך אני הופך את זה לקובץ מדיה פלייר? [br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 21:27:58 מקפיץזה חשוב. תודה!

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by Nurit2005,

עכשיו נתגעתי בקטע שאני רוצה לעבור מ - SCENE ל- SCENE אחר ונסתיי כבר לנסות לבד וכול הזמן קבלתי הודעת שגיאה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  18. אפשר להחליף את כל האלבומים השחורים האלו בתמונות של האלבומים? אם כן כיצד? תודה

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  19. די מיואש מהפיירפוקס לכן אני שואל איזה דפדפן הכי יעיל קיים היום בשוק. חשוב לי שלא יגנוב לי זיכרון RAM (הפיירפוקס גונב לי 100) שיהיה מאובטח וזריז. למישהו יש רעיונות?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by idan a,

שלום, התקנתי במחשב שלי ווינדוס אקס פי בגירסא מיוחדת (בלי קשר כולל sp2). בתוכנת הדואר שלי יש לי בעיה בחלק מהדואר שאני מקבל אותו ג'בריש. התקנתי עיברית בווינדוס וזה לא פתר את הבעיה, מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by Lol10k,

אני לא יודע מה לעשות הסרתי הכל וזה עדיין ככה בהגדרות הכל טוב

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  22. היי! מדוע איני יכול להוריד את הגרסה הנסיונית של תוכנת Acronis Universal Restore?מישהו לומר לי כיצד להוריד? הנה קישור: http://www.acronis.com/enterprise/products/ATIESWin/universal-restore.html תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הורדתי את התוסף ואני לא יודע איך להשתמש בו. יש אתרים בהם מופיעה לשונית של התוסף מעל לפרסומת וכל שצריך הוא להקליק על הלשונית כדי לצרף את הפרסומת לרשימת החסימות. איך אפשר לחסום פרסומות אחרים שלא מופיעה בהם הלשונית של התוסף? כמו למשל פרסומות המבוססות על פלאש פלייר וכו. האם יש מי שיכול להסביר את תהליך החסימה בצורה פשוטה?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  24. http://www.skins.be/wallpaper/melissa-joan-hart/2683/1024x768/ אודה למי שיצליח לעשות זאת ;D

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by Lateralus,

שלום לכולם אני לא מצליח למחוק היסטוריה... כאשר אני נכנס ב- CTRL+H אי אפשר למחוק את הדפים שם... הוא פשוןט לא נותן... וכל פעם שאני פותח את הדפדפן, הוא ב RESIZE של חצי מסך... ולא משנה כמה פעמים נגדיל אותו למצב מלא... אחרי כל פתיחה הוא ככה... מה עושים ? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים